Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 16 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 16 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
De ce sa nastem natural ?
+14
buburuza
panky(Laura)
ari05
florares
popescumelinda
anka9mai
narcy
elena
claudia_mami
paul_A
monica_2008
Liliana
mona_mami
teodoraion
18 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
esti de acord ca nasterea naturala e mai sanatoasa?
Re: De ce sa nastem natural ?
eu cred ca am ramas traumatizata... numai cand imi imaginam dk era sa nasc natural ce ma taia... toata... dd fereste !!!!!!!!!!!!!
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ei ari fiecare cu parerea lui ...sora mea a nascut cu cezariana .daca nu era mama langa ea so ajute nu stiu ce facea ..recuperare grea si cu dureri de cap dupa
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
parerile sunt impartite,,,,,,,depinde de fiecare......depinde de organismul fiecaruia......eu tot pt nastere normala as opta.
panky(Laura)- Mamica cocheta
si eu am avut doua nasteri naturale cu recuperare rapida :pupicei:
Maria- Administrator
deci cuscra esti in inferioritate..lasand gluma la o parte e mult mai bine natural..la cat esti tu cuscra de zapacita ma mir ca ai fost fricoasa in privinta asta
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
eu am nascut tare greu natural dar refacerea e mult mai rapida si daca mai raman gravida as alege sa nasc tot pe cale naturala
david- Mamica incepator
Joburi/Distractii : familia mea, gastronomia
eiii cuscra !!! eu nu am vrut cezariana !!! muream de frica inainte sa intru in sala de operatie , pe bune !!! am mai scris ca mi-era frica ca mor pe masa de operatie si ca nu o sa imi vad copilul niciodata eu nu am putut naste natural...
si trecand deja printr-o cezariana, stiu cum e... de-aia prefer tot cezariana ... recunosc ca un pic un pic m-am si bucurat ca nu pot naste normal... nu de frica... cum spuneam mai sus... prefer sa fiu taiata pe burta decat ... in alta parte :zambet larg:
si trecand deja printr-o cezariana, stiu cum e... de-aia prefer tot cezariana ... recunosc ca un pic un pic m-am si bucurat ca nu pot naste normal... nu de frica... cum spuneam mai sus... prefer sa fiu taiata pe burta decat ... in alta parte :zambet larg:
ari05- Mamica cocheta
david a scris:eu am nascut tare greu natural dar refacerea e mult mai rapida si daca mai raman gravida as alege sa nasc tot pe cale naturala
si eu la fel :om de zapada c
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
eu una as alege mereu natural,si asa si am vrut,dar bebe era prea mare 3 800 si dilatatia doar 2-3 nu avea unde sa iasa..si dupa 12 ore de travaliu,mai trebuia sa stau inca pe atata ,cine stie si am ales totusi cezariana ca zicea dr-ul ca e mai bine!!!..dar daca as mai putea as naste natural!!!..dureri am avut si asa,si in travaliu si dupa,deci tot aia e fetelor.
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
asa este...pai sa mai ai si un travaliu de nistiu cate ore si dupa ce te chinui ata sa faci cezariana...graznic :help: eu multumesc lui Dumnezeu ca am scapat dupa 8 ore de travaliu, dar am scapat :yes!!:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
sa stii ca este naspa,si cu durerile pe care le aveam..nici nu-mi mai doresc un copil!..mai ales si cum te-au tratat in acel spital groaznic!!!!... daca nu era nasul meu cu pile nu puteam nici sa dorm intr-un pat calumea..ma durea spatele ingrozitoor..si in travaliu lam rugat pe sot sa-mi aduca apa si ma masat,iar doctoritele si asistentele repede lau dat afara!..deci oribil desi aveam nevoie si am dat si bani ca sa fie acolo si tot degeaba ca mereu venea alta!!.deja imi era lehamite de spital si de chestia sa nasc..si ma luat o frica...ca desi primeam atatea injectii tot nu ma dilatam...iar dupa 12 ore..numaiputeam,mi-a rupt apa doctorul la ora 6 jumate dimineata si la ora 12 :30 imi zice ca ar mai trebui sa ma tina inca 6 ore,cel putin sa ma dilatez,dar oricum copilul e mare..3 ..800 deci nu iese..deci cel mai bine ar fi cezariana..si am acceptat...dar tot nu am nascut cu doctora mea care ma monitorizat,nici nu a raspuns la telefon,iar am ajuns la spital la altul..apoi cand sa nasc am nascut cu o alta doctorita si cu un alt doctor,deci..am avut cam 4 doctori in total....dar ce nu mi-a placut acolo era faptul ca mereu le dadeai in buzunar si a doua zi uitau si daca nu le dadeai te lua pe sus cu orice,si nici sa-mi vad copilul nu puteam decat doar cand erau orele de alaptat.Doar dupa 5 zile si dupa pile,relatii am rezolvat sa-mi fie adus in camera,deci oribil!!!..iar am inteles ca la alte spitale nu-i asa!!!..(eu am nascut la "Caritas")ca cica de acolo apartineam.
Am uitat cat-de cat,dar nu-mi mai doresc sa nasc sincer!!!..poate peste 3-4 ani!
Am uitat cat-de cat,dar nu-mi mai doresc sa nasc sincer!!!..poate peste 3-4 ani!
popescumelinda- Mamica eleganta
si eu tot natural am nascut si a fost mai bine mai ales ca nu mam rupt si travaliul nu a fost lung
flo09- Mamica rafinata
si eu am nascut prin cezariana primul,al doilea si cu siguranta pe al treilea tot prin cezariana.eu mam simtit bine ,si nustiu ce sa zic de nasterea normala...chiar ziceau asistentele dupa doua zile ,,uite-o cum fuge pe coridor si abia a nascut ....si cu cezariana,,cand ma duceam la alaptat
muraru raluca- Mamica cocheta
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA