Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 73 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 73 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete(9)
+25
acesta_masculin
panseluta222
flo09
roxanik
raruta
paul_A
popescumelinda
buburuza
alinapopa1969
bebelusha18
amalia-carmen
elena
ari05
adriana
celina74
florares
STEF30IASI
marccora
theodora
mona_mami
sandy
Maria
muraru raluca
panky(Laura)
teodoraion
29 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Cafeneaua mamicilor cochete(9)
avem probleme cu vederea.....de o luna jumate purtam ochelari.....si azi ne-a dat o veste buna.........vede mai bine.....data trecuta n-ea zis ca vede c-am 70% iar acum vedem 90%.........ne mai ducem la control peste 3 luni si mai vedem :pupicei:
panky(Laura)- Mamica cocheta
DD ajuta sa scapati de ochelari Laura :pupicei:
si eu am avut cand eram mica... si a zis dr ca trebuie sa port 6 luni... peste 6 luni la control a zis ca inca 6 luni ... apoi inca un an .. pana am crescut mare... si am ajuns sa-mi fac operatie cu laser, ca tot imi cresteau dioptriile :bataie:
si eu am avut cand eram mica... si a zis dr ca trebuie sa port 6 luni... peste 6 luni la control a zis ca inca 6 luni ... apoi inca un an .. pana am crescut mare... si am ajuns sa-mi fac operatie cu laser, ca tot imi cresteau dioptriile :bataie:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
Astazi sunt dadaca,am 4 copii in grija.al e mele ,plus 2 ai vecinei .Deja mau capiat de cap
Rody- Mamica rafinata
pai te descurci cu 4 copii Rody ?
eu abia ii fac fata lui Darius
ari05- Mamica cocheta
Rody a scris:Astazi sunt dadaca,am 4 copii in grija.al e mele ,plus 2 ai vecinei .Deja mau capiat de cap
wow...atunci...sunt toate cuminti
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ma gandesc cat de cuminti sunt dk au capiat-o pe Rody
am o durere de cap fetelor... tampesc !!! ma duc sa iau un fasonal... nici nu mai tin minte de cand nu m-a durut capul :lacrimi: si ieri tot asa m-a durut...
am o durere de cap fetelor... tampesc !!! ma duc sa iau un fasonal... nici nu mai tin minte de cand nu m-a durut capul :lacrimi: si ieri tot asa m-a durut...
ari05- Mamica cocheta
si Alexia doarme k am plimbat-o putin pe afara.........si acum savurez o cafeluta cu voi!!!
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
am revenit si eu rontai seminte, cat doarme Teodor
elena- Mamica cocheta
Cum sa nu;uite deja ma descurc de minune,ca mai timp sa satu si cu voi Le-am dat sa deseneze,si le-am zis cine face cela mai tare desen primeste o cioco kinder siiiiiiiiiii sunt cumintiari05_Laura a scris:pai te descurci cu 4 copii Rody ?
Rody- Mamica rafinata
Trebuie santaj ca altfel nu se poate Poricum eu iubesc copii la nebubiesandy_bell a scris:Rody a scris:Astazi sunt dadaca,am 4 copii in grija.al e mele ,plus 2 ai vecinei .Deja mau capiat de cap
wow...atunci...sunt toate cuminti
Rody- Mamica rafinata
cum a fost la cresa azi cuscra?
laura-panky..cum se diagnostichiaza la copii mai mici dioptiriile ai idee?
rody multa bafta
roxanik
eu mai stau putin si plec la examen
laura-panky..cum se diagnostichiaza la copii mai mici dioptiriile ai idee?
rody multa bafta
roxanik
eu mai stau putin si plec la examen
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
da si eu...buna strategie... ...ati vazut...domnitelor divine cine a aparut????
sandy- Mamica cocheta
buna ziua felete mele@!!
ce faci cuscra?...ginerele meu scump ce face?
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Am inteles ce mi ati spus si nu voi mai intra. Observ c anu va face placere compania mea . Respect opiniile spuse. Ma simt insa dator sa fac mici precizari. Nu sunt gay deloc, sunt cit s epoate de normal. De asemeni pe parcursul perioadei cit am scris pe acest forum nu mi -am permis sa jignesc pe nimeni cu nimic, lucru pe care dvs. l-ati facut. Sigur aveti acest drept fara doar si poate. Prefer sa ma pastrez la final in limita decentei si s anu raspund la fel nimanui pentru ca respect partenerii de discutie , cu atit mai mult cu cit acestea sunt doamne/ domnisoare. Va urez in continuare o zi buna si iata o piatra de pe inima vi s-a luat, prezenta mea aici !
acesta_masculin- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : citit si privit la filme
in sfarsit ti-ai dat seama batut in cap ce esti
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
paul_A a scris:buna ziua felete mele@!!
buna cuscra....e bine se zbenguie pe aici...mananca gem de capsumi...asa sp el.... .....a mancat si salata de vinete...se zbenguie si i se face foame intr-una.... .....nora mea e bine...??raluca ...ce directa esti...
sandy- Mamica cocheta
dar decand vreau sa nu ii mai vad urma dar el ce crede ca suntem domnite divine dar ce suntem pe vremea lui stefan cel mare hai ca deacum :bataie: mam enervat sunt o gramada de forumuri nare decat sa se duca :nervi:
aha...deci ii santajezi rody ...
cuscra, bafta la examen !!! mai ai multe ? :lim:
sa va zic si de ziua de azi la cresa
si azi a papat k spartul... de dimineata paine cu unt si ou fiert (acasa nu vrea decat omleta) si ceai ... la amiaza au avut supica de pui cu taitei, pe care a papat-o toata, si cartoi piure cu carnita de pui si sos de rosii ... nu va zic ca a papat aproape tot, desi cartofi piure nu a vrut de cand e, si carne nu mi-a mai mancat de nu mai stiu cate luni, decat f putina in supa...
a fost cuminte si azi... desi tot au zis ingrijitoarele ca asa copil k el prea putini au avut, asa neastamparat... ca dk nu-s cu ochii pe el mai ca nu e in stare sa se catere pe candelabru si ca se joaca, ca nu au treaba cu el, ca toata ziua le povesteste
azi a fost tare faza cu olita... ca l-au pus si pe el... dar au avut pe cine tine ? cica a luat olita si a aruncat-o cat colo de pereti
si ce ne-am mai distrat ... de cum comenta el la masa... si dimineata la ou, si la amiaza la carnita... erau taiate cubulete mici ... dar el comenta ca "ata mae" adik "asta-i mare" si le-a pus sa mai taie inca o data bucatile
cred ca de saptamana viitoare il las sa si doarma acolo, ca azi la amiaza nu a vrut sa vina cu mine acasa, a zis ca el ramane acolo ...
faza naspa e ca s-a constipat nici ieri nici azi nu a facut kk ... azi i-am facut suc de portocale si a facut un pic inainte sa se culce... dar acum s-a trezit si tot caraie ca "nu iese kk" saracutul :lacrimi: i-am mai dat acum suc de portocale... ma duc sa-i mai cumpar ceva pere... si nu stiu ce sa-i mai dau pt constipatie...
cuscra, bafta la examen !!! mai ai multe ? :lim:
sa va zic si de ziua de azi la cresa
si azi a papat k spartul... de dimineata paine cu unt si ou fiert (acasa nu vrea decat omleta) si ceai ... la amiaza au avut supica de pui cu taitei, pe care a papat-o toata, si cartoi piure cu carnita de pui si sos de rosii ... nu va zic ca a papat aproape tot, desi cartofi piure nu a vrut de cand e, si carne nu mi-a mai mancat de nu mai stiu cate luni, decat f putina in supa...
a fost cuminte si azi... desi tot au zis ingrijitoarele ca asa copil k el prea putini au avut, asa neastamparat... ca dk nu-s cu ochii pe el mai ca nu e in stare sa se catere pe candelabru si ca se joaca, ca nu au treaba cu el, ca toata ziua le povesteste
azi a fost tare faza cu olita... ca l-au pus si pe el... dar au avut pe cine tine ? cica a luat olita si a aruncat-o cat colo de pereti
si ce ne-am mai distrat ... de cum comenta el la masa... si dimineata la ou, si la amiaza la carnita... erau taiate cubulete mici ... dar el comenta ca "ata mae" adik "asta-i mare" si le-a pus sa mai taie inca o data bucatile
cred ca de saptamana viitoare il las sa si doarma acolo, ca azi la amiaza nu a vrut sa vina cu mine acasa, a zis ca el ramane acolo ...
faza naspa e ca s-a constipat nici ieri nici azi nu a facut kk ... azi i-am facut suc de portocale si a facut un pic inainte sa se culce... dar acum s-a trezit si tot caraie ca "nu iese kk" saracutul :lacrimi: i-am mai dat acum suc de portocale... ma duc sa-i mai cumpar ceva pere... si nu stiu ce sa-i mai dau pt constipatie...
ari05- Mamica cocheta
un supozitor cu glicerina pentru copii ...ma bucur laura ca se simte bine la cresa cat despre mancare acuma se ia cu copii sal pupe mama de baietel :pupicei: :pupicei: :pupicei:
vai Doamne...ce neastamparat....laura da-i putin gem daca vrea sa manance...si sa bea mai multe lichide....pai daca a mancat mult la gradi....
sandy- Mamica cocheta
Fetelor mi-a fost dor de voi!!!!am avut probleme cu Patricia ma terminat,a facut febra 40 nu ia stat cu nimic,pana la urma i-am facut impachetari .Acum este mai bine.Ari incearca putina miere de albine si ceai de musetel
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
acesta_masculin a scris:Am inteles ce mi ati spus si nu voi mai intra. Observ c anu va face placere compania mea . Respect opiniile spuse. Ma simt insa dator sa fac mici precizari. Nu sunt gay deloc, sunt cit s epoate de normal. De asemeni pe parcursul perioadei cit am scris pe acest forum nu mi -am permis sa jignesc pe nimeni cu nimic, lucru pe care dvs. l-ati facut. Sigur aveti acest drept fara doar si poate. Prefer sa ma pastrez la final in limita decentei si s anu raspund la fel nimanui pentru ca respect partenerii de discutie , cu atit mai mult cu cit acestea sunt doamne/ domnisoare. Va urez in continuare o zi buna si iata o piatra de pe inima vi s-a luat, prezenta mea aici !
ne bucuram ca ai luat aceasta decizie... noi am incercat sa-ti dam de inteles frumos ca nu e agreeata prezenta ta pe forum ,dar ai insistat si ai insistat sa intri ... de aceea poate s-a ajuns la un limbaj un picut mai dur... mai direct...
ari05- Mamica cocheta
Fetelor,sunt trista.Tocamai am aflat ca sora mea a fost internata in spital cu blocaj renal ,si abea astazi a iesit din spital.Bine ca a scapat cu bine tanand cont ca e insarcinata in 6 luni.Mia zis ca mai era o fata cu ea in salon si a pirdut bebele din cauza febrei mare.Ma-m intristat tare.Multumesc lui Dumnezeu ca nepotica mea este bine in burika la mami si bine sanatosa .Putea fi mai rau
Rody- Mamica rafinata
Fetelor,sati ca nu inteleg ,adica barbatii nu au voie pe acest forum :sorry: dar eu stiam ca pe acest frumos are voie toat lumea,ca daor nu suntem rasisti,sau pote am inteles eu gresit.Va rog corectati_ma dac am gresit!
Rody- Mamica rafinata
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA