Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 50 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 50 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete (15)
+27
david
ancamos
florares
mary24
paula_mami
popescumelinda
marccora
teodoraion
tit.ioana
mona_mami
anuta22
amalia-carmen
anka9mai
roxanik
blondyna
paul_A
panky(Laura)
sandy
brigitta
celina74
roxana ,mamica finuta
ari05
madalina
Maria
adriana
elena
STEF30IASI
31 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Cafeluta mamicilor cochete (15)
popescumelinda a scris:buna fetelor,am revenit si eu dupa cateva zile..de fugareala..si azi am fost plecata...acum am ajuns..
acum pap putin apoi iar treaba..am de dat cu aspiratorul...de spalat am si pus o tura in masina.....si stau acum -sami beau si cafeluta aici..si mai citesc aici.....aualeu fetelor si eu am avut aceasi problema cu Lari acum de PASTE...nu am facut decat sa stau treaza noaptea ca se tot trezea si doar mama..mama...cred ca o dureau maselele...a avut si febra mare,iam facut si analize sa nu aiba cumbva altceva...dar sa vedem..cred co fi fost de la masele....
..apoi azi cand o duc la cresa...hop..scrie mare pe poarta"GREVA SPONTANA"..NAH...offff....ca cica le-au miscorat salariile de la 8 milioane..la 5 ,7sute..nah.. :timi: ,nah ..si am luat fata si am dus-o cu mine in oras la cazier....si abia acum am venit....dar nu stiu ce voi face saptamana viitoare cand trebuie sa incep serviciul nou.....chiar nu stiu..ca "nebuna"de socrela face gura mereu...offf :bataie: :bataie: :timi: :timi:
ooo,vesti bune,felicitari Mely ptr job-ul nou
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ceau fetelor
roxana, mie mi-e cam frica de metoclopramidul ala ... nush de ce... nu mi-au placut contraindicatiile dc a varsat alexia? a papat prea mult ?
Meli ... felicitari pt noul job !!!!!! :pupd:
roxana, mie mi-e cam frica de metoclopramidul ala ... nush de ce... nu mi-au placut contraindicatiile dc a varsat alexia? a papat prea mult ?
Meli ... felicitari pt noul job !!!!!! :pupd:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
felicitari melinda pentru reusita ......
ooofff , da e o problema cu larisa ....daca soacra face urat .....mai ales acum ca ti-ai gasit de lucru ....
baba nebuna .....dar sotu tau ce zice ?
nu o pune la punct ?
ooofff , da e o problema cu larisa ....daca soacra face urat .....mai ales acum ca ti-ai gasit de lucru ....
baba nebuna .....dar sotu tau ce zice ?
nu o pune la punct ?
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
buna stef,vad ca nu sunt singura care am vorba asta cu baba nebuna...
sandy- Mamica cocheta
da....dar chiar asa e ....
unele chiar nu judeca , ....cred ca au paie in loc de creier ....
STEF30IASI a scris:da....dar chiar asa e ....
da ce descriere perfcta...
sandy- Mamica cocheta
sandy_bell a scris:STEF30IASI a scris:da....dar chiar asa e ....
da ce descriere perfcta...
pe bune ca da ....... , vai ...imi vine sa le rup capu de pe umeri ......
hopa.... intri si tu Stefi in clubul nostru, dincolo ?
ari05- Mamica cocheta
buna fetelor
Meli felicitari pentru job si sa ai noroc
Meli felicitari pentru job si sa ai noroc
brigitta- Mamica de cariera
buna Laura,buna Brigitta...te ajut cu drag Stef...cu a Melindei vrei sa incepem?/
sandy- Mamica cocheta
buna fetele....am ajuns si noi acasa....astazi gabita nu a vazut parcul prea mult pentru ca nu ma ascultat si l-am adus acasa plangand ....binenteles!!!!!....acum a mancat un castron de ciorbita pentru ca la gradi nu i-a placut mancarea si sa apucat de desenat.....pe sportacus binenteles!!!!
ceau brigitta , sandy, Adriana
Adriana, sincer nu mi-l pot imagina pe Gabita neascultator... nu stiu de ce
Adriana, sincer nu mi-l pot imagina pe Gabita neascultator... nu stiu de ce
ari05- Mamica cocheta
ce tare esti laura
imi face zile fripte dar cu mine nui merge....daca nu face cum zic gata pedeapsa....si aceea este ori la colt, ori merge acasa fara discutii, ori nu vede desene si dulciuri.....
eu sunt buna cu el pana la dumnezeu si mai sus ....ii iau apararea mereu, ii fac multe pofte...... dar daca nu ma asculta cand ii spun ceva se duce totul!!!!
imi face zile fripte dar cu mine nui merge....daca nu face cum zic gata pedeapsa....si aceea este ori la colt, ori merge acasa fara discutii, ori nu vede desene si dulciuri.....
eu sunt buna cu el pana la dumnezeu si mai sus ....ii iau apararea mereu, ii fac multe pofte...... dar daca nu ma asculta cand ii spun ceva se duce totul!!!!
ari05_Laura a scris:hopa.... intri si tu Stefi in clubul nostru, dincolo ?
pai soacra lui melinda , chiar merita .......
sandy_bell a scris:buna Laura,buna Brigitta...te ajut cu drag Stef...cu a Melindei vrei sa incepem?/
da , , mai conteaza cu care incepem ....pe care o prindem prima ...a..
adriana a scris:buna fetele....am ajuns si noi acasa....astazi gabita nu a vazut parcul prea mult pentru ca nu ma ascultat si l-am adus acasa plangand ....binenteles!!!!!....acum a mancat un castron de ciorbita pentru ca la gradi nu i-a placut mancarea si sa apucat de desenat.....pe sportacus binenteles!!!!
spor la colorat gabita !!
adriana a scris:ce tare esti laura
norocoaso !!!
oricum Gabita e un cumintel, eu asa mi-l inchipui :zambet larg:
si ,...... nu-l vad facand k si Darius, istericale pe strada, sa se arunce pe jos, dk e sa-l duci acasa, sa se zvarcoleasca in brate de mai ca nu-l scapi in cap... off offf ce copil am si eu dar nah... doar are pe cine semana, nu ?
ari05- Mamica cocheta
zici tu laura ca nu face asa....dar nici nuti imaginezi de cate ori mi sa tavalit pe jos.....dar il luam taras, asa pe jos de se uita toata lumea la mine....nu cedam deloc.....acum este cumintel nu pot sa zic dar am si traso.....si i-am traso si lui...adica bataie frate!!!!!.... pai daca de la 2 ani imi da el lectii mie la 5 ani ce imi face?....ma bate pe strada?
buna seara fetelor .....
cunosc si eu asa copii ,....care se tarasc pe jos si tipa si .....vai , vai .....
slava domnului ca al meu nu a facut asa ceva ....ca era vai de el ....
cunosc si eu asa copii ,....care se tarasc pe jos si tipa si .....vai , vai .....
slava domnului ca al meu nu a facut asa ceva ....ca era vai de el ....
Eu am probleme cu Teodor momentan, cand il apuca..pai tine-te frate, cu nimic nu-i mai intri in voie...Facea si Maria cand era de varsta lui dar parca nu facea asa..SAU AM UITAT EU! Ii mai dau si eu la fund..acum am descoperit ca nu ii mai place sa il pedepsesc la colt..si cand nu vrea sa adoarma ziua, il pun cateva minute de plange putin la colt, apoi ne intelegem perfect! La Maria nu merge strategia asta...ea sta si la colt, fara nici o problema!
elena- Mamica cocheta
hai mai Adriana !!!!!!!!!! nu pot sa cred !!!! deci pe bune !!! nu mi-l pot inchipui pe Gabita facand de-astea
si eu tot asa fac... cand mi se arunca pe jos pe strada... il iau pe sus si il bag in casa... ca nah.. ce sa fac cu el... si eu ii mai dau cateva la fund de sa le simta ca altfel nu pot cu el sper sa nu ajungem la bataitza pe bune, ca e tot mai obraznic ... azi mi-a tras o bata peste spate :nervi: ca am indraznit sa vb 2 min la tel ... si dk l-am pus la colt a inceput sa urle la mine ca el nu sta acolo ... si ii spun frumos ca nu are voie sa ma loveasca... se apre ca intelege... si cand il intreb dk ma mai loveste, imi raspunde obraznic ca da of of... e tare neascultator...
si eu tot asa fac... cand mi se arunca pe jos pe strada... il iau pe sus si il bag in casa... ca nah.. ce sa fac cu el... si eu ii mai dau cateva la fund de sa le simta ca altfel nu pot cu el sper sa nu ajungem la bataitza pe bune, ca e tot mai obraznic ... azi mi-a tras o bata peste spate :nervi: ca am indraznit sa vb 2 min la tel ... si dk l-am pus la colt a inceput sa urle la mine ca el nu sta acolo ... si ii spun frumos ca nu are voie sa ma loveasca... se apre ca intelege... si cand il intreb dk ma mai loveste, imi raspunde obraznic ca da of of... e tare neascultator...
ari05- Mamica cocheta
Buna seara fetelor!!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
cu fermitate laura rezolvi problema...copii din ziua de astazi sunt foarte incapatanati
fetele eu va pup si va doresc o seara placuta in continuare si plina de iubire
ma duc sa ii fac baita lui gabita si apoi sa ne bagam in pat la nani!!!!! :luna: :urs somn:
ma duc sa ii fac baita lui gabita si apoi sa ne bagam in pat la nani!!!!! :luna: :urs somn:
Adriana si noi te pupam si somnic dulce sa aveti :pupd:
brigitta- Mamica de cariera
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA