Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 73 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 73 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
CINE ESTE IISUS HRISTOS PENTRU TINE?
+3
paul_A
mona_mami
teodoraion
7 participanți
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
CINE ESTE IISUS HRISTOS PENTRU TINE?
Cine este Isus Hristos pentru tine?
ce inseamna a avea o relatie cu Fiul lui Dumnezeu?
sa aflam ce spune Bibia despre El:
6 Isus i-a zis: "Eu Sunt calea, adevărul şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.
7 Dacă m-aţi fi cunoscut pe Mine, aţi fi cunoscut şi pe Tatăl Meu. Şi de acum încolo Îl veţi cunoaşte; şi L-aţi şi văzut."
8 "Doamne" i-a zis Filip "arată-ne pe Tatăl, şi ne este de ajuns."
9 Isus i-a zis: "De atâta vreme Sunt cu voi, şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cine M-a văzut pe Mine, a văzut pe Tatăl. Cum zici tu dar: "Arată-ne pe Tatăl?"
10 Nu crezi că Eu Sunt în Tatăl, şi Tatăl este în Mine? Cuvintele pe care vi le spun Eu, nu le spun de la Mine; ci Tatăl, care locuieşte în Mine, El face aceste lucrări ale Lui.
11 Credeţi-Mă că Eu Sunt în Tatăl, şi Tatăl este în Mine; credeţi cel puţin pentru lucrările acestea.
12 Adevărat, adevărat, vă spun, că cine crede în Mine, va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea; pentru că Eu mă duc la Tatăl:
13 şi ori ce veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul.
14 Dacă veţi cere ceva în Numele Meu, voi face.
15 Dacă Mă iubiţi, veţi păzi poruncile Mele.
16 Şi Eu voi ruga pe Tatăl, şi El vă va da un alt mângîietor (Greceşte: Paraclet, apărător, ajutor.), care să rămână cu voi în veac;
17 şi anume, Duhul adevărului pe care lumea nu-l poate primi, pentru că nu-L vede şi nu-L cunoaşte; dar voi Îl cunoaşteţi, căci rămâne cu voi, şi va fi în voi.
18 Nu vă voi lăsa orfani, Mă voi întoarce la voi.
19 Peste puţină vreme, lumea nu Mă va mai vedea, dar voi Mă veţi vedea; pentru că Eu trăiesc, şi voi veţi trăi.
20 În ziua aceea, veţi cunoaşte că Eu Sunt în Tatăl Meu, că voi Sunteţi în Mine, şi că Eu Sunt în voi.
21 Cine are poruncile Mele şi le păzeşte, acela Mă iubeşte; şi cine Mă iubeşte, va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi, şi Mă voi arăta lui."
ioan cap 11
25 Isus i-a zis: "Eu Sunt învierea şi viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi.
26 Şi oricine trăieşte, şi crede în Mine, nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?"
ioan cap 8
12 Isus le-a vorbit din nou şi a zis: "Eu Sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii."
ce inseamna a avea o relatie cu Fiul lui Dumnezeu?
sa aflam ce spune Bibia despre El:
6 Isus i-a zis: "Eu Sunt calea, adevărul şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.
7 Dacă m-aţi fi cunoscut pe Mine, aţi fi cunoscut şi pe Tatăl Meu. Şi de acum încolo Îl veţi cunoaşte; şi L-aţi şi văzut."
8 "Doamne" i-a zis Filip "arată-ne pe Tatăl, şi ne este de ajuns."
9 Isus i-a zis: "De atâta vreme Sunt cu voi, şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cine M-a văzut pe Mine, a văzut pe Tatăl. Cum zici tu dar: "Arată-ne pe Tatăl?"
10 Nu crezi că Eu Sunt în Tatăl, şi Tatăl este în Mine? Cuvintele pe care vi le spun Eu, nu le spun de la Mine; ci Tatăl, care locuieşte în Mine, El face aceste lucrări ale Lui.
11 Credeţi-Mă că Eu Sunt în Tatăl, şi Tatăl este în Mine; credeţi cel puţin pentru lucrările acestea.
12 Adevărat, adevărat, vă spun, că cine crede în Mine, va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea; pentru că Eu mă duc la Tatăl:
13 şi ori ce veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul.
14 Dacă veţi cere ceva în Numele Meu, voi face.
15 Dacă Mă iubiţi, veţi păzi poruncile Mele.
16 Şi Eu voi ruga pe Tatăl, şi El vă va da un alt mângîietor (Greceşte: Paraclet, apărător, ajutor.), care să rămână cu voi în veac;
17 şi anume, Duhul adevărului pe care lumea nu-l poate primi, pentru că nu-L vede şi nu-L cunoaşte; dar voi Îl cunoaşteţi, căci rămâne cu voi, şi va fi în voi.
18 Nu vă voi lăsa orfani, Mă voi întoarce la voi.
19 Peste puţină vreme, lumea nu Mă va mai vedea, dar voi Mă veţi vedea; pentru că Eu trăiesc, şi voi veţi trăi.
20 În ziua aceea, veţi cunoaşte că Eu Sunt în Tatăl Meu, că voi Sunteţi în Mine, şi că Eu Sunt în voi.
21 Cine are poruncile Mele şi le păzeşte, acela Mă iubeşte; şi cine Mă iubeşte, va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi, şi Mă voi arăta lui."
ioan cap 11
25 Isus i-a zis: "Eu Sunt învierea şi viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi.
26 Şi oricine trăieşte, şi crede în Mine, nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?"
ioan cap 8
12 Isus le-a vorbit din nou şi a zis: "Eu Sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii."
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: CINE ESTE IISUS HRISTOS PENTRU TINE?
isus este in inima noastra, in sufletul nostru, in tot ce facem. pentru noi s-a jertfit si s-a mantuit.
mona_mami- Mamica cocheta
asa spun multi mona dar injura,bea,fumeaza si tot crestini se numesc.....credinta fara fapte e zadarnica...
Teo, am si eu o nelamurire
poti sa-mi explici si mie cum e cu crucea, --- fiecare trebuie sa si-o duca, altfel spune Iisus nu e demn de El.
poti sa-mi explici si mie cum e cu crucea, --- fiecare trebuie sa si-o duca, altfel spune Iisus nu e demn de El.
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
cum imi fac timp iti scriu despre asta paul-a
iata raspunsul paul-a
In Matei 16:24 Domnul Isus a spus ucenicilor Săi: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea, şi să Mă urmeze."
Domnul Isus afirma limpede ce inseamna a fi ucenicul Sau. A ne lepada de eul nostru nu este totuna cu lepadarea de sine. Inseamna a-I ceda Domnului controlul asupra vietii noastre, intr-o masura atat de mare, incat eul nostru sa nu mai aiba nici un fel de drepturi. A ne lua crucea inseamna să fim dispusi sa induram ruşine, suferinte şi poate chiar martirajul pentru Domnul Isus. Inseamna sa murim fata de pacat, fata de eu şi fata de lume. A-L urma pe El inseamna a trăi cum a trait El, cu toate implicatiile de smerenie, saracie, compasiune, dragoste, har şi toate celelalte virtuti dumnezeieşti.
In Matei 16:24 Domnul Isus a spus ucenicilor Săi: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea, şi să Mă urmeze."
Domnul Isus afirma limpede ce inseamna a fi ucenicul Sau. A ne lepada de eul nostru nu este totuna cu lepadarea de sine. Inseamna a-I ceda Domnului controlul asupra vietii noastre, intr-o masura atat de mare, incat eul nostru sa nu mai aiba nici un fel de drepturi. A ne lua crucea inseamna să fim dispusi sa induram ruşine, suferinte şi poate chiar martirajul pentru Domnul Isus. Inseamna sa murim fata de pacat, fata de eu şi fata de lume. A-L urma pe El inseamna a trăi cum a trait El, cu toate implicatiile de smerenie, saracie, compasiune, dragoste, har şi toate celelalte virtuti dumnezeieşti.
merci mult Teo pt raspuns... in biblie totul e scris simbolic...trebuie sa stii sa "citesti printre randuri"
merci...si daca mai am vreo nalamurire mai apelez, cand ai timp :pupicei:
paul_A- Mamica cocheta
Iisus este in inima nostra,sufletul nostru este mereu cu noi are grija de noi .
paula_mami- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
paul_A a scris:merci mult Teo pt raspuns... in biblie totul e scris simbolic...trebuie sa stii sa "citesti printre randuri"
o sa creez un topic cu intrebari si raspunsurile nu ti le dau eu ca nu sunt acreditata in domeniu si nu vreau sa ma hazardez..intreb pe cineva care e expert in teologie si cunoaste foarte bine tot ce e in biblie..si eu am nelamuriri la randul meu..e greu pt mintea noastra sa cuprinda necuprinsul..
eu cred ca fiecare,intelegem diferit,e bine sa luam totul,asa cum scrie in Biblie,fara a interprete,
IIsus e prietenul tuturor,,nu ne va abandona niciodata oricat ar fi de greu,
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
de acord cu tine cuscra
paul_A- Mamica cocheta
sandy_bell a scris:
si eu sunt de acord cu tine sandy....Iisus este in sufletul nostru al tuturor fiecare insa are credinta lui si si-o manifesta cum crede mai bine
cu totul de acord fetelor,important e ce e in sufletul nostru :pupd:
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
da sandy asa este....dupa cum am mai spus dumnezeu este in inima si mintea mea....nu in biserica, nu in popi care sunt cei mai nedemni oameni ...nu vreau sai bag pe toti in aceeasi oala dar majoritatea asa sunt.... important este sa credem in dumnezeu, el este pretutindeni si ne ajuta mereu
dar stiti ca atunci cand Il ai pe Dumnezeu in inima trebuie sa arata asta si in exterior..nu poti sa il ai pe Dumnezeu in inima si sa injuri...sa vb urat....sa minti ,sa urasti,sa barfesti.......si toate astea repetat fara sa te caiesti atunci cand gresesti...
ma bucur!!!!!!!!!
Da Teo ai perfecta dreptate aici , uite vezi eu aici gresesc mi-o mai ia gura cateodata pe dinainte pe urma am remuscari as vrea sa fiu si eu asateodoraion a scris:dar stiti ca atunci cand Il ai pe Dumnezeu in inima trebuie sa arata asta si in exterior..nu poti sa il ai pe Dumnezeu in inima si sa injuri...sa vb urat....sa minti ,sa urasti,sa barfesti.......si toate astea repetat fara sa te caiesti atunci cand gresesti...
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
acum sa nu crezi Roxi ca cineva e perfect..si eu ma enervez si cateodata fac lucruri pe care le regret,insa mereu imi cer iertare catre Dumnezeu si incerc sa nu le fac..dar nu prin puterea mea ci prin rugaciune...
Subiecte similare
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» un mesaj pentru... TINE!!
» Niciodată nu este prea devreme pentru cărţi
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» un mesaj pentru... TINE!!
» Niciodată nu este prea devreme pentru cărţi
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA