Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 72 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 72 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Memorii pentru cei dragi
+13
paul_A
Maria
alinapopa1969
mona_mami
muraru raluca
amalia-carmen
adriana
bebelusha18
STEF30IASI
ari05
elena
teodoraion
sandy
17 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Memorii pentru cei dragi
sandy_bell si teo ....sa stiti ca e bine sa va descarcati ....sa scrieti si sa spuneti ce simtiti ...... va face bine ......
toate suferim la un moment dat ,......toate trecem prin asa ceva la un moment dat ,....indiferent ca e o persoana foarte apropiata sau doar o cunostinta .......
:pupmare: :pupmare: :pupmare:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
toate suferim la un moment dat ,......toate trecem prin asa ceva la un moment dat ,....indiferent ca e o persoana foarte apropiata sau doar o cunostinta .......
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
de acord cu ce ai scris stef [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]STEF30IASI a scris:sandy_bell si teo ....sa stiti ca e bine sa va descarcati ....sa scrieti si sa spuneti ce simtiti ...... va face bine ......
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
atunci e OK! ai grija, insa, sa nu te vada cel mic suparata!sandy_bell a scris:alina sa stii ca nu mi-a fc rau faptul ca o pomenesc,de fapt mi-a facut mai bn...
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
poate ca in decursul acestor zile ,mai multe intrebari fara raspunsuri,vor curge siroaie,poate cele ce putem raspunde,nu vor fi suficient d puternice,nici ploaia si nici vantul ,nici lacimile ,nici gandul...nimik nu poate sa ne stearga din minte macar o clipa,amintirea ta....
Un om..cu bune cu rele...un om de la care am invatat ca sa pretuim mai mult tot ce inseamna viata!!
va veni o zi acea zi in care noi ne serbam ziua..amandoi...nu va mai fi o sarbatoare...ce sa mai serbam??...cand ceva s-a frant..nu mai este un intreg....vei ramane cu siguranta in sufletul nostru...nu te vom uita..e greu dar asa am simtit...ce as putea spune acum decat ca sunt sigura ca te-AI CAIT DE RELELE FACUTE..SI ESTI ACOLO IN CER..SI NE DAI PUTERE ,NE VEI ALINA DUREREA..
Un om..cu bune cu rele...un om de la care am invatat ca sa pretuim mai mult tot ce inseamna viata!!
va veni o zi acea zi in care noi ne serbam ziua..amandoi...nu va mai fi o sarbatoare...ce sa mai serbam??...cand ceva s-a frant..nu mai este un intreg....vei ramane cu siguranta in sufletul nostru...nu te vom uita..e greu dar asa am simtit...ce as putea spune acum decat ca sunt sigura ca te-AI CAIT DE RELELE FACUTE..SI ESTI ACOLO IN CER..SI NE DAI PUTERE ,NE VEI ALINA DUREREA..
sandy- Mamica cocheta
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
foarte trista melodia asta...parca presimtea ceva
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
sandy pling [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .......la versurile frumoase scise de tine care vin din inimasandy_bell a scris:poate ca in decursul acestor zile ,mai multe intrebari fara raspunsuri,vor curge siroaie,poate cele ce putem raspunde,nu vor fi suficient d puternice,nici ploaia si nici vantul ,nici lacimile ,nici gandul...nimik nu poate sa ne stearga din minte macar o clipa,amintirea ta....
pacatttttttttt mare pacat
D-ZEU SA-L IERTE!!
MULTA DURERE [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
imi pare rau ca te-am fc sa plangi Mary...si iti multumesc mult!!!va multumim tuturor celor ce sunteti alaturi de noi...la greu!!
sandy- Mamica cocheta
multumim Stef!!
sandy- Mamica cocheta
sandy emotionante randuri, si foarte adevarate
Sincere condoleante si multa putere sa treceti peste toate!
Dumnezeu sa-l ierte!
Sincere condoleante si multa putere sa treceti peste toate!
Dumnezeu sa-l ierte!
Sincere condoleante Teodora si Sandy -bell , in asemenea momente , cuvintele sunt de prisos . Nu pot decat sa va urez multa putere , si sa puteti trece prin durerea asta imensa , ca sa mai zic ,.......... si cerul plange pentru voi , ......... Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere Teo , si sa-ti calauzesca pasii numai spre culmi inalte , pentru ca de acum incolo , trebuie sa fii si mai tare , ca sa cresti printesele tale ..............DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Sincere condoleante din partea mea pt voi sincer nu imi pot aduna cuvintele sa va spun ceea ce simt
Dumnezeu sa-l odihneasca. E un mare pacat. E pacat ca de multe ori nu ne bucuram de viata pe care ne-o da CEL de SUS si apoi ne trezim ca nu mai suntem.
Dumezeu sa-l aiba in paza.
Dumnezeu sa-l odihneasca. E un mare pacat. E pacat ca de multe ori nu ne bucuram de viata pe care ne-o da CEL de SUS si apoi ne trezim ca nu mai suntem.
Dumezeu sa-l aiba in paza.
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
MULTUMIM fetele!multumesc ioana si pt sms.
multumim fetelor ptr tot...nici nu stiti ce bine fac aceste lucruri ptr noi!!
sandy- Mamica cocheta
Doamne, e crunt ce s-a intamplat! Nu stiu ... nu-mi gasesc cuvintele si toata ziua trebaluind pe aici, parca vorbeam singura! Si ma gandeam intr-una la voi! Si in special la micute! Of, saracele de ele ... e groaznic! Teo, mama, fii tare!
Si cand ma gandesc ... ca eu atunci cand sotul meu a fost bolnav simteam ca s-au abatut toate nenorocirile asupra mea, eram la pamant si plangeam ... ma mai vedea Adela ... Eram parca la pamant ... Dar s-a terminat si Doamne fereste sa se mai repete! Acum imi imaginez cum esti Teo, draga, insa la tine e mai grav!
Parca nu-mi gasesc cuvintele absolut deloc!
Iti doresc doar bine si liniste sufleteasca ... sa-ti poti creste fetitele! Ai o familie mare care e alaturi de tine mereu! Si mai ai o familie de forum care te sprijina moral atat cat poate!
Te pupam si ne gandim mereu la tine cu drag!
Si cand ma gandesc ... ca eu atunci cand sotul meu a fost bolnav simteam ca s-au abatut toate nenorocirile asupra mea, eram la pamant si plangeam ... ma mai vedea Adela ... Eram parca la pamant ... Dar s-a terminat si Doamne fereste sa se mai repete! Acum imi imaginez cum esti Teo, draga, insa la tine e mai grav!
Parca nu-mi gasesc cuvintele absolut deloc!
Iti doresc doar bine si liniste sufleteasca ... sa-ti poti creste fetitele! Ai o familie mare care e alaturi de tine mereu! Si mai ai o familie de forum care te sprijina moral atat cat poate!
Te pupam si ne gandim mereu la tine cu drag!
mona_mami- Mamica cocheta
multumesc mult Mona...mai stau putin...mai ma ia plansul..incerc sa fiu tare nu stiu cum o sa fac fata..mi-e groaza de ziua de maine si de poimaine..ma doare groaznic capul...
Maria multumesc pt sms!
ma rog ca Dumnezeu sa imi dea putere.El e mereu alaturi de mine..si acum mai mult ca oricand...un Dumnezeu care nu ne lasa niciodata in nevoi
Maria multumesc pt sms!
ma rog ca Dumnezeu sa imi dea putere.El e mereu alaturi de mine..si acum mai mult ca oricand...un Dumnezeu care nu ne lasa niciodata in nevoi
condoleante teo!.... :lacrimi: fi tare :lacrimi:
narcy- Mamica eleganta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER
sandy- Mamica cocheta
ce ii placea muzica hip -hop!! mai ales parazitii...dar cred ca si ata i-ar fi placut..
si eu cred la fel..mie mi-a placut de cum am auzit-o..cand ai pus-o la scrieti versurile...si de atunci o tot ascult....
sandy- Mamica cocheta
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Lectura pentru bebeluşi vs lectura pentru copii mai mari
» Masti pentru par
» Pentru cele ce vor voturi
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Lectura pentru bebeluşi vs lectura pentru copii mai mari
» Masti pentru par
» Pentru cele ce vor voturi
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA