Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 121 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 121 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Intreaba medicul generalist!
+22
mofturaki
claudia_mami
scumpetea
tit.ioana
anka9mai
roxana ,mamica finuta
mona_mami
bebelusha18
radumihaela36
david
brigitta
celina74
elena
madalina
teodoraion
sandy
paul_A
ari05
zana_ale
panky(Laura)
Maria
adriana
26 participanți
Pagina 3 din 13
Pagina 3 din 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Intreaba medicul generalist!
Acest gest poate fi asociat cu luarea unui lucru preferat,de exemplu suzeta.brigitta a scris:O intrebare pt doamna doctor :fetita mea are 1 an si 10 luni si a inceput sa roade manutele,eu nu cred ca din cauza maselelor sau a dintilor ca aproape toti o are cred ca in spate mai trebuie sa iasa masea.
Cand veneu dintisori nici atunci nu baga manuta in gura si asta acum de o saptamana sau doua a inceput.
Oare de ce ?
I-ai luat vre-un obiect, vre-o jucarie in acea perioada?
ORICUM MARE ATENTIE LA ACEST OBICEI (CU MAINILE ATINGE ORCE DE LA CAPACUL E WC PANA LA GUNOIUL DE PE JOS), poate sa duca la afte bucale, inflamatii de gat sau dureri de burtica.
Cu imunitatea cum stati?
si eu am problema cu bomboanele..larisa ar manca intr-una...adineauri i-am pus fasle fiarta in castron in loc de bobo si i-a placut
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
multumesc pentru raspuns,suzeta nu a luat-o in gura niciodata, nu-i place iar cu imunitatea nu prea stiu nu-i am dat nimic.Acum in ultima vreme numai vitamina C i-am dat cu propolis.
ce-mi recomandati?
ce-mi recomandati?
brigitta- Mamica de cariera
zana_ale a scris:Teodoraion, adevarul este ca amortelile de mana se simt in foarte multe boili, o cauza frecventa fiind cresteri ale tensiunii arteriale.
Se mai gasesc si in multe sindroame:de canal carpian, reynould, in suferinte neurologice,in urma unor medicamente.
Ai observat cumva in ce contest au aparut?
In afara de amorteli mai ai si alte simptome?
eu am avut mereu impresia ca e de la suparare...asa..pe mine ma dor rau articullatile si imi trosnesc mainile rau de tot..mi se mai pune si un carcel vizibil in dreptul inimii d enu pot sa mai respir..
david a scris:am fost diagnosticata cu cervito-vaginita si am primit antibiotic ofloxin la 12 ore si capsule cervugid una pe seara timp de 2 sapt
am facut o sapt tratamentul am fost azi la ginecolog si mi-a spus sa opresc tratamentul ca imi da reactii adverse, imi ingheta maini,piciore si taote cele pe spate parca imi frige cineva sau curge o lava fierbinte nici nu stiu cum sa descriu
astept sa revin la control dupa menstra luna asta si vedem cum facem cu rana sa o cauterizeze ca ma imbolnavesc psihic de atatea ganduri
daca cauterizez rana e posibil sa scada sansa unei sarcini ptr ca eu imi doresc enorm inca 2 copilasi, multumesc de raspuns anticipat :itiofer:
mai aveti de rasp si aici
david a scris:am fost diagnosticata cu cervito-vaginita si am primit antibiotic ofloxin la 12 ore si capsule cervugid una pe seara timp de 2 sapt
am facut o sapt tratamentul am fost azi la ginecolog si mi-a spus sa opresc tratamentul ca imi da reactii adverse, imi ingheta maini,piciore si taote cele pe spate parca imi frige cineva sau curge o lava fierbinte nici nu stiu cum sa descriu
astept sa revin la control dupa menstra luna asta si vedem cum facem cu rana sa o cauterizeze ca ma imbolnavesc psihic de atatea ganduri
daca cauterizez rana e posibil sa scada sansa unei sarcini ptr ca eu imi doresc enorm inca 2 copilasi, multumesc de raspuns anticipat :itiofer:
Nu te mai stresa, nu faci nimic daca te tot gandesti, decat sa 'iti faci zile negre'!.
Poti sa faci inca doi copii, fara nici o problema. Este foarte bine ca te-ai hotarat sa urmezi sfatul medicului tau, pt ca ,cunosc destule mamici, inconstiente, care nu vor sa urmeze tratamentul antibiotic sau sa o cauterizeze si in final cosecintele nu vor fi tocmai placute, pt ca intradevar poate duce, in timp, si la cancer de col uterin.
Sunt sanse foarte mici ca rana odata cauterizata sa se deschida ( am citit un caz in care s-a intamplat acest lucru la o femeie care avea o activitate sexuala intensa-3-4 contacte sexuale pe noapte :) )
teodoraion, atunci e foarte posibil sa fie pe fond nervos, ceea ce ma bucura, pt ca se poate trata mult mai usor decat daca ar fi o afectiune fizica!
zana_ale a scris:Raspundem, raspundem, dar pe rand...
EU L-AM adus mai aproape sa nu ramana nimeni in urma
multumesc pt raspuns :pupd:
Ti-am trimis un mesaj privat cu recomandarile de la firma Forever, eu am mare incredere in ea, dar nu trebuie neaparat sa il iei in seama. Pt imunitate se da in general echinaceea, vitamine si in special vitamina C.brigitta a scris:multumesc pentru raspuns,suzeta nu a luat-o in gura niciodata, nu-i place iar cu imunitatea nu prea stiu nu-i am dat nimic.Acum in ultima vreme numai vitamina C i-am dat cu propolis.
ce-mi recomandati?
teodoraioan,cu placere!.
Multumesc mult pt ajutor,ca uneori chiar am nevoie!
Multumesc mult pt ajutor,ca uneori chiar am nevoie!
david a scris:mami multumesc de raspuns iubita , sunt ingrijorata ptr ca am auzit cadaca o cauterizez re-apare si daca nu o cauterizez poate duce la cancer si altele mai grave :lacrimi:
sincer eu nu ma iau dupa gura nimanui si fac ce cred ca e bine si cu sfatul medicului meu am cauterizat-o pe viitor daca Doamne fereste se intampla ceva va anunt dar au trecut 6 luni deja si nu am nici un fel de problema si nu a mai reaparut si de chestia cum ca duce la cancer daca nu e cauterzata am auzit si eu dar na eu am facut pasul deja asa ca sper sa fie totul bine
radumihaela36- Mamica eleganta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : doar mamika
zana_ale a scris:Cand te doare in cot ti se inclesteaza si degetul inelar?celina74 a scris:mai mult la efort .. daca vreau sa ma sprijin in cot(asta m-a deranjat cel mai tare) ...sau sa ridic fata in brate ... ma doare ..de multe ori sunt tentata sa dau drumul la ce am in mana ..pt ca surprinde durerea ..ma sageteaza( nu stiu caum sa descriu mai bine )
imi cer scuze ca iti pun atatea intrebari,dar incerc sa imi dau seama ce anume este... Nu vreau sa iti dau o informatie eronata.
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze... nu mi se inclesteaza nimic
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
adriana a scris:multumim mihaela pentru toate raspunsurile date mamicilor forumului
daca pot ajuta o fac cu placere
radumihaela36- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : doar mamika
cred ca adriana se referea la zana -ale..dar daca ai rasp si tu multumim
zana, ms mult d eraspuns mami, mi-a venit menstra dimineata , astept sa merg la dr dapt viitoare, chestia e ca mi-a descoperit si un mic chis de 2 cm e posibil sa se curate acum la menstra ca vadca am cheaguri deja si abia e prima zi de menstra
radumihaela, pup bubulina cu ochi albastri pe care o cunosc din alte pagini d eforum, ma bucur mult ca imi dai sfaturi si ca ma incurajezi, pana la urma merg sa o cauterizez , ma trezcut eu prin nastere normala destul de dificila si nu mai mor eu de o rana cauterizata, nu , pupicei
d-na multumesc mult de raspunsuri,
radumihaela, pup bubulina cu ochi albastri pe care o cunosc din alte pagini d eforum, ma bucur mult ca imi dai sfaturi si ca ma incurajezi, pana la urma merg sa o cauterizez , ma trezcut eu prin nastere normala destul de dificila si nu mai mor eu de o rana cauterizata, nu , pupicei
d-na multumesc mult de raspunsuri,
david- Mamica incepator
- Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia mea, gastronomia
Ar putea fi o lipsa de calciu, dar nu stiu sigur.celina74 a scris:
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze... nu mi se inclesteaza nimic
Am sa intreb astazi o doctorita in care am mare incredere si diseara iti dai raspunsul.
David, important e sa gandesti pozitiv.
Este o foarte mare posibilitate ca chistul sa se rebsoarba. Urmezi vre-un tratament?
Este o foarte mare posibilitate ca chistul sa se rebsoarba. Urmezi vre-un tratament?
am luat o sapt ovule cervugid si ofloxin la 12 ore dar am intrerupt ca am facut o reactie adversa, imi ingheata mainile, picioarele, ma ustura stomacul desi iau omez si vita9 , oricum vad ca azi mi-a venit si menstra
gandesc pozitiv ptr ca am credinta ca d-zeu ma va ajuta sa ma fac bine deoacece imi mai doresc 2copilasi
gandesc pozitiv ptr ca am credinta ca d-zeu ma va ajuta sa ma fac bine deoacece imi mai doresc 2copilasi
david- Mamica incepator
celina74, am intrebat si asa este,simptomele tale indica o lipsa de calciu.
DAVID, o sa vezi ca totul v-a fi asa cum iti doresti tu!
DAVID, o sa vezi ca totul v-a fi asa cum iti doresti tu!
david a scris:am luat o sapt ovule cervugid si ofloxin la 12 ore dar am intrerupt ca am facut o reactie adversa, imi ingheata mainile, picioarele, ma ustura stomacul desi iau omez si vita9 , oricum vad ca azi mi-a venit si menstra
va fi bine...cand Dzeu e cu tine...de cine sa te temi?sanatate multa :pupd:
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ms fetelor , sanatate tuturor, :pupd:
david- Mamica incepator
Pagina 3 din 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund
» Copilul intreaba...parintele raspunde...
» Mamicile intreaba: Recoltare de celule stem pt bebe?
» Copilul intreaba...parintele raspunde...
» Mamicile intreaba: Recoltare de celule stem pt bebe?
Pagina 3 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA