Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori :: 2 Motoare de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 2466r05Ady.Biju

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 2quni4z hmshop.wordpress.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 Wkpzltartizele.blogspot.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 Kaqpztbratari magice

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 69m8w9 Shop/candles

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 2moa4jsbiosens.ro

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 2ef53k2reginamaria.ro

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Comenteaza sotul tau ca stai la pc?

+41
Raluca30
scumpetea
jolinutza
roxana ,mamica finuta
flori
raruta
roxanik
micka27
alyna
Crina
radumihaela36
pupkiss
anuta22
mary24
brigitta
anka9mai
madalina
popescumelinda
bebelusha18
florares
claudia_mami
florentina
buburuza
izabela08
amalia-carmen
paul_A
flo09
alinapopa1969
mona_mami
panky(Laura)
ari05
marccora
theodora
muraru raluca
celina74
sandy
adriana
STEF30IASI
elena
Maria
teodoraion
45 participanți

Pagina 5 din 19 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Urmatorul

In jos

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 Empty Re: Comenteaza sotul tau ca stai la pc?

Mesaj Scris de celina74 Vin Feb 19, 2010 12:16 am

Da Adriana , ..si sotului meu ii place sa stam impreuna la televizor ... si il inteleg...are dreptate...dar trebuie sa ma duca la dezintoxiacre de calculator Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 377534
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 Empty Re: Comenteaza sotul tau ca stai la pc?

Mesaj Scris de teodoraion Vin Feb 19, 2010 2:10 am

alinapopa1969 a scris:cred ca daca mi-ar interzice mai rau as face...! Adica as face intentionat! Ostentativ! Daca de vorba buna nu pricepe...Adio si flori de musetel! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 16974

gata m-am hotarat! alina vrei la schimb de mame..in cazul nostru sotii???

pleeeaseeee! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610

sa ii dai o lectie la al meu Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 369508
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Feb 19, 2010 2:37 am

sormy dar ce te faci fara fete????
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Feb 19, 2010 2:40 am

teodoraion a scris:
alinapopa1969 a scris:cred ca daca mi-ar interzice mai rau as face...! Adica as face intentionat! Ostentativ! Daca de vorba buna nu pricepe...Adio si flori de musetel! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 16974

sa ii dai o lectie la al meu Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 369508
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 955206 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 955206 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 955206 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 955206 si eu care veneam inspre tine Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610 sai dau o lectie Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 407405 ce facem inseamna ca ,,intre doua nu-l ploua ...dar nici bine nu-i ,, Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Feb 19, 2010 3:14 am

pai veniti amandoua atunci pe mine nu ma deranjeaz a💋
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Feb 19, 2010 3:22 am

STEF30IASI a scris:
paul_A a scris:da , dar mai era si un "EL" pe aici...si atunci se schimba situatia... Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610

fetelor , ....forumul nostru e unul mic ...si poate de asta vi se pare ciudat sa fie si cate un el .....
e adevarat ca nu avea copii .../..........
dar in forumurile mari sunt foarte multi barbati ....cu si fara copii .....
e drept ca e putin ciudat sa stea un barbat pe forumuri de copii si mamici .......dar sunt
si apoi care e problema ,...sotului paul_A???

nu are incredere in tine ?
daca e sa il inseli ....se poate face cu el de mana .....cum se spune ....
chestia ca vorbim pe net sau pe mess.......nu are nici o relevanta ......
daca e sa il inseli o faci si cu si fara net .....

sa fim serioase .....

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

nu era vorba neaparat de al meu sot ca e gelos din cauza asta...ziceam asa la modul general :lim:

cum am mai spus la mine comenteaza mai mult [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] decat sotul
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Feb 19, 2010 4:12 am

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 91489 ma faci sa rad..deh..in viata tre sa faci si sacrificii..se compenseaza pe undeva...
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Feb 19, 2010 2:28 pm

a inceput sa comenteze si al meu ... da nu-mi zice mie Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 407405 ii zice la sora mea ca toat ziua stau pe net... auziti la el... care toata ziua ? Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 587635 pai eu nu am treburi de facut ??? vaaaiiiiii Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 9955
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Feb 19, 2010 2:39 pm

a inceput si al meu ...dar eu nu il bag in seama....ma fac ca nu il aud ....si imi vad de ale mele ....pai ce sa iti spun Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 369508 si-a gasit sa vorbeasca ....eu nu am vo nimic ,,de fumat le-am lasat Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 9955 ...dar nici nu ma complic eu nu il bag in seama ...nu are decat sa faca ce e de facut Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 369508
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Feb 19, 2010 2:42 pm

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844 pai al meu nu indrazneste sa imi spuna in fata ,ca stie ca fac crize Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 91489
ideea e ca a inceput sa comenteze, ca dupa - masa cand mai butonez si eu ,ar vrea sa ma duc si eu cu el si cu Dari afara... dar eu nu vreau !!! nu si nu !!! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 9955 pt ca vreau sa se mai ocupe si el de copil, nu doar eu !!! ce pisici !!! si nu e vb ca eu as fi obosita sau satula de pe ste zi ca e la cresa, dar dk e cu mine, mi-l "plaseaza" 😠 ... asa ca ma fac ca am treaba pe forum, si ii expediez Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610 si n-are decat sa comenteze !!! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 369508
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Feb 19, 2010 3:04 pm

ar trebui sa deschidem un topic pe forum cu soti nemultumiti....sa intre si sa se vaite care mai de care.....dar nici asa nu este bine ca s-=ar molipsi si atunci nu am mai avea loc de ei Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Feb 19, 2010 3:09 pm

teodoraion a scris:

Mai Teo, nu cred ca ma incadrez...dar potzi sa-l trimitzi pe sotul tau la mine la ...reeducare! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 693395 :bataie:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Feb 19, 2010 3:16 pm

faci cursuri de reeducare soti??? as avea si eu unul !!!!!!!!!!!! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Feb 19, 2010 3:22 pm

adriana a scris:ar trebui sa deschidem un topic pe forum cu soti nemultumiti....sa intre si sa se vaite care mai de care.....dar nici asa nu este bine ca s-=ar molipsi si atunci nu am mai avea loc de ei Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 377534
apai sa se intample asa ceva 😠 😠 😠 ma apuca rau crizele pe mine ca nu-l mai ridic de la pc Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 587635 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 587635 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 587635 sta si povesteste o gramada ....ar avea multe de vaitat Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Feb 19, 2010 3:24 pm

al meu nu ar sta pe un forum...mai intra cateodata sa asculte nu stiu ce melodii vechi...diverse imagini cu ceva catei de rasa...etc...nu il pasioneaza jocuri si alte chestii..
NU prea comenteaza, e cam rar acasa..iar eu stau cu el atunci cand vn de la servici, normal..
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Feb 19, 2010 3:34 pm

ioanasimona_pop a scris:faci cursuri de reeducare soti??? as avea si eu unul !!!!!!!!!!!! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610
Da Mona...si uite casa am descoperit...o sursa de venit.... Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Feb 19, 2010 3:44 pm

ai vazut ce usor vin finantele la tine!!!! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610 nu stiu cum faci ... dar ai magnet!!! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 257143 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 870859 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 870859
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Feb 19, 2010 5:07 pm

ioanasimona_pop a scris:ai vazut ce usor vin finantele la tine!!!! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610 nu stiu cum faci ... dar ai magnet!!! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 257143 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 870859 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 870859
pai da! ministru de finante ma fac! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 199844
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Feb 19, 2010 5:25 pm

da-mi mi mie un ban, ministrule! :lim: :lim: Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Feb 19, 2010 5:49 pm

adriana a scris:ar trebui sa deschidem un topic pe forum cu soti nemultumiti....sa intre si sa se vaite care mai de care.....dar nici asa nu este bine ca s-=ar molipsi si atunci nu am mai avea loc de ei Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 377534

da Adriana ,nu ar fi bn s ar imprietenii intre ei si apoi nu am mai scapa de ei.....sa lasam in "umbra" ca e mai bn
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Feb 19, 2010 6:13 pm

din pacate alina al meu nu are leac...nu cred ca reuseste nimeni sa-l reeduce..daca el nu vrea... Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 740747
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Feb 19, 2010 8:35 pm

nici al meu nu ar avea rabdare sa stea atat la "barfa", mai ales ca daca e sa barbim si noi pe cineva trebuie sa trag cuvintele cu clestele de la el...si zice 2 vorbe apoi schimba subiectul Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 407405 ma lasa neterminata Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 16974
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Feb 19, 2010 9:32 pm

teodoraion a scris:din pacate alina al meu nu are leac...nu cred ca reuseste nimeni sa-l reeduce..daca el nu vrea... Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 740747

vai de el , teo ........
nu il lasi pe mana mea........????????
o sa-i planga mama lui de mila ........daca nu se da pe brazda ...cum se zice ....
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Feb 19, 2010 11:02 pm

daca ar fi posibil stefi l-as lasa eu..dar cum :? Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 407405
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Feb 19, 2010 11:12 pm

teodoraion a scris:din pacate alina al meu nu are leac...nu cred ca reuseste nimeni sa-l reeduce..daca el nu vrea... Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 740747
mama teo mi se pare ca vorbesti de un monstru Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 587635 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 587635 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 587635 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 587635 Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 587635 pai ce dd nu are limite ?sigur trebuie inchis la zoo ca acolo o sa se domesticeasca stand singur Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 5 611610
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 19 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum