Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 44 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 44 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete(9)
+25
acesta_masculin
panseluta222
flo09
roxanik
raruta
paul_A
popescumelinda
buburuza
alinapopa1969
bebelusha18
amalia-carmen
elena
ari05
adriana
celina74
florares
STEF30IASI
marccora
theodora
mona_mami
sandy
Maria
muraru raluca
panky(Laura)
teodoraion
29 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Cafeneaua mamicilor cochete(9)
hello Alina !!! ce faci ? ai venit sa -ti iei o cafeluta? mergem dincolo la o
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
bravo fetele si pe mine nu ,ma luati la o pipa????....de fapt asteptati putin sa pap...mi-am facut intr-un castron 100 de gr de branza de vaca cu un iaurt danone si fulgi de cereale....300 calorii din start, dar nu il mananc tot acum putin peste vreo 2 ore putin....pana la 1200 mai pap si un castronel de supa cu galusti si 200 gr de pilaf.......
ce nesimtita...sa i spuna rau...e neastamparat.....rea e ea...sa-i explici Laura,celui mic ca nu are voie sa-l bata sa-ti spuna daca il bat....leu am un verisor care avea vreo 5 ani si le-a batut supraveghetoarea...si i-a spus alur lui si s-a dus cu el...iar directoarea le-a intrebat"te-am batut eu ,Dragos"....iar el vazand-o pe aia ce le-a batut exclama..."nu tu...asta m-a batutr...mi-a dat asa in cap"
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
wow Adriana ... bravo dk reusesti sa tii evidenta caloriilor... eu nu as putea eu ori pap ori nu pap
ce tare faza Sandy si ce au zis parintii atunci ?
ieri cand l-am scos de la cresa l-a intrebat al meu dk l-a lovit cineva.. .el a zis ca DA desi ieri sunt sigura ca nu s-a atins nimeni de el ... ca a stat sefa cu el... pe care o cunosc...
ma gandesc ca au aflat toate de la cresa ce i-am zis si sefei ... ca dk se atinge careva de copilul meu le nenorocesc pe toate a cascat aia niste ochi cand i-am zis .... e drept ca sunt un pic dusa cu pluta cand e vb de Dari si ca dk am ceva de zis o spun direct, nu cu ocolisuri si nu menajez pe nimeni... dar i-am spus clar si raspicat ca desi e neastamparat si incapatanat si face minunatii, doar eu, mama lui, am voie sa-i mai dau la fundic sau peste manuta... sa le fereasca sfantu sa se atinga de el ca nu stiu ce sunt in stare sa le fac :bataie:
ce tare faza Sandy si ce au zis parintii atunci ?
ieri cand l-am scos de la cresa l-a intrebat al meu dk l-a lovit cineva.. .el a zis ca DA desi ieri sunt sigura ca nu s-a atins nimeni de el ... ca a stat sefa cu el... pe care o cunosc...
ma gandesc ca au aflat toate de la cresa ce i-am zis si sefei ... ca dk se atinge careva de copilul meu le nenorocesc pe toate a cascat aia niste ochi cand i-am zis .... e drept ca sunt un pic dusa cu pluta cand e vb de Dari si ca dk am ceva de zis o spun direct, nu cu ocolisuri si nu menajez pe nimeni... dar i-am spus clar si raspicat ca desi e neastamparat si incapatanat si face minunatii, doar eu, mama lui, am voie sa-i mai dau la fundic sau peste manuta... sa le fereasca sfantu sa se atinga de el ca nu stiu ce sunt in stare sa le fac :bataie:
ari05- Mamica cocheta
da cuscra e vb de un verior care acum are 18 ani
cat despre astia mici/..larisa zice mereu ca o bate tataie ..o intreb te-a batut tataie? si ea zice raspicat :DA!! si daca o intrb vrei bataie?:DAAAA..inc anu stie prea bine...
iti dai seama ca o sa le innebuneasca pe alea la cresa:))
cat despre astia mici/..larisa zice mereu ca o bate tataie ..o intreb te-a batut tataie? si ea zice raspicat :DA!! si daca o intrb vrei bataie?:DAAAA..inc anu stie prea bine...
iti dai seama ca o sa le innebuneasca pe alea la cresa:))
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
pai de-aia zic ... ca inca nu stie prea bine care cu ce se mananca le zice la nimereala DA si NU
ari05- Mamica cocheta
pai sunt inca micuti si nu realizeaza prea bine ce se intampla...gabita al meu de mic mi-a spus tot ...inclusiv cand il certa cineva....si acum imi spune cand il pedepseste doamna, cand il impinge vreun copil...
laura..adriana..si care ati mai avut la cresa..cam cat costa??si se poate si 8 ore..ca daca incep serviciul macar la toamna cred ca trebuie s-o dau pe lari...
nu mai stiu exact cat plateam pe zi teo...cred ca este pana in 10 lei...si da o poti tine pana la ora 17.30....de la 7 dimineata
eu l-am dat la stat , pt ca la privat nu am incredere... de o cresa privata numai de rau am auzit, copii cu enterocolite, ca nu se ocupa deloc de ei, etc... unde mai pui ca platesti minim 1000 ron ...sunt si cu 2000 ron la noi
la noi s-au renovat si cresele/gradinitele de stat, si sunt super ok, parerea mea... eu platesc 6 lei pe zi ... indiferent cat sta... acum am platit 120 lei. si dk luna asta nu-l duc toate zilele, mi se scade luna viitoare echivalentul a cate zile nu l-am dus
deocamdata il las pana la 12 ... dar peste o saptamana sau doua, il las pana la 4... cei care lucreaza si nu ies mai repede de la servici pot lasa copiii pana la 6 seara ... la noi (si cred ca in toata tara) cresele si gradinitele de stat sunt deschise de la 6 dimineata pana la 6 seara
asa e bine Adriana, sa-ti spuna copilul tot... Dari inca e micut... abia ce a inceput sa lege cuvintele intre ele, si inca nu stie vorbi f bine... dar in curand cred ca va sti sa imi spuna si mie ce se intampla la cresa deocamdata imi spune ca s-a jucat... ca a papat supa, ca a baut ceai,,, chestii de-astea
la noi s-au renovat si cresele/gradinitele de stat, si sunt super ok, parerea mea... eu platesc 6 lei pe zi ... indiferent cat sta... acum am platit 120 lei. si dk luna asta nu-l duc toate zilele, mi se scade luna viitoare echivalentul a cate zile nu l-am dus
deocamdata il las pana la 12 ... dar peste o saptamana sau doua, il las pana la 4... cei care lucreaza si nu ies mai repede de la servici pot lasa copiii pana la 6 seara ... la noi (si cred ca in toata tara) cresele si gradinitele de stat sunt deschise de la 6 dimineata pana la 6 seara
asa e bine Adriana, sa-ti spuna copilul tot... Dari inca e micut... abia ce a inceput sa lege cuvintele intre ele, si inca nu stie vorbi f bine... dar in curand cred ca va sti sa imi spuna si mie ce se intampla la cresa deocamdata imi spune ca s-a jucat... ca a papat supa, ca a baut ceai,,, chestii de-astea
Ultima editare efectuata de catre ari05_Laura in Mar Feb 02, 2010 5:10 pm, editata de 1 ori
ari05- Mamica cocheta
am inteles adriana..multumesc! nici nu vreau s ama gandesc..dar trebuie sa incep sa caut in caz ca e nevoie...
Buna fetele.si eu cu voi la o cafeluta :pupicei: :capuccino: :cofe:
Rody- Mamica rafinata
bine ati venit Rody ,roxanik ce mai faceti fetelor ? :pupicei:
Teo, de cand vrei sa incepi lucrul ?
Teo, de cand vrei sa incepi lucrul ?
ari05- Mamica cocheta
buna rody .roxanik
cuscra ma gandesc sa incep sa caut ca pana in martie sa incep....ca nu mai merge sa stau acasa pe praful asta...dar de dat la cresa nu o dau de acum c ao mai las cu socrii..d.ar la vara ei merg la tara...atunci nu stiu ce oi face
cuscra ma gandesc sa incep sa caut ca pana in martie sa incep....ca nu mai merge sa stau acasa pe praful asta...dar de dat la cresa nu o dau de acum c ao mai las cu socrii..d.ar la vara ei merg la tara...atunci nu stiu ce oi face
buna elena...ce faci??ni te-ai alaturat...cine mai bantuie....???
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna Elena! si pentru tine! banuiesc ca ai avut treaba pana acum!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
multumesc de cafeluta Va pupacesc pe rand Daaa, abia am terminat programul de dimi...STOP, AZI E SARBATOARE, NU MAI FAC NIMIC
elena- Mamica cocheta
Am adormit-o pe Daria si vin si eu la cafeluta cu voi... :cafris:
Ma tot gandesc ce sa fac de mancare si nu am nici o idee...am un sot mofturos de-mi vine cateodata sa-i pun strachinile in cap
Ma tot gandesc ce sa fac de mancare si nu am nici o idee...am un sot mofturos de-mi vine cateodata sa-i pun strachinile in cap
marccora- Mamica eleganta
- Varsta : 46
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul
am venit si eu la cafeluta....mai nimic nu am facut nici eu astazi....ma tot invartesc prin casa, stranj jucariile pe care gabi le imprastie tot timpul
Pai potzi incerca ! Poate se potoleste!marccora a scris:Am adormit-o pe Daria si vin si eu la cafeluta cu voi... :cafris:
eu am facut azi tochitura, cu branzica si oua!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
ce faceti fetelor?eu beau un ceai
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
buna ziua fetelor! acum am sosit acasa, am fost cu fetita la control cu ochisorii.....ar merge raluca un ceai fierbinte :pupicei:
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna laura panky
ce are pitica la ochi?
si eu trebuie sa merg cu bia da rsi eu..avem trimiteri deja..sper sa ajung sapt asta
ce are pitica la ochi?
si eu trebuie sa merg cu bia da rsi eu..avem trimiteri deja..sper sa ajung sapt asta
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA