Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 128 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 128 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Ceva frumos
+44
tunde
nadvio1973
DaNuTzA
Monicutza
alinagherman
narcy
swe
lilia
cecilia_7625
Gianina
roxanik
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
roxana ,mamica finuta
anuta22
anka9mai
madalina
brigitta
mary24
popescumelinda
izabela08
sandy
bebelusha18
flo09
muraru raluca
panky(Laura)
celina74
florares
elena
alinapopa1969
Maria
ari05
theodora
mona_mami
victoradrian
anays
lilique
scumpetea
macoveianca
STEF30IASI
paul_A
amalia-carmen
48 participanți
Pagina 36 din 37
Pagina 36 din 37 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37
Re: Ceva frumos
da Maria si mie mi`a amintit de copilarie de asta am si pus`o aici ca sa va reamintiti si voi de ea....
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Un eseu despre iubire
(special pentru cochete de Valentine's Day, cu precizarea copiat nu creat)
Doar prin iubire simti in tine adancurile reci, fierbinti, intunecoase, luminile staruitoare ale intregului, umbrele formelor elevate si neastamparul strident al infinitului. Prin iubire cineva te cauta mereu si tot el, cinevaul acela te respinge mereu. Esti pauza dintre strigatul de plecare si strigatul de chemare. Mereu intre extreme, ca un biet arcus care-si zice notele doar sub mana artistului.
Prin iubire poti fi tu si poti fi celalalt.
Nemarginit de "altul" esti iubind si primind iubirea in imensitatea devastatoare a aceleiasi clipe. Un doi topit pana la unul acolo unde se tes contrariile-in vatrejul franturii de clipa-in acelasi moment in care se intampla unirea lor. Intamplarea iubirii reciproce asvarle spre lumina si spre intuneric instrumentul de masurare al timpului, odata cu cantitatea masurata.
Iubirea stie a sfintii desfraul simturilor si stie a parcurge capiile pe potecile care sfideaza profund efermul.
Intalnirea de iubire este numai inceputul starii de gratie a sufletului, numai nasterea iremediabila si implacabila a unei stari care, incepe si se termina in acelasi loc, timp, spatiu. Sfarsit si inceput, ceva ce se traieste limpede si intrerupt, cum se traieste ploaia. Cum nu se poate intelege trairea.
Tacuti in fata iubirii, exprimam lumina si intunericul, durerea si bucuria, febra si gheata.Polul Nord si Polul Sud, Apusul si Rasaritul aceluiasi soare, care nu apune si nu rasare decat in iluzia deprinderi noastre de a reflecta in nemurire ceea ce este nemuritor.
(special pentru cochete de Valentine's Day, cu precizarea copiat nu creat)
Doar prin iubire simti in tine adancurile reci, fierbinti, intunecoase, luminile staruitoare ale intregului, umbrele formelor elevate si neastamparul strident al infinitului. Prin iubire cineva te cauta mereu si tot el, cinevaul acela te respinge mereu. Esti pauza dintre strigatul de plecare si strigatul de chemare. Mereu intre extreme, ca un biet arcus care-si zice notele doar sub mana artistului.
Prin iubire poti fi tu si poti fi celalalt.
Nemarginit de "altul" esti iubind si primind iubirea in imensitatea devastatoare a aceleiasi clipe. Un doi topit pana la unul acolo unde se tes contrariile-in vatrejul franturii de clipa-in acelasi moment in care se intampla unirea lor. Intamplarea iubirii reciproce asvarle spre lumina si spre intuneric instrumentul de masurare al timpului, odata cu cantitatea masurata.
Iubirea stie a sfintii desfraul simturilor si stie a parcurge capiile pe potecile care sfideaza profund efermul.
Intalnirea de iubire este numai inceputul starii de gratie a sufletului, numai nasterea iremediabila si implacabila a unei stari care, incepe si se termina in acelasi loc, timp, spatiu. Sfarsit si inceput, ceva ce se traieste limpede si intrerupt, cum se traieste ploaia. Cum nu se poate intelege trairea.
Tacuti in fata iubirii, exprimam lumina si intunericul, durerea si bucuria, febra si gheata.Polul Nord si Polul Sud, Apusul si Rasaritul aceluiasi soare, care nu apune si nu rasare decat in iluzia deprinderi noastre de a reflecta in nemurire ceea ce este nemuritor.
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
frumos
Anka
Tina
Anka
Tina
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Mama mea
3 copii s-au aşezat
Pe o bancă, lângă casă.
-Vreau să vă spun un secret:
... Mama mea este frumoasă!
-Şi a mea este frumoasă,
Cea mai frumoasă din lume!
Şi, de vrei să ştii, ea face
Supiţă doar din legume!
-Ha! Zice cu voce tare
O minune de fetiţă.
Ascultaţi-mă puţin:
Mama face tocăniţă!
3 copii s-au aşezat
Pe o bancă, lângă casă.
-Vreau să vă spun un secret:
... Mama mea este frumoasă!
-Şi a mea este frumoasă,
Cea mai frumoasă din lume!
Şi, de vrei să ştii, ea face
Supiţă doar din legume!
-Ha! Zice cu voce tare
O minune de fetiţă.
Ascultaţi-mă puţin:
Mama face tocăniţă!
anka9mai- Mamica cocheta
ce frumos ..azi sunt una din acele mame ca am facut tocanita
alinagherman- Mamica de cariera
eu nu am facut nici supitza, nici tacanitza...sunt doar frumoasa
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
da da :super:
Iubesc primavara cu zambetu-i verde si micii ghiocei ceplapand se arata din neaua iernii ...
Iubesc vara cu stralucirea soarelui in pletele padurii rasfirate...cu stralucirea din ochiul apei cristaline ce pamantul il strabate....
Iubesc toamna aurie cu bogatiile pamantului si valuri de vin si ploile marunte cand turmele incet coboara spre iernat....
Iubesc albul craiesc al zapezii ce pe pamant se astetne minunat...
iubesc aceasta scurta si palpitanta voata....
Iubesc ca exist ...
Iubesc ca traiesc....
Iubesc vara cu stralucirea soarelui in pletele padurii rasfirate...cu stralucirea din ochiul apei cristaline ce pamantul il strabate....
Iubesc toamna aurie cu bogatiile pamantului si valuri de vin si ploile marunte cand turmele incet coboara spre iernat....
Iubesc albul craiesc al zapezii ce pe pamant se astetne minunat...
iubesc aceasta scurta si palpitanta voata....
Iubesc ca exist ...
Iubesc ca traiesc....
anka9mai- Mamica cocheta
frumos spus Anka...
si ghioceii..nu mai zic....superbiiiiii
si ghioceii..nu mai zic....superbiiiiii
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
frumos Anka iubesc mirosul primaveriii ............
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
ceva incredibil de adevarat!!,,dar si tare trist!!,,fetelor nu o sa va cer sa nu plangeti!!,,caci tocmai eu am bocit!!,,am pus video-ul asta!! tocmai ca sunt multe rapsunsuri!!
Ultima editare efectuata de catre sandy in Mier Feb 22, 2012 3:23 pm, editata de 1 ori
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Anka!.. :itiofer:
sandy- Mamica cocheta
ce super..
sandy- Mamica cocheta
aminteste-ti mereu ca tu esti darul !
” Cine esti… ?
Fii o lumină asupra omenirii şi nu îi face rău. Încearcă să construieşti, nu să distrugi.
Cum? Prin exemplul tău luminos.
Caută numai bunătatea. Vorbeşte numai în adevăr. Acţionează numai în dragoste. Trăieşte Legea Iubirii acum şi mereu. Dă totul, nu pretinde nimic. Evită tot ce e nedemn. Nu accepta inacceptabilul. Fă din fiecare moment al vieţii tale o revărsare de iubire.
Foloseşte fiecare clipă ca să gândeşti gândul cel mai înalt, să spui cuvântul cel mai înalt, să faci fapta cea mai înaltă. Adu pace pe pământ, aducând pace celor a căror viaţă o atingi.
Îmbrăţişează fiecare împrejurare, însuşeste-ţi fiecare vină, împărtăşeşte fiecare bucurie, contemplă fiecare mister, pune-te în pielea fiecăruia, iartă orice jignire, vindecă fiecare inimă, respectă adevărul fiecărei persoane, iubeşte Dumnezeul fiecărei persoane, protejează drepturile fiecărei persoane, păstrează intactă demnitatea fiecărei persoane, promovează interesele fiecărei persoane, îngrijeşte-te de nevoile fiecărei persoane, acceptă că fiecare persoană este sfântă, scoate în evidenţă cele mai mari daruri ale unei persoane.
Fii un exemplu viu, însufleţit, al celui mai înalt Adevăr care sălăşluieşte în tine.
Vorbeşte despre tine cu smerenie, ca nu cumva cel mai înalt adevăr al tău să fie interpretat în mod greşit, ca o lăudăroşenie.
∴ Vorbeşte blând ca nu cumva să se creadă că încerci doar să captezi atenţia.
∴ Vorbeşte cu bunătate, pentru ca toţi să poată cunoaşte dragostea.
∴ Vorbeşte deschis ca nu cumva să se creadă că ai ceva de ascuns.
∴ Vorbeşte sincer, ca să nu fii înţeles greşit.
∴ Vorbeşte adesea, astfel încât cuvântul tău să nu fie uitat.
∴ Vorbeşte cu respect, ca nimeni să nu fie jignit.
∴ Vorbeşte cu dragoste, astfel încât fiecare silabă să vindece.
Fă din viaţă ta un dar! Aminteşte-ţi mereu că tu eşti darul! Fii un dar pentru oricine care-ţi intră în viaţă şi pentru oricine în a cărui viaţă intri. Fii atent: să nu intri în viaţa altuia, dacă nu poţi să fii un dar. (Tu poţi fi întotdeauna un dar, pentru că întotdeauna eşti un dar – deşi uneori nu îţi dai voie să ştii acest lucru).
Când cineva intră pe neaşteptate în viaţa ta, află ce dar trebuie să primească acea persoană de la tine. De ce altceva crezi că vine cineva la tine? Fiecare persoană care a venit vreodată la tine a venit să primească un dar.
Primindu-l, el îţi dă ţie un dar – darul de a trăi experienţa şi împlinirea lui Cine Eşti.
Când vezi acest adevăr simplu, când îl înţelegi, vezi cel mai mare adevăr dintre toate! “
Donald Walsch – Conversaţii cu Dumnezeu
” Cine esti… ?
Fii o lumină asupra omenirii şi nu îi face rău. Încearcă să construieşti, nu să distrugi.
Cum? Prin exemplul tău luminos.
Caută numai bunătatea. Vorbeşte numai în adevăr. Acţionează numai în dragoste. Trăieşte Legea Iubirii acum şi mereu. Dă totul, nu pretinde nimic. Evită tot ce e nedemn. Nu accepta inacceptabilul. Fă din fiecare moment al vieţii tale o revărsare de iubire.
Foloseşte fiecare clipă ca să gândeşti gândul cel mai înalt, să spui cuvântul cel mai înalt, să faci fapta cea mai înaltă. Adu pace pe pământ, aducând pace celor a căror viaţă o atingi.
Îmbrăţişează fiecare împrejurare, însuşeste-ţi fiecare vină, împărtăşeşte fiecare bucurie, contemplă fiecare mister, pune-te în pielea fiecăruia, iartă orice jignire, vindecă fiecare inimă, respectă adevărul fiecărei persoane, iubeşte Dumnezeul fiecărei persoane, protejează drepturile fiecărei persoane, păstrează intactă demnitatea fiecărei persoane, promovează interesele fiecărei persoane, îngrijeşte-te de nevoile fiecărei persoane, acceptă că fiecare persoană este sfântă, scoate în evidenţă cele mai mari daruri ale unei persoane.
Fii un exemplu viu, însufleţit, al celui mai înalt Adevăr care sălăşluieşte în tine.
Vorbeşte despre tine cu smerenie, ca nu cumva cel mai înalt adevăr al tău să fie interpretat în mod greşit, ca o lăudăroşenie.
∴ Vorbeşte blând ca nu cumva să se creadă că încerci doar să captezi atenţia.
∴ Vorbeşte cu bunătate, pentru ca toţi să poată cunoaşte dragostea.
∴ Vorbeşte deschis ca nu cumva să se creadă că ai ceva de ascuns.
∴ Vorbeşte sincer, ca să nu fii înţeles greşit.
∴ Vorbeşte adesea, astfel încât cuvântul tău să nu fie uitat.
∴ Vorbeşte cu respect, ca nimeni să nu fie jignit.
∴ Vorbeşte cu dragoste, astfel încât fiecare silabă să vindece.
Fă din viaţă ta un dar! Aminteşte-ţi mereu că tu eşti darul! Fii un dar pentru oricine care-ţi intră în viaţă şi pentru oricine în a cărui viaţă intri. Fii atent: să nu intri în viaţa altuia, dacă nu poţi să fii un dar. (Tu poţi fi întotdeauna un dar, pentru că întotdeauna eşti un dar – deşi uneori nu îţi dai voie să ştii acest lucru).
Când cineva intră pe neaşteptate în viaţa ta, află ce dar trebuie să primească acea persoană de la tine. De ce altceva crezi că vine cineva la tine? Fiecare persoană care a venit vreodată la tine a venit să primească un dar.
Primindu-l, el îţi dă ţie un dar – darul de a trăi experienţa şi împlinirea lui Cine Eşti.
Când vezi acest adevăr simplu, când îl înţelegi, vezi cel mai mare adevăr dintre toate! “
Donald Walsch – Conversaţii cu Dumnezeu
Pagina 36 din 37 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37
Subiecte similare
» Fazan --- un joc frumos
» Cel mai frumos trening?
» Concurs nou- *** Bradutul meu frumos!!!!!***
» Concurs *** Cel mai frumos martisor! ***
» Concurs - Uite cat de frumos mananc eu!!!!
» Cel mai frumos trening?
» Concurs nou- *** Bradutul meu frumos!!!!!***
» Concurs *** Cel mai frumos martisor! ***
» Concurs - Uite cat de frumos mananc eu!!!!
Pagina 36 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA