Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 17 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 17 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete(9)
+25
acesta_masculin
panseluta222
flo09
roxanik
raruta
paul_A
popescumelinda
buburuza
alinapopa1969
bebelusha18
amalia-carmen
elena
ari05
adriana
celina74
florares
STEF30IASI
marccora
theodora
mona_mami
sandy
Maria
muraru raluca
panky(Laura)
teodoraion
29 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Cafeneaua mamicilor cochete(9)
va spun noapte-buna...eu zic sa nu va lasati purtate.. de aparente...nu se stie niciodata unde pandeste lupul.....
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
sunt foarte incantata!!
multumesc prietena mea angelica
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
teodoraion a scris:sunt foarte incantata!!
da...prietena..angelica...asta vroiai sa spui...m-ati dezorientat...ma gandeam...cine e angelik
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
mai fetelor , va tineti de sotii !!!
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
noapte buna fetelor ,...am plecat la somn ...ca azi am avut o zi destul de plina ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
teodoraion a scris:cum a fost la cresa azi cuscra?
laura-panky..cum se diagnostichiaza la copii mai mici dioptiriile ai idee?
rody multa bafta
roxanik
eu mai stau putin si plec la examen
da teo se numeste Hipermetropia sau Astigmatism.
de exemplu fetita mea are diagnosticul hipermetropie medie, astigmatism hipermetropic compus si ambliopie medie.
panky(Laura)- Mamica cocheta
Mama, da sunteti active nu gluma/Va zioc si eu noapte buna.Ingerii sa va sarute.Pe maine fetele :pupicei: :plapuma:
Rody- Mamica rafinata
neata fetele....doamne ce chef de vorba ati aqvut ieri...citesc de 30 de minute
laura dai ceai de musetel indulcit cu miere....isi face efectul imediat
rody multa sanatate surorii tale si sa decurga bine sarcina in continuare
teo felicitari pentru nota...mult succes in continuare
se pare ca monei nui merge iar pc-ul
dragele mele se pare ca va lipseste userul suav, fiafan....vad ca il tot pomeniti....
va las cafeluta calda pana cand va strangeti toate la discutii
laura dai ceai de musetel indulcit cu miere....isi face efectul imediat
rody multa sanatate surorii tale si sa decurga bine sarcina in continuare
teo felicitari pentru nota...mult succes in continuare
se pare ca monei nui merge iar pc-ul
dragele mele se pare ca va lipseste userul suav, fiafan....vad ca il tot pomeniti....
va las cafeluta calda pana cand va strangeti toate la discutii
buna dimineata!
aduc si eu o cafea
va astept la o cafeluta
aduc si eu o cafea
va astept la o cafeluta
Maria- Administrator
neata fetelor am ajuns si eu la cafeluta....
azi sunt cam cu c*** in sus :bataie: am dormit tare prost azi noapte si m-am trezit de dimineata cu nervi
m-am si luat in gura cu ingrijitoarele de la cresa... vaisamar !!! nu e bine cu mine
azi sunt cam cu c*** in sus :bataie: am dormit tare prost azi noapte si m-am trezit de dimineata cu nervi
m-am si luat in gura cu ingrijitoarele de la cresa... vaisamar !!! nu e bine cu mine
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
vai laura dar nu trebuia ...si cu ingrijitoarele de la cresa pai de ce?
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Buna dimineata!Ce bine ca gasesc mareu gata cafeaua! Ca si tine Laura la fel m-am trezit si eu...m-am certat si cu Razvan...
marccora- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul
ce sa facem Cora... mai sunt si zile de-astea ...
pai Raluca.... ieri de cand l-am adus acasa, tot asta mi-a zis Dari ca-l bate un baiat mic ... si al meu era salbatic anul trecut, lovea toti copiii... dar i-am tot zis si l-am invatat ca nu e frumos sa loveasca, si acum el nu mai loveste pe nimeni... asa ca nu-mi convine sa mi-l loveasca altul , cu atat mai putin peste cap sau peste fata (ca are mici zgarieturi deja pe fata si ma cam enerveaza !!! ).... dar dk asa se pune problema... nu face nimic, ca-l invat sa se bata de-a dreptu :bataie: da ce drq !!! :bataie:
asa... si o iau pe una la intrebari, ca il loveste careva copil ? aia ca NUUUUUUUUUU doamna !!! cum asa ?!!??! doar aici suntem noi !!! :bataie: eu insist..... ii spun ca mie copilul mi-a zis toata dupa-masa ca il bate baiatu mic... la care ea ... dar doamna, el e cel mai mic din cresa... ok, o fi cel mai mic la varsa, dar la inaltime/constitutie nu e cel mai mic, sunt mai piticanii k el si dk au doi ani sau mai mult si dupa ce mai ca nu ma ratoiesc la ea ca eu mi-am educat copilul sa nu loveasca si ca nu-mi convine sa mi-l bata altii, a zis ca e un baietel (mi l-a si aratat) cu care se mai cearta pe niste masinute de care DAri a prins drag, si ca ala vrea sa i le ia, ca il imbranceste, etc... daaaa????? na lasa numa !!! :bataie: :bataie: :bataie: nu putea spune asta de la inceput ? insemna ca si-o si incaseaza Dari... ca doar nu pot fi 3 ingrijitoare langa 15 copii deodata... fie... ca-l invat eu inapoi sa loveasca si sa se bata !!! dk asa se pune problema
pai Raluca.... ieri de cand l-am adus acasa, tot asta mi-a zis Dari ca-l bate un baiat mic ... si al meu era salbatic anul trecut, lovea toti copiii... dar i-am tot zis si l-am invatat ca nu e frumos sa loveasca, si acum el nu mai loveste pe nimeni... asa ca nu-mi convine sa mi-l loveasca altul , cu atat mai putin peste cap sau peste fata (ca are mici zgarieturi deja pe fata si ma cam enerveaza !!! ).... dar dk asa se pune problema... nu face nimic, ca-l invat sa se bata de-a dreptu :bataie: da ce drq !!! :bataie:
asa... si o iau pe una la intrebari, ca il loveste careva copil ? aia ca NUUUUUUUUUU doamna !!! cum asa ?!!??! doar aici suntem noi !!! :bataie: eu insist..... ii spun ca mie copilul mi-a zis toata dupa-masa ca il bate baiatu mic... la care ea ... dar doamna, el e cel mai mic din cresa... ok, o fi cel mai mic la varsa, dar la inaltime/constitutie nu e cel mai mic, sunt mai piticanii k el si dk au doi ani sau mai mult si dupa ce mai ca nu ma ratoiesc la ea ca eu mi-am educat copilul sa nu loveasca si ca nu-mi convine sa mi-l bata altii, a zis ca e un baietel (mi l-a si aratat) cu care se mai cearta pe niste masinute de care DAri a prins drag, si ca ala vrea sa i le ia, ca il imbranceste, etc... daaaa????? na lasa numa !!! :bataie: :bataie: :bataie: nu putea spune asta de la inceput ? insemna ca si-o si incaseaza Dari... ca doar nu pot fi 3 ingrijitoare langa 15 copii deodata... fie... ca-l invat eu inapoi sa loveasca si sa se bata !!! dk asa se pune problema
ari05- Mamica cocheta
Asa ari fii rea...Buna dimineata!!!Am ajuns si eu la cafea Am dormit toata noaptea ,Paty a avut prima noapte cand nu sa trezit pana dimineata la 7,oare o fi de la febra care a facut-o miercuri?
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
si cum faci laura?Ii spui"Da-mi o palma!"El iti da...tu...Nu asa ,mai tare!"....si tot asa?
Buna dimineata Laura!
neata theodora, ma bucur ca ati avut o noapte linistita... multi pupicei pt Paty
pai trebuie sa imi spun punctul de vedere, sa vada alea ca-s k o leoaica cand vine vb de puiul meu
aaa... si de alta m-am luat ca de ce nu ii lasa sticluta cu apa in sala, sa bea cand ii e sete, ca el nu cere de obicei apa... desteapta punea sticluta afara in dulapior :bataie: ca vezi doamne e cald in sala... asa... SI ???? :bataie: copilul meu nu bea nici un sfert din cantitaTEA pe care o bea de obicei , ca ele considera ca e prea cald inauntru pt a tine sticluta cu apa acolo :bataie: ca doar si de aia s-a constipat... app, inca nu a facut kk :lacrimi: aseara nu i-am mai pus supozitor, am zis ca mai astept pana azi, mai incercam cu suc de portocale si cu pere... si dk tot nu face, ii pun supozitor...
pai trebuie sa imi spun punctul de vedere, sa vada alea ca-s k o leoaica cand vine vb de puiul meu
aaa... si de alta m-am luat ca de ce nu ii lasa sticluta cu apa in sala, sa bea cand ii e sete, ca el nu cere de obicei apa... desteapta punea sticluta afara in dulapior :bataie: ca vezi doamne e cald in sala... asa... SI ???? :bataie: copilul meu nu bea nici un sfert din cantitaTEA pe care o bea de obicei , ca ele considera ca e prea cald inauntru pt a tine sticluta cu apa acolo :bataie: ca doar si de aia s-a constipat... app, inca nu a facut kk :lacrimi: aseara nu i-am mai pus supozitor, am zis ca mai astept pana azi, mai incercam cu suc de portocale si cu pere... si dk tot nu face, ii pun supozitor...
ari05- Mamica cocheta
marccora a scris:si cum faci laura?Ii spui"Da-mi o palma!"El iti da...tu...Nu asa ,mai tare!"....si tot asa?
nu, ii spun pur si simplu sa loveasca inapoi ... sa sti ica am intelege si reactioneaza... am testat o data... l-am luat pe winnie mare, preferatul lui... si cu laba lui i-am dat peste fata si l-am intrebat ce face dk e lovit... si sa-l vezi ce a sarit pe winnie si i-a dat niste capace
stiu ca nu e ok sa fie bataus... dar..... nici nu imi convine sa fie mototol , ca asa l-am educat eu, si sa mi-l bata alti copii la cresa... lasa, fie si el salbatic atunci :bataie:
ari05- Mamica cocheta
laura nu te enerva, batut, muscat zgariat tot o sa vina....eu nu iau apararea nimanui dar sa sti ca in colectivitate asa este....nimanui nui convine cand vine copilul asa acasa dar se poate intampla oricui...poate din joaca, poate din lipsa de educatie...o secunda de neatentie si gata semnele....
da Adriana, stiu um e in colectivitate.... dar ...
problema e de fapt ca ma tot cert cu al meu pe tema asta... se tot ia de mine ca eu l-am invatat mototol... si asa este... ca era f salbatic anul trecut, dadea in cap si el la toti copiii, asa din senin sau dk nu-i convenea ceva si ii tot dadeam peste manuta si il intrebam dk lui ii convine sa-l bat eu, ii tot explicam ca nu e voie sa loveasca, pana am reusit sa-l "imblanzesc" ... si asta e problema... ca acum saracul sta si si-o incaseaza... si nu da inapoi sau nu riposteaza, ca asa l-am invatat eu
si se tot ia al meu de mine pe faza asta... de-aia zic ca o sa-l educam sa fie inapoi salbatic, dk asa e in colectivitate, asa sa fie macar dk e lovit sa nu stea k natafleata , sa dea inapoi ...
problema e de fapt ca ma tot cert cu al meu pe tema asta... se tot ia de mine ca eu l-am invatat mototol... si asa este... ca era f salbatic anul trecut, dadea in cap si el la toti copiii, asa din senin sau dk nu-i convenea ceva si ii tot dadeam peste manuta si il intrebam dk lui ii convine sa-l bat eu, ii tot explicam ca nu e voie sa loveasca, pana am reusit sa-l "imblanzesc" ... si asta e problema... ca acum saracul sta si si-o incaseaza... si nu da inapoi sau nu riposteaza, ca asa l-am invatat eu
si se tot ia al meu de mine pe faza asta... de-aia zic ca o sa-l educam sa fie inapoi salbatic, dk asa e in colectivitate, asa sa fie macar dk e lovit sa nu stea k natafleata , sa dea inapoi ...
ari05- Mamica cocheta
Da sa stii ca trebuie sa-l inveti sa se apere si sa raspunda cu aceeasi moneda ,asa am invatat-o eu pe melania sa nu se bata ,sa nu loveasca si acum este o mototoala,vine plangand si cand se supara cineva pe ea boceste pana nu mai poate
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
eu zic ca parerile sunt impartite....eu nu sunt de acord sa bata copii...asa l-am invatat pe gabi...este drept ca mi-a venit de vreo 3 ori muscat de vreo 2 ori zgariat si cam atat....eu l-am invatat sa infrunte copii nu prin batatie ci prin vorbe....sai certe sa le spuna ca nu este frumos sa bata, muste, zgarie....dar fiecare parinte este liber sa faca cum crede de cuviinta
neata fetele..
ca veni vb de bataie...
bianca in prima zi de gradi a venit muscata..si eu am invatat-o la fel ..sa nu bata..si nici in ziua de azi nu da in cineva...
in alta zi era unul care o iubea asa de tare incat o pupa de o musca de fata de drag...si nu mai vroia copilul la gradi..abia a mai mers...
cu timpul s-au obisnuit..ce sa zic? o ssa mai primeasca o sa mai dea...
ca veni vb de bataie...
bianca in prima zi de gradi a venit muscata..si eu am invatat-o la fel ..sa nu bata..si nici in ziua de azi nu da in cineva...
in alta zi era unul care o iubea asa de tare incat o pupa de o musca de fata de drag...si nu mai vroia copilul la gradi..abia a mai mers...
cu timpul s-au obisnuit..ce sa zic? o ssa mai primeasca o sa mai dea...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
da teo asa este...de exemplu gabi nu da in nimeni...se intampla sa mai loveasaca un copil din greseala din joaca....atunci incepe sa isi ceara scuze...sa spuna ca nu a vrut....si eu stiu ca nu a vrut....loveste din joaca.....deci se poate intampla mereu....si nu cu intentie
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA