Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 227 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 227 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
+27
buburuza
flori
raruta
flo09
marccora
scumpetea
roxanik
cosmedicpetra
amalia-carmen
mona_mami
narcy
alinapopa1969
deriana
david
elena
panky(Laura)
adriana
bellatrix
Maria
celina74
ari05
macoveianca
florares
teodoraion
theodora
lilique
STEF30IASI
31 participanți
Pagina 24 din 24
Pagina 24 din 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
vai Teo dar ce faci?asa ai grija de fata ti-am zis sa o duci la Laura sa o creasca ca altfel o pierdeteodoraion a scris:ari sa stii ca ea nu a vrut.. a fugit saraca de el dar aprins-o pana la urma langa un gardulet..
in privinta pozelor sunt frumoase
Maria- Administrator
al meu s-a gandit sa ma ajute azi ... la amiaza l-a culcat el pe Darius ... dar a uitat sa puna pernele pe marginea patului... si a cazut Darius din pat... si normal ca s-a trezit si nu l-am mai putut culca inapoi
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
gestul conteaza ca a vrut sa te ajuteari05 a scris:al meu s-a gandit sa ma ajute azi ... la amiaza l-a culcat el pe Darius ... dar a uitat sa puna pernele pe marginea patului... si a cazut Darius din pat... si normal ca s-a trezit si nu l-am mai putut culca inapoi
Maria- Administrator
da da da
problema e ca s-a dus de acasa... normal ... ca de obicei ... si nu pot face de darius nimic... mai am doua ture de haine de spalat, mai am de facut supa, trebuie sa pun plantele de la adriana in ghiveci... mai am de calcat... si cu Darius calare pe mine nu pot
problema e ca s-a dus de acasa... normal ... ca de obicei ... si nu pot face de darius nimic... mai am doua ture de haine de spalat, mai am de facut supa, trebuie sa pun plantele de la adriana in ghiveci... mai am de calcat... si cu Darius calare pe mine nu pot
ari05- Mamica cocheta
ce draguti sunt cum se pupaa,vai Teo tine-o bine..ca ti-o fura repede baietii pe Larisa...glumeam doar.. :pupicei: :pupicei: ,pupici la toate
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
pupicei Melinda :pupicei: cam rarut dai pe la noi ... :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
ari05 a scris:da da da
te inteleg,el la culcat pe Darius sa poata pleca
in privinta hainelor unde intinzi atatea haine odata ca eu nu bag decat o masina odata ....si pana se usca numai bag
Maria- Administrator
am 2 uscatoare mari de rufe... cu loc special pt ciorapi (deci castig spatiu) si pe margini are umerase pt camasi (iar castig spatiu) azi am 4 ture de spalat... desi a 4-a tura cred ca nu mai incape totusi...
ari05- Mamica cocheta
ma duc si eu sa pregatesc hainele copiilor caci iar au party,de data asta e la un salon aproape ii las si mergem apoi la sfarsit dupa ei
Maria- Administrator
hehehe, iar party maria ? ff fain... :lets party:
a ajuns si al meu acasa... ma apuc de treaba...
a ajuns si al meu acasa... ma apuc de treaba...
ari05- Mamica cocheta
superbe pozele Teo...ai grija unde le pui...peste cativa ani sa nu ajunga in mana celor de la CAN CAN... apropos chiar ai stofa de fotoreporter...ca sa nu zic paparatz...
superbi copilasii.
superbi copilasii.
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Maria a scris:vai Teo dar ce faci?asa ai grija de fata ti-am zis sa o duci la Laura sa o creasca ca altfel o pierdeteodoraion a scris:ari sa stii ca ea nu a vrut.. a fugit saraca de el dar aprins-o pana la urma langa un gardulet..
in privinta pozelor sunt frumoase
pai daca i-o dau si pe larisa merge direct la SOCOLA Laura...
ari05 a scris:al meu s-a gandit sa ma ajute azi ... la amiaza l-a culcat el pe Darius ... dar a uitat sa puna pernele pe marginea patului... si a cazut Darius din pat... si normal ca s-a trezit si nu l-am mai putut culca inapoi
saracul micut.........
popescumelinda a scris:ce draguti sunt cum se pupaa,vai Teo tine-o bine..ca ti-o fura repede baietii pe Larisa...glumeam doar.. :pupicei: :pupicei: ,pupici la toate
e cam smecheras si pupacios asta din Bucuresti dasr lasa sa creasca ea ca sunt pe urmele ei
alinapopa1969 a scris:superbe pozele Teo...ai grija unde le pui...peste cativa ani sa nu ajunga in mana celor de la CAN CAN... apropos chiar ai stofa de fotoreporter...ca sa nu zic paparatz...
superbi copilasii.
da alina sunt innebunita dupa pozat e o mare pasiune a mea pe langa calculator .barbata-miu zice ca sa fac ceva sa fac bani ca prea imi place
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pagina 24 din 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
Pagina 24 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA