Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 60 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 60 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

+30
margelute- Anda
mona_mami
kamkrys75
victoradrian
lilique
theodora
alyna
narcy
adriana_1
paul_A
roxanik
alinapopa1969
deriana
AlinaS
pupkiss
macoveianca
STEF30IASI
panky(Laura)
celina74
paula_mami
ioanamanuela76
amalia-carmen
Maria
ari05
florares
adriana
scumpetea
elena
buburuza
teodoraion
34 participanți

Pagina 23 din 27 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de Maria Vin Noi 13, 2009 8:17 pm

teodoraion a scris:am revenit fetele

analizele au iesit bine sa zicem
laarisa oo sa mai ia fier o perioada..dar are indici bunicei

bianca are mai mare anemia..o sa mai ia fier in plus i-au iesit euzinofilele mici si e suspecta de viermisori...are si vanat la ochi de mult timp..o sa facem un copro

eu sunt bine...
acum trebuie s-o culc pe larisa

acum trebuie s-o culc pe larisa

ma pun sa culc bebe..ca a trecut su

bine Teo caci sunteti bine cat de cat... :pupicei: :pupicei: :pupicei:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de ari05 Vin Noi 13, 2009 10:46 pm

prea multe sarbatori in calendarul nostru ... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 16974
sa nu sariti pe mine Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 377534 dar bine zic pocaitii, ca ortodocsii au prea multi sfinti ... eu tin doar sarbatorile mari, Craciun, Paste... in rest... dk e sa am de spalat, spal... dk am de facut curat,macare, etc... le fac...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 13, 2009 11:18 pm

sa iti spun ceva laura..nici eu nu le tin....si nu ma inchin decat lui Dumnezeu...respect sfintii si stiu ca au fost oameni deosebiti si alesi de Dumnezeu insa de aici pana la a-i venera e diferenta..acum o sa imi primesc minusuri la reputatie..si o sa sara pe mine fetele Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 230899
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Noi 13, 2009 11:28 pm

ete nah !!! Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 16974 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 199844 uite ca eu ti-am dat un plus :pupicei:

la fel gadnesc si eu... DD iarta-ma... dar cand ii mai vad la stiri cum se calca in picioare ca sa pupe ... moastele (asa le zice?) ... sfintei sau sfantului nush care... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Noi 14, 2009 12:59 am

ma omori tu pe mine Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 199844

si eu cand ii vad cum se inghesuie si mai si injura unii sau isi fac nervi nu rezolva nimic..nu e rau sa mergi in pelerinaje dar consider ca e mai bine sa mergi in locuri linistite si sa te inchini lui Dumnezeu nu in aglomeratiile alea in care iti faci nervi si mai rau pacatuiesti
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Sam Noi 14, 2009 1:01 am

DE ACORD CU TINE,TEO!
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Sam Noi 14, 2009 3:55 am

si eu sunt deacord,cunosc multe ,,bisericoase"...si doamne cata rautate in vorbele lor...de restul nu mai zic...
teo,ma bucur ca e bine...dar sa-i dai si vitamina C....caci fierul se fixeaza mult mai bine...cum e vit D cu calciu asa e si C la fier...
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Noi 14, 2009 4:04 am

da anca asa le dau de mult timp

noapte buna tuturor
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Noi 14, 2009 4:52 am

fetelor... ce patesc acuma seara ... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 16974 ma duc la farmacie sa-mi cumpar anticonecptionalele, ca tre sa incep folie acuma seara ... si -mi zice farmacista ca nu mai au (de Logest e vorba) ca se scot ca nush ce probl e cu ele Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 16974 moamaaa cand am auzit !!! Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 16974 si cand o intreb cum adik, ce probleme sa fie cu ele , ca doar le iau de ani de zile imi zice ca e ceva cu prospectul Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 16974 in fine... am gasit la alta farmacie, dar ce ma fac luna viitoare dk chiar se scot de pe piata ? Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 16974 habar nu am cu ce sa le schimb... hhmmm... cred ca tre sa fac o vizita la gine....
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Sam Noi 14, 2009 2:26 pm

Buna mamici cochete!!!!in dimineata asta dau eu cafeaua ☕
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Noi 14, 2009 2:29 pm

buna dimi!

da cuscra asa fac astia cand un medicament se vinde prea bine si unul romanesc pierde..il scot dupa piata...

cine vine la cafea?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Sam Noi 14, 2009 3:05 pm

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 4527 Vina si eu la o cafeluta ..in graba ...trebuie sa plec la cumparaturi..si mai e si sotul meu acasa
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Sam Noi 14, 2009 4:12 pm

Si eu la cafeluta pana vine sotul
l-am trimis la piata , vreau sa fac ardei umpluti si n-am ingredientele
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam Noi 14, 2009 4:14 pm

neatza, beau si eu cafeluta, mai e si pentru mine? :2 oameni de za
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Noi 14, 2009 4:29 pm

mai este cafea si pentru mine ca am intrat si eu putin... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 4527
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Sam Noi 14, 2009 4:33 pm

avem cafeluta fetele , serviti
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 A6f3
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Noi 14, 2009 4:38 pm

mersi mult ca tare pe fuga sunt dar nu se putea sa nu intru sa vad ce faceti in dimineata asta... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 4527
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Noi 14, 2009 4:57 pm

multumim caty pentru cafeluta, servesc si eu cu mare placere, pana acum am fost in bucatarie si am gatit, acum ies afara cu gabita si urmeaza runda a -2- a la bucatarie, asta dupaamiaza, vreau sa fac sarmalute in foi de vita si chiftelute Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 4527
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Noi 14, 2009 5:08 pm

ma duc sa scot si eu hainele din masina si apoi mergem la mall la festivalul toamnei... :Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 3010740371 :Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 3010740371 :Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 3010740371
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Sam Noi 14, 2009 5:34 pm

mai este cafea si pentru mine Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 4527
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Sam Noi 14, 2009 7:12 pm

am intrat sa va spun un sfarsit de saptamana minunat!
cateva zile nu stiu daca voi mai putea intra...poate cate 5 min,caci vie fratele vecinei si ....sta 20 din din 24 la pc asta e...
va pup pe toate si....sper sa citesc numai de bine...
pofta buna la cafeluta!
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Sam Noi 14, 2009 7:18 pm

am adus florile pt alina :pupicei:
te asteptam la cafeluta!!!

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 Flowers
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Noi 14, 2009 8:47 pm

ceau mamici ! :pupicei:

Anca, si 5 min pe zi dk intri e bine, sa ne spui ce mai faceti :pupicei:

fetelor, eu sunt mai rau k drogatii... :lacrimi: azi noapte am reusit sa adorm la 5 jumate numai... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 23 16974 si la 8 am fost in picioare... chit ca am adormit inapoi pana la 10 ... de varza ce am fost...

un WE fain va doresc !!!
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Sam Noi 14, 2009 9:33 pm

Ari ..ce ai patit de n-ai dormit ?
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Noi 15, 2009 12:35 am

va las fetelor caci a venit sotul acasa si mergem la ziua de nastere a unei prietene,intru cand venim mai tarziu.. :hello 3:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 27 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum