Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 46 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
+20
panky(Laura)
roxana ,mamica finuta
elena
madalina
muraru raluca
marccora
Rody
STEF30IASI
sandy
paul_A
buburuza
ari05
narcy
macoveianca
amalia-carmen
mona_mami
teodoraion
Maria
adriana
alinapopa1969
24 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
aoleu...iti trimit ca mai am cateva oprite ptr Cristi..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
stai linistita ca nu se intampla nimicsandy_bell a scris:aoleu...iti trimit ca mai am cateva oprite ptr Cristi..
Maria- Administrator
da...iti faci maine...ca tie iti place sa faci de toate si ti ies delicios
sandy- Mamica cocheta
arata super bine sandy.... si eu cred ca mai fac, gabita ieri mai vroia dar nu am mai avut....i-am promis ca ii fac astazi
sandy_bell a scris:am facut am mancat..multumesc de reteta..nici eu nu fac nimik cu untura,le face mai gretoase
wauuu ce bine arata gogosile tale sandy.......ar merge acum la cafeluta o gogoasa
panky(Laura)- Mamica cocheta
cine m-a pus sa intru aici !!!... acum trebuie sa fac si eu gogogsi
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
cine intra aici e obligatoriu sa si faca gogosicelina74 a scris:cine m-a pus sa intru aici !!!... acum trebuie sa fac si eu gogogsi
Maria- Administrator
adriana a scris:arata super bine sandy.... si eu cred ca mai fac, gabita ieri mai vroia dar nu am mai avut....i-am promis ca ii fac astazi
multumesc Adriana..sa nu mai pui poze
sandy- Mamica cocheta
am sa pun si eu poze cu gogosile dupa reteta Adrianei
Maria- Administrator
nu arata asa bine ca la Adriana,dar au fost tare bunipanky(Laura) a scris:foarte bine arata maria gogosile tale
Maria- Administrator
arata super maria..... eu le-am facut cu un pahar mai mare....tu cu unul mai mic.....asta este singura diferenta din cate vad eu
da Adriana,da le-am facut cu un pahar mai mic si au crescut asa de mari si sa intorceau singure in ulei,tot pe o parte stateau,cred ca din cauza astaadriana a scris:arata super maria..... eu le-am facut cu un pahar mai mare....tu cu unul mai mic.....asta este singura diferenta din cate vad eu
Maria- Administrator
Maria a scris:nu arata asa bine ca la Adriana,dar au fost tare bunipanky(Laura) a scris:foarte bine arata maria gogosile tale
DE CE MARIA?.........arata foarte bine.......ar merge acum la cafeluta niste gogosi
panky(Laura)- Mamica cocheta
suuper arata Maria! Am facut si eu aseara gogosi, la fel de umflate au iesit, stateau doar pe o parte, ca erau bombate...
elena- Mamica cocheta
wauuu ce de bunataturi pe aici...........am zis ca nu mai intru........dar nu ma pot aptine.........panky nu am mai facut langosi de foarte mult timp........arata foarte bine
blondyna- Mamica incepator
- Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult
Va dau si eu o reteta de tort,binenteles tortul este facut de fratele meu si mama mea(de ziua fratelui meu care a fost in februarie)este foarte dlicios
Tort Ma-Mi
Pentru blat ai nevoie de:10 oua,10 linguri zahar,10 linguri faina,1 praf de copt,1 mana de nuci taiate si prajite.
Pentru crema ai nevoie de:2 plicuri cu budinca de vanilie sau orice altceva,10 linguri zahar,250 g margarina sau unt,800 ml lapte,150 g nuci(facultativ),1 cutie compot de ananas,500 ml frisca pentru ornat.
Cum procedezi pentru blat:Bati albusurile spuma,adaugi zaharul si continui sa bati.Pui apoi galbenusurile,faina in ploaie si nuca,apoi coci blatul intr-o forma de tort sau o tava mai adanca,unsa cu unt si tapetata cu faina.Il tii circa 1\2 de ora ,la foc mijlociu.
Cum procedezi pentru crema:Intr-o cratita pui budincile cu 10 linguri de zahar si le freci cu putin lapte rece,pana se omogenizeaza.Torni restul de lapte,pui cratita pe foc si amesteci continuu,pana ce budinca da in 2-3 clocote si se ingroasa.O lasi la racit 5-10 minute(sa nu se raceasca de tot,sa fie calda) si pui apoi untul sau margarina,nuca macinata si omogenizezi.
Asamblarea tortului:Dupa ce s-a racit,blatul il tai in doua sau trei parti si il insiropezi cu compot de ananas(daca nu-ti ajunge sau vrei sa fie mai insiropat,faci si un sirop din apa si zahar si lamaie).Il umpli cu crema si bucati de ananas.Il imbraci in crema si il ornezi cu frisca,fructe si stafide sau cu orice altceva
Sfat:Pentru a iesi culoarea galbena asa cum ne-a iesit si noua folositi oua de casa,este un tort foarte,foarte bun si veti fi laudat de cei care il vor manca.
Va doresc pofta buna
Tort Ma-Mi
Pentru blat ai nevoie de:10 oua,10 linguri zahar,10 linguri faina,1 praf de copt,1 mana de nuci taiate si prajite.
Pentru crema ai nevoie de:2 plicuri cu budinca de vanilie sau orice altceva,10 linguri zahar,250 g margarina sau unt,800 ml lapte,150 g nuci(facultativ),1 cutie compot de ananas,500 ml frisca pentru ornat.
Cum procedezi pentru blat:Bati albusurile spuma,adaugi zaharul si continui sa bati.Pui apoi galbenusurile,faina in ploaie si nuca,apoi coci blatul intr-o forma de tort sau o tava mai adanca,unsa cu unt si tapetata cu faina.Il tii circa 1\2 de ora ,la foc mijlociu.
Cum procedezi pentru crema:Intr-o cratita pui budincile cu 10 linguri de zahar si le freci cu putin lapte rece,pana se omogenizeaza.Torni restul de lapte,pui cratita pe foc si amesteci continuu,pana ce budinca da in 2-3 clocote si se ingroasa.O lasi la racit 5-10 minute(sa nu se raceasca de tot,sa fie calda) si pui apoi untul sau margarina,nuca macinata si omogenizezi.
Asamblarea tortului:Dupa ce s-a racit,blatul il tai in doua sau trei parti si il insiropezi cu compot de ananas(daca nu-ti ajunge sau vrei sa fie mai insiropat,faci si un sirop din apa si zahar si lamaie).Il umpli cu crema si bucati de ananas.Il imbraci in crema si il ornezi cu frisca,fructe si stafide sau cu orice altceva
Sfat:Pentru a iesi culoarea galbena asa cum ne-a iesit si noua folositi oua de casa,este un tort foarte,foarte bun si veti fi laudat de cei care il vor manca.
Va doresc pofta buna
vai Madalina am inghitit in gol, ce bine arata tortul si se vede ca este si bun :pupd:
brigitta- Mamica de cariera
fetelor la treaba nu mai inghititi in sec,este foarte simplu de facut
e uneori,nu avem chef...dar ne facem
sandy- Mamica cocheta
Cremsnit
30 bucati piscoturi
1 pachet praf crema cremsnit
750 ml lapte
se pun 15 piscoturi pe un platou si se insiropeaza cu putin lapte.
se mixereste laptele rece cu praful de crema si apoi se adauga peste piscoturi.
deasuipra se pun restul de piscoturi si se lasa la frigider 2-3 ore
Pofta buna.
30 bucati piscoturi
1 pachet praf crema cremsnit
750 ml lapte
se pun 15 piscoturi pe un platou si se insiropeaza cu putin lapte.
se mixereste laptele rece cu praful de crema si apoi se adauga peste piscoturi.
deasuipra se pun restul de piscoturi si se lasa la frigider 2-3 ore
Pofta buna.
papi bun Adriana.....nu m-am uitat decat asa
sandy- Mamica cocheta
yamiii, foarte bun Adriana, ce ingenioasa esti!
elena- Mamica cocheta
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Concursuri Mamici cochete
» Prietene - mamici cochete
» Poze cu mamici cochete
» La multi ani MAMICI COCHETE!!!
» Concursuri Mamici cochete
» Prietene - mamici cochete
» Poze cu mamici cochete
» La multi ani MAMICI COCHETE!!!
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA