Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 139 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 139 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cum am aflat ca sunt insarcinata ?
+16
sandy
alyna
theodora
buburuza
paul_A
muraru raluca
panky(Laura)
ari05
paula_mami
catalina63
STEF30IASI
anka9mai
celina74
amalia-carmen
mona_mami
teodoraion
20 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Cum am aflat ca sunt insarcinata ?
la mine a fost sa zicem programata prima sarcina iar a doua a venit pe neasteptate..
cum a fost la voi>?
cum a fost la voi>?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Cum am aflat ca sunt insarcinata ?
le-am vrut pe amandoua, le asteptat cu nerabdare si ... asa simplu parca a fost ... presimteam, acum sunt gravida si asa a si fost. si am simtit pe sani, mi s-au intarit repede. :pupicei:
mona_mami- Mamica cocheta
a fost un sentiment ca ceva s-a intamplat...o neliniste placuta...un neastampar...si muuuuuuuuuuuuuuuuult somn.
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
doamne, si mie imi era somn. am adormit odata pe troleu, noroc cu sotul ....
A doua sarcina a fost programata... abia dupa 3 luni de la intreruperea anticonceptionalelor am ramas insarcinata...ma plictisisem sa tot iau teste de sarcina...la ultimul care mi-a confirmat ca sunt ,mi-a fost si frica sa ma uit.... sa nu fiu dezamagita iar
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
si eu am intrerupt pastilele, si dupa sase luni la prima, iar la a doua dupa vreo opt luni am ramas insarcinata. a fost mare intervalul deoarece doctorul mi-a zis ca trebuie "curatat" organismul de pilule. cam vreo 3-4 luni. dupa acea "da-i sa sune" .....
la mine sotul a fost primul care si`a dat seama ca sunt gravida mi`a fost intr-o zi rau, amete`am si imi era greata de tot ce`mi trecea pe sub nas dupa 1 luna s`au adeverit banuielile sotului, bebe avea deja 5 saptamani
anka9mai- Mamica cocheta
ce tare e sotul tau...
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
piticul nostru a fost programat , si a venit putin inainte de mos craciun ....
dar de simtit prezenta lui ,....a fost in noaptea de revelion , cand am combinat vin cu lichior ....si nu i-a placut deloc .....si m-a luat asa un somn brusc ....
ee , din noaptea aceea , aveam banuielile , ...
am asteptat sa treaca primele zile din an , si am fost la farmacie ....
si era asa cum banuiam ,.....
am fost super fericiti amandoi !!!!bebe venise de mos craciun !!!!
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
dar de simtit prezenta lui ,....a fost in noaptea de revelion , cand am combinat vin cu lichior ....si nu i-a placut deloc .....si m-a luat asa un somn brusc ....
ee , din noaptea aceea , aveam banuielile , ...
am asteptat sa treaca primele zile din an , si am fost la farmacie ....
si era asa cum banuiam ,.....
am fost super fericiti amandoi !!!!bebe venise de mos craciun !!!!
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
eu eran nasa de cununie si imi intarziase a doua zi dupa nunta am fot cu fina mea sa imi iau test de sarcina si atunci am aflat ca sunt insarcinata
catalina63- Mamica incepator
- Varsta : 39
eu am aflat ca sunt insarcinata din caza ca tot dormeam si dormeam avem somn mereu si uite asa am depistat ca sunt insarcinata si chear programasem sa vina printesa noatra :pupicei:
paula_mami- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
eu nu aveam nici un simptom.. normal... ca era bb fff mic... ma si mir ca a iesit a doua liniuta la test... abia intrerupsesem anticonceptionalele de 3 luni, in care am avut grija , ca mi-a zis dr sa las 3 luni de la terminarea anticonceptionalelor, si din prima luna in care nu ne-am mai ferit, eram in conediu in Austria, s-a prins normal ca nu ma asteptam , ma ganeam ca vor trece cateva luni bune pana sa raman gravida... dar al meu , disperat imi tot lua pe teste... ma tampea cu ele... cand il vedeam ca vine cu cate unul, imi venea sa-i dau in cap cu el... intr-o zi de vineri mi-am facut un test... de dimineata... l-am facut asa ... de floride mar... ca nici prin cao nu0mi trecea ca va iesi pozitiv... normal ca initial a aprut doar o liniuta... cum ne grabeam la serv, l-am aruncat la cos ... seara cand am ajuns acasa... nustiu ce mi-a venit sa ma mai uit o data la test... si cand il iau din cos... vad a doua liniuta... dar fffff putin conturata... moamaaa ce urlete am bagat a venit repede al meu sa vada ce am patit, eude emotie abia vorbeam, i-am zic cumva ca a iesit si a doua liniuta... el statea in usa baii si mai ca nu plangea k un copil mic... dar am zis ca nu ne facem iluzii... poate nu era bun testul ... mai ales ca nu iesise in primele minute si a doua liniuta... asa ca sambata dimineata am luat alt test si l-am repetat... de data asta, a doua liniuta, desi tot asa slab conturata a aparut in cateva minute :zambet larg: dupa calcule,avem doar 3 saptamani de sarcina... dupa aproape 2 sapt am ajuns la dr, ca nu mi-am putut face programare mai repede... si ne-a confirmat... sarcina f mica... 5 saptamani ... la eco s-a vazut un punctulet ... punctuletul care acum e un Dariusel mare si frumos
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
la fetita mi-a fost foarte rau.....aveam stari de voma.....si orice mancam varsam.......nu am luat pastile inainte sa o fac pe fetita......dupa ea am mai luat dar nu in fiecare luna.......iar la baiat am simtit eu ca se intampla ceva........am facut un test si a iesit o linie rosie si cealalta era mai pala......nu stiam ce sa cred.......nu prea mai vroiam sa-l fac pe al doilea......eram nehotarata....sotul si-a dorit enorm de mult un baietel.......si asa m-am hotarat sa-l tin......nu-mi pare rau nici o clipa.......a meritat.
panky(Laura)- Mamica cocheta
aveam un somn de nu ma-i imi venea sa ma mai trezesc si mancam intruna :pupicei: :pupicei:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
la primul test de sarcina, facut inainte cu cateva zile de data la care trebuia sa-mi vina menstruatia am gasit un test super
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
mie mi-a iesit din prima la ambele fetite.am cumparat cate un test si gata :2 liniute!
buburuza- Mamica rafinata
- Varsta : 44
la Melania,am ramas ca am vrut amandoi,iar la Patricia s-a intamplat,ne doream amandoi inca un copil dar mereu spuneam ca nu este momentul,asa ca a venit cand a vrut DD.La Melania m-am simtit foarte bine,eram ca o printesa ,rasfatata e toata lumea,fara nici o problema,am fost programata pe 31 decebrie la cezariana si pana la urma a fost pe 1 ianuarie.Am mers pe jos pana la spital sa vad uratorii ,barbata-miu era inebunit sa mergem cu masina,eu nu si nu,l-am batut si cu bulgari pana la spital .La Patricia a fost cumplit adormeam cu capul pe birou ,nu-mi puteam tine capul iar de la 4 luni jumatate am avut contractii si am stat mai mult la pat,nu am putut sa spal o farfurie.Dar multumesc lui DD ca am doua fete sanatoase. :mos craciun si
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
ce tare mi se pare sa nasti pe 1 ianuarie,prima zi din an.bine ca nu a fost in noaptea de revelion.ar fi fost tare!!!
buburuza- Mamica rafinata
sa stii ca a fost frumos!!!problema este ca Melania nu prea simte ca este ziua ei,de sarbatori toata lumea se distreaza,isi spune La multi ani,ii fac an de an ziua dar parca nu este ca in timpul anului.
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
theodora a scris:la Melania,am ramas ca am vrut amandoi,iar la Patricia s-a intamplat,ne doream amandoi inca un copil dar mereu spuneam ca nu este momentul,asa ca a venit cand a vrut DD.La Melania m-am simtit foarte bine,eram ca o printesa ,rasfatata e toata lumea,fara nici o problema,am fost programata pe 31 decebrie la cezariana si pana la urma a fost pe 1 ianuarie.Am mers pe jos pana la spital sa vad uratorii ,barbata-miu era inebunit sa mergem cu masina,eu nu si nu,l-am batut si cu bulgari pana la spital .La Patricia a fost cumplit adormeam cu capul pe birou ,nu-mi puteam tine capul iar de la 4 luni jumatate am avut contractii si am stat mai mult la pat,nu am putut sa spal o farfurie.Dar multumesc lui DD ca am doua fete sanatoase. :mos craciun si
asta e cel mai important :pupicei:
paul_A- Mamica cocheta
eu am stiut ca sunt insarcinata cand mi-a intarziat ciclul....am fost la farmacie am luat un test si din prima au iesit 2 liniute.Pe 1 martie am fost la ecograf, dar nu s-a vazut nimic, apoi pe 8 martie am mers din nou la ecograf si s-a vazut sarcina ca un cerculet avea 5 saptamani...............a fost cel mai frumos cadou de 8 Martie
alyna- Mamica incepator
un cadou foarte frumos Alyna si asteptat
paul_A- Mamica cocheta
la mine a fost tare ciudat ...eu simteam ca sunt..desi imi venea si dri...nu nu esti....asa ca am fc un test si mi s-a confirmat...m-am dus la dr cu el,si m-a pus la ecograf,,,nu se vedea nici acum,de abia la 16 sapt a vrut el sa se vada,a stat ascuns,asa si la 3d,statea cu funduletul in sus,sa nu-i vedem sexul...si la toate ecografele...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum m-am simtit insarcinata ?
» Sunt crestin.....
» SUNT O MAMI COCHETA!
» Cine sunt si ce vor copiii indigo!!
» Astazi sunt deprimata,suparata
» Sunt crestin.....
» SUNT O MAMI COCHETA!
» Cine sunt si ce vor copiii indigo!!
» Astazi sunt deprimata,suparata
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA