Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 106 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 106 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 2466r05Ady.Biju

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 2quni4z hmshop.wordpress.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 Wkpzltartizele.blogspot.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 Kaqpztbratari magice

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 69m8w9 Shop/candles

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 2moa4jsbiosens.ro

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 2ef53k2reginamaria.ro

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Stirea zilei !!! (2)

+41
lilia
alinagherman
cecilia_7625
narcy
Gianina
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
celina74
scumpetea
adriana
swe
tit.ioana
adinutzza
anka9mai
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
madalina
popescumelinda
mary24
bebelusha18
roxanik
claudia_mami
blondyna
izabela08
mona_mami
panky(Laura)
paul_A
elena
amalia-carmen
marccora
sandy
alinapopa1969
flo09
Maria
ari05
STEF30IASI
muraru raluca
teodoraion
45 participanți

Pagina 27 din 44 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Urmatorul

In jos

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 Empty Re: Stirea zilei !!! (2)

Mesaj Scris de Maria Lun Iun 28, 2010 12:45 am

Un preot unitarian din Medias si-a omorat copiii in biserica si apoi s-a aruncat in fata unui tren
de D.G. HotNews.ro
Duminică, 27 iunie 2010, 11:30 Ultima ora

Un preot unitarian din municipiul Medias si-a ucis cei doi copii in varsta cinci si sapte ani, carora le-a taiat gatul, in incinta bisericii, dupa care barbatul, in varsta de 35 de ani, s-a sinucis, aruncandu-se in fata unui tren, informeaza Mediafax.

Crimele s-au petrecut in noaptea de sambata spre duminica, in incinta Bisericii Unitariene Medias.

Potrivit anchetatorilor, sambata seara preotul a plecat de acasa cu ambii copii, spunandu-i sotiei sale ca merge la cumparaturi. Dupa ce aceasta a vazut ca au trecut cateva ore si barbatul nu s-a intors, a sunat un angajat al bisericii si l-a rugat sa verifice daca sotul sau este la biserica.

Barbatul a mers la biserica si a gasit cadavrele celor doi copii, iar preotul era disparut.

"Este o veste zguduitoare. In respectivul imobil au fost gasiti doi copii care aveau leziuni traumatice grave, respectiv plagi taiate profunde in zona gatului. Banuim ca moartea a fost cauzata de aceste plagi", a declarat Ioan Botoc, procuror criminalist la Parchetul de la langa Tribunalul Sibiu.

Preotul avea probleme psihice si chiar a fost internat de curand la un spital psihiatric din Targu Mures.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Lun Iun 28, 2010 12:51 am

nu imi vine sa cred ceea ce am citit,cum a putut sa-i dea drumul din spital daca avea probleme psihice
imi pare rau pentru copilasii aceia nevinovati :lacrimi:
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

http://in-casuta-cu-povesti.hitforum.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Lun Iun 28, 2010 2:29 am

Groaznis si crunt! Am vazut si eu la stiri! 😠
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Lun Iun 28, 2010 2:52 am

doamne cat de multe se intampla in tara asta Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 407405
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Lun Iun 28, 2010 3:09 am

si pe mine ma trec fiorii cand mai aud sau citesc cate o stire din asta,astia nu se mai pot numi parinti sunt niste fiare sau monstrii
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Iun 28, 2010 4:06 am

doamne fereste...mie mi-e frica sa ma mai uit la stiri...de cand incep mi se face pielea de gaina Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 16974
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Iul 04, 2010 3:11 pm

Emil Boc a fost atacat cu oua si o rosie la iesirea din sediul Prefecturii Galati
Trei persoane au aruncat cu ouă şi o roşie înspre Emil Boc, în momentul în care acesta a ieşit din sediul Prefecturii Galaţi, unde a avut loc şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, premierul nefiind însă atins, la ora transmiterii ştirii cei trei fiind reţinuţi de către jandarmi.

În momentul în care Emil Boc a ieşit din sediul Prefecturii Galaţi, doi bărbaţi şi o fată au aruncat cu două ouă şi o roşie înspre acesta, însă alimentele nu l-au atins pe premier, ci s-au spart pe asfalt.

Cei trei, dintre care doi ar fi lideri ai PNŢCD Galaţi , l-au aşteptat pe Boc să iasă din Prefectură, iar când acesta a apărut, i-au strigat: "Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Boc să ne asculte" şi au aruncat înspre el cu ouă şi o roşie.

Cele trei persoane au fost reţinute de către jandarmi , iar premierul Emil Boc s-a urcat în maşină şi a plecat spre localitatea gălăţeană Şendreni.

Boc: Dreptul la protest nu poate fi oprit, asta-i viaţa!

Premierul a declarat că nu a observat momentul când trei persoane au aruncat spre el, la Galaţi, cu ouă şi o roşie, dar că dreptul la protest nu poate fi oprit, concluzionând incidentul cu expresia "Asta-i viaţa!".

"Sincer, nu am văzut nimic. Dreptul la protest nu poate fi oprit. Asta-i viaţa", a spus Boc, întrebat de jurnalişti cum comentează acest incident.

Premierul Emil Boc s-a aflat la Galaţi, unde a participat la şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, la care au fost prezenţi prefecţii judeţelor Galaţi, Tulcea şi Brăila şi unde s-a discutat planul de măsuri ce trebuie luate în cazul producerii unor inundaţii în zonele respective.

Din municipiul Galaţi, Emil Boc se deplasează în localitatea gălăţeană Şendreni, unde echipele de intervenţie au lucrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ridicarea unui al treilea dig de protecţie a localităţii, în prelungirea celui exerimental, montat vineri, fiind vorba despre trei - patru kilometri de dig pentru apărarea de inundaţii a o sută de case care sunt în pericol să fie inundate.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum Iul 04, 2010 3:30 pm

bine i-au facut!!trebuia sa il arunce in dunare Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 211629
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Iul 04, 2010 3:35 pm

sunt de acord cu tine Elena fug fug fug fug fug
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Iul 04, 2010 3:43 pm

ce patrioate sunteti.. Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 211629 eu cred ca ar trebui s aarunce de la conducere cam tot ce e acum fug fug
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Iul 04, 2010 3:45 pm

proasta conducere avem,parca nimic nu fac,nimic nu pot controla de pe functiile care le au,dar ce sa asteptam de la udrea si oprea Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 211629
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Iul 08, 2010 2:35 pm

SPANIA IN FINALA!!..BRAVO BAIETI...ACUM MAI RAMANE SA CASTIGATI SI CU OLANDA!!...OLE..OLE..!!

Germania n-a mai făcut spectacolul de pînă acum. Spania n-a mai făcut show-ul din preliminarii. Pentru că s-au respectat şi anihilat reciproc

Unde a fost Spania aceea devastatoare, care încheia pregătirile cu un triumfal 6-0 contra Poloniei? Dar acea Germanie care împărţea frăţeşte cîte 4 boabe şi Australiei, şi Angliei, şi Argentinei?

Fireşte, în jocul lor nu s-a schimbat nimic esenţial, chiar dacă nemţii au pierdut un sprinter, pe Muller, determinant pentru jocul lor de contraatac, iar ibericii au încercat să dea prospeţime atacului cu Pedro, dar au pierdut tenacitatea, chiar şi fără realizări concrete, a lui Torres. Numai că în fotbal, ca în orice sport de echipă, atunci cînd valorile sînt sensibil egale, joci exact cît te lasă adversarul.

Teamă din respect
Aseară, la Durban, Germania şi Spania s-au temut una de alta. S-au studiat, s-au neutralizat ca baza cu acidul. Într-un cuvînt, s-au respectat. O condescendenţă care a dăunat spectacolului, dar care a conservat scorul pînă în momentul în care a trebuit să se facă diferenţa într-un fel. Un soi de preţuire reciprocă, venind din conştienţa a ceea ce înseamnă un astfel de adversar.

Văzîndu-i pe Low şi pe Del Bosque cum şi-au preparat echipele, cu cîtă migală au studiat cele mai mici amănunte, n-ai cum să nu-ţi aduci aminte de Maradona. În vreme ce spaniolul şi neamţul au prefaţat duelul cu sobrietate şi deferenţă faţă de tot ce însemna oponent, argentinianul l-a dat afară pe Muller din sala de conferinţe, întrebîndu-i pe organizatori dacă băiatul "e cumva copil de mingi?". Puştiul a înghiţit în sec, s-a retras stînjenit, i-a făcut loc "strategului" şi a păstrat pentru meci sentimentul ce-l încerca atunci. Pe care l-a ambalat în două dintre cele 4 goluri cu care Germania a amendat trufia. Sau ignoranţa. Oricum, prostia.

Aseară, Spania şi Germania şi-au dorit atît de mult finala, încît au transformat fotbalul în şah. Dar a meritat. Pentru că, pregătind un astfel de meci aşa, niciodată nu vei trăi cu senzaţia că nu ai făcut tot ce a depins de tine. Restul e voia lui Dumnezeu. Unicul, nu cel contrafăcut, la Buenos Aires, într-o chilie. Ce blasfemie!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de adinutzza Joi Iul 08, 2010 3:24 pm

Am stat aseara cu sufletul la gura,imi doream sa castige Spania,nu sunt deloc microbista,dar ca niciodata anu' asta m-am uitat la campionat evident dupa ce adormeau odraslele,nu la toate meciurile,aseara am fost happy ca mi-a castigat in sfarsit o echipa cu care tineam Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 211629 sotul facea caterinca de mine...Bravo baieti,multa bafta si cu Olanda.
adinutzza
adinutzza
Mamica incepator
Mamica incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Iul 08, 2010 3:26 pm

si eu ma bucur mult..fotbalistul meu preferat e Raul gonzalez..(real madrid)..nu joaca la nationala,,dar e un super jucator si un super om...mare lucru astazi..ptr fotbalisti sa fie soti si tati perfecti!!!..am toata stima..asa si ptr chivu... Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 210919 Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 210919 Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 210919

Ultima editare efectuata de catre sandy_bell in Joi Iul 08, 2010 6:52 pm, editata de 1 ori
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Iul 08, 2010 5:58 pm

vai de mine ce microbiste infocate aici... Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 211629
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Iul 08, 2010 5:59 pm

eu nu m-am uitat,dar aseara sotul meu pentru prima data sa uitat si si-a dorit si el sa castige Spania Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 642704
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Iul 12, 2010 5:19 am

SPANIA CAMPIOANA MONDIALA!

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 K1uo80

În Africa, Spania a fost o caracatiţă. Pentru că traseele pe care le-au desenat ibericii erau tentaculare. Xavi inima. Tiki-taka...Villa era cu veninul, iar Puyol cu sufletul. Olanda ura creatura cu puteri supranaturale şi a vrut să o axfieze mecanic. S-a mulţumit aşadar cu renumele de portocală. Coaptă ca Snjeder, lipicioasă ca stopurile lui Robben, dulce ca driblingurile lui Kuyt. O va fi înghiţit caracatiţa nemestecată sau "Pulpo Paul" se va fi înnecat cu pulpa de portocală? Asta ne întrebam înainte de meci.

Ştiam că finala Mondialului ne-a adus două echipe în oglindă. Cine poate alege dintre Van Persie şi Villa? Sau dintre Inniesta şi Robben? Putem pune zece întrebări de acest gen fără a avea un răspuns. Ştim doar că dintre Stekelenburg şi Casillias, spaniolul e sensibil mai bun.

Mai ştiam şi că niciuna dintre echipe nu reuşise să fie cea mai bună din lume. Miza aceasta enormă şi-a aruncat vălul peste finală. Del Bosque şi Van Marwijk şi-au întins unul altuia plase la centru terenului. Au împânzit zona neutră. Antijocul a primat. Faulturi, întreruperi, alunecări. Situaţile de poartă au apărut rar, din faze fixe ori greşeli individuale.

Cineva trebuia să salveze finala asta...Fotbalul era principalul absent de la o seară de gală şi culmea în condiţiile în care se înfruntau două echipe ce teoretic îl practică atât de bine. Paradoxal însă sclipirile au apărut la evitarea golurilor. Mai întâi Casillas a intervenit magic în faţa lui Robben după o pasă de geniu a lui Sneijder. Dincolo, Villa a fost blocat de Heitinga, după ce tot el se împleticise în minge.

Prelungirile au venit firesc, deşi Spania a dominat, iar Casillas a blocat un gol chiar în picioarele lui Robben. Spania a continuat să domine, dar la fel de inutil. Stekelenburg a salvat în faţa lui Fabregas, apoi Jesus Navas l-a fentat pe portar, dar golul a fost doar o iluzie optică.

Reduta olandeză s-a prbuşit însă încet-încet. Mai întâi a căzut Heitinga, eliminat corect, apoi au căzut arbitrii, care n-au văzut un corner şi un fault clar pentru Olanda. Din acel fault a plecat faza la care defensiva olandeză a căzut definitiv, Iniesta marcând cu o sete demnă de Cupa Mondială. O Cupă care a revenit până la urmă meritat Spaniei, incontestabil regina lumii în sport la ora actuală. Fotbaliştii se alătură unor nume ca Nadal, Contador, Fernando Alonso, Pau Gasol şi multe echipe, naţionale sau de club.

sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Iul 12, 2010 7:23 pm

Udrea, al doilea premier
"Atat de Elena Udrea". Atat de tipic pentru ea! Asta putem spune dupa ce am vazut-o pe Ministrul Dezvoltarii Regionale oferind pantofi cu toc sinistratelor dintr-un sat lovit de ape. Sau impartind dulciuri copiilor de acolo cu o stangace incercare de afectiune materna. Pe scurt, ocupand televizoarele cu ocazia inundatiilor.

Pentru multa lume a fost clar ca Udrea incearca sa fie cel mai vizibil membru al guvernului Boc. Si ca s-a comportat ca un al doilea premier. Poate doar acesta si presedintele sa fi fost vazuti mai mult, sa fi dat mai multe ordine sau sa fi promis mai multe. Ce ne spune asta? Ambitia "blondei de la Cotroceni" nu s-a linistit dupa ce a ajuns Ministrul Dezvoltarii Regionale. Tinteste mult, mult mai sus.

Peste tot

Doamna ministru da declaratii politice. Sau mai bine spus doamna ministru da declaratii politice pe care un ministru cu un portofoliu mai putin important nu le-ar da de obicei. Doamna ministru prevede ce se va intampla in partid cu 2-3 zile inainte. Sau mai bine spus stie. Doamna ministru bate drumurile pe la sinistrati ca niciun alt ministru. Laudabil, de altfel, chiar daca nu e chiar domeniul ei. Doamna ministru declara si promite ca niciun alt ministru de rangul asta. Doamna ministru isi gaseste si timp sa apara in costum popular.

Si poate asta e singurul lucru apropiat de fisa postului pe care l-a facut in ultimul timp. Pentru ca sa nu uitam ca mai e si ministrul Turismului. Desi pozitia ei in cadrul puterii depaseste cu mult functiile pe care le detine in guvern sau in PD-L. In ultimul timp, a devenit evident ca isi aroga o pozitie mult mai importanta decat "grei" care au tinut partidul in spate, precum Vasile Blaga sau Adriean Videanu. Mai interesant, sunt dati in care ea isi aroga rolul de purtator de mesaje al guvernului. Rezervat in mod normal premierului.

Iar cel mai remarcabil lucru e ca ea incearca in continuare sa se construiasca. Pas cu pas, ocazie cu ocazie. Isi construieste vizibilitate si chiar popularitate. Si pentru ea nu conteaza ca o face populist. La urma urmei, asa merge treaba in Romania. Atentie, asa merge daca vrei sa fii mare. Doar a invatat de la maestrul Basescu, chiar daca nu se ridica nici pe departe la nivelul lui. Insa ambitia care o impinge sa croseteze sau sa dea cu mopul la televizor pare sa compenseze. Si nu pare sa aiba limite. E greu de crezut ca daca PD-L va ramane la guvernare Elena Udrea nu va continua sa urce in ierarhie. Cel putin atat timp cat relatia sa cu Traian Basescu ramane la fel de stransa. Si cat relatia PD-L cu Traian Basescu ramane la fel de stransa.

Politicianul Udrea

Ca sa fim clari, Elena Udrea nu e un ministru-dezastru. Si nici un politician-dezastru. Nici pe departe. Doar ca nu e un ministru si un politician pe masura ambitiilor ei. Si nu e un ministru si un politician pe masura a ceea ce e destul de probabil sa ajunga. Sa nu uitam ca ascensiunea ei a fost oricum fulgeratoare si nu intru totul explicabila prin ceea ce a dovedit public pana acum. Blonda scolita la Hyperion a devenit brusc in 2004 unul dintre cei mai puternici oameni din Romania. Dupa ce anterior fusese consilier local. Va di interesant de urmarit unde vrea sa ajunga si mai ales unde o lasa altii sa-si faca loc.

Pentru binele PD-L, ar fi bine sa nu ajunga premier la un moment dat. Sau presedinte de partid. Ori, Doamne fereste, candidat la presedintia Romaniei.

Pentru ca nu e de premier. Poate ca locul ei e in politica, dar in mod normal unele lucruri sunt o palarie prea mare pentru ea. In mod normal.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Lun Iul 12, 2010 8:18 pm

fetelor daca Spania dadea inainte de prelungiri golul castigam si eu 20 de lei iar sotul 50 de lei,dar am avut ghinion,dar totusi m-am bucurat ca a castigat Spania Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 870859
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iul 14, 2010 1:25 pm

Mădălina Manole a murit. Astăzi împlinea 43 de ani

Artista Mădălina Manole a fost găsită decedată, în această dimineaţă, în locuinţa sa din Otopeni.
Madalina Manole a murit in ziua in care ar fi implinit 43 de ani

Artista Mădălina Manole a murit, în această dimineaţă. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30, chiar de soţul solistei, Mircea Petru.

Potrivit inspectorului- şef al Poliţiei Ilfov, în jurul orei 6:30, soţul Mădălinei Manole a apelat serviciul de ambulanţă, după ce a găsit-o pe aceasta căzută în holul locuinţei. Serviciul de ambulanţă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat decesul.

Se pare că probleme cardiace de care artista a suferit în periada sarcinii s-au agravat în acesată primăvară. Mădălina Manole şi-a anulat turneul de lansare al celui de-al nouălea album, internându-se în spital.

Principala ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea, întrucât Mădălina Manole a luat mai multe medicamente, însă nu se ştie, deocamdată, ce fel de pastile.

Mădălina Manole, pe numele său real Magdalena Manole, s-a născut pe data de 14 iulie 1967, în localitatea Vălenii de Munte. Artista şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iul 14, 2010 1:31 pm

o mare pierdere!!..eu nu cred CA S-A SINUCIS!!..AVEA UN COPIL..ERA PLINA DE VIATA!~!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iul 14, 2010 1:33 pm

dar nu au dat amanunte,sotul ei nu era acasa.....eu mai astept detalii
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Mier Iul 14, 2010 1:47 pm

Sunt progund socata ........nu vreau sa accept ideea sinuciderii ...... Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 37594 Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 37594 Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 37594 nu era omul sa faca lucrul asta oribil . Sunt foarte atenta , nici cadavrul ei nu l-au ridicat din casa , la 6, 30 a descoperit sotul ei , deja era prea tarziu ....... Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 594803 Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 594803 Stirea zilei !!! (2) - Pagina 27 594803 se face o ancheta .........dar pe Madalina nu ne-o mai aduce ................. Dumnezeu s-o ierte ........
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iul 14, 2010 1:50 pm

D-ZEU SA O IERTE!
cat timp avea copilasul Madalinei?era foarte mic :ursulet cu cub
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iul 14, 2010 1:58 pm

cica ar fi avut un soc nervos...si a mai incercat sa se sinucida..spun insa ca sunt doar niste ipoteze!!!...

copiplul nu avea nici un an..:lacrimi:
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 44 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum