Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 121 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 121 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete (14)
+24
mona_mami
ancamos
nicoletadina
roxanik
blondyna
celina74
amalia-carmen
anka9mai
marccora
brigitta
adriana
mary24
teodoraion
paul_A
muraru raluca
claudia_mami
sandy
Maria
panky(Laura)
madalina
popescumelinda
elena
ari05
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 27 din 41
Pagina 27 din 41 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41
Re: Cafeluta mamicilor cochete (14)
Buna Adriana,da se spala astazi,poti baga masina linistita,astazi fac si eu ouale,si ce mai e de facut...o zi buna...ne /'vedem"mai tarziu
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna dimineata fetelor .......mai aveti,mai aveti treaba?
panky(Laura)- Mamica cocheta
eu foarte multa laura....ma omoara curatenia in bucatarie.....acum ies cu gabi afara si ma reapuc cand venim.....cine stie la ce ora
plimbare placuta adriana.......lasa ca,o sa reusesti sa termini treaba.......si eu mai am de facut putina ordine si gata.
ceau fetelor
am facut si eu o mica pauza... mai am de facut cate ceva la bucatarie... ser sa termin repede... ca mor de somn dk azi noapte n-am avut ce face si am bantuit pe aici
de dimineata am fost sa facem ultimele cumparaturi, si pana la urma i-am luat la Dari o tricicleta de iepuras si ceva hainute ca ieri a fost tare cumintel :pupd: e f faina, si nu am dat mult pe ea... zic eu ... fata de alte modele care le-am vazut ...
am facut si eu o mica pauza... mai am de facut cate ceva la bucatarie... ser sa termin repede... ca mor de somn dk azi noapte n-am avut ce face si am bantuit pe aici
de dimineata am fost sa facem ultimele cumparaturi, si pana la urma i-am luat la Dari o tricicleta de iepuras si ceva hainute ca ieri a fost tare cumintel :pupd: e f faina, si nu am dat mult pe ea... zic eu ... fata de alte modele care le-am vazut ...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
BUNA ZIUA FETELOR CE FACETI ?? eu apoape am terminat toata treaba ,offffffff sunt suparata ca la noi ninge doamneeeeeeeeee iar sunt fleasca geamurile mele
oare manie cum va fi ??????????uf sper sa nu asa ca azi ..........
oare manie cum va fi ??????????uf sper sa nu asa ca azi ..........
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
Cum ninge mary?sper sa fie frumos maine..
Ma odihnesc si eu putin, ca de dimineata stau in picioare...Astept sa creasca cozonacii sa ii bag la cuptor, ciorbica fierbe, e pe foc si cam atat, am terminat....O zi placuta va doresc
Ma odihnesc si eu putin, ca de dimineata stau in picioare...Astept sa creasca cozonacii sa ii bag la cuptor, ciorbica fierbe, e pe foc si cam atat, am terminat....O zi placuta va doresc
elena- Mamica cocheta
ninge la sibiu ? ce naspa mary....
la noi e frumos... un pic cam rece, dar frumos, soare ...
eu mai am un pic de treaba... maioneza la salata si crema pt cremes ... si gata... un pic sa mai sterg pe jos si am terminat treaba si eu ... dar astept sa se trezeasca Dari, ca mixerul meu face o galagie... si nu vreau sa se trezeasca... sa doarma cat de mult ca am impresia ca e asa de obosit
m-am hotarat sa nu-l mai las program lung la cresa, il aduc sa doarma acasa... si vad eu , poate in 2-3 saptamani il scot de la cresa, ca nu sunt deloc multumimta cum evolueaza acolo oricum vine vara si va fi altfel, vom putea sta in parc, mai mergem in Felix, mai la strand...
spor la treaba elena eu am cumparat cozonacii ... este o patiserie langa noi unde fac produse super bune
la noi e frumos... un pic cam rece, dar frumos, soare ...
eu mai am un pic de treaba... maioneza la salata si crema pt cremes ... si gata... un pic sa mai sterg pe jos si am terminat treaba si eu ... dar astept sa se trezeasca Dari, ca mixerul meu face o galagie... si nu vreau sa se trezeasca... sa doarma cat de mult ca am impresia ca e asa de obosit
m-am hotarat sa nu-l mai las program lung la cresa, il aduc sa doarma acasa... si vad eu , poate in 2-3 saptamani il scot de la cresa, ca nu sunt deloc multumimta cum evolueaza acolo oricum vine vara si va fi altfel, vom putea sta in parc, mai mergem in Felix, mai la strand...
spor la treaba elena eu am cumparat cozonacii ... este o patiserie langa noi unde fac produse super bune
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
Super asa ari, ca ii cumperi proaspeti...eu prefer sa ii fac in casa...
Eu zic sa il lasi la cresa ari, e bine sa se joace cu alti copii, sa se invete cu un program...tu sti mai bine insa ce este mai bine pentru puiul tau
Eu zic sa il lasi la cresa ari, e bine sa se joace cu alti copii, sa se invete cu un program...tu sti mai bine insa ce este mai bine pentru puiul tau
elena- Mamica cocheta
buna fetele....aproape am terminat si eu....mai am un puyi sal curat, sal condimentez si sal bag la cuptor....il fac pe sticla.....
ari05_Laura a scris:buna panky gata treaba ?
acum am terminat.........in sfarsit........tu?
buna ziua fetelor!
blondyna- Mamica incepator
- Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult
buna maria ......gata eu am terminat.....acum ma relaxez putin cu voi
si eu la felpanky(Laura) a scris:buna maria ......gata eu am terminat.....acum ma relaxez putin cu voi
Maria- Administrator
buna fetelor ce faceti??suntem gata cu majoritatea treburilor
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
BUNA Sandysandy_bell a scris:buna fetelor ce faceti??suntem gata cu majoritatea treburilor
Maria- Administrator
si eu am terminat....am facut si baita ....atat gabi cat si eu....puiul miroase de ma rupe.....abia astept sa vina emil de la servici ca sa papam
noapte buna fetelor !!!!!!!!!
Tuturor va doresc multa lumina in
ganduri si PASTE FERICIT
Tuturor va doresc multa lumina in
ganduri si PASTE FERICIT
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
Adriana, pai tu ai inceput sa mananci ???nu asteptati sa luati paste mai intai? :paste:adriana a scris:si eu am terminat....am facut si baita ....atat gabi cat si eu....puiul miroase de ma rupe.....abia astept sa vina emil de la servici ca sa papam
elena- Mamica cocheta
elena eu nu am tinut post....cred ca sunt vreo 6 ani de cand nu am mai tinut.....asa ca ce rost mai avea sa astept pana maine!!!!!!
Paste Fericit si tie mary....multa sanatate si liniste sufleteasca
Paste Fericit si tie mary....multa sanatate si liniste sufleteasca
Pagina 27 din 41 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 27 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA