Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 73 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 73 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 2466r05Ady.Biju

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 Kaqpztbratari magice

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 69m8w9 Shop/candles

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 2moa4jsbiosens.ro

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeneaua mamicilor cochete(9)

+25
acesta_masculin
panseluta222
flo09
roxanik
raruta
paul_A
popescumelinda
buburuza
alinapopa1969
bebelusha18
amalia-carmen
elena
ari05
adriana
celina74
florares
STEF30IASI
marccora
theodora
mona_mami
sandy
Maria
muraru raluca
panky(Laura)
teodoraion
29 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

Important Re: Cafeneaua mamicilor cochete(9)

Mesaj Scris de panky(Laura) Mar Feb 02, 2010 9:07 pm

avem probleme cu vederea.....de o luna jumate purtam ochelari.....si azi ne-a dat o veste buna.........vede mai bine.....data trecuta n-ea zis ca vede c-am 70% iar acum vedem 90%.........ne mai ducem la control peste 3 luni si mai vedem :pupicei:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Feb 02, 2010 9:11 pm

DD ajuta sa scapati de ochelari Laura :pupicei:

si eu am avut cand eram mica... si a zis dr ca trebuie sa port 6 luni... peste 6 luni la control a zis ca inca 6 luni ... apoi inca un an .. 😠 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 16974 pana am crescut mare... si am ajuns sa-mi fac operatie cu laser, ca tot imi cresteau dioptriile :bataie:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de Rody Mar Feb 02, 2010 9:22 pm

Astazi sunt dadaca,am 4 copii in grija.al e mele ,plus 2 ai vecinei .Deja mau capiat de cap Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 407405
Rody
Rody
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Feb 02, 2010 9:24 pm

pai te descurci cu 4 copii Rody ? Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 611610

eu abia ii fac fata lui Darius Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 199844
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Feb 02, 2010 9:25 pm

Rody a scris:Astazi sunt dadaca,am 4 copii in grija.al e mele ,plus 2 ai vecinei .Deja mau capiat de cap Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 407405

wow...atunci...sunt toate cuminti Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 230899
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Feb 02, 2010 9:29 pm

ma gandesc cat de cuminti sunt dk au capiat-o pe Rody Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 611610

am o durere de cap fetelor... tampesc !!! ma duc sa iau un fasonal... nici nu mai tin minte de cand nu m-a durut capul :lacrimi: si ieri tot asa m-a durut... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxanik Mar Feb 02, 2010 9:36 pm

si Alexia doarme k am plimbat-o putin pe afara.........si acum savurez o cafeluta cu voi!!! Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 693395 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 694215
roxanik
roxanik
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mar Feb 02, 2010 9:37 pm

am revenit si eu Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 693395 rontai seminte, cat doarme Teodor
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Rody Mar Feb 02, 2010 10:09 pm

ari05_Laura a scris:pai te descurci cu 4 copii Rody ? Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 611610

eu abia ii fac fata lui Darius Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 199844
Cum sa nu;uite deja ma descurc de minune,ca mai timp sa satu si cu voi Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 377534 Le-am dat sa deseneze,si le-am zis cine face cela mai tare desen primeste o cioco kinder siiiiiiiiiii sunt cuminti Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 377534
Rody
Rody
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de Rody Mar Feb 02, 2010 10:10 pm

sandy_bell a scris:
Rody a scris:Astazi sunt dadaca,am 4 copii in grija.al e mele ,plus 2 ai vecinei .Deja mau capiat de cap Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 407405

wow...atunci...sunt toate cuminti Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 230899
Trebuie santaj ca altfel nu se poate Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 611610 Poricum eu iubesc copii la nebubie Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 85035
Rody
Rody
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Feb 02, 2010 10:58 pm

cum a fost la cresa azi cuscra?

laura-panky..cum se diagnostichiaza la copii mai mici dioptiriile ai idee?

rody multa bafta

roxanik Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 693395

eu mai stau putin si plec la examen Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Feb 02, 2010 11:00 pm

da si eu...buna strategie... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 210919 ...ati vazut...domnitelor divine cine a aparut???? Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 846782
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Feb 02, 2010 11:05 pm

buna ziua felete mele@!!
ce faci cuscra?...ginerele meu scump ce face? Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de acesta_masculin Mar Feb 02, 2010 11:05 pm

Am inteles ce mi ati spus si nu voi mai intra. Observ c anu va face placere compania mea . Respect opiniile spuse. Ma simt insa dator sa fac mici precizari. Nu sunt gay deloc, sunt cit s epoate de normal. De asemeni pe parcursul perioadei cit am scris pe acest forum nu mi -am permis sa jignesc pe nimeni cu nimic, lucru pe care dvs. l-ati facut. Sigur aveti acest drept fara doar si poate. Prefer sa ma pastrez la final in limita decentei si s anu raspund la fel nimanui pentru ca respect partenerii de discutie , cu atit mai mult cu cit acestea sunt doamne/ domnisoare. Va urez in continuare o zi buna si iata o piatra de pe inima vi s-a luat, prezenta mea aici !
acesta_masculin
acesta_masculin
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49
Joburi/Distractii : citit si privit la filme

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mar Feb 02, 2010 11:10 pm

in sfarsit ti-ai dat seama Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 407405 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 407405 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 407405 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 407405 batut in cap ce esti
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Feb 02, 2010 11:11 pm

paul_A a scris:buna ziua felete mele@!!
ce faci cuscra?...ginerele meu scump ce face? Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 693395

buna cuscra....e bine se zbenguie pe aici...mananca gem de capsumi...asa sp el.... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 230899 .....a mancat si salata de vinete...se zbenguie si i se face foame intr-una.... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 230899.....nora mea e bine...??raluca ...ce directa esti...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mar Feb 02, 2010 11:15 pm

dar decand vreau sa nu ii mai vad urma Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 407405 dar el ce crede ca suntem domnite divine dar ce suntem pe vremea lui stefan cel mare hai ca deacum :bataie: mam enervat sunt o gramada de forumuri nare decat sa se duca :nervi:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Feb 02, 2010 11:17 pm

aha...deci ii santajezi rody ... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 9955 Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 199844

cuscra, bafta la examen !!! mai ai multe ? :lim:

sa va zic si de ziua de azi la cresa

si azi a papat k spartul... de dimineata paine cu unt si ou fiert (acasa nu vrea decat omleta) si ceai ... la amiaza au avut supica de pui cu taitei, pe care a papat-o toata, si cartoi piure cu carnita de pui si sos de rosii ... nu va zic ca a papat aproape tot, desi cartofi piure nu a vrut de cand e, si carne nu mi-a mai mancat de nu mai stiu cate luni, decat f putina in supa...
a fost cuminte si azi... desi tot au zis ingrijitoarele ca asa copil k el prea putini au avut, asa neastamparat... ca dk nu-s cu ochii pe el mai ca nu e in stare sa se catere pe candelabru Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 199844 si ca se joaca, ca nu au treaba cu el, ca toata ziua le povesteste Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 611610
azi a fost tare faza cu olita... ca l-au pus si pe el... dar au avut pe cine tine ? cica a luat olita si a aruncat-o cat colo de pereti Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 199844
si ce ne-am mai distrat ... de cum comenta el la masa... si dimineata la ou, si la amiaza la carnita... erau taiate cubulete mici ... dar el comenta ca "ata mae" adik "asta-i mare" si le-a pus sa mai taie inca o data bucatile Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 199844

cred ca de saptamana viitoare il las sa si doarma acolo, ca azi la amiaza nu a vrut sa vina cu mine acasa, a zis ca el ramane acolo ...

faza naspa e ca s-a constipat Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 740747 nici ieri nici azi nu a facut kk ... azi i-am facut suc de portocale si a facut un pic inainte sa se culce... dar acum s-a trezit si tot caraie ca "nu iese kk" Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 16974 saracutul :lacrimi: i-am mai dat acum suc de portocale... ma duc sa-i mai cumpar ceva pere... si nu stiu ce sa-i mai dau pt constipatie... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mar Feb 02, 2010 11:22 pm

un supozitor cu glicerina pentru copii ...ma bucur laura ca se simte bine la cresa Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 693395 cat despre mancare acuma se ia cu copii Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 693395 sal pupe mama de baietel :pupicei: :pupicei: :pupicei:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Feb 02, 2010 11:23 pm

vai Doamne...ce neastamparat....laura da-i putin gem daca vrea sa manance...si sa bea mai multe lichide....pai daca a mancat mult la gradi....
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mar Feb 02, 2010 11:25 pm

Fetelor mi-a fost dor de voi!!!!am avut probleme cu Patricia ma terminat,a facut febra 40 nu ia stat cu nimic,pana la urma i-am facut impachetari .Acum este mai bine.Ari incearca putina miere de albine si ceai de musetel Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 693395
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Feb 02, 2010 11:28 pm

acesta_masculin a scris:Am inteles ce mi ati spus si nu voi mai intra. Observ c anu va face placere compania mea . Respect opiniile spuse. Ma simt insa dator sa fac mici precizari. Nu sunt gay deloc, sunt cit s epoate de normal. De asemeni pe parcursul perioadei cit am scris pe acest forum nu mi -am permis sa jignesc pe nimeni cu nimic, lucru pe care dvs. l-ati facut. Sigur aveti acest drept fara doar si poate. Prefer sa ma pastrez la final in limita decentei si s anu raspund la fel nimanui pentru ca respect partenerii de discutie , cu atit mai mult cu cit acestea sunt doamne/ domnisoare. Va urez in continuare o zi buna si iata o piatra de pe inima vi s-a luat, prezenta mea aici !

ne bucuram ca ai luat aceasta decizie... noi am incercat sa-ti dam de inteles frumos ca nu e agreeata prezenta ta pe forum ,dar ai insistat si ai insistat sa intri ... Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 16974 de aceea poate s-a ajuns la un limbaj un picut mai dur... mai direct...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Rody Mar Feb 02, 2010 11:29 pm

Fetelor,sunt trista.Tocamai am aflat ca sora mea a fost internata in spital cu blocaj renal ,si abea astazi a iesit din spital.Bine ca a scapat cu bine tanand cont ca e insarcinata in 6 luni.Mia zis ca mai era o fata cu ea in salon si a pirdut bebele din cauza febrei mare.Ma-m intristat tare.Multumesc lui Dumnezeu ca nepotica mea este bine in burika la mami si bine sanatosa .Putea fi mai rau Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 955206
Rody
Rody
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de Rody Mar Feb 02, 2010 11:33 pm

Fetelor,sati ca nu inteleg ,adica barbatii nu au voie pe acest forum :sorry: dar eu stiam ca pe acest frumos are voie toat lumea,ca daor nu suntem rasisti,sau pote am inteles eu gresit.Va rog corectati_ma dac am gresit!
Rody
Rody
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de Rody Mar Feb 02, 2010 11:34 pm

Mama ei de gramatica Cafeneaua mamicilor cochete(9) - Pagina 33 377534
Rody
Rody
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum