Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 26 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 26 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete (15)
+27
david
ancamos
florares
mary24
paula_mami
popescumelinda
marccora
teodoraion
tit.ioana
mona_mami
anuta22
amalia-carmen
anka9mai
roxanik
blondyna
paul_A
panky(Laura)
sandy
brigitta
celina74
roxana ,mamica finuta
ari05
madalina
Maria
adriana
elena
STEF30IASI
31 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Cafeluta mamicilor cochete (15)
multumesc sandy......pe maine la o cafeluta
panky(Laura)- Mamica cocheta
noapte buna tuturor//bag monstrii la nani..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
noapte buna teo.....dar nu dorm la ora asta?
noapte buna celor , ce pleaca la nanita .....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
gata ma retrag si eu la somnic.......noapte buna tuturor......vise placute :luna: :plapuma: :urs somn:
buna dimineata..nu s-a mai trezit nimeni?
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna dimineata Sandy
am venit sa bem cafeluta impreuna
am venit sa bem cafeluta impreuna
Maria- Administrator
Buna Maria,multumesc ,chiar incepusem sa ma simt singura
sandy- Mamica cocheta
apar si fetele imediat le asteptam cu o cafelutasandy_bell a scris:Buna Maria,multumesc ,chiar incepusem sa ma simt singura
Maria- Administrator
sper....ma apuc de curatenie...dar sunt cu un ochi si pe aici...
sandy- Mamica cocheta
spor la treaba,eu trimit copii la scoala pe sot si imi fac treaba si apoi vin la calculatorsandy_bell a scris:sper....ma apuc de curatenie...dar sunt cu un ochi si pe aici...
dar azi trebuie sa fac si mancare
Maria- Administrator
Buna dimineata !
Nu stiu ce am ,dar ma simt aiurea de cateva zile ... ma nemultumeste cam tot cae ma inconjoara ..incusiv eu ... constat ca incep sa ma ingras si nu -mi place.. daca nu vedeam o poza cu mine facuta recent nu-mi dadeam seama ca incep sa iau proportii ..Alexia ma solicita mult ...iar vrea sa fie leganata noaptea ... imi fragmenteaza somnul in 3-4 parti ...dorm cu ea pe picioare , ma mir cum de nu o gasesc pe jos..cred ca m-am adaptat pt ca tresar la cea mai mica miscare a ei...iar ziua o tine numai in plansete ..vrea lucruri imposibile si se tavaleste pe jos urland daca nu le obtine :lacrimi: ...deja am obosit
Nu stiu ce am ,dar ma simt aiurea de cateva zile ... ma nemultumeste cam tot cae ma inconjoara ..incusiv eu ... constat ca incep sa ma ingras si nu -mi place.. daca nu vedeam o poza cu mine facuta recent nu-mi dadeam seama ca incep sa iau proportii ..Alexia ma solicita mult ...iar vrea sa fie leganata noaptea ... imi fragmenteaza somnul in 3-4 parti ...dorm cu ea pe picioare , ma mir cum de nu o gasesc pe jos..cred ca m-am adaptat pt ca tresar la cea mai mica miscare a ei...iar ziua o tine numai in plansete ..vrea lucruri imposibile si se tavaleste pe jos urland daca nu le obtine :lacrimi: ...deja am obosit
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Buna dimineata Celina!
Sper sa ai o zi frumoasa fara probleme
Sper sa ai o zi frumoasa fara probleme
Maria- Administrator
Buna Maria !
Sper si eu ..desi e imposibil sa fie fara incidente
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna fetelor...nasol Celina....nu e bine sai dai nas Alexiei...ca mai incolo orice vrea si nu-i faci va face simaisi..si a mea a inceput cu mofturile si cu fitele,dar ii zic nu e voie..si daca nu asculta o pedepsesc..nu se poate sa facem mereu cum vor ei..trebuie sa impunem niste reguli....sau sai distragem atentia cu altceva..iar daca nu si nu..atunci pedeapsa si gata....ca si pe mine ma termina Larisa..si simteam ca numaipot..ma termina efectiv psihic...
beau cafeluta apoi ma duc la treaba....ca azi iar fug dupa acxte in oras...cazier,si medic....dar mai revin..si pe aici...
pupici si sa aveti o zi cat mai usoara!!!
beau cafeluta apoi ma duc la treaba....ca azi iar fug dupa acxte in oras...cazier,si medic....dar mai revin..si pe aici...
pupici si sa aveti o zi cat mai usoara!!!
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
asa e cu copiii Celina,dar lasa caci creste ea mare si o sa fie mai cumintecelina74 a scris:Buna Maria !
ai mei copii au fost cumintii caci asa au fost ei ,caci daca faceau si ai mei asa sincer caci nu stiu cum as fii procedat
Maria- Administrator
buna dimineata fetelor ........ce faceti?
buna dimineata Laura la o cafeapanky(Laura) a scris:buna dimineata fetelor ........ce faceti?
fetelor la voi ploua?caci la noi iarasi ploua
Maria- Administrator
la noi inca nu ploua maria,dar este foarte inorat.......cred eu ca,o sa vina si la noi o ploaie
Buna dimineata Imi beau si eu cafeluta fuguta cu voi
Te inteleg Celina, asa se intampla si la mine si gandeste-te ca la mine sunt doi...m-au terminat, dar asta e..ce sa fac>???e datoria noastra sa ne chinuim cu ei, sa ii crestem...si altii s-au chinuit cu noi....ooof pupici , sa auzim numai de bine!!
Te inteleg Celina, asa se intampla si la mine si gandeste-te ca la mine sunt doi...m-au terminat, dar asta e..ce sa fac>???e datoria noastra sa ne chinuim cu ei, sa ii crestem...si altii s-au chinuit cu noi....ooof pupici , sa auzim numai de bine!!
elena- Mamica cocheta
buna dimi tuturor!
am ramas datoare cu un raps pt panky..nu dormeau la 23.30..abia pe la 00.00 dorm ale mele..si larisa nu s-a trezit nici acum..trebuie sa le schimb neaparat progr..
LUCICA..NU E BINE..STII SI TU ..ALEXIA E DEJA MARE..ASA AM PATIT cu Bianca..am dus-o la neuropsiholog..si mi-a zis ca e rasfatata ca sa fim consecventi si sa nu ii facem pe plac ca in cateva min se linisteste si face ce vrem noi..si a avut dreptatte..avea cam varsta alexiei cand facea figuri
am ramas datoare cu un raps pt panky..nu dormeau la 23.30..abia pe la 00.00 dorm ale mele..si larisa nu s-a trezit nici acum..trebuie sa le schimb neaparat progr..
LUCICA..NU E BINE..STII SI TU ..ALEXIA E DEJA MARE..ASA AM PATIT cu Bianca..am dus-o la neuropsiholog..si mi-a zis ca e rasfatata ca sa fim consecventi si sa nu ii facem pe plac ca in cateva min se linisteste si face ce vrem noi..si a avut dreptatte..avea cam varsta alexiei cand facea figuri
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna teo.......asa erau si pitici mei.......dar de cand a venit caldura am reusit sa le schimb programul de somn.......iesim mai des afara........aseara i-am scos o ora afara si la 9:30 au picat mortii de oboseala,
depinde si de copil...ai mei stau toata ziua afara, la joaca, in curte, cateodata nu pot sa ii culc ziua, iar seara nu vor ci nici un chip sa adoarma....ma asez langa ei, dar mereu adorm inaintea lor De unde atat energie??
elena- Mamica cocheta
asa este elena depinde de fiecare copil............si ai mei au o energie......de ma termina..........cad seara rupta de oboseala......dar cred eu ca pe fimea o termina si dansurile.........
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA