Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 38 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 38 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 2466r05Ady.Biju

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 2quni4z hmshop.wordpress.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 Wkpzltartizele.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 Kaqpztbratari magice

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 69m8w9 Shop/candles

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 2moa4jsbiosens.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 2ef53k2reginamaria.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Soacra, soacra, poama acra (2)

+31
mofturaki
adriana
claudia_mami
muraru raluca
emidiaconu
narcy
swe
micka27
Crina
alyna
radumihaela36
anuta22
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
blondyna
anka9mai
panky(Laura)
madalina
mary24
Maria
amalia-carmen
paul_A
celina74
elena
popescumelinda
mona_mami
alinapopa1969
STEF30IASI
sandy
ari05
teodoraion
35 participanți

Pagina 5 din 43 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Urmatorul

In jos

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 Empty Re: Soacra, soacra, poama acra (2)

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 11, 2010 8:28 pm

nu vrea sa spuna,,,inseamna ca nu e de bn.. Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 9955
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 Empty Re: Soacra, soacra, poama acra (2)

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 11, 2010 9:10 pm

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 355692 mai stii ?
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 11, 2010 10:52 pm

da ce zici ca exista asa ceva,,,soacre bune???rar ,,,rar,,,pe cale de disparitie Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 611610
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 11, 2010 10:54 pm

ah, nuuuuu Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 199844 vai sandy cum poti spune ca as crede eu ca exista soacra buna ? Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 407405
vroiam sa zic ca poate sunt nurori care se inteleg mai bine cu soacrele,,, care sunt mai tolerante... nah , nush ce sa zic :lim:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Mar 12, 2010 3:21 pm

ma gandeam eu ca nu :timi:
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Mar 12, 2010 5:22 pm

fetelor... sa vedeti ca mai exista si soacre ok Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 611610

cosmeticiana mea e o tipa super draguta, ma inteleg bine cu ea... si azi cand am fost la ea, a venit soacra ei, i-a adus papica, ca ea mai toata ziua in cabinet si nu are timp sa prea faca ... au inceput sa povesteasca in cabinet de una alta... si atunci ma pensa, si i-a zis "mami, dupa ce o termin pe laura, trebuie sa te fac si pe tine, ca nu te-am pensat de mult... " vai cand am auzit... i-a zis "mami" Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 407405 si era si micutul ei acolo, are un an si un pic... si ce mi-a placut la ea, nu a icneput sa-l "calareasca" si sa se miorlaie la el cum face a mea :nervi: nah, asa da soacra...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Mar 12, 2010 6:12 pm

e,,exista layra,,,,dar sunt rare,,,dar e bn ca mai vedem cate una buna Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Mar 12, 2010 7:00 pm

da... e bine... sau nu .... sincer m-a apucat ciuda ca a mea nu e asa...
mi-e ciuda k nu ma inteleg cu ea :lacrimi: ca ar fi mult mai ok... doar nici mie nu-mi place situatia asta... certuri cu al meu din cauza ei... dk e sa mergem undeva, cum e si sambata, discutii cu sora-mea, care sa-i lase pe pici la mama... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 407405
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Mar 12, 2010 7:01 pm

da...te inteleg perfect :pupd:
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Mar 14, 2010 12:18 am

cica suna scroafa ieri ca a facut rulajele pe 2 carduri de credit pe care le avem (e mai ieftin decat sa platesc dobanda lunar) ... si ca ea vrea sa vina la noi 😠

na sa-si puna pofta-n cui !!! :nervi: ce crede? ca dk imi pune banii de comision 20-30 lei , gata , uit ca are datorie la mine 4000 euro si o las sa vina sa ma enerveze ? :nervi: s-o creada ea !!! oricum, macar atata poate sa faca si ea, sa puna banii astia lunar, ca doar din cauza ei a trebuit sa apelez la cardurile de credit, si stim cu totii ca sunt cele mai scumpe dintre produsele de creditare ! :bataie:

ce fraiera ! crede ca -mi scoate ochii cu 20 de lei :nervi: ca de ma enervez ma duc si i-i arunc in fata ! :bataie: desi dk stau sa calculez cat am cheltuit in trecut cu ea, cate cumparaturi i-am facut din ungaria, plus ca i-am luat aspirator, fripteuza, microunde... na ... in fine... nu stiu dc imi amintesc iar de porcariile astea... numai sa ma enervez ! Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 407405
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Mar 14, 2010 12:19 am

linisteste -te Laura...tu ai de petrecut,,nu te mai supara Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Mar 14, 2010 12:22 am

da... o sa ma distrez normal, doar ca nah... sa vedeti cat o duce capul si pe asta :nervi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Mar 14, 2010 12:22 am

care cap????????? Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Mar 14, 2010 12:23 am

de fapt da sandy Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 611610 ca bine zici Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 199844
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Mar 14, 2010 4:01 pm

pai daca avea vreun pic de minte,,arata in multe momente :lim:
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Mar 14, 2010 4:36 pm

pfff... ce bine m-am distrat azi noapte la chef, pe melodia mea prefe despre soacre Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 377534 ... noroc ca atunci adi nu era in sala... ca iar iesea cu scandal Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 199844
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Mar 14, 2010 4:39 pm

mamos e,, :rosh:
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Mar 14, 2010 4:45 pm

mda.... it idai seama dk ma auzea cantand de ma-sa " cum sa scap de ea/ cum sa scap de soacra-mea... " Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 199844 facea k trenu Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 199844
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Mar 14, 2010 4:46 pm

asa e textul.. Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 611610
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Mar 14, 2010 4:54 pm

da... dar dk am vedea si in extaz cantand-o ... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Mar 14, 2010 7:49 pm

ma chinui sa n-o mai bag in seama , pe ea si aberatiile ei Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 9955
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Mar 14, 2010 9:27 pm

e mai bn asa cuscra,, :paste: ptr tine
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mary24 Dum Mar 14, 2010 9:29 pm

paul_A a scris:ma chinui sa n-o mai bag in seama , pe ea si aberatiile ei Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 9955
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 6765 bravo fa si tu ca mine intra pe o ureche si intra pe alta Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 251208
mary24
mary24
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Mar 14, 2010 9:30 pm

ma abtin cat pot de mult, mai ales ca a a venit sa-mi zica ca Costel a plecat ca am vrut eu , daca nu-l lasam eu nu pleca...adica tot eu is de vina :nervi: si ca daca s-au desfiintat atatea posturi din invatamant , anul acesta poate n-o sa mai gasesc, trebuia sa dau de anul trecut nu sa ma angajez in alta parte pana termin scoala, si ca am facut copil prea devreme, trebuia sa mai stau asa ... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 16974
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Mar 14, 2010 9:35 pm

e chiar iritanta,sper sa rezisti,,credeam ca si vede de ale ei,,dar vad ca nu-i asa Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 5 407405
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 43 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum