Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 92 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 92 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 2466r05Ady.Biju

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 2quni4z hmshop.wordpress.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 Wkpzltartizele.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 Kaqpztbratari magice

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 69m8w9 Shop/candles

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 2moa4jsbiosens.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 2ef53k2reginamaria.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Soacra, soacra, poama acra (2)

+31
mofturaki
adriana
claudia_mami
muraru raluca
emidiaconu
narcy
swe
micka27
Crina
alyna
radumihaela36
anuta22
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
blondyna
anka9mai
panky(Laura)
madalina
mary24
Maria
amalia-carmen
paul_A
celina74
elena
popescumelinda
mona_mami
alinapopa1969
STEF30IASI
sandy
ari05
teodoraion
35 participanți

Pagina 20 din 43 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43  Urmatorul

In jos

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 Empty Re: Soacra, soacra, poama acra (2)

Mesaj Scris de sandy Dum Apr 11, 2010 2:23 am

poti da detalii cuscra?
ce ti-a facut?daca poti...sa spui
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 Empty Re: Soacra, soacra, poama acra (2)

Mesaj Scris de paul_A Dum Apr 11, 2010 2:36 am

eee abereaza zilnic si incepe sa se adune... :nervi:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Dum Apr 11, 2010 10:27 pm

las-o sa vorbeasca singura si dute in casa incuie usa si nu sta de vorba cu ea....
si o sa se sature de vorbit singura .....
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Apr 11, 2010 10:28 pm

pai asta si fac...azi nu i-am vazut mecla Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 423715
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Dum Apr 11, 2010 10:29 pm

foarte bine ......
daca nu tace ...las-o sa faca spume la gura vorbind ......
tu veziti de fata si gata .....
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Apr 11, 2010 11:30 pm

paul_A ... sa stii ca te admir ca ai atata stapanire de sine Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 377534 pe bune !!! eu in locul tau de mult as fi luat-o la bataie, la propriu Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 611610 eu nu ma pot abtine dk sunt provocata Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 16974

deocamdata la mine e liniste... desi inca a ramas tensiunea intre mine si sot de cand a fost ma-sa aici Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 740747 de obicei asa e... dupa fiecare vizita, trebuie sa treaca minim 1-2 saptamani pana ma calmez ... sper sa n-o mai vad pana in mai, ca la ziua lui dari sigur nu scap de ea :bataie:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Apr 11, 2010 11:41 pm

ooo Ari ce bine...mie cred ca mi-ar pune Dumnezeu mana-n cap daca nu as mai vedeaua 2 saptamani macar...dar atata timp...in locul tau as fi si mai calma...ea pleaca , tu ramai, asa ca...nu te mai consuma, k tot tie iti faci rau...daca erai in locul meu...cu ea in aceeasi curte, ce faceai? Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Apr 12, 2010 12:10 am

eu nu vreau sa ma gandesc
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Apr 12, 2010 3:21 am

paul_A a scris:ooo Ari ce bine...mie cred ca mi-ar pune Dumnezeu mana-n cap daca nu as mai vedeaua 2 saptamani macar...dar atata timp...in locul tau as fi si mai calma...ea pleaca , tu ramai, asa ca...nu te mai consuma, k tot tie iti faci rau...daca erai in locul meu...cu ea in aceeasi curte, ce faceai? Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 693395
ce doua saptamani...m-as multumi si cu una singura Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 16974
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Apr 12, 2010 3:59 am

saraca florina.... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 740747
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Lun Apr 12, 2010 4:25 am

imi pare rau florina......nici eu nu cred ca,as fi rezistata stau cu soacra mea in casa........asa este ok.......vine ne vede si pleaca.......altfel nu m-as fi inteles cu ea........este o fire mai inpulsiva.........dar nu este o femeie rea.
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun Apr 12, 2010 4:41 am

Greeeu...este insuportabila Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 16974
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Lun Apr 12, 2010 1:46 pm

eu ajung sa cred ca sunt cea mai norocoasa de pe aici...soacra mea sta la 5 min de noi da nu ma dernajeaza niciodata... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 870859
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Apr 12, 2010 1:52 pm

anka9mai a scris:eu ajung sa cred ca sunt cea mai norocoasa de pe aici...soacra mea sta la 5 min de noi da nu ma dernajeaza niciodata... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 870859
Chiar ca esti o norocoasa Anca Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Lun Apr 12, 2010 1:55 pm

Maria a scris:
anka9mai a scris:eu ajung sa cred ca sunt cea mai norocoasa de pe aici...soacra mea sta la 5 min de noi da nu ma dernajeaza niciodata... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 870859
Chiar ca esti o norocoasa Anca Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 693395
uneori ma gandesc ca e asa bine ca nu stau cu ea si nici eu nu o vizitez prea des Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 377534 dar nici sotul meu nu`i mamos Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 199844 asa e bine,liniste si pace la mine in casa
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Apr 12, 2010 3:54 pm

paul_A ... ti-am zis.... eu as lua-o la bataie, la propriu ...

e adevarat ca nu vine des la noi , ca nu-i permit eu ... DAR !!! degeaba nu e fizic aici ... ca tot prezenta e... intelegi ? nu e destul ca ma cert cu al meu din cauza ei non stop ? nu e destul ca dupa orice vizita e o tensiune in casa care tine macar 2 saptamani ? si care normal ,se termina cu un scandal... care tocmai a inceput aseara... :nervi: si va continua azi ... maine... si cine stie cat.... vai satula-s !!! nu stiu ce naiba sa fac... imi vine sa ma duc in lume cateodata... dk nu era DArius la mijloc, bagam deja divortul , e clar ... dar asa....
in fine... nu ma mai plang... asta este... dk n-am avut ce face si m-a mancat undeva sa ma marit Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 407405 sa-mi fie de bine... acuma trag... cat o sa pot ... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 407405
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Lun Apr 12, 2010 4:09 pm

eu cred ca marea problema este la sotul tau ......
daca el ar face in asa fel incat sa nu mai iasa discutii ......chiar daca vine 1-2 pe luna .....e altceva.....
el ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul , daca stie ca voi 2 nu va suportati ......
ar trebui ca el sa medieze cumva conflictele , nu sa le aprinda mai rau ...
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Apr 12, 2010 10:44 pm

cand suntem in conflict vine mai rar... o dta la 2-3 luni Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 611610 dar nu asta e probl ... eu as avea pretentia sa nu mi-o bage pe gat nici atunci... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 16974 si certuri ies tot timpul... cum nu o suport, gasesc motive sa ma iau de ea din orice, si al meu se oftica, ii sare tandara, si gata e scandalul ...

dk stau sa analizez bine... cred ca o fac intentionat Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 407405 cred ca am ramas cu sechele din perioada aceea, de dupa nastere, cand se certa cu mine din cauza ei ... si acum intind eu coarda... sa vad cat tine... adik caut motive sa o fac troaca de porci in fata lui, sa vad cum reactioneaza... sa vad dk ii mai ia apararea sau tace...

imi zicea cineva o data, ca poate dk al meu ar fi reactionat altfel, macar o data... macar o data sa zica ceva de rau de ma-sa... acum nu va ganditi la nush ce... dar dk ar fi criticat-o macar o data cand a facut ceva rau, poate nu m-as inversuna nici eu asa rau pe ea... dar... cum mereu a ridicat-o in slavi... sfanta de ma-sa ... :bataie: victima... martira... vai doamne... :bataie: iar incep sa ma enervez... mai bine inchid subiectul deocamdata Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 407405
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Apr 12, 2010 10:51 pm

asta e rau,ca nu recunaste..da,ma si mama a gresit,a fc asa ..si asa dear e mama si o respect...la..la...la...cred ca te-ai mai fi potolit si tu...dar pt linistea voastra incearca sa nu mai vb despre ea..sa vezi daca o aduce el in discutie
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mar Apr 13, 2010 3:53 am

incearca sa nu te mai gandesti ari la ea ....incearca sa uiti de ea....
ca tot tu te chinui si te enervezi ......
si iar va certati si iar apar discutii ......
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 937148 Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 937148 Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 937148 Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 937148 Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 937148
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Apr 13, 2010 4:05 am

dk as putea sa n ma mai gandesc la ea bine ar fi ... dar nu pot... cand zilnic apar cheltuieli, facturi de platit, rate... bla bla.. si instant ma gandesc ca din cauza ei avem unele datorii care ne dau de furca... ca de fapt asta e probl... dk ne-ar da o data naibii datoria sa rezolvam o probl care o avem acum, paote nu m-as enerva asa rau cand as auzi de ea...

si chiar dk nu o aduc eu in discutie,,, dupa un timp pomenste el de ea... cand il aud "am vb cu mama si vreas a vina sa-l vada pe darius" mi se ridica instant tensiunea... si bag o fata... :nervi: si hop... gata e de cearta... incepe ca iar bag fata aia? ca iar incep? ca e bunica lui si are dreptul sa-si vada nepotul ... bla bla... ce drept ???? drq s-o ia si s-o pieptene !!! :bataie: ce bunica? ca e bunica doar biologic, atat !!!! naiba s-o ia de cotoroanta !!! :bataie:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mar Apr 13, 2010 5:35 am

numai probleme ....oooffff ,,...oooooofff...... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 693395
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 937148 Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 937148 Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 937148 Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 937148 Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 20 937148
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Apr 13, 2010 1:17 pm

off Laura,eu te inteleg,mai ales cand imi dau seama ca e greu sa uiti ca nu iti da o datorie deloc nesemnificativa,si ca voi aveti nevoie de acei bani,...dar tot nu ti da si daca te enervezi,tu esti singura care sufera,si apoi voi ca si cuplu..
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Apr 13, 2010 2:52 pm

stiu sandy ca nu are rost... am niceput sa ma si obisnuiesc cu ideea ca nu mai vad acei bani, si deja ma chinui sa-i strang ...
dar stii ce ma scoate din sarite ? atitudinea ei... si faptul ca o ia gura pe dinainte :bataie: imi vine sa-i sparg mecla :nervi: cand o aud ca de-acum de numai pe noi ne ajuta financiar, ca ea pt darus face tot, ca ne da bani sa ne terminam casa... vorbe... vorbe... care le aud de o gramada de timp... si bineinteles ca un pepe de leu n-am vazut de la ea pana acum...

si atunci zi-mi tu cum sa nu ma enervez ??? adik are datorie la noi , cand i-o cerem se plange intr-una ca nu are , ca n-are de unde... dar cand aude cumva ca mama ne-a mai ajutat cu una - alta, sare si ea, ca doar e la concurenta cu mama, cotoroanta naibii, ca si ea ne ajuta cu tot, ca ne da bani, ca face , ca drege ... asta ma scoate din sarite rau de tot.. .dk ar tacea naibii din gura ar fi mai bine... dar... nu se poate abtine proasta !!!
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mar Apr 13, 2010 10:40 pm

ari , dar cu celalalt copil al ei ...la fel face?
cu celalta nora la fel se comporta?
sau nu am inteles eu bine ...daca sotul tau mai are vreun frate........

STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 20 din 43 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum