Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 18 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 18 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete (15)
+27
david
ancamos
florares
mary24
paula_mami
popescumelinda
marccora
teodoraion
tit.ioana
mona_mami
anuta22
amalia-carmen
anka9mai
roxanik
blondyna
paul_A
panky(Laura)
sandy
brigitta
celina74
roxana ,mamica finuta
ari05
madalina
Maria
adriana
elena
STEF30IASI
31 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Cafeluta mamicilor cochete (15)
asa e Adriana ... f incapatanati sunt
noapte buna si tie, si fetelor... ies si eu ca iar ma doare capul ... ma pun in pat... poate gasesc ceva film bun ...
noapte buna si tie, si fetelor... ies si eu ca iar ma doare capul ... ma pun in pat... poate gasesc ceva film bun ...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
noapte buna laura
trebuie sa te impui si la varsta..asta..caci ei stiu cand au gresit si tu daca nu actionezi va repeta mereu...ei stiu de pedeapsa inca de pe acum....s-o vezi pe larisa ce sta la colt...dar pus ad esandy...la mine urla...
trebuie sa te impui si la varsta..asta..caci ei stiu cand au gresit si tu daca nu actionezi va repeta mereu...ei stiu de pedeapsa inca de pe acum....s-o vezi pe larisa ce sta la colt...dar pus ad esandy...la mine urla...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Noapte buna va spun si eu.Iar m-a luat durerea de cap..pupici!
Ai dreptate Teo! Cand am fost la spital cu Teodor,m -au dat afara cand se urla, si au avut dreptate, cu asistenta s-a linistit! Ne santajeaza copiii astia, profita!Teo sta la colt doar cand i-o spun raspicat si cu nervi..daca ii spun doar ca o amenintare, rade...
Ai dreptate Teo! Cand am fost la spital cu Teodor,m -au dat afara cand se urla, si au avut dreptate, cu asistenta s-a linistit! Ne santajeaza copiii astia, profita!Teo sta la colt doar cand i-o spun raspicat si cu nervi..daca ii spun doar ca o amenintare, rade...
elena- Mamica cocheta
Noapte buna fetelor!!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
noapte -buna va spun si eu...sper ca toate cele rele sa se rezolve
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
degaba cuscra... ca dak taica-sau ii face toate poftele... dk il pedepsesc incepe sa urle dupa el, sa vina tata !!! si tot isteric ramane... nah ... nush ce sa fac...
stiu ca al meu e de vina ca nu ma sustine cand e vb de asa ceva... pe de o parte il si inteleg... la cata bataie a mancat el de la animalu de tac-su ... a zis ca el in viata lui nu se va atinge de copiii lui ... dar nu vrea sa inteleaga ca dk ii dau o palma la fund sau ii dau peste manuta sau il pun la colt nu inseamna ca-l nenorocesc in bataie, cum a facut socru-meu cu ei eu nu cu bataie si frica vreau sa-mi cresc copilul... dar totusi trebuie sa stie de resect, sa stie cine-i mama si tata si cine comanda in casa... adik noi, nu el, piticania de nici 2 ani
incep sa cred ca a ramas cu sechele sau nu stiu ce sa zic... chiar azi am vb cu o prietena, vb despre copiii nostri, ca-s rauti, si m-a intrebat dk eu il bat pe Dari ... i-am zis ca da, ii mai dau la fund si-l pedepsesc cand e f rau ... ea saraca si sora ei au luat bataie de la parinti la greu, inca si cu cureaua... si mi-a zis ca au ramas marcate de asta... si ca poate ca gresesc ca-i prea cocolosesc pe copiii lor, dar ca asta e, ca ele nu pot uita cata bataie au luat ele de la parinti, si ca sub nici o forma nu vor k si copiii lor sa treaca prin asa ceva ... de-aia nu se ating de ei... probabil asa simte si sotul meu ...
asa ca eu ma cam lupt cu morile de vant... n-am cui sa-i explic ca nu sunt adepta bataii, ca nici eu nu am luat bataie de la ai mei ... in schimb tin si acum minte "coltul de rusine" ... vai ce-l uram ... cand trebuia sa stau acolo in genunchi cand faceam cate o magarie mare
na, acum chiar ca ma pun la nani ... sau cine stie... ca nu este nimic bun la TV :nervi:
stiu ca al meu e de vina ca nu ma sustine cand e vb de asa ceva... pe de o parte il si inteleg... la cata bataie a mancat el de la animalu de tac-su ... a zis ca el in viata lui nu se va atinge de copiii lui ... dar nu vrea sa inteleaga ca dk ii dau o palma la fund sau ii dau peste manuta sau il pun la colt nu inseamna ca-l nenorocesc in bataie, cum a facut socru-meu cu ei eu nu cu bataie si frica vreau sa-mi cresc copilul... dar totusi trebuie sa stie de resect, sa stie cine-i mama si tata si cine comanda in casa... adik noi, nu el, piticania de nici 2 ani
incep sa cred ca a ramas cu sechele sau nu stiu ce sa zic... chiar azi am vb cu o prietena, vb despre copiii nostri, ca-s rauti, si m-a intrebat dk eu il bat pe Dari ... i-am zis ca da, ii mai dau la fund si-l pedepsesc cand e f rau ... ea saraca si sora ei au luat bataie de la parinti la greu, inca si cu cureaua... si mi-a zis ca au ramas marcate de asta... si ca poate ca gresesc ca-i prea cocolosesc pe copiii lor, dar ca asta e, ca ele nu pot uita cata bataie au luat ele de la parinti, si ca sub nici o forma nu vor k si copiii lor sa treaca prin asa ceva ... de-aia nu se ating de ei... probabil asa simte si sotul meu ...
asa ca eu ma cam lupt cu morile de vant... n-am cui sa-i explic ca nu sunt adepta bataii, ca nici eu nu am luat bataie de la ai mei ... in schimb tin si acum minte "coltul de rusine" ... vai ce-l uram ... cand trebuia sa stau acolo in genunchi cand faceam cate o magarie mare
na, acum chiar ca ma pun la nani ... sau cine stie... ca nu este nimic bun la TV :nervi:
ari05- Mamica cocheta
e o situatie dificila si am imprtesia c avoi doi sunteti atat de vulcanici incat nu puteti comunica..mai mult va certati decat vb...si nu prea va auziti unul pe altul....doar va descarcati.....si nu va faceti deloc bine...
nopate buna va spun si eu
nopate buna va spun si eu
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
da cuscra... ai dreptate... cand e vb de ceva serios, nu prea putem discuta.. .ca dk unul ridica un pic tonul, celalat incepe sa urle.. si apoi facem concurs... care urla mai tare :bataie: vai de noi ... k la balamuc
noapte buna teo
noapte buna teo
ari05- Mamica cocheta
incercati sa vorbiti ari ....sa discutati cu calm ...........cat de cat ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
pai o sa ajungem cred ca si la momentul acela stefi
dar prima data trebuie sa tragem cateva ture de scandal... ca altfel nu suntem noi vai de noi ... nu stiu cum ne-am nimerit asa unul pe altul
dar prima data trebuie sa tragem cateva ture de scandal... ca altfel nu suntem noi vai de noi ... nu stiu cum ne-am nimerit asa unul pe altul
ari05- Mamica cocheta
noapte buna fetelor... ma bag in pat... pe maine :pupd:
ari05- Mamica cocheta
buna dimineata fetelor!
ce faceti nu v-ati trezit la o cafea inca?
aduc eu o cafea
ce faceti nu v-ati trezit la o cafea inca?
aduc eu o cafea
Maria- Administrator
buna maria....si eu sunt la cafeluta....bag repede o tigara si ma duc la orl ca ma doare o ureche de nu mai pot....
ce bine ca am cu cine sa-mi beau cafeauaadriana a scris:buna maria....si eu sunt la cafeluta....bag repede o tigara si ma duc la orl ca ma doare o ureche de nu mai pot....
o zi frumoasa Adriana
Maria- Administrator
buna dimineata Adriana si Maria...va doresc o zi frumoasa
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
sandy_bell a scris:buna dimineata Adriana si Maria...va doresc o zi frumoasa
asemenea si tie Sandy
Maria- Administrator
buna dimineata fetelor
mi-am pierdut vocea :lacrimi: nu pot vb decat in soapta
aveti idee... ce fac? oara gargara cu apa si sare merge ?
ari05- Mamica cocheta
buna fetele, am revenit si eu in birou....am fost la O.R.L. si mi-a umblat pe acolo, mi-a asirat un dopi, se pare ca am capatat o ciuperca si am inflamat timpanul...acum sunt pe tratament si maine merg iar sa imi aspire din ureche!!!!
Ce bucurie pe sotul tau ari!! -glumesc, sa nu te superi...
Ai facut laringita, incearca , e buna gargarea cu apa sarata calduta, am incercat si eu, am tras si pe nas, cand imi pierdusem mirosul la o raceala si a dat rezultate! Sanatate!pop
Ai facut laringita, incearca , e buna gargarea cu apa sarata calduta, am incercat si eu, am tras si pe nas, cand imi pierdusem mirosul la o raceala si a dat rezultate! Sanatate!pop
elena- Mamica cocheta
naspa Adriana, multa sanatate te mai doare acum urechea?
elena, din contra sotului nu-i convine ca nu vb cu el, ca-l ignor...
stii pt cine e bucurie ? pt Dari ca nu mai pot striga pe el... deja mi-a facut dezastru in casa... si pot sa-i zic ceva ? incerc sa strig eu in soapta , la el , dar imi rade in fata... cred ca i se pare interesant dc vb doar in soapta
elena, din contra sotului nu-i convine ca nu vb cu el, ca-l ignor...
stii pt cine e bucurie ? pt Dari ca nu mai pot striga pe el... deja mi-a facut dezastru in casa... si pot sa-i zic ceva ? incerc sa strig eu in soapta , la el , dar imi rade in fata... cred ca i se pare interesant dc vb doar in soapta
ari05- Mamica cocheta
Neata Lauraari05_Laura a scris:buna dimineata fetelor
Sanatate multa :pupd:
Maria- Administrator
neata maria
mercic :pupd: ma duc imediat sa-mi fac gargara... desi ... bleahhh !!! e tare gretos :lacrimi:
mercic :pupd: ma duc imediat sa-mi fac gargara... desi ... bleahhh !!! e tare gretos :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA