Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 133 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 133 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Ceva frumos
+44
tunde
nadvio1973
DaNuTzA
Monicutza
alinagherman
narcy
swe
lilia
cecilia_7625
Gianina
roxanik
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
roxana ,mamica finuta
anuta22
anka9mai
madalina
brigitta
mary24
popescumelinda
izabela08
sandy
bebelusha18
flo09
muraru raluca
panky(Laura)
celina74
florares
elena
alinapopa1969
Maria
ari05
theodora
mona_mami
victoradrian
anays
lilique
scumpetea
macoveianca
STEF30IASI
paul_A
amalia-carmen
48 participanți
Pagina 37 din 37
Pagina 37 din 37 • 1 ... 20 ... 35, 36, 37
Re: Ceva frumos
CAT VALOREZI IN REALITATE
Paul, cu o figura trista si abatuta, se intalni cu prietena sa Carla intr-un bar, la o cafea. Deprimat, incepu sa se descarce in fata ei, povestindu-i despre toate preocuparile sale... munca... banii... relatia cu prietena... scopul sau in viata!... Totul parea sa ii mearga prost. Carla baga mana in geanta, scoase o bancnota de 50 EURO si ii zise:
- Vrei aceasta bancnota?
Paul, putin confuz, la inceput ii raspunse:
- Bineinteles, Carla... sunt 50 EURO, cine nu i-ar vrea?
Atunci Carla lua bancnota intr-o mana si o stranse cu putere pana cand facu un mic ghemotoc. Aratandu-i ghemotocul lui Paul il intreba din nou:
- Acum o mai vrei?
- Carla, nu stiu unde vrei sa ajungi, dar sunt in continuare 50 EURO. Bineinteles ca ii iau si asa, daca mi-i dai.
Carla desfacu ghemotocul, arunca bancnota pe jos si o calca cu piciorul, pana cand se murdari toata.
- Tot mai vrei bancnota?
- Asculta, Carla, tot nu inteleg unde vrei sa ajungi, este oricum o bancnota de 50 EURO, si pana cand nu o rupi isi pastreaza valoarea....
- Paul, trebuie sa stii ca chiar daca uneori ceva nu iese asa cum vrei tu, chiar daca viata te indoaie si te face un mic ghemotoc, tu continui sa fii la fel de important cum ai fost intotdeauna... Ceea ce trebuie sa te intrebi este cat valorezi in realitate, nu cat de mult poti sa fii abatut intr-un anumit moment.
Paul ramase nemiscat uitandu-se la Carla fara sa zica un cuvant, in timp ce mesajul ii intra bine in memorie. Carla puse bancnota desfacuta alaturi de el, pe masa, iar cu un zambet complice ii spuse:
- Ia-i, tine-i cu tine ca sa iti amintesti de acest moment atunci cand nu te vei simti bine... dar trebuie sa imi dai o bancnota noua de 50 EURO ca sa o pot utiliza cu urmatorul prieten care are nevoie. Il pupa pe obraz si se indrepta catre usa. Paul privi bancnota, zambi, o privi din nou si cu o energie noua il striga pe ospatar sa plateasca nota...
De cate ori ne indoim de valoarea noastra, de ceea ce meritam intr-adevar si de ceea ce putem realiza?
Acum gandeste-te bine. Incearca sa raspunzi la urmatoarele intrebari:
1. Spune care sunt cele mai bogate 5 persoane din lume.
2. Spune care sunt ultimele 5 castigatoare de la Miss Univers.
3. Spune 10 castigatori ai premiului Nobel.
4. Spune care sunt ultimii 5 castigatori ai premiului Oscar cel mai bun actor sau actrita.
Cum merge? Rau? Nu te preocupa. Nici unul dintre noi nu isi aminteste care erau cei mai buni ieri. Iar aplauzele se duc! Si trofeele se umplu de praf! Castigatorii se uita!
Acum raspunde la urmatoarele:
1 - Spune 3 profesori care te-au ajutat in formarea ta
2 - Spune 3 prieteni care te-au ajutat in momente dificile
3 - Gandeste-te la cateva persoane care te-au facut sa te simti special
4 - Spune numele a 5 persoane cu care iti petreci timpul.
Cum merge? Mai bine? Persoanele care fac diferenta in viata ta nu sunt cele cu cele mai bune rezultate, cu multi bani sau multe premii... Sunt cele care isi fac griji pentru tine, care au grija de tine si care stau oricum cu tine.
Gandeste-te o clipa... Viata este foarte scurta! Tu, pe ce lista esti? Nu stii?... Lasa-ma sa te ajut...
Nu esti printre cei faimosi, dar esti printre cei la care m-am gandit ca vor citi aceste randuri.
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinzi o alta"
Paul, cu o figura trista si abatuta, se intalni cu prietena sa Carla intr-un bar, la o cafea. Deprimat, incepu sa se descarce in fata ei, povestindu-i despre toate preocuparile sale... munca... banii... relatia cu prietena... scopul sau in viata!... Totul parea sa ii mearga prost. Carla baga mana in geanta, scoase o bancnota de 50 EURO si ii zise:
- Vrei aceasta bancnota?
Paul, putin confuz, la inceput ii raspunse:
- Bineinteles, Carla... sunt 50 EURO, cine nu i-ar vrea?
Atunci Carla lua bancnota intr-o mana si o stranse cu putere pana cand facu un mic ghemotoc. Aratandu-i ghemotocul lui Paul il intreba din nou:
- Acum o mai vrei?
- Carla, nu stiu unde vrei sa ajungi, dar sunt in continuare 50 EURO. Bineinteles ca ii iau si asa, daca mi-i dai.
Carla desfacu ghemotocul, arunca bancnota pe jos si o calca cu piciorul, pana cand se murdari toata.
- Tot mai vrei bancnota?
- Asculta, Carla, tot nu inteleg unde vrei sa ajungi, este oricum o bancnota de 50 EURO, si pana cand nu o rupi isi pastreaza valoarea....
- Paul, trebuie sa stii ca chiar daca uneori ceva nu iese asa cum vrei tu, chiar daca viata te indoaie si te face un mic ghemotoc, tu continui sa fii la fel de important cum ai fost intotdeauna... Ceea ce trebuie sa te intrebi este cat valorezi in realitate, nu cat de mult poti sa fii abatut intr-un anumit moment.
Paul ramase nemiscat uitandu-se la Carla fara sa zica un cuvant, in timp ce mesajul ii intra bine in memorie. Carla puse bancnota desfacuta alaturi de el, pe masa, iar cu un zambet complice ii spuse:
- Ia-i, tine-i cu tine ca sa iti amintesti de acest moment atunci cand nu te vei simti bine... dar trebuie sa imi dai o bancnota noua de 50 EURO ca sa o pot utiliza cu urmatorul prieten care are nevoie. Il pupa pe obraz si se indrepta catre usa. Paul privi bancnota, zambi, o privi din nou si cu o energie noua il striga pe ospatar sa plateasca nota...
De cate ori ne indoim de valoarea noastra, de ceea ce meritam intr-adevar si de ceea ce putem realiza?
Acum gandeste-te bine. Incearca sa raspunzi la urmatoarele intrebari:
1. Spune care sunt cele mai bogate 5 persoane din lume.
2. Spune care sunt ultimele 5 castigatoare de la Miss Univers.
3. Spune 10 castigatori ai premiului Nobel.
4. Spune care sunt ultimii 5 castigatori ai premiului Oscar cel mai bun actor sau actrita.
Cum merge? Rau? Nu te preocupa. Nici unul dintre noi nu isi aminteste care erau cei mai buni ieri. Iar aplauzele se duc! Si trofeele se umplu de praf! Castigatorii se uita!
Acum raspunde la urmatoarele:
1 - Spune 3 profesori care te-au ajutat in formarea ta
2 - Spune 3 prieteni care te-au ajutat in momente dificile
3 - Gandeste-te la cateva persoane care te-au facut sa te simti special
4 - Spune numele a 5 persoane cu care iti petreci timpul.
Cum merge? Mai bine? Persoanele care fac diferenta in viata ta nu sunt cele cu cele mai bune rezultate, cu multi bani sau multe premii... Sunt cele care isi fac griji pentru tine, care au grija de tine si care stau oricum cu tine.
Gandeste-te o clipa... Viata este foarte scurta! Tu, pe ce lista esti? Nu stii?... Lasa-ma sa te ajut...
Nu esti printre cei faimosi, dar esti printre cei la care m-am gandit ca vor citi aceste randuri.
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinzi o alta"
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
foarte frumos si adevarat
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
cat de frumos si pe atat de adevarat-viata te indoaie si te face un mic ghemotoc, tu continui sa fii la fel de important cum ai fost intotdeauna. viata asta care este atat de scurta si atat de grea ,miercuri am trecut intreaga familie prin momente grele ale vieti bunica noastra sa dus sus la ingerasi si totusi a muncit o viata de om a crescut 3 baetii si multi nepoti a adunat si a trudit dar cu ea nu a luat de cat o candeluta si niste haine noi .am iubito enorm ma ajutat la bine si la greu ,ma invatat lucruri bune nu am plecat de la ea niciodata cu mina goala si totusi chia daca a suferit mult ,a fost bolnava si toti spuneau mai bine asa decat sa se chinuie ,eu am mereu ochi in lacrimi ,ma gandesc la ea si vreau sa se intoarca .sunt trista nu ma pot inpaca cu gandul ca nu mai este printre noi .
claudia_mami- Mamica rafinata
Condoleante Claudia,,cat adevar in cele scrise de tine ,sormi,,cata tristete si cat de reale sunt sentimentele ce te incerca Claudia!!,iti suntem alaturi,,bunica ta,,iti este alaturi,,acum si intotdeauna,tu nu o poti vedea,insa o poti simti,,poate vor fi momente,cand ti se va parea ca ii auzi vocea,,poate pe strada o vei asemana cu bunica altcuiva,aceste semne sunt tocmai sa-ti dai seama ca ea va fi mereu cu voi,,si va sprijina pe voi,,pe voi toti!!..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Sincere condoleante Claudia,imi dau cu seama cat iti este de greu in aceste momente
Maria- Administrator
multumesc fetelor ,dumnezeu sa o ierte si sa i fie tarina usoara ,e greu si imi plange sufletul de dor as vrea sa dau timpul inapoi sai dau anii de la mine dar nu se mai poate stiu ca in aceste 40 de zile sufletul ei calatoreste -mai aveam multe de vb cu ea -dar acum nu mai am cum .
claudia_mami- Mamica rafinata
condoleante..Claudia..e tare greu s aumplem golul lasat de plecarea cuiva drag....
frumoase foc.
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
foarte fain topul si ne aflam si noi pe acolo ...loc 8 doamne ce micuti erau , a fost al 2 lea site pe care l-am inscris pe gabi .....
Ma gandeam eu ca e Gabitzu al tau si pe 2 sunt fetele Ioanei! Oare a luat cineva premiul de la ei?
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
nu cred ca a luat nimeni premiu , dar la vremea respectiva era mare nebunie cu acel concurs ...si multe voturi multiple
Pentru toate prietenele mele oriunde v-ati afla!!!!!!!!
O femeie statea asezata pe canapea, band ceai cu gheata impreuna cu mama sa.
In timp ce vorbeau despre viata, casatorie, responsabilitati si obligatii ale adultilor, mama, invartind cuburile de gheata din pahar, se uita fix la fiica sa.
"Niciodata sa nu-ti uiti prietenele", o sfatui, invartind frunzele de ceai din fundul paharului.
"Ele vor deveni de fiecare data mai importante odata cu trecerea timpului.
Nu conteaza cat de mult iti iubesti barbatul, nu conteaza cat de mult iti iubesti copiii pe care ii ai, vei avea nevoie de ele.
Aminteste-ti sa iesi cu ele mereu, sa faci lucruri impreuna cu ele.
Aminteste-ti ca atunci cand spun prietenele tale, ma refer la TOATE femeile, prietenele tale, fiicele tale si toate celelalte femei care sunt legate de tine.
Vei avea nevoie de ele. De femei intotdeauna vom avea nevoie".
Ea si-a ascultat mama. A mentinut contactul cu prietenele ei si odata cu trecerea timpului si-a facut si mai multe prietene. Conform celor ce s-au petrecut, una dupa alta, ea a inteles tot mai mult la ceea ce se referea mama ei.
La fel cum timpul si natura isi prezinta schimbarile si misterele in viata unei femei, adevaratele tale prietene se vor pastra intotdeauna.
Dupa 40 de ani de viata pe lumea asta, am invatat urmatoarele:
Timpul trece.
Viata se traieste.
Distantele despart.
Copiii cresc.
Serviciile vin si pleacă
Pasiunea se micsoreaza.
Barbatii nu fac intotdeauna ceea ce se presupune ca ar trebui sa faca.
Inima se rupe.
Parintii mor.
Colegii uita favorurile primite.
Cariera sau profesia se termina.
DAR....Prietenele tale intotdeauna vor fi aici, nu conteaza cat timp si cate mile exista intre voi.
O prietena niciodata nu este prea departe ca sa ajungi la ea cand ai nevoie de ea.
Cand trebuie sa mergi pe un drum singuratic si trebuie sa o faci pentru tine insati, femeile din viata ta vor fi in jurul tau, indrumandu-te, rugandu-se pentru tine, impingandu-te, intervenind pentru tine si asteptandu-te cu bratele deschise la sfarsitul drumului.
Uneori, chiar calcand regulile, vor merge alaturi de tine...sau vor veni sa-ti usureze incarcatura.
Prietene, fiice, bunici, mame, surori, soacre, nurori, cumnate, nepoate din partea copiilor, matusi, verisoare, nepoate din partea fratilor, sunt o binecuvantare in viata ta ! In fiecare zi continuam sa avem nevoie de ele.
O femeie statea asezata pe canapea, band ceai cu gheata impreuna cu mama sa.
In timp ce vorbeau despre viata, casatorie, responsabilitati si obligatii ale adultilor, mama, invartind cuburile de gheata din pahar, se uita fix la fiica sa.
"Niciodata sa nu-ti uiti prietenele", o sfatui, invartind frunzele de ceai din fundul paharului.
"Ele vor deveni de fiecare data mai importante odata cu trecerea timpului.
Nu conteaza cat de mult iti iubesti barbatul, nu conteaza cat de mult iti iubesti copiii pe care ii ai, vei avea nevoie de ele.
Aminteste-ti sa iesi cu ele mereu, sa faci lucruri impreuna cu ele.
Aminteste-ti ca atunci cand spun prietenele tale, ma refer la TOATE femeile, prietenele tale, fiicele tale si toate celelalte femei care sunt legate de tine.
Vei avea nevoie de ele. De femei intotdeauna vom avea nevoie".
Ea si-a ascultat mama. A mentinut contactul cu prietenele ei si odata cu trecerea timpului si-a facut si mai multe prietene. Conform celor ce s-au petrecut, una dupa alta, ea a inteles tot mai mult la ceea ce se referea mama ei.
La fel cum timpul si natura isi prezinta schimbarile si misterele in viata unei femei, adevaratele tale prietene se vor pastra intotdeauna.
Dupa 40 de ani de viata pe lumea asta, am invatat urmatoarele:
Timpul trece.
Viata se traieste.
Distantele despart.
Copiii cresc.
Serviciile vin si pleacă
Pasiunea se micsoreaza.
Barbatii nu fac intotdeauna ceea ce se presupune ca ar trebui sa faca.
Inima se rupe.
Parintii mor.
Colegii uita favorurile primite.
Cariera sau profesia se termina.
DAR....Prietenele tale intotdeauna vor fi aici, nu conteaza cat timp si cate mile exista intre voi.
O prietena niciodata nu este prea departe ca sa ajungi la ea cand ai nevoie de ea.
Cand trebuie sa mergi pe un drum singuratic si trebuie sa o faci pentru tine insati, femeile din viata ta vor fi in jurul tau, indrumandu-te, rugandu-se pentru tine, impingandu-te, intervenind pentru tine si asteptandu-te cu bratele deschise la sfarsitul drumului.
Uneori, chiar calcand regulile, vor merge alaturi de tine...sau vor veni sa-ti usureze incarcatura.
Prietene, fiice, bunici, mame, surori, soacre, nurori, cumnate, nepoate din partea copiilor, matusi, verisoare, nepoate din partea fratilor, sunt o binecuvantare in viata ta ! In fiecare zi continuam sa avem nevoie de ele.
ce frumos!!!!!!!!!!!!
Pagina 37 din 37 • 1 ... 20 ... 35, 36, 37
Subiecte similare
» Fazan --- un joc frumos
» Cel mai frumos trening?
» Concurs nou- *** Bradutul meu frumos!!!!!***
» Concurs *** Cel mai frumos martisor! ***
» Concurs - Uite cat de frumos mananc eu!!!!
» Cel mai frumos trening?
» Concurs nou- *** Bradutul meu frumos!!!!!***
» Concurs *** Cel mai frumos martisor! ***
» Concurs - Uite cat de frumos mananc eu!!!!
Pagina 37 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA