Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 26 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 26 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Stirea zilei !!! (2)
+41
lilia
alinagherman
cecilia_7625
narcy
Gianina
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
celina74
scumpetea
adriana
swe
tit.ioana
adinutzza
anka9mai
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
madalina
popescumelinda
mary24
bebelusha18
roxanik
claudia_mami
blondyna
izabela08
mona_mami
panky(Laura)
paul_A
elena
amalia-carmen
marccora
sandy
alinapopa1969
flo09
Maria
ari05
STEF30IASI
muraru raluca
teodoraion
45 participanți
Pagina 40 din 44
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Re: Stirea zilei !!! (2)
multe minciuni..zilele trecute spunea ca nu le-a inselat cu nici un barbat,,aseara la capatos ca in noaptea de revelion..a fost prima noapte cu Tudy..mi-e sila..nici nu mi vat capul cu astfel de specimene!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
asa este Sandy...unii nu mai pot de bine si altii se zbat intre viata si moarte
Teo se afla in stare grava
Starea lui Teo se inrautateste.
Desi reprezentantii spitalului declarasera ca Teo Trandafir se simte mult mai bine si in curand va reveni in tara, se pare ca norocul nu este de partea ei.
Boala vedetei a recidivat, aceasta fiind operata de urgenta pentru indepartarea unor resturi de tesut necrozat si a infectiei din abdomen. Medicii care se ocupa de Teo au marturisit:
“Pacienta se lupta in continuare cu pancreatita necrozata severa si infectia de care sufera. Este caracteristic acestei boli ca recuperarea sa poata fi urmata de episoade de recidiva”, relateaza Cancan.
Teo se afla in stare grava
Starea lui Teo se inrautateste.
Desi reprezentantii spitalului declarasera ca Teo Trandafir se simte mult mai bine si in curand va reveni in tara, se pare ca norocul nu este de partea ei.
Boala vedetei a recidivat, aceasta fiind operata de urgenta pentru indepartarea unor resturi de tesut necrozat si a infectiei din abdomen. Medicii care se ocupa de Teo au marturisit:
“Pacienta se lupta in continuare cu pancreatita necrozata severa si infectia de care sufera. Este caracteristic acestei boli ca recuperarea sa poata fi urmata de episoade de recidiva”, relateaza Cancan.
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
da!!.
am vazut,,ce pacat de Teo
am vazut,,ce pacat de Teo
sandy- Mamica cocheta
Schimbare soc in lupta dintre cei doi Columbeni. Tribunalul Bucuresti a decis sa o incredinteze pe micuta Irina mamei sale, iar aceasta hotarare este definitiva. Conform Realitatea TV micuta va ramane, asadar cu mama ei, pana cand procesul dintre Irinel si Monica va fi finalizat.
Va reaminim ca judecatorii au dat un nou verdict astazi, in dosarul Columbranu, dupa ce Monica a contestat decizia Judecatoriei Buftea, dar si a Tribunalului Bucuresti, instante care la termenele anterioare au increditat-o pe Irina tatalui ei.
In procesul de divort dintre cei doi Columbeni au aparut noi amanunte ce fac deliciul presei central. Astfel, Iri a declarat in aceasta dimineata ca a depus la dosar mai multe documente care atesta faptul ca Moni ar fi recurs la prostitutie, chiar in caminul conjugal de la Izvorani.
citynews.ro
Foto © citate-vedete.ro
Eu ma bucur ptr Monica,cred ca merita
Va reaminim ca judecatorii au dat un nou verdict astazi, in dosarul Columbranu, dupa ce Monica a contestat decizia Judecatoriei Buftea, dar si a Tribunalului Bucuresti, instante care la termenele anterioare au increditat-o pe Irina tatalui ei.
In procesul de divort dintre cei doi Columbeni au aparut noi amanunte ce fac deliciul presei central. Astfel, Iri a declarat in aceasta dimineata ca a depus la dosar mai multe documente care atesta faptul ca Moni ar fi recurs la prostitutie, chiar in caminul conjugal de la Izvorani.
citynews.ro
Foto © citate-vedete.ro
Eu ma bucur ptr Monica,cred ca merita
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
si eu Ralu...irinel improsca prea mult cu noroi,,o fc prostituata..in timp ce ea nu a declarat nimic despre el!!
sandy- Mamica cocheta
fetelor,despre scandalul cu oana si pepe ce parere aveti?
despre ultimele rasturnari de situatie?
despre ultimele rasturnari de situatie?
Maria- Administrator
s-a vazut cine a mintit!!..
sandy- Mamica cocheta
care sarcina??Maria..tu ai crezut??..:..a spus dr ca nu a fost insarcinata!!..eu asa am inteles!
sandy- Mamica cocheta
eram sigura caci anunta ca e insarcinata si apoi vine cu povestea asta
are dreptate pepe cand spune caci el o cunoaste pe Oana
are dreptate pepe cand spune caci el o cunoaste pe Oana
Maria- Administrator
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
tot ce a spus pepe s-a adeverit!!
sandy- Mamica cocheta
eu nu le suport pe nici una...nici pe Monica nici pe Oana...
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
da mai fetelor..si mie imi pare rau de oana ca a pierdut sarcina... promitea a fi o mamica buna...
forumul nostru a pierdut o potentiala mamica...
de moni..ce sa zic, ma bucur ca a obtinut fetita.. mama-i mama!!!
forumul nostru a pierdut o potentiala mamica...
de moni..ce sa zic, ma bucur ca a obtinut fetita.. mama-i mama!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
pe Oana nu o mai crede nimeni acum orice s-ar intampla....
referitor la Moni,nu este ea preferata mea,dar cred caci copilul trebuie sa stea cu mama,daca pe parcurs se dovedeste ca nu este o mama buna se poate sa se ia masuri,dar cred ca merita sa demonstreze ca poate avea grija de Irina
referitor la Moni,nu este ea preferata mea,dar cred caci copilul trebuie sa stea cu mama,daca pe parcurs se dovedeste ca nu este o mama buna se poate sa se ia masuri,dar cred ca merita sa demonstreze ca poate avea grija de Irina
Maria- Administrator
la cat de certareata e oana cine s-o mao creada , mie mi se pare ca e o mahalagioaica, nu e deloc frumos sa faci publice atatea lucruri....din cate imi amintesc ee pepe la maruta , la inceput nu avea chef de cearta si nu o vorbea de rau.
in ceea ce priveste moni , o sa ajunga lumea sa o priveasca ca pe-o victima pt ca nu face comentarii fata de irinel care arunca cu vorbe grele. e bine ca fetita e cu ea , in majoritatea cazurilor pt copil e bine sa stea cu mama lui..o sa aibe grija maruta sa ne tine la curent cu evenimentele asa ca vom vedea ce se mai intampla
in ceea ce priveste moni , o sa ajunga lumea sa o priveasca ca pe-o victima pt ca nu face comentarii fata de irinel care arunca cu vorbe grele. e bine ca fetita e cu ea , in majoritatea cazurilor pt copil e bine sa stea cu mama lui..o sa aibe grija maruta sa ne tine la curent cu evenimentele asa ca vom vedea ce se mai intampla
alinagherman- Mamica de cariera
si tot nu am inteles ...a fost sau nu Oana insarcinata?
depinde unde te uiti,la alte posturi tv spun ca a fost insarcinata,medicul din cate am vazut eu nu sa pronuntat ca ar fii pierdut sarcina duminica
depinde unde te uiti,la alte posturi tv spun ca a fost insarcinata,medicul din cate am vazut eu nu sa pronuntat ca ar fii pierdut sarcina duminica
Maria- Administrator
da..cica nu a fost...mama ei a spus ca a avut o cadere de calciu!!
sandy- Mamica cocheta
MONICA COLUMBEANU!!,SE PARE CA IN SFARSIT ISI VA LUA FIICA
...dupa incercari repetate de a si lua fetita..se pare ca totusi ce a vrut sa evite,nu s-a putut!!,adica sa se recurga la forta...
imi pare bine,ca fetita ..,a reactionat frumos,dupa declaratiile avocatului,si a imbratisat-o pe mama ei!!
Irinel insa nu a vrut sa -i dea ,voie sa intre ,si nici macar sa-i raspunda la telefon...
eu spun ca atitudinea lui,lasa de dorit!!..pacat..acum in aceste momente grele,se vad adevaratele caractere,un om plin de razbunare,care inainte de interesele copilului sau,se pune pe el,,si orgoliul lui..
-a gresit si Monica in trecut ,dar acum i-a dat adevaratele lectii de maniere si educatie,cu totul ca a asteptat la poarta 2ore si ceva,nu a fc nici o declaratie..
-Sper ca acest copil,sa ramana cu mama ei ,si ca Monica sa si dea seama ca nici toti banii din lume,nu inseamna nimik,,in comparatie cu fiinta delicata,care este fetita ei!!
a transmis cu drag..Sandy(ptr mamici cochete)..
...dupa incercari repetate de a si lua fetita..se pare ca totusi ce a vrut sa evite,nu s-a putut!!,adica sa se recurga la forta...
imi pare bine,ca fetita ..,a reactionat frumos,dupa declaratiile avocatului,si a imbratisat-o pe mama ei!!
Irinel insa nu a vrut sa -i dea ,voie sa intre ,si nici macar sa-i raspunda la telefon...
eu spun ca atitudinea lui,lasa de dorit!!..pacat..acum in aceste momente grele,se vad adevaratele caractere,un om plin de razbunare,care inainte de interesele copilului sau,se pune pe el,,si orgoliul lui..
-a gresit si Monica in trecut ,dar acum i-a dat adevaratele lectii de maniere si educatie,cu totul ca a asteptat la poarta 2ore si ceva,nu a fc nici o declaratie..
-Sper ca acest copil,sa ramana cu mama ei ,si ca Monica sa si dea seama ca nici toti banii din lume,nu inseamna nimik,,in comparatie cu fiinta delicata,care este fetita ei!!
a transmis cu drag..Sandy(ptr mamici cochete)..
sandy- Mamica cocheta
multumim!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
am vrut sa specific neaparat!!..uff tare m-a enervat Irinel...am vazut-o saptamana asta la poarta pe Monica de atatea ori,,rugandu-l sa o lase sa o vada pe cea mik...si plangea...nu o suport ca om..dar ca mama o inteleg..e groznic,sa nu te lase sa ti vezi copilul...e inuman!
sandy- Mamica cocheta
da normal, ca doar suntem mame, o intelegem
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
si eu ma bucur ca Monica a reusit sa ia fetita,si nici eu nu pot sa o sufar......dar fetita trebuia sa ramana la ea.Nu am vazut om mai enervant decat Irinel,a facut numai ce a vrut el.
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
nu ar trebui sa faca un asemenea circ , ar trebui sa se gandeasca la fetita amandoi dar din pacate is prea orgoliosi iar irinel cred ca a mintit destul de mult ca fata nu parea speriata la monica, cum zicea el ca nu vrea sa plece din contra era foarte fericita. e bine ca fetita a ajuns in sfarsit la mama
alinagherman- Mamica de cariera
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Pagina 40 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA