Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 92 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 92 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Soacra, soacra, poama acra (2)
+31
mofturaki
adriana
claudia_mami
muraru raluca
emidiaconu
narcy
swe
micka27
Crina
alyna
radumihaela36
anuta22
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
blondyna
anka9mai
panky(Laura)
madalina
mary24
Maria
amalia-carmen
paul_A
celina74
elena
popescumelinda
mona_mami
alinapopa1969
STEF30IASI
sandy
ari05
teodoraion
35 participanți
Pagina 20 din 43
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Re: Soacra, soacra, poama acra (2)
poti da detalii cuscra?
ce ti-a facut?daca poti...sa spui
ce ti-a facut?daca poti...sa spui
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
eee abereaza zilnic si incepe sa se adune... :nervi:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
las-o sa vorbeasca singura si dute in casa incuie usa si nu sta de vorba cu ea....
si o sa se sature de vorbit singura .....
si o sa se sature de vorbit singura .....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
pai asta si fac...azi nu i-am vazut mecla
paul_A- Mamica cocheta
foarte bine ......
daca nu tace ...las-o sa faca spume la gura vorbind ......
tu veziti de fata si gata .....
daca nu tace ...las-o sa faca spume la gura vorbind ......
tu veziti de fata si gata .....
paul_A ... sa stii ca te admir ca ai atata stapanire de sine pe bune !!! eu in locul tau de mult as fi luat-o la bataie, la propriu eu nu ma pot abtine dk sunt provocata
deocamdata la mine e liniste... desi inca a ramas tensiunea intre mine si sot de cand a fost ma-sa aici de obicei asa e... dupa fiecare vizita, trebuie sa treaca minim 1-2 saptamani pana ma calmez ... sper sa n-o mai vad pana in mai, ca la ziua lui dari sigur nu scap de ea :bataie:
deocamdata la mine e liniste... desi inca a ramas tensiunea intre mine si sot de cand a fost ma-sa aici de obicei asa e... dupa fiecare vizita, trebuie sa treaca minim 1-2 saptamani pana ma calmez ... sper sa n-o mai vad pana in mai, ca la ziua lui dari sigur nu scap de ea :bataie:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ooo Ari ce bine...mie cred ca mi-ar pune Dumnezeu mana-n cap daca nu as mai vedeaua 2 saptamani macar...dar atata timp...in locul tau as fi si mai calma...ea pleaca , tu ramai, asa ca...nu te mai consuma, k tot tie iti faci rau...daca erai in locul meu...cu ea in aceeasi curte, ce faceai?
paul_A- Mamica cocheta
eu nu vreau sa ma gandesc
sandy- Mamica cocheta
ce doua saptamani...m-as multumi si cu una singurapaul_A a scris:ooo Ari ce bine...mie cred ca mi-ar pune Dumnezeu mana-n cap daca nu as mai vedeaua 2 saptamani macar...dar atata timp...in locul tau as fi si mai calma...ea pleaca , tu ramai, asa ca...nu te mai consuma, k tot tie iti faci rau...daca erai in locul meu...cu ea in aceeasi curte, ce faceai?
paul_A- Mamica cocheta
saraca florina....
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
imi pare rau florina......nici eu nu cred ca,as fi rezistata stau cu soacra mea in casa........asa este ok.......vine ne vede si pleaca.......altfel nu m-as fi inteles cu ea........este o fire mai inpulsiva.........dar nu este o femeie rea.
panky(Laura)- Mamica cocheta
eu ajung sa cred ca sunt cea mai norocoasa de pe aici...soacra mea sta la 5 min de noi da nu ma dernajeaza niciodata...
anka9mai- Mamica cocheta
Chiar ca esti o norocoasa Ancaanka9mai a scris:eu ajung sa cred ca sunt cea mai norocoasa de pe aici...soacra mea sta la 5 min de noi da nu ma dernajeaza niciodata...
Maria- Administrator
uneori ma gandesc ca e asa bine ca nu stau cu ea si nici eu nu o vizitez prea des dar nici sotul meu nu`i mamos asa e bine,liniste si pace la mine in casaMaria a scris:Chiar ca esti o norocoasa Ancaanka9mai a scris:eu ajung sa cred ca sunt cea mai norocoasa de pe aici...soacra mea sta la 5 min de noi da nu ma dernajeaza niciodata...
anka9mai- Mamica cocheta
paul_A ... ti-am zis.... eu as lua-o la bataie, la propriu ...
e adevarat ca nu vine des la noi , ca nu-i permit eu ... DAR !!! degeaba nu e fizic aici ... ca tot prezenta e... intelegi ? nu e destul ca ma cert cu al meu din cauza ei non stop ? nu e destul ca dupa orice vizita e o tensiune in casa care tine macar 2 saptamani ? si care normal ,se termina cu un scandal... care tocmai a inceput aseara... :nervi: si va continua azi ... maine... si cine stie cat.... vai satula-s !!! nu stiu ce naiba sa fac... imi vine sa ma duc in lume cateodata... dk nu era DArius la mijloc, bagam deja divortul , e clar ... dar asa....
in fine... nu ma mai plang... asta este... dk n-am avut ce face si m-a mancat undeva sa ma marit sa-mi fie de bine... acuma trag... cat o sa pot ...
e adevarat ca nu vine des la noi , ca nu-i permit eu ... DAR !!! degeaba nu e fizic aici ... ca tot prezenta e... intelegi ? nu e destul ca ma cert cu al meu din cauza ei non stop ? nu e destul ca dupa orice vizita e o tensiune in casa care tine macar 2 saptamani ? si care normal ,se termina cu un scandal... care tocmai a inceput aseara... :nervi: si va continua azi ... maine... si cine stie cat.... vai satula-s !!! nu stiu ce naiba sa fac... imi vine sa ma duc in lume cateodata... dk nu era DArius la mijloc, bagam deja divortul , e clar ... dar asa....
in fine... nu ma mai plang... asta este... dk n-am avut ce face si m-a mancat undeva sa ma marit sa-mi fie de bine... acuma trag... cat o sa pot ...
ari05- Mamica cocheta
eu cred ca marea problema este la sotul tau ......
daca el ar face in asa fel incat sa nu mai iasa discutii ......chiar daca vine 1-2 pe luna .....e altceva.....
el ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul , daca stie ca voi 2 nu va suportati ......
ar trebui ca el sa medieze cumva conflictele , nu sa le aprinda mai rau ...
daca el ar face in asa fel incat sa nu mai iasa discutii ......chiar daca vine 1-2 pe luna .....e altceva.....
el ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul , daca stie ca voi 2 nu va suportati ......
ar trebui ca el sa medieze cumva conflictele , nu sa le aprinda mai rau ...
cand suntem in conflict vine mai rar... o dta la 2-3 luni dar nu asta e probl ... eu as avea pretentia sa nu mi-o bage pe gat nici atunci... si certuri ies tot timpul... cum nu o suport, gasesc motive sa ma iau de ea din orice, si al meu se oftica, ii sare tandara, si gata e scandalul ...
dk stau sa analizez bine... cred ca o fac intentionat cred ca am ramas cu sechele din perioada aceea, de dupa nastere, cand se certa cu mine din cauza ei ... si acum intind eu coarda... sa vad cat tine... adik caut motive sa o fac troaca de porci in fata lui, sa vad cum reactioneaza... sa vad dk ii mai ia apararea sau tace...
imi zicea cineva o data, ca poate dk al meu ar fi reactionat altfel, macar o data... macar o data sa zica ceva de rau de ma-sa... acum nu va ganditi la nush ce... dar dk ar fi criticat-o macar o data cand a facut ceva rau, poate nu m-as inversuna nici eu asa rau pe ea... dar... cum mereu a ridicat-o in slavi... sfanta de ma-sa ... :bataie: victima... martira... vai doamne... :bataie: iar incep sa ma enervez... mai bine inchid subiectul deocamdata
dk stau sa analizez bine... cred ca o fac intentionat cred ca am ramas cu sechele din perioada aceea, de dupa nastere, cand se certa cu mine din cauza ei ... si acum intind eu coarda... sa vad cat tine... adik caut motive sa o fac troaca de porci in fata lui, sa vad cum reactioneaza... sa vad dk ii mai ia apararea sau tace...
imi zicea cineva o data, ca poate dk al meu ar fi reactionat altfel, macar o data... macar o data sa zica ceva de rau de ma-sa... acum nu va ganditi la nush ce... dar dk ar fi criticat-o macar o data cand a facut ceva rau, poate nu m-as inversuna nici eu asa rau pe ea... dar... cum mereu a ridicat-o in slavi... sfanta de ma-sa ... :bataie: victima... martira... vai doamne... :bataie: iar incep sa ma enervez... mai bine inchid subiectul deocamdata
ari05- Mamica cocheta
asta e rau,ca nu recunaste..da,ma si mama a gresit,a fc asa ..si asa dear e mama si o respect...la..la...la...cred ca te-ai mai fi potolit si tu...dar pt linistea voastra incearca sa nu mai vb despre ea..sa vezi daca o aduce el in discutie
sandy- Mamica cocheta
incearca sa nu te mai gandesti ari la ea ....incearca sa uiti de ea....
ca tot tu te chinui si te enervezi ......
si iar va certati si iar apar discutii ......
ca tot tu te chinui si te enervezi ......
si iar va certati si iar apar discutii ......
dk as putea sa n ma mai gandesc la ea bine ar fi ... dar nu pot... cand zilnic apar cheltuieli, facturi de platit, rate... bla bla.. si instant ma gandesc ca din cauza ei avem unele datorii care ne dau de furca... ca de fapt asta e probl... dk ne-ar da o data naibii datoria sa rezolvam o probl care o avem acum, paote nu m-as enerva asa rau cand as auzi de ea...
si chiar dk nu o aduc eu in discutie,,, dupa un timp pomenste el de ea... cand il aud "am vb cu mama si vreas a vina sa-l vada pe darius" mi se ridica instant tensiunea... si bag o fata... :nervi: si hop... gata e de cearta... incepe ca iar bag fata aia? ca iar incep? ca e bunica lui si are dreptul sa-si vada nepotul ... bla bla... ce drept ???? drq s-o ia si s-o pieptene !!! :bataie: ce bunica? ca e bunica doar biologic, atat !!!! naiba s-o ia de cotoroanta !!! :bataie:
si chiar dk nu o aduc eu in discutie,,, dupa un timp pomenste el de ea... cand il aud "am vb cu mama si vreas a vina sa-l vada pe darius" mi se ridica instant tensiunea... si bag o fata... :nervi: si hop... gata e de cearta... incepe ca iar bag fata aia? ca iar incep? ca e bunica lui si are dreptul sa-si vada nepotul ... bla bla... ce drept ???? drq s-o ia si s-o pieptene !!! :bataie: ce bunica? ca e bunica doar biologic, atat !!!! naiba s-o ia de cotoroanta !!! :bataie:
ari05- Mamica cocheta
numai probleme ....oooffff ,,...oooooofff......
off Laura,eu te inteleg,mai ales cand imi dau seama ca e greu sa uiti ca nu iti da o datorie deloc nesemnificativa,si ca voi aveti nevoie de acei bani,...dar tot nu ti da si daca te enervezi,tu esti singura care sufera,si apoi voi ca si cuplu..
sandy- Mamica cocheta
stiu sandy ca nu are rost... am niceput sa ma si obisnuiesc cu ideea ca nu mai vad acei bani, si deja ma chinui sa-i strang ...
dar stii ce ma scoate din sarite ? atitudinea ei... si faptul ca o ia gura pe dinainte :bataie: imi vine sa-i sparg mecla :nervi: cand o aud ca de-acum de numai pe noi ne ajuta financiar, ca ea pt darus face tot, ca ne da bani sa ne terminam casa... vorbe... vorbe... care le aud de o gramada de timp... si bineinteles ca un pepe de leu n-am vazut de la ea pana acum...
si atunci zi-mi tu cum sa nu ma enervez ??? adik are datorie la noi , cand i-o cerem se plange intr-una ca nu are , ca n-are de unde... dar cand aude cumva ca mama ne-a mai ajutat cu una - alta, sare si ea, ca doar e la concurenta cu mama, cotoroanta naibii, ca si ea ne ajuta cu tot, ca ne da bani, ca face , ca drege ... asta ma scoate din sarite rau de tot.. .dk ar tacea naibii din gura ar fi mai bine... dar... nu se poate abtine proasta !!!
dar stii ce ma scoate din sarite ? atitudinea ei... si faptul ca o ia gura pe dinainte :bataie: imi vine sa-i sparg mecla :nervi: cand o aud ca de-acum de numai pe noi ne ajuta financiar, ca ea pt darus face tot, ca ne da bani sa ne terminam casa... vorbe... vorbe... care le aud de o gramada de timp... si bineinteles ca un pepe de leu n-am vazut de la ea pana acum...
si atunci zi-mi tu cum sa nu ma enervez ??? adik are datorie la noi , cand i-o cerem se plange intr-una ca nu are , ca n-are de unde... dar cand aude cumva ca mama ne-a mai ajutat cu una - alta, sare si ea, ca doar e la concurenta cu mama, cotoroanta naibii, ca si ea ne ajuta cu tot, ca ne da bani, ca face , ca drege ... asta ma scoate din sarite rau de tot.. .dk ar tacea naibii din gura ar fi mai bine... dar... nu se poate abtine proasta !!!
ari05- Mamica cocheta
ari , dar cu celalalt copil al ei ...la fel face?
cu celalta nora la fel se comporta?
sau nu am inteles eu bine ...daca sotul tau mai are vreun frate........
cu celalta nora la fel se comporta?
sau nu am inteles eu bine ...daca sotul tau mai are vreun frate........
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Pagina 20 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA