Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 76 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 76 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 2466r05Ady.Biju

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 2quni4z hmshop.wordpress.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 Wkpzltartizele.blogspot.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 Kaqpztbratari magice

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 69m8w9 Shop/candles

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 2moa4jsbiosens.ro

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 2ef53k2reginamaria.ro

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Comenteaza sotul tau ca stai la pc?

+41
Raluca30
scumpetea
jolinutza
roxana ,mamica finuta
flori
raruta
roxanik
micka27
alyna
Crina
radumihaela36
pupkiss
anuta22
mary24
brigitta
anka9mai
madalina
popescumelinda
bebelusha18
florares
claudia_mami
florentina
buburuza
izabela08
amalia-carmen
paul_A
flo09
alinapopa1969
mona_mami
panky(Laura)
ari05
marccora
theodora
muraru raluca
celina74
sandy
adriana
STEF30IASI
elena
Maria
teodoraion
45 participanți

Pagina 4 din 19 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Urmatorul

In jos

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 Empty Re: Comenteaza sotul tau ca stai la pc?

Mesaj Scris de amalia-carmen Sam Feb 13, 2010 10:35 pm

al meu e satul de la serv...mai comm el,dar...il duc la film sau nu? Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 611610 acum ...tace chitic... :lim:
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 Empty Re: Comenteaza sotul tau ca stai la pc?

Mesaj Scris de florares Sam Feb 13, 2010 11:05 pm

la mine nu se pune problema ca al meu nu e acasa
florares
florares
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Sam Feb 13, 2010 11:20 pm

atat ii trebuie sa comenteze ...pana acum am muncit , acum ma relaxez si eu un pic
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Feb 13, 2010 11:29 pm

bravo celina ....no coment :lim:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Sam Feb 13, 2010 11:36 pm

al meu nu este acasa momentan,trebuie sa apara Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 611610
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Feb 14, 2010 4:20 am

aseara mi sa stricat calculatorul si azi de dimineata leneveam in pat la tv si el merge face cafeaua si vine si ma intreaba ,,bei cafeaua la calculator"
facea misto de mine caci stia ca in fiecare dimineata imi beau cafeaua aici Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 4527
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Dum Feb 14, 2010 2:58 pm

Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 199844 ... ce dragut !....
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Feb 14, 2010 3:03 pm

celina74 a scris:Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 199844 ... ce dragut !....
da Celina caci stia caci nu pot Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Dum Feb 14, 2010 3:06 pm

Maria a scris:aseara mi sa stricat calculatorul si azi de dimineata leneveam in pat la tv si el merge face cafeaua si vine si ma intreaba ,,bei cafeaua la calculator"
facea misto de mine caci stia ca in fiecare dimineata imi beau cafeaua aici Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 4527

cam rar sa vina cu cafealuta la pc Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 4527 adica o singura data a venit si a zis,, e prima si ultima oara ,, Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 611610
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Dum Feb 14, 2010 3:06 pm

e smecher... chiar as vrea sa faca si al meu glumite din astea...dar el tace ce tace si dintr-o data izbucneste ...macar de m-ar avertiza sa plec de la calculator ....
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Dum Feb 14, 2010 4:30 pm

nu e frumos din partea lor .....sa va certe si sa nu va lase sa stati la calculator ....

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Dum Feb 14, 2010 4:31 pm

au grija de sanatatea noastra...
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Dum Feb 14, 2010 4:34 pm

amalia-carmen a scris:au grija de sanatatea noastra...

vorba vine ...... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de claudia_mami Dum Feb 14, 2010 4:36 pm

cred cas un pic gelosi ,cine stie ceor gandi ca facem noi pe net ........ Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 377534
claudia_mami
claudia_mami
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 42

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Dum Feb 14, 2010 4:44 pm

claudia_mami a scris:cred cas un pic gelosi ,cine stie ceor gandi ca facem noi pe net ........ Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 377534

eu una nu cred ca poti fi gelos ,....pe ceva ....doar vad ca suntem pe un forum de femei si copii ......

na vad de ce sa fie .....

STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Feb 16, 2010 8:17 pm

da , dar mai era si un "EL" pe aici...si atunci se schimba situatia... Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 611610
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Feb 17, 2010 9:26 pm

paul_A a scris:da , dar mai era si un "EL" pe aici...si atunci se schimba situatia... Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 611610

fetelor , ....forumul nostru e unul mic ...si poate de asta vi se pare ciudat sa fie si cate un el .....
e adevarat ca nu avea copii .../..........
dar in forumurile mari sunt foarte multi barbati ....cu si fara copii .....
e drept ca e putin ciudat sa stea un barbat pe forumuri de copii si mamici .......dar sunt
si apoi care e problema ,...sotului paul_A???

nu are incredere in tine ?
daca e sa il inseli ....se poate face cu el de mana .....cum se spune ....
chestia ca vorbim pe net sau pe mess.......nu are nici o relevanta ......
daca e sa il inseli o faci si cu si fara net .....

sa fim serioase .....

STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Mier Feb 17, 2010 11:10 pm

STEF30IASI a scris:
claudia_mami a scris:cred cas un pic gelosi ,cine stie ceor gandi ca facem noi pe net ........ Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 377534

eu una nu cred ca poti fi gelos ,....pe ceva ....doar vad ca suntem pe un forum de femei si copii ......

na vad de ce sa fie .....

Nu conteaza ca i-am facut declaratii pe panou .. il admira in fiecare zi ...dar pe calculator tot are draci... 😠 ..cred ca nu o sa-l mituiesc cu nimic ca sa accepte sa stau mai mult pe net... Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 955206 ...acum doarme ..cand se trezeste trebuie sa plec de aici ..asa e conventia noastra
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Feb 17, 2010 11:14 pm

a...nasol...eu nu-i fc nici o declaratie...pai pentru declaratia aia nu mai tebuia sa ti zik nici pas.... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Mier Feb 17, 2010 11:49 pm

STEF30IASI a scris:
paul_A a scris:da , dar mai era si un "EL" pe aici...si atunci se schimba situatia... Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 611610

fetelor , ....forumul nostru e unul mic ...si poate de asta vi se pare ciudat sa fie si cate un el .....
e adevarat ca nu avea copii .../..........
dar in forumurile mari sunt foarte multi barbati ....cu si fara copii .....
e drept ca e putin ciudat sa stea un barbat pe forumuri de copii si mamici .......dar sunt
si apoi care e problema ,...sotului paul_A???

nu are incredere in tine ?
daca e sa il inseli ....se poate face cu el de mana .....cum se spune ....
chestia ca vorbim pe net sau pe mess.......nu are nici o relevanta ......
daca e sa il inseli o faci si cu si fara net .....

sa fim serioase .....

Asa zic si eu Stefi! Adica cum sa-mi interzica sa stau la calculator sau pe net? Cum? scena de gelozie? astea-s prostii! :bataie: :bataie:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Feb 17, 2010 11:51 pm

pai nu pe forum aici iti fc gagici,....daca vrei gagici nu cred ca ai cum sa gasesti aici [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ...suntem oameni seriosi...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Joi Feb 18, 2010 12:23 am

cred ca daca mi-ar interzice mai rau as face...! Adica as face intentionat! Ostentativ! Daca de vorba buna nu pricepe...Adio si flori de musetel! Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 16974
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Joi Feb 18, 2010 12:29 am

mie nu-mi spune nimic,atata timp cat toate sunt facute...faza naspa e ca acum e in concediu si trebuie sa ne facem orar...de la ..pana la el si de la ,pana la eu Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 355692 :pupd:
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Feb 18, 2010 5:23 am

marccora a scris:mie nu-mi spune nimic,atata timp cat toate sunt facute...faza naspa e ca acum e in concediu si trebuie sa ne facem orar...de la ..pana la el si de la ,pana la eu Comenteaza sotul tau ca stai la pc? - Pagina 4 355692 :pupd:

una e sa vreti amandoi si sa faceti cu randul ...la calculator ...
si una e sa ne interzica sau sa taie netul ......cablul ....
sau sa faca scene de gelozie ...
eu cred ca nu sunt siguri pe ei .....nu au incredere in noi ...daca se intampla asta ....

STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Feb 19, 2010 12:06 am

wau ce discutii aprinse sunt aici.....la noi nu se pune problema de gelozie....nici in realitate nici pe net....emil se supara ca stau pe net si nu stau cu el in pat!!!!....de cand am rarit cu pc acasa este liniste si pace.....este totul perfect si nu am mai avut nici un motiv de cearta.....mai intru si cand este el acasa dar mai putin...ori sta el ori eu, ori stam in pat si ne jucam cu gabi sau ne uitam la tv.
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 19 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum