Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 132 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 132 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cum m-am simtit insarcinata ?
+17
paul_A
Arthemis77
ari05
florares
deriana
paula_mami
catalina63
STEF30IASI
anka9mai
celina74
elena
Liliana
claudia_mami
monica_2008
amalia-carmen
mona_mami
teodoraion
21 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum m-am simtit insarcinata ?
eu nu am avut o sarcina speciala si nici greturi mari..la voi cum a fost?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Cum m-am simtit insarcinata ?
am avut niste greturi - fantana arteziana, dar numai cand vedeam ceva de mancare care nu-mi placea.
in rest faceam boacane ...
in rest faceam boacane ...
mona_mami- Mamica cocheta
a fost "cu risc",dar am avut maaaaaare grija si a fost perfect!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
eu cu prima sarcina nu am avut probleme deloc...am lucrat pana la opt luni,nici greturi nu am avut,in schimb cu karla am avut ceva probleme de la patru luni nu am mai lucrat,am stat prin spital de trei ori pentru mentinere de sarcina...greturi primele trei luni am avut si dupa aceea au trecut
monica_2008- Mamica eleganta
- Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate
pana la 5 luni nu prea am simtit dar apoi au anceput durerile de spate care sau lasat pe sold si pe picior an jos ,pana la 7 luni jumate am stat la pat pana am ajuns urgent la upu iasi controale multe unde defap mi se deplasase un inel de la coloana siapasa si sarcina a fost oribil ,dar infiltatile langa coloana cu xilina si nu mai stiu cum se chema celalalt medicament mau repus pe picioare ,mias dori si un aldoilea bebe dar mie frica cu coloana mea
claudia_mami- Mamica rafinata
Cum m-am simtit in timpul sarcinii? Ufffffff! Nici nu vreau sa ma gandesc!
Primele 4 luni greturi groaznice...dar si mancam in acelas timp...M-am ingrasat 5 kg in primele 2 luni,ma gandeam cu groaza ca daca o tin tot asa am sa arat ca o balena!
La 7 luni au inceput arsurile...mult mai groaznice decat greturile!
Primele 4 luni greturi groaznice...dar si mancam in acelas timp...M-am ingrasat 5 kg in primele 2 luni,ma gandeam cu groaza ca daca o tin tot asa am sa arat ca o balena!
La 7 luni au inceput arsurile...mult mai groaznice decat greturile!
Liliana- Mamica rafinata
- Varsta : 51
Joburi/Distractii : mamica de printesa!
Am avut risc sa pierd sarcinile,am stat numai sub tratament si muuulte internari...a trecut... :pupicei:
elena- Mamica cocheta
Ambele sarcini mi-au creat discomfort....la prima sarcina din cauza lesinurilor si piederilor de vedere m-am ales cu agorafobie (teama de spatii deschise)...eram singura pe strada si m-am speriat ...mi-au trebuit 4 ani sa scap de ea.
La Alexia mi-am impus sa nu ma mai sperii asa usor...am avut greturi ,pe urma arsuri ,dureri de spate ...si cel mai rau ma dureau coastele...nu ma puteam odihni noapte din cauza durerilor.... si pe deasupra de la 5 luni din cauza contractiilor a trebuit sa stau mai mult in pat sub tratament cu antispastice.
La Alexia mi-am impus sa nu ma mai sperii asa usor...am avut greturi ,pe urma arsuri ,dureri de spate ...si cel mai rau ma dureau coastele...nu ma puteam odihni noapte din cauza durerilor.... si pe deasupra de la 5 luni din cauza contractiilor a trebuit sa stau mai mult in pat sub tratament cu antispastice.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
oricate dureri am avut sau alte neplaceri .... am fost taaaare fericita. :pupicei:
mona_mami- Mamica cocheta
eu m`am simtit EXTRAORDINAR de bine :zambet larg: cu o asa sarcina as vrea sa fiu gravida in fiecare an
anka9mai- Mamica cocheta
orice mamica adevarata e fericita daca e insarcinata si are un copil sanatos
eu nu am avut probleme deloc pe toata perioada sarcinii , m-am simtit foarte bine ,.....cand mancam ---mancam , cand dormeam ---dormeam , ....etc....
a fost o sarcina usoara .....
si am facut si efort si treaba si .......nu am avut deloc probleme ....
piticul a fost cuminte !!!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
a fost o sarcina usoara .....
si am facut si efort si treaba si .......nu am avut deloc probleme ....
piticul a fost cuminte !!!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
eu nici nu am simtit ca sunt insarcinata doar ca aveam burta in rest nimic o sarcina foarte usoara
catalina63- Mamica incepator
- Varsta : 39
si eu am avut o sarcina usoara pana in clipa cand am intrat in operatia de cezariana cu tensiunea de 17 cu 8 din cauza emotilor .... :lacrimi:
paula_mami- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
O sarcina usoara, fara greturi fara stat la pat.
Am fost la munca pana in ultima luna, bebe a fost cuminte si ascultator.
Am fost la munca pana in ultima luna, bebe a fost cuminte si ascultator.
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
eu am fost mare dar m-am simtit tare frumoasa aio un sentiment mai aparte .. :lumanari:
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
si eu am avut o sarcina relativ usoara... adik fara greturi, pofte... doar ca primele 5 luni am dus-o cu teama ca pierd sarcina .. am fost tot pe tratamente... :lacrimi: asta dupa ce in sapt 10 de sarcina am ajuns la Urgente cu hemoragie... si in ultimele luni, de umflata ce eram ma dureau toate.. dar si asa, mi-a placut sa fiu insarcinata :zambet larg: si abia astept sa fiu din nou
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
Am avut sarcini relativ usoare, insa de fiecare data am stat cu sabia lui Damocles deasupra capului ... din cauza unor chestiuni spuse in urma unei echo 3D la prima sarcina, apoi din pricihna unui accident de masina prin care am trecut in timpul celei de-a doua sarcini.
Arthemis77- Mamica incepator
cu mici probleme, cu internari, +greturi si dureri de sold...dar as lau-o de la capat dar fara sa nasc
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
bine dar nervoasa....si am auzit ca :
Gravidele nervoase vor fi mame de baieti
Femeile insarcinate impulsive, nervoase si temperamentale vor fi mame de baieti, sunt de parere oamenii de stiinta din Anglia. Mamele de baieti prezinta un nivel mai mare al testosteronului in uter (specific persoanelor nervoase, agresive).
Pana in prezent medicii englezi au testat aceasta ipoteza numai in cazul animalelor, iar rezultatele pot fi diferite la om, au spus ei pentru Daily mail in editia on line. Ei au precizat ca ipoteza lor nu este o regula ce se aplica in cazul tuturor gravidelor.
Femeile stresate de asemenea prezinta un nivel ridicat al testosteronului, caz in care si ele se inscriu in ipoteza emisa de medici. In realitate nu se poate determina cu exactitate sexul copilului in faza in care a fost conceput. Ovulele contin un cromozom X (feminin) in timp ce sperma contine fie un cromozom Y (masculin), fie unul X.
Totusi, medicii au demonstrat ca, in cazul vacilor, mai mult de jumatate din ele raman gestante mult mai usor cu un mascul decat cu o femela. Ei au extras probe de la nivel ovarian, dupa care au masurat nivelul de testosteron.
Odata masurat, ovulele au fost fertilizate in laborator. In functie de sexul embrionului rezultat, medicii au ajuns la concluzia ca un nivel mai mare al testosteronului se intalneste in cazul femelelor gestante cu masculi.
Medicul care a condus testul, Valerie Grant, a spus ca testele trebuie continuate pentru a determina exact daca concluziile la care au ajuns acum, in cazul animalelor, sunt valabile si la om.
Gravidele nervoase vor fi mame de baieti
Femeile insarcinate impulsive, nervoase si temperamentale vor fi mame de baieti, sunt de parere oamenii de stiinta din Anglia. Mamele de baieti prezinta un nivel mai mare al testosteronului in uter (specific persoanelor nervoase, agresive).
Pana in prezent medicii englezi au testat aceasta ipoteza numai in cazul animalelor, iar rezultatele pot fi diferite la om, au spus ei pentru Daily mail in editia on line. Ei au precizat ca ipoteza lor nu este o regula ce se aplica in cazul tuturor gravidelor.
Femeile stresate de asemenea prezinta un nivel ridicat al testosteronului, caz in care si ele se inscriu in ipoteza emisa de medici. In realitate nu se poate determina cu exactitate sexul copilului in faza in care a fost conceput. Ovulele contin un cromozom X (feminin) in timp ce sperma contine fie un cromozom Y (masculin), fie unul X.
Totusi, medicii au demonstrat ca, in cazul vacilor, mai mult de jumatate din ele raman gestante mult mai usor cu un mascul decat cu o femela. Ei au extras probe de la nivel ovarian, dupa care au masurat nivelul de testosteron.
Odata masurat, ovulele au fost fertilizate in laborator. In functie de sexul embrionului rezultat, medicii au ajuns la concluzia ca un nivel mai mare al testosteronului se intalneste in cazul femelelor gestante cu masculi.
Medicul care a condus testul, Valerie Grant, a spus ca testele trebuie continuate pentru a determina exact daca concluziile la care au ajuns acum, in cazul animalelor, sunt valabile si la om.
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Am avut o sarcina foarte usoara si un bebe foarte cuminte ,atit in interior cit si in exterior.Cind nu ai probleme cu sarcina este frumos sa fii insarcinata.O mamica fericita.
dalia.dalia78- Mamica incepator
- Varsta : 46
ai dreptate dalia
ce interesant Raluca
adevarul e ca si eu am fost super nervoasa si crizata , in special in primele 6 luni de sarcina, cat am si mers la servici ... apoi m-am mai calmat
dar eu nu m-am simtit fffff bine insarcinata... incepand cu hemoragiile din primele luni care mi-au dat emotii mari, apoi din cauza faptului ca eram imensa si nu ma puteam misca ... apoi nu puteam dormi in ultimele saptamani de sarcina.... a fsot detul de naspa... noroc ca nu am avut greturi si pofte sau alte minunatii :lim:
adevarul e ca si eu am fost super nervoasa si crizata , in special in primele 6 luni de sarcina, cat am si mers la servici ... apoi m-am mai calmat
dar eu nu m-am simtit fffff bine insarcinata... incepand cu hemoragiile din primele luni care mi-au dat emotii mari, apoi din cauza faptului ca eram imensa si nu ma puteam misca ... apoi nu puteam dormi in ultimele saptamani de sarcina.... a fsot detul de naspa... noroc ca nu am avut greturi si pofte sau alte minunatii :lim:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
daca ma crezi laura am ajuns sa iau homeopatice pentru calmare,nici noaptea nu dorm....e sub orice critica ...la bia si flavi nu am fost asa de :nervi: nu ma mai recunosc
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA