Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 61 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 61 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )

+26
lilique
flori
monicardragan
amalia-carmen
sorina.popia
panky(Laura)
alidascalu
ari05
pupkiss
dani23ela
Liliana
adriana
monica_2008
ioanamanuela76
celina74
scumpetea
paula_mami
popescumelinda
roxanik
alinapopa1969
mona_mami
deriana
elena
Maria
STEF30IASI
teodoraion
30 participanți

Pagina 6 din 26 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )

Mesaj Scris de elena Joi Oct 01, 2009 1:43 pm

Sanatate multa Cati , te pupik!!!!
Neatza mamicutze, ce mai faceti?? Am venit si eu la o cafeluta pana se trezeste Teodor, pe Maria amdus-o deja la gradi,de la8. Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 449374
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 20685 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 20685 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 20685 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 20685 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 20685 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 20685 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 20685
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )

Mesaj Scris de teodoraion Joi Oct 01, 2009 1:51 pm

buna dimi elena,

ce faci?
eu nu am dus-o pe bia la gradi...ma dor mainile si am si multa treaba maine plecam la tara
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Joi Oct 01, 2009 1:53 pm

Si eu la cafeluta, Daria doarme si ea.
M-am trezit mai devreme sa fac putina ordine in casa pana se trezeste "inamicul"
Teo sa ai vreme buna la nunta si sa petreceti frumos.
Va las o cafeluta fug pe la bucatarie
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 Morningcoffee
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Oct 01, 2009 2:02 pm

Ai nunta in familie Teo? sa ai vreme frumoasa si sa te distrezi Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 449374
-de ce te dor mainile? eu am probl cu picioarele, am perioade cand ma dor f tare, nu stiu de la ce...si cu spatele, am ramas cu durere la coloana de cand amnascut, uneori nici nu ma pot ridica din pat,ma sageata...
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Oct 01, 2009 2:11 pm

Buna dimineata fetelor!Am venit si eu la cafeluta cu voi.. Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 20685
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 Gm2
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxanik Joi Oct 01, 2009 2:38 pm

buna dimi fetelor..si eu la o cafeluta
roxanik
roxanik
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Oct 01, 2009 2:40 pm

deriana a scris:Si eu la cafeluta, Daria doarme si ea.
M-am trezit mai devreme sa fac putina ordine in casa pana se trezeste "inamicul"
Teo sa ai vreme buna la nunta si sa petreceti frumos.
Va las o cafeluta fug pe la bucatarie

sper cathy ca deja se anunta rece..dar acum cum o fi lasam totul in mana lui Dumnezeu

elena a scris:Ai nunta in familie Teo? sa ai vreme frumoasa si sa te distrezi Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 449374
-de ce te dor mainile? eu am probl cu picioarele, am perioade cand ma dor f tare, nu stiu de la ce...si cu spatele, am ramas cu durere la coloana de cand amnascut, uneori nici nu ma pot ridica din pat,ma sageata...

da elena se marita sora mea cea mai mica.
durerile sunt reumatice..mi se umfla mainile imi trosnesc..de mica le am..mai mananc si sare..si tatal meu le are cred ca e mostenire.

maria sa ai pofta la cafeluta
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Oct 01, 2009 4:10 pm

fetelor sa aveti multa sanatate! :pupicei:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Joi Oct 01, 2009 4:12 pm

Noi plecam in oras sa cumparam cate ceva pt casa.
Sa aveti spor in toate!
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de Liliana Joi Oct 01, 2009 4:21 pm

la o cafea si eu! Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527
Liliana
Liliana
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 51
Joburi/Distractii : mamica de printesa!

Sus In jos

Mesaj Scris de paula_mami Joi Oct 01, 2009 4:28 pm

am sosit si eu aici la o Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527 cu voi
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete

Sus In jos

Mesaj Scris de monica_2008 Joi Oct 01, 2009 5:03 pm

buna fetele...o cafeluta servesc si eu cu voi Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 20685
monica_2008
monica_2008
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Oct 01, 2009 5:41 pm

bine ati venit fetele...mai usor cu tigerile si cafeaua..eu ies sa culc bebe :pupicei:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Joi Oct 01, 2009 6:15 pm

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527 buna fetelor ! ...ma alatur si eu voua
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanamanuela76 Joi Oct 01, 2009 7:11 pm

salutare fetelor , m-am lasat de cafea, am trecut pe ceai Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 377534
ioanamanuela76
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de monica_2008 Joi Oct 01, 2009 7:35 pm

un ceai servesc si eu acum...tare s-a racit vremea brrrrrrr
monica_2008
monica_2008
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Oct 01, 2009 10:55 pm

si eu tot ceai beau .....ce bun e ...cu menta si lamaie si miere ..... Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527

:doua inimioare :doua inimioare :doua inimioare
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Oct 01, 2009 10:58 pm

ioanamanuela76 a scris:salutare fetelor , m-am lasat de cafea, am trecut pe ceai Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 377534

foarte bine faci....

e bine din cand in cand sa ne mai lasam de cate ceva..macar o perioada...si de tigari pentru totdeauna :zambet larg: Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 377534
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Oct 01, 2009 11:09 pm

teodoraion a scris:
ioanamanuela76 a scris:salutare fetelor , m-am lasat de cafea, am trecut pe ceai Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 230899

foarte bine faci....

e bine din cand in cand sa ne mai lasam de cate ceva..macar o perioada...si de tigari pentru totdeauna Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 328965 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 230899

fetelor ce-mi faceti doar cafea beau si pe asta sa o las... Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 20685
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Oct 02, 2009 12:13 am

daca te simti bine de la cafea e ok ......dar sunt persoane carora , cafeaua nu le face bine ..... :pupicei:
totul este sa nu faci excese .....

:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Oct 02, 2009 1:00 am

asa cum spune stef sa nu fie dependenta..sa poti sa stai si fara
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Oct 02, 2009 2:32 am

nu fetelor... Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 449374
cel putin asa cred imi fac dimineata una si am toata ziua si cateodata nu o termin...dar sa stiti ca nu fac o cana mare.. Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 230899
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Oct 02, 2009 10:58 am

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527 oare cine imi da dependenta? cafeaua sau forumul? :zambet larg: eu beau 2 cani pana plec la servici Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 364497
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de scumpetea Vin Oct 02, 2009 12:29 pm

Eu beau una potrivita si atat...Dar imi ajunge vreo 2-3 ore Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 4527
scumpetea
scumpetea
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Oct 02, 2009 12:33 pm

cred ca forumul e dependenta si cafeaua obisnuinta!!! Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 6 377534

vin si eu cu cafeluta! ☕
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 26 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum