Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 142 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 142 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Ceva frumos
+44
tunde
nadvio1973
DaNuTzA
Monicutza
alinagherman
narcy
swe
lilia
cecilia_7625
Gianina
roxanik
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
roxana ,mamica finuta
anuta22
anka9mai
madalina
brigitta
mary24
popescumelinda
izabela08
sandy
bebelusha18
flo09
muraru raluca
panky(Laura)
celina74
florares
elena
alinapopa1969
Maria
ari05
theodora
mona_mami
victoradrian
anays
lilique
scumpetea
macoveianca
STEF30IASI
paul_A
amalia-carmen
48 participanți
Pagina 20 din 37
Pagina 20 din 37 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37
Re: Ceva frumos
CELE ZECE COMANDAMENTE ALE COPILULUI
-pentru parinti-
1. Mainile mele sunt mici; nu va asteptati deci la perfectiune: cand imi fac patul, cand colorez, desenez, invat sau lansez o minge. Picioarele mele sunt scurte: incetiniti pasul ca eu sa va pot urma.
2. Ochii mei nu au mai vazut lumea ca si voi: lasati-ma sa o explorez in totala siguranta, dar fara interdictii inutile.
3. Mereu sunt lucruri de facut in casa dar eu nu sunt copil decat pentru o perioada limitata. Lasati-va timp pentru a-mi explica toate lucrurile cu rabdare si bunavointa. Lumea asta pare atat de minunata!
4. Eu sunt fragil chiar daca nu o arat. Fiti sensibili la nevoile mele, la ceea ce simt eu. Nu va descotorositi mereu de mine! Tratati-va cum ati dori voi sa fiti tratati sau, mai bine, cum v-ar fi placut sa fiti tratati cand aveati varsta mea.
5. Eu sunt un dar al vietii, tratati-ma deci in consecinta. Eu sunt responsabil de actiunile mele, dar voi imi dati exemplele si conveniti cu mine regulile. Faceti-o cu dragoste si responsabilitate.
6. Am nevoie de incurajarile voastre pentru a creste. Opriti-va! Apasati pedala de frana! Fiti blanzi cu criticile. Amintiti-va mereu ca puteti critica actiunile mele fara a ma critica pe mine prea aspru.
7. Dati-mi dreptul de a lua eu insumi decizii. Permiteti-mi sa experimentez esecul pentru a invata din greseli. In acest fel mai tarziu eu voi fi capabil sa iau deciziile pe care viata imi va cere sa le iau.
8. Va rog! Incetati sa ma comparati! Eu sunt unic! Daca voi veti avea asteptari prea mari de la mine eu nu voi fi la inaltimea acestor asteptari si o sa-mi pierd increderea in mine insumi. Stiu ca e greu dar nu ma mai comparati cu sora, fratele, verisorul sau copilul colegilor vostri.
9. Nu va fie teama sa plecati singuri in weekend. Copiii au si ei nevoie de un timp al lor fara parinti, la fel cum si parintii au nevoie de un timp de respiro fara copii lor. In plus este un mod de a-mi arata cat de puternica este relatia voastra si ca va iubiti inca!
10. Invatati-ma de mic relaxarea!
-pentru parinti-
1. Mainile mele sunt mici; nu va asteptati deci la perfectiune: cand imi fac patul, cand colorez, desenez, invat sau lansez o minge. Picioarele mele sunt scurte: incetiniti pasul ca eu sa va pot urma.
2. Ochii mei nu au mai vazut lumea ca si voi: lasati-ma sa o explorez in totala siguranta, dar fara interdictii inutile.
3. Mereu sunt lucruri de facut in casa dar eu nu sunt copil decat pentru o perioada limitata. Lasati-va timp pentru a-mi explica toate lucrurile cu rabdare si bunavointa. Lumea asta pare atat de minunata!
4. Eu sunt fragil chiar daca nu o arat. Fiti sensibili la nevoile mele, la ceea ce simt eu. Nu va descotorositi mereu de mine! Tratati-va cum ati dori voi sa fiti tratati sau, mai bine, cum v-ar fi placut sa fiti tratati cand aveati varsta mea.
5. Eu sunt un dar al vietii, tratati-ma deci in consecinta. Eu sunt responsabil de actiunile mele, dar voi imi dati exemplele si conveniti cu mine regulile. Faceti-o cu dragoste si responsabilitate.
6. Am nevoie de incurajarile voastre pentru a creste. Opriti-va! Apasati pedala de frana! Fiti blanzi cu criticile. Amintiti-va mereu ca puteti critica actiunile mele fara a ma critica pe mine prea aspru.
7. Dati-mi dreptul de a lua eu insumi decizii. Permiteti-mi sa experimentez esecul pentru a invata din greseli. In acest fel mai tarziu eu voi fi capabil sa iau deciziile pe care viata imi va cere sa le iau.
8. Va rog! Incetati sa ma comparati! Eu sunt unic! Daca voi veti avea asteptari prea mari de la mine eu nu voi fi la inaltimea acestor asteptari si o sa-mi pierd increderea in mine insumi. Stiu ca e greu dar nu ma mai comparati cu sora, fratele, verisorul sau copilul colegilor vostri.
9. Nu va fie teama sa plecati singuri in weekend. Copiii au si ei nevoie de un timp al lor fara parinti, la fel cum si parintii au nevoie de un timp de respiro fara copii lor. In plus este un mod de a-mi arata cat de puternica este relatia voastra si ca va iubiti inca!
10. Invatati-ma de mic relaxarea!
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
de azi incep zilele Iasului asa ca va servesc cu ceva bun
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Super Octavia cele 10 comandamente ale parintilor multumesc mult Anka si prajiturile arata biiiiiiiiineeeeeeee deja inghit in sec
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Eu prefer prajiturile ... pe viu, nu virtual!... Si o astept pe Maria, poate-poate imi va face ea!
mona_mami- Mamica cocheta
frumos spus octavia...cat despre prajituri...miamiiiiiiiiiii!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
uitati-va ce pisicuta am...de copil sa nu mai vorbim....
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
ce dulce e!! 2 pisicute!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
doamne mofturaki cum sta cea mica sa o linga pisica
anka9mai- Mamica cocheta
nu mai putem de ras ... si eu si fimea .... ... ne-am hotarat ... vrem si noi pisica ... suntem cam stresati
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
ar sta si Alexia s-o linga?
Ma bucur ca va place filmuletul si mai ales ca v-ati hotarat sa va luati cate o pisicuta!! Pe kiki o am dinainte sa le nasc pe fetite... din 2007! Imi incapea in palma, asa de mica era... cat am fost insarcinata, kiki imi statea numai pe burtica... apoi s-au nascut fetitele, nu prea am mai bagat-o in seama pe kiki, dar nici la fetite nu avea acces..si asta pana cand fetitele mele au implinit 6 luni... apoi brusc am lasato la fetite..a fost super ''ïntalnirea" dintre ea si fetite... le mirosea,le pupacea, era topita dupa ele... acum, Ilinca o ia la plimbare, in sensul ca o ia de labuta din fata si merge cu ea laplimbare prin casa
Fetele se inteleg perfect cu ea, o flocaie, o trag de coada, de blana, dar ea nu scoate o gheruta la fetite
luati-va pisicute!!!!
Fetele se inteleg perfect cu ea, o flocaie, o trag de coada, de blana, dar ea nu scoate o gheruta la fetite
luati-va pisicute!!!!
mofturaki- Mamica sexy
dar nu ti-e teama de paraziti?
mi-e teama...dar nu cred ca sunt singurii copii care cresc cu pisici! si eu am crescut cu pisici si cu catei si m-a ferit d-zeu, sper sa le fereasca si pe ele!!
mofturaki- Mamica sexy
teodoraion a scris:ar sta si Alexia s-o linga?
era topita dupa ea ... a vizionat de vre-o 3 ori filmuletul
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Alexia mea n-a crescut cu absolut nici un animal pentru ca nu le suport eu, si pana la 1 an si ceva tot ii iesea ceva pe fata la care doctora imi spunea mereu ca astfel de bubite apar de la animale
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
mofturaki- Mamica sexy
foarte tare...adevarate talente nedescoperite
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
si eu am ras haiosi
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Pagina 20 din 37 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37
Subiecte similare
» Fazan --- un joc frumos
» Cel mai frumos trening?
» Concurs nou- *** Bradutul meu frumos!!!!!***
» Concurs *** Cel mai frumos martisor! ***
» Concurs - Uite cat de frumos mananc eu!!!!
» Cel mai frumos trening?
» Concurs nou- *** Bradutul meu frumos!!!!!***
» Concurs *** Cel mai frumos martisor! ***
» Concurs - Uite cat de frumos mananc eu!!!!
Pagina 20 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA