Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 48 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 48 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
+30
margelute- Anda
mona_mami
kamkrys75
victoradrian
lilique
theodora
alyna
narcy
adriana_1
paul_A
roxanik
alinapopa1969
deriana
AlinaS
pupkiss
macoveianca
STEF30IASI
panky(Laura)
celina74
paula_mami
ioanamanuela76
amalia-carmen
Maria
ari05
florares
adriana
scumpetea
elena
buburuza
teodoraion
34 participanți
Pagina 3 din 27
Pagina 3 din 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
stef problema e ca ma doare urechea si tot maxilarul..de asta am mers ca altfel nu mergeam asa aiurea...ma interesez poate merg undeva cu trimitere
asa este e elena e dureros ...ma doare toata partea dreapta...
elena a scris:imi pare tare rau Teo, si cat e de dureros pana iese...mie mi-au dat acum, de curand doua masele de minte, dar una e deja sparta, trebuie sa merg si eu sa o dau afara....
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
teodoraion a scris:stef problema e ca ma doare urechea si tot maxilarul..de asta am mers ca altfel nu mergeam asa aiurea...ma interesez poate merg undeva cu trimitereelena a scris:imi pare tare rau Teo, si cat e de dureros pana iese...mie mi-au dat acum, de curand doua masele de minte, dar una e deja sparta, trebuie sa merg si eu sa o dau afara....
in cazul acesta , chiar trebuie sa mergi la medicul stomatolog sa faci extractia .....eventual iti face o radiografie inainte ......
cel mai bine ,......
nu e de joaca cu maselel sau dintii ......
mare grija fetelor .......se poate chiar muri de la o infectie netratata .....sau alte probleme ...abandonate ....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
pupkiss a scris:buna tuturor :*:* :pupicei:
bun venit iustina
stefi am fost la stomatolog azi dar nu s--a bagat a zis ca trebuie sa merg la chirurg dentar....o sa merg la spitalul de stomatologie
oofff teo ce nasol :lacrimi: da r nu poti sa i iceri doctorei de familie trimitere ? si mergi la astea de stat, unde nu se plateste...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
off,teo,cred din pacate ca stomatologii chiar sunt cei mai avari dupa bani,astia nu iarta,nici nu se apuca de treaba pana nu scot,dar nici asa nu sta,durerea e infernala si le strica pe toate,sa vezi ce am eu in gura....relicve de razboi
pe maine la cafeluta,acum nu mai pot sta,i-am dat lui alexut peritol si...stiti cum e,sper sa trecem cu bine noaptea...
pe maine la cafeluta,acum nu mai pot sta,i-am dat lui alexut peritol si...stiti cum e,sper sa trecem cu bine noaptea...
macoveianca- Mamica rafinata
- Varsta : 50
neata fetele...am venit si eu la cafeluta, vreau sa ma apuc sa fac mancare....dar deocamdata imi savurez cafeluta
teo imi pare rau ca nu ai rezolvat cu stomatologu si trebuiesa mergi si la chirurg....poate totusi vortrece durerile si nu va mai fi cazul sa ajungi si acolo....pupici
teo imi pare rau ca nu ai rezolvat cu stomatologu si trebuiesa mergi si la chirurg....poate totusi vortrece durerile si nu va mai fi cazul sa ajungi si acolo....pupici
am sosit si eu alaturi de voi la o cafea..macar virtuala ca nu sunt bautoare de cafea....sper ca ma primiti...
AlinaS- Mamica incepator
- Varsta : 44
si eu,c-am tarziu dar vad ca mai este cafea pe aici...
off,chiar am ajuns dimineata la 6 la spital,iar branula,iar aerosoli iar....acum si piciorul si manuta.....cand a auzit ce tratament ii da mi-a zis,,chiar nu intelegi ca m-am saturat...?"si-a dat seama ca ii pune branula...am noroc ca m-a lasat acasa ,fiind in ghips si am o prietena asistenta si ii face ea ,dar ma duc in fiecare zi la aerosoli,ma dor mainile de nu mai pot...
o zi minunata va doresc!
off,chiar am ajuns dimineata la 6 la spital,iar branula,iar aerosoli iar....acum si piciorul si manuta.....cand a auzit ce tratament ii da mi-a zis,,chiar nu intelegi ca m-am saturat...?"si-a dat seama ca ii pune branula...am noroc ca m-a lasat acasa ,fiind in ghips si am o prietena asistenta si ii face ea ,dar ma duc in fiecare zi la aerosoli,ma dor mainile de nu mai pot...
o zi minunata va doresc!
macoveianca- Mamica rafinata
- Varsta : 50
AlinaS a scris:am sosit si eu alaturi de voi la o cafea..macar virtuala ca nu sunt bautoare de cafea....sper ca ma primiti...
sigur ca te primi nici eu nu beau cafea dar sunt prezenta mereu cu fetele aici
macoveianca a scris:si eu,c-am tarziu dar vad ca mai este cafea pe aici...
o zi minunata va doresc!
offff anca imi pare rau..cred si eu bietul copil ca nu mai suporta..
cand ai timp sa scrii aici mai multe despre voi ca sa cunoasca si fetele situatia ca eu te cunosc de ceva timp
:pupicei: :pupicei:
mersi....pupici fetelor...si sanatate multa puiului anca
AlinaS- Mamica incepator
- Varsta : 44
Neatza fetelor, beau si eu un ceai cu voi,sunt racita raaau !oof
elena- Mamica cocheta
Elena multa sanatate !
acum ca mi-am reparat calc iti arat poza cu Daria cand isi face motul cum zice ea
cand era mai mica noi tineam bineronul si ea se juca cu parul, acum il pune plapuma si cu cealalta mana invarte parul
acum ca mi-am reparat calc iti arat poza cu Daria cand isi face motul cum zice ea
cand era mai mica noi tineam bineronul si ea se juca cu parul, acum il pune plapuma si cu cealalta mana invarte parul
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
multa sanatate elena..mie parca mi-a mai trecut maseaua..poate scap fara cutit..sa iasa si o sa am mai multa minte :
cathy e super smpatica daria/...hoata rau
cathy e super smpatica daria/...hoata rau
oofff anca, saracutul... :pupicei: multa sanatate :pupicei:macoveianca a scris:si eu,c-am tarziu dar vad ca mai este cafea pe aici...
o zi minunata va doresc!
sanatate si tie elena :pupicei:elena a scris:Neatza fetelor, beau si eu un ceai cu voi,sunt racita raaau !oof
ce scumpa e !!! :pupicei:deriana a scris:Elena multa sanatate !
ari05- Mamica cocheta
ce mai faceti fetele
eu am fost la gradi am luat fata si inainte am fost sa imi iau tel de la reparat ca era in garantie dar l-a dat larisa cu capul d e pereti ca nu mai mergea si nici cei de la service nu l-au reparat asa ca mi-au dat altul nou ....deci avantaj eu
eu am fost la gradi am luat fata si inainte am fost sa imi iau tel de la reparat ca era in garantie dar l-a dat larisa cu capul d e pereti ca nu mai mergea si nici cei de la service nu l-au reparat asa ca mi-au dat altul nou ....deci avantaj eu
norocul tau Teo!teodoraion a scris:ce mai faceti fetele
Maria- Administrator
buna fetele, la un suculet si eu...gabita vrea sa-i citesc, astazi nu a vrut sa doarma asa ca acum trage la somn
ce fain de tine teo ... darius mi-a stricat pana acum 3 tel... si nimeni nimic... nu tu reparat, nu tu schimbat ...
ari05- Mamica cocheta
pai ai avut garantie??
eu il cumparasem avum 3-4 luni si au fost nevoiti sa faca ceva
eu il cumparasem avum 3-4 luni si au fost nevoiti sa faca ceva
pai.... 2 dinte ele sunt bombe de-alea facute pe vapor... Huawei ... ceva... is tel mobile date de RDS ... deci sunt in custodie... si se vede ca-s rezolvate de Darius si de ma duc cu ele inapoi,nu ca mi le schimba, da tre sa platesc cica 85 euro pe unu... deciiiiiii ... 85E pe un nashpeeettt ??? asa ca stau pe c**u meu... iar cel in care am orange nu mai era in garantie :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
Pagina 3 din 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 3 din 27
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA