Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 16 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 16 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 2466r05Ady.Biju

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 2quni4z hmshop.wordpress.com

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 Wkpzltartizele.blogspot.com

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 Kaqpztbratari magice

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 69m8w9 Shop/candles

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 25h2tfs art3lier.blogspot.com

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 2moa4jsbiosens.ro

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 2ef53k2reginamaria.ro

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

De ce sa nastem natural ?

+14
buburuza
panky(Laura)
ari05
florares
popescumelinda
anka9mai
narcy
elena
claudia_mami
paul_A
monica_2008
Liliana
mona_mami
teodoraion
18 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

esti de acord ca nasterea naturala e mai sanatoasa?

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 Bar_left92%De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 Bar_right 92% 
[ 12 ]
De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 Bar_left8%De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 Bar_right 8% 
[ 1 ]

Total voturi : 13

De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 Empty Re: De ce sa nastem natural ?

Mesaj Scris de ari05 Lun Noi 23, 2009 3:53 pm

eu cred ca am ramas traumatizata... numai cand imi imaginam dk era sa nasc natural ce ma taia... toata... dd fereste !!!!!!!!!!!!!
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de florares Lun Noi 23, 2009 4:04 pm

ei ari fiecare cu parerea lui ...sora mea a nascut cu cezariana .daca nu era mama langa ea so ajute nu stiu ce facea ..recuperare grea si cu dureri de cap dupa
florares
florares
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Lun Noi 23, 2009 4:08 pm

parerile sunt impartite,,,,,,,depinde de fiecare......depinde de organismul fiecaruia......eu tot pt nastere normala as opta.
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Noi 23, 2009 4:08 pm

si eu am avut doua nasteri naturale cu recuperare rapida :pupicei:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Noi 23, 2009 4:50 pm

deci cuscra esti in inferioritate..lasand gluma la o parte e mult mai bine natural..la cat esti tu cuscra de zapacita ma mir ca ai fost fricoasa in privinta asta
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de david Lun Noi 23, 2009 9:31 pm

eu am nascut tare greu natural dar refacerea e mult mai rapida si daca mai raman gravida as alege sa nasc tot pe cale naturala
david
david
Mamica incepator
Mamica incepator

Joburi/Distractii : familia mea, gastronomia

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Noi 23, 2009 9:53 pm

eiii cuscra !!! eu nu am vrut cezariana !!! De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 199844 muream de frica inainte sa intru in sala de operatie , pe bune !!! am mai scris ca mi-era frica ca mor pe masa de operatie De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 16974 si ca nu o sa imi vad copilul niciodata De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 16974 eu nu am putut naste natural...

si trecand deja printr-o cezariana, stiu cum e... de-aia prefer tot cezariana ... recunosc ca un pic un pic m-am si bucurat ca nu pot naste normal... nu de frica... cum spuneam mai sus... prefer sa fiu taiata pe burta decat ... in alta parte :zambet larg:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Dec 03, 2009 4:57 pm

david a scris:eu am nascut tare greu natural dar refacerea e mult mai rapida si daca mai raman gravida as alege sa nasc tot pe cale naturala

si eu la fel :om de zapada c
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Joi Dec 03, 2009 8:33 pm

eu una as alege mereu natural,si asa si am vrut,dar bebe era prea mare 3 800 si dilatatia doar 2-3 nu avea unde sa iasa..si dupa 12 ore de travaliu,mai trebuia sa stau inca pe atata ,cine stie si am ales totusi cezariana ca zicea dr-ul ca e mai bine!!!..dar daca as mai putea as naste natural!!!..dureri am avut si asa,si in travaliu si dupa,deci tot aia e fetelor.
popescumelinda
popescumelinda
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Dec 04, 2009 6:05 pm

asa este...pai sa mai ai si un travaliu de nistiu cate ore si dupa ce te chinui ata sa faci cezariana...graznic :help: eu multumesc lui Dumnezeu ca am scapat dupa 8 ore de travaliu, dar am scapat :yes!!:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Lun Dec 07, 2009 5:28 am

sa stii ca este naspa,si cu durerile pe care le aveam..nici nu-mi mai doresc un copil!..mai ales si cum te-au tratat in acel spital groaznic!!!!... daca nu era nasul meu cu pile nu puteam nici sa dorm intr-un pat calumea..ma durea spatele ingrozitoor..si in travaliu lam rugat pe sot sa-mi aduca apa si ma masat,iar doctoritele si asistentele repede lau dat afara!..deci oribil desi aveam nevoie si am dat si bani ca sa fie acolo si tot degeaba ca mereu venea alta!!.deja imi era lehamite de spital si de chestia sa nasc..si ma luat o frica...ca desi primeam atatea injectii tot nu ma dilatam...iar dupa 12 ore..numaiputeam,mi-a rupt apa doctorul la ora 6 jumate dimineata si la ora 12 :30 imi zice ca ar mai trebui sa ma tina inca 6 ore,cel putin sa ma dilatez,dar oricum copilul e mare..3 ..800 deci nu iese..deci cel mai bine ar fi cezariana..si am acceptat...dar tot nu am nascut cu doctora mea care ma monitorizat,nici nu a raspuns la telefon,iar am ajuns la spital la altul..apoi cand sa nasc am nascut cu o alta doctorita si cu un alt doctor,deci..am avut cam 4 doctori in total....dar ce nu mi-a placut acolo era faptul ca mereu le dadeai in buzunar si a doua zi uitau si daca nu le dadeai te lua pe sus cu orice,si nici sa-mi vad copilul nu puteam decat doar cand erau orele de alaptat.Doar dupa 5 zile si dupa pile,relatii am rezolvat sa-mi fie adus in camera,deci oribil!!!..iar am inteles ca la alte spitale nu-i asa!!!..(eu am nascut la "Caritas")ca cica de acolo apartineam.
Am uitat cat-de cat,dar nu-mi mai doresc sa nasc sincer!!!..poate peste 3-4 ani!
popescumelinda
popescumelinda
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de flo09 Vin Ian 15, 2010 3:50 pm

si eu tot natural am nascut si a fost mai bine mai ales ca nu mam rupt si travaliul nu a fost lung
flo09
flo09
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Ian 15, 2010 4:10 pm

si eu am nascut prin cezariana primul,al doilea si cu siguranta pe al treilea tot prin cezariana.eu mam simtit bine ,si nustiu ce sa zic de nasterea normala...chiar ziceau asistentele dupa doua zile ,,uite-o cum fuge pe coridor si abia a nascut ....si cu cezariana,,cand ma duceam la alaptat De ce sa nastem natural ? - Pagina 2 377534
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum