Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 154 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 154 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Intreaba medicul generalist!
+22
mofturaki
claudia_mami
scumpetea
tit.ioana
anka9mai
roxana ,mamica finuta
mona_mami
bebelusha18
radumihaela36
david
brigitta
celina74
elena
madalina
teodoraion
sandy
paul_A
ari05
zana_ale
panky(Laura)
Maria
adriana
26 participanți
Pagina 11 din 13
Pagina 11 din 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Intreaba medicul generalist!
Andreea, imi poti interpreta te rog analizele acestea? Multumesc!
L 10700, HB 14.3, HT 42.68, TBIL 0.53, GOT 13, GPT 18, CHOL 154, TRIG 80, GLU 132, UREE 35, CREA 0.91, VSH 82, TQ 12,8. INR 1,03, IP 94.2, APTT 26
L 10700, HB 14.3, HT 42.68, TBIL 0.53, GOT 13, GPT 18, CHOL 154, TRIG 80, GLU 132, UREE 35, CREA 0.91, VSH 82, TQ 12,8. INR 1,03, IP 94.2, APTT 26
mona_mami- Mamica cocheta
buna mona... ce vad din neregula la ele...
- o glicemie cam mare... normal e pana in 105-110..depinde acum de laborator....
- se pare ca e o infectie in organism...leucocitele sunt crescute ( normal sunt pana in 9000 sau 10000 , tot asa depizand de laborator ) si ai un vsh mai mare...cred ca e cel de la 1 h ... e 82 si normal e pana in 13 la femeie...depinde acum si de laborator
- in rest sunt in limite normale
- o glicemie cam mare... normal e pana in 105-110..depinde acum de laborator....
- se pare ca e o infectie in organism...leucocitele sunt crescute ( normal sunt pana in 9000 sau 10000 , tot asa depizand de laborator ) si ai un vsh mai mare...cred ca e cel de la 1 h ... e 82 si normal e pana in 13 la femeie...depinde acum si de laborator
- in rest sunt in limite normale
bebelusha18- Mamica sexy
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : medic / multe
Nu sunt ale mele, sunt ale soacrei, astazi a iesit din spital ... da, a avut o infectie (ceva edem ...) care e sub tratament ...
Mai are si alte chestii care trebuie sa le tinem sub observatie, oricum a scapat de o operatie acum de sarbatori, probabil dupa ... prin ianuarie, februarie ... depinde de cum se simte ...
Multumesc din suflet!
Mai are si alte chestii care trebuie sa le tinem sub observatie, oricum a scapat de o operatie acum de sarbatori, probabil dupa ... prin ianuarie, februarie ... depinde de cum se simte ...
Multumesc din suflet!
off si gabita are amigdalitele cu puroi .... aseara si azi noapte mi-a facut febra 38 ..... astazi vad ca nu a mai facut febra dar ii ard obrajii..... acum sper sa nu inceapa iar sa faca
cu placere mona, sanatate multa...si sanatate multa la pitic adri..ai inceput sa ii dai antibiotic?
bebelusha18- Mamica sexy
multumim mult .... desi gabi este poe antibiotic de 2 zile .... Ceclor 5 ml la 8 ore seara si noaptea tot imi face febra acum incepe iar are 37,5
Adriana, infectia in gat e foarte puternica , si tu stii asta mai bine decat mine k de multe ori te-am auzit zicand de Gabita ca are probleme cu gatul
eu asta vara ii faceam Alexiei injectii cu antibiotice pentru bronsita , si la sfarsitul tratamentului cand trebuia sa fie bine, a facut cea mai mare febra in 2 ani de zile ...am mers la medic si avea infectie in gat...ne-a mai dat o serie de antibiotic
eu asta vara ii faceam Alexiei injectii cu antibiotice pentru bronsita , si la sfarsitul tratamentului cand trebuia sa fie bine, a facut cea mai mare febra in 2 ani de zile ...am mers la medic si avea infectie in gat...ne-a mai dat o serie de antibiotic
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
da florina stiu ca este destul de urata infectia in gat ..... dar ma ingrijoreaza totusi ca suntem pe antibiotic de 2 zile, ar trebui sa nu mai faca ...... alta data dupa 2 doze de antibiotic nu mai facea febra
am o mare problema acum ..... gabita are viermisori ...... acum de dimineata am vazut cand a facut treaba mare , ce sa ii fac?..... ce sa ii dau? ..... pana acum el nu a mai avut ...... de la ce i-o fi facut oare? ..... de cand este cu amigdale nu a mai vrut sa manance nimic decat mere ,,,,, acum de dimineata a mancat o jumatate de mar ! ...... ce ma sfatuiti fetele sai dau!
ii poti da albendazol adriana .. dar inainte ar trebui sa ii faci o analiza..sa fii sigura ca sunt viermisori...iar tratamentul ar trebui facut de toata familia... e important sa-l inveti sa se spele tot timpul pe maine, sa speli foarte bine fructele si legumele
bebelusha18- Mamica sexy
i-am dat zentel andreea , erau clar oxiuri, si erau multi aru ..... iam dat luni o doza si apoi ieri i-am mai dat una , copro ii fac peste 3 saptamani , vom lua si noi zentel ..... acum ma uit mereu in scaun de cate ori face si nu mai este nici unu, nici viu nici mort
ii spal foarte bine fructele dar cde ma fac la gradi, acolo se iau foarte usor ..... cand i-a iesit lui gabi era in vacanta, nu a contaminat nimic dar in cursul anului cine stie cati copii au!
ii spal foarte bine fructele dar cde ma fac la gradi, acolo se iau foarte usor ..... cand i-a iesit lui gabi era in vacanta, nu a contaminat nimic dar in cursul anului cine stie cati copii au!
si Alexia cred eu ca are, pentru ca are toate simptomele, numai ca i-am facut si acum de Craciun analizele si i-a iesit negativ
nu i-am dat nimic pana acum , dar tot imi spine ca o doare burtica
Andreea ,cand mai ajungi pe aici, citeste-mi si mie analizelea acestea , te rog
CREATININE : 0,4200 mg/dl
G.O.T. : 37 U/I
G.P.T. : 20 U/I
UREA : 41, 90 mg/dl
USH : 50/65 mm
CALCEMIE: 11,26 mg
nu i-am dat nimic pana acum , dar tot imi spine ca o doare burtica
Andreea ,cand mai ajungi pe aici, citeste-mi si mie analizelea acestea , te rog
CREATININE : 0,4200 mg/dl
G.O.T. : 37 U/I
G.P.T. : 20 U/I
UREA : 41, 90 mg/dl
USH : 50/65 mm
CALCEMIE: 11,26 mg
paul_A- Mamica cocheta
Salutare fetelor... nu prea au fost intrebari pe aici deci sa inteleg ca toata lumea e sanatoasa :hug:
florina... ar fi bune si valorile de referinta sa le treci, pt ca difera de la laborator la laborator, in functie de kiturile pe care le folosesc ei
-ureea si creatitina arata functia renala.... ureea e ste in limite normale...creatinina e putin mai jos dar nu stiu care sunt valorile de referinta de la laborator...in general iti arata lnaga si valorile ... nu e nici o rpoblema daca e mai jos...probabil nu prea bea lichide
- tgo si tgp sunt transaminazele...si arat fuctia hepatica...si ele sunt in limite normale
- vred ca ala e VSH nu USH..care e cam mare... insemna ca e o infectie in organism
- calcemia - cred ca e in limite normale...sau usor crescuta, dupa valorile pe care le stiu eu de la spital ...undeva la 10 si ceva parca e la noi
florina... ar fi bune si valorile de referinta sa le treci, pt ca difera de la laborator la laborator, in functie de kiturile pe care le folosesc ei
-ureea si creatitina arata functia renala.... ureea e ste in limite normale...creatinina e putin mai jos dar nu stiu care sunt valorile de referinta de la laborator...in general iti arata lnaga si valorile ... nu e nici o rpoblema daca e mai jos...probabil nu prea bea lichide
- tgo si tgp sunt transaminazele...si arat fuctia hepatica...si ele sunt in limite normale
- vred ca ala e VSH nu USH..care e cam mare... insemna ca e o infectie in organism
- calcemia - cred ca e in limite normale...sau usor crescuta, dupa valorile pe care le stiu eu de la spital ...undeva la 10 si ceva parca e la noi
bebelusha18- Mamica sexy
Te pupam Andreea si noi! Suntem ... beton de bine ... doar cu stresul stam mai rau pentru care ... nu este leac!
Mona, cica sunt ceaiuri pt. stres !!
Ilincuta mea ia augmentin... ca tuseste ca o magarita... si am dus-o azi la medic si i-a dat ceva siropuri sa ia.... :hug:
Ilincuta mea ia augmentin... ca tuseste ca o magarita... si am dus-o azi la medic si i-a dat ceva siropuri sa ia.... :hug:
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Ei, nah, Ioana si chiar crezi in ele? Eu una nu ...!! La ce cantitate e prin pliculete pana sa-si faca efectul imi dublez varsta!
fetelor mama mea pt stres ia niste pastile pe baza de plante,,Relaxam,,si se simte bine,nu mai e nervoasa si e mai intelegatoare cu nazbatiile pe care le face Larisa
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Ei, dar nu am eu asa stresuri ... ieri s-a intamplat pe fondul unei inmormantari ...
am citit pe forum k ai la o inmormantare;pastilutele nu trebuie sa le iei in fiecare zi
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Cecilia, draga mea, eu tare rar iau medicamente ... si cand trebuie ... le iau doar de groaza ... Esti tare draguta, multumesc pentru sfaturi!
bebelusha18 a scris:Salutare fetelor... nu prea au fost intrebari pe aici deci sa inteleg ca toata lumea e sanatoasa
multumesc de raspuns Andreea, esti o draguta
referitor la infectie de care mi-ai spus, medicul cand am plecat mi-a dat un antibiotic sa il dau pe tot si sa repet analizele
deocamdata nu pot sa le repet acum, astept un act si apoi sa merg la medic aici
dar sunt cam nelamurita, unde sa fie infectie din corp daca ea nu-mi spune ca ar durea-o ceva, sau febra nu face deloc, nu inteleg unde sa fie problema
sper sa ma poti lamuri tu
merci
paul_A- Mamica cocheta
ce-i pot da fetitei mele pentru ai trece diaree?? i-am dat smecta, mucilangiu de orez, banana....
astazi a avut 7 scaune apoase
astazi a avut 7 scaune apoase
crina_oc- Mamica sexy
florina..e posibil sa aiba o infectie respiratorie..un rosu in gat...daca medicul a vazut-o si a recomandat antibiotic inseamna ca a vazut el ceva...asa eu nu imi pot da seama
bebelusha18- Mamica sexy
Pagina 11 din 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Subiecte similare
» Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund
» Copilul intreaba...parintele raspunde...
» Mamicile intreaba: Recoltare de celule stem pt bebe?
» Copilul intreaba...parintele raspunde...
» Mamicile intreaba: Recoltare de celule stem pt bebe?
Pagina 11 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA