Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 19 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 19 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )
+24
emyly
lilique
flo09
raruta
roxanik
popescumelinda
cecilia_7625
elena
theodora
scumpetea
celina74
Maria
panky(Laura)
ari05
paul_A
teodoraion
muraru raluca
mona_mami
alinapopa1969
buburuza
florares
adriana
ianis28
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 7 din 29
Pagina 7 din 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 7 )
imi pare rau pentru tine, teo draga! las' ca vor veni si zile mai bune sa puteti pleca in vacante, oricat de scurte ar fi! :pupicei:
mona_mami- Mamica cocheta
sigu vor fi mona
noapte buna tuturor
noapte buna tuturor
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Noapte buna fetelor! :pupicei:
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
buna dimineata Mamici!
daca tot ma scol devreme macar sa fac cafelutza! Va asteapta , e gata, numai buna de baut!
daca tot ma scol devreme macar sa fac cafelutza! Va asteapta , e gata, numai buna de baut!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
neata fetele...multumim alina pentru cafeluta, este delicioasa....am baut si eu nesuletul si acum mi-am facut cafeluta....
mai e si pt mine cafeluta? ....
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
neatza mamici...ce matinale sunteti...si dis de dimineata cu cafeaua
cred ca in dimineata asta mi-er trebui si mie una...sunt tare somnoroasa :pupicei:
cred ca in dimineata asta mi-er trebui si mie una...sunt tare somnoroasa :pupicei:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
si eu vreau una tare ca nu am dormit deloc :lacrimi:
buburuza- Mamica rafinata
- Varsta : 44
la fel ....vreau si eu p cafeluta nu am dormit ma deloc....ii ies 2 canini odata piticului meu....si nu mai pot
panky(Laura)- Mamica cocheta
Multumim Alina de cafea..chiar am nevoie de ea acumalinapopa1969 a scris:buna dimineata Mamici!
neata fetelor!
Maria- Administrator
Buna dimineata ! ..beau si eu o cafea alaturi de voi ,dupa care ma apuc de treaba
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
am ajuns si eu la cafea... asa , pe amiaza n-am avut net pana acum... deja ma pregateam sa-i scrofalesc iar pe astia de la rds ... de dimineata cand am sunat ziceau ca este "un incident in retea" ... vechea placa...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ari05 a scris:am ajuns si eu la cafea... asa , pe amiaza n-am avut net pana acum... deja ma pregateam sa-i scrofalesc iar pe astia de la rds ... de dimineata cand am sunat ziceau ca este "un incident in retea" ... vechea placa...
la noi nu ramanem fara net....cred ca de cand am net odata sa intamplat vreo ora sa nu avem...
Maria- Administrator
ce norocoasa esti Maria.... la noi se intampla constant... si era cand ramaneam si 2-3 zile fara net... sa ma vedeti atunci crizata
ultima data ma facut scandal urat de tot, de a venit saracul om de la interventii cu coada intre picioare... a avut noroc ca s-a dovedit a fi un fost coleg de liceu... ... care imi stia si temperamentul si mi-a zis ca e notat la noi ca suntem clienti dificili, nervosi... ceva de genul pai nu ? adik dk platesc un serviciu, astept sa mi se si ofere acel serviciu ... nu ca stau 3 zile fara net si dk tot sun ma iau aia peste picior cu termenii contractuali, ca au timp in 48 de ore sa vina... bla bla... na... ca le-am citat eu din contract ... ca alea 48 de ore de fapt sunt 24 ...si multe alte drepturi pe care le am eu pai sa vada ca nu-s ignoranta azi vad ca totusi in cateva ore au remediat situatia
si se pare ca si compu merge relativ bine :zambet larg: sper sa ma tine pana in WE cand ar putea sa mi-l faca tipu ...
ultima data ma facut scandal urat de tot, de a venit saracul om de la interventii cu coada intre picioare... a avut noroc ca s-a dovedit a fi un fost coleg de liceu... ... care imi stia si temperamentul si mi-a zis ca e notat la noi ca suntem clienti dificili, nervosi... ceva de genul pai nu ? adik dk platesc un serviciu, astept sa mi se si ofere acel serviciu ... nu ca stau 3 zile fara net si dk tot sun ma iau aia peste picior cu termenii contractuali, ca au timp in 48 de ore sa vina... bla bla... na... ca le-am citat eu din contract ... ca alea 48 de ore de fapt sunt 24 ...si multe alte drepturi pe care le am eu pai sa vada ca nu-s ignoranta azi vad ca totusi in cateva ore au remediat situatia
si se pare ca si compu merge relativ bine :zambet larg: sper sa ma tine pana in WE cand ar putea sa mi-l faca tipu ...
ari05- Mamica cocheta
merge un ceiut cald acum! la ce frig e afara, e binevenit! multumim, raluca! :buchet:
mona_mami- Mamica cocheta
buna seara mamici ! :pupicei:
eu sunt la parinti ... stresata de numa !!! atat de plangacios e Darius si tot calare pe mine, ca ma scoate din sarite ... de cand e nu a mai fost asa... si acum m-am prins de ce... a venit un unchi la ai mei... e alcoolic .... nu e tocmai beat crita acum,dar nici departe nu e ... si s-a speriat Darius de el ... plus ca din cate stiu, copiilor mici nu le plac oamenii bauti ...
moamaa ce ma enerveaza !!! i-a dat mama acum o cafea... dar parca vad ca pana la noapte nu pleaca de aici ... si desteptu de taica-meu tot in bucatarie merge cu Dari, si tipa asta de numa ... totusi nu inteleg de ce reactioneaza asa urat ... pute a alcool de la o posta, e drept... dar totusi...
eu sunt la parinti ... stresata de numa !!! atat de plangacios e Darius si tot calare pe mine, ca ma scoate din sarite ... de cand e nu a mai fost asa... si acum m-am prins de ce... a venit un unchi la ai mei... e alcoolic .... nu e tocmai beat crita acum,dar nici departe nu e ... si s-a speriat Darius de el ... plus ca din cate stiu, copiilor mici nu le plac oamenii bauti ...
moamaa ce ma enerveaza !!! i-a dat mama acum o cafea... dar parca vad ca pana la noapte nu pleaca de aici ... si desteptu de taica-meu tot in bucatarie merge cu Dari, si tipa asta de numa ... totusi nu inteleg de ce reactioneaza asa urat ... pute a alcool de la o posta, e drept... dar totusi...
ari05- Mamica cocheta
cred ca este groaznic laura...eu nu suport oameni care beau...nu suport mirosul si bautura
Pagina 7 din 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 8 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 21 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 8 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 21 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 7 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA