Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 105 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 105 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)

+27
Crina
mary24
tit.ioana
roxanik
claudia_mami
madalina
theodora
muraru raluca
raruta
bebelusha18
celina74
radumihaela36
amalia-carmen
anka9mai
swe
elena
roxana ,mamica finuta
brigitta
teodoraion
mona_mami
STEF30IASI
panky(Laura)
popescumelinda
sandy
paul_A
adriana
Maria
31 participanți

Pagina 28 din 41 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)

Mesaj Scris de swe Mier Iun 23, 2010 7:30 pm

poate ne povesteste totul cand se simte mai bine...printesa era oare atasata de bunica sau de unde a aparut acel soc? nu pot sa nu ma gandesc mereu la ele de cand am aflat ...cu inima stransa de durere :lacrimi:
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete!!!(20)

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Iun 23, 2010 7:38 pm

crina , suntem toate alaturi de tine .....
cu oricare din noi poti vorbi si sa te plangi pe un umar ...... :pupd: , asteptam vesti de la tine .....
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Iun 23, 2010 7:38 pm

asa este swe..... va dura ceva timp pana isi va reveni din aceste 2 mari pierderi..... eu una nu as sti ,cum as fi procedat daca eram in locul ei!!!!!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de roxanik Mier Iun 23, 2010 7:39 pm

offffffffffff..............DOAMNE. acum am vazut si eu aceasta tragedie.

plang si plang pentru crina...pentru ceea ce e in sufletul ei.
dar stau si ma intreb cum s-a putut intampla asa ceva....era bolnava fetita sau cum de s-a intamplat una ca asta?
si de ce nu ne-a spus pana acum nimic? asteptam vesti despre tine crina. multa putere iti dorim.... Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 740747 Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 740747
roxanik
roxanik
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 23, 2010 7:40 pm

asa este adriana..........doamne......nici nu vreau sa ma gandesc........este groaznic......... Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 740747
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de swe Mier Iun 23, 2010 7:41 pm

am citit si recitit...in jurnal...este imposibil ca mintea mea sa accepte
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Mier Iun 23, 2010 7:43 pm

Asa este Swe, nici eu nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva. Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 9955
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iun 23, 2010 7:47 pm

swe a scris:poate ne povesteste totul cand se simte mai bine...printesa era oare atasata de bunica sau de unde a aparut acel soc? nu pot sa nu ma gandesc mereu la ele de cand am aflat ...cu inima stransa de durere :lacrimi:

da ,dupa cate stiu eu Teo era foarte atasata de buni,si cand s-a intamplat la preinfart nu i-a spus ...dar ea era abatuta numai manca,era alt copil..cred ca stia ca e bolnava nu mai mult de atat ..si apoi a fc un alt doilea infart si a murit buni...apoi nu a mai intrat Crina...si acum ce sa aflam..:lacrimi:
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de swe Mier Iun 23, 2010 7:51 pm

vai ce ingeras de fata...cat a suferit ea dupa buni...atat de mult incat a insotit-o dincolo de lumea asta :lacrimi: nimic nu e viata aceasta decat o clipa...cea prezenta
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Iun 23, 2010 7:56 pm

o asteptam pe crina sa ne povesteasca mai multe, mai detailat..... am vazut si eu acum pozele din album, am citit la jurnal, este greu de crezut ca a facut un soc si a murit..... ce au spus legisti la autopsie, suferea de vre-o boala?.....este practic o fetita nu poti accepta ca a cazut din picioare si a murit.....
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iun 23, 2010 7:58 pm

Asa este Adriana,sper sa intre Crina,si daca va vrea sa povesteasca ..
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de swe Mier Iun 23, 2010 8:07 pm

din cate stiu eu si un copil poate face atac de cord ...cred ca asta a fost. nici nu manca bine in ultimul timp :lacrimi: din cate am citit eu
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 23, 2010 8:22 pm

se poate intampla si fara sa fie bolnava..inimioara ei a fost sensibila..si asa crina spunea ca e oo fetita cuminte si linistita..socul cred ca a fost prea mare..mie inca nu imi vine sa cred....am fost fff nelinistita de cand am aflat..mi--e gandul numai la crina..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Iun 23, 2010 8:56 pm

ce mai faceti fetele? .... eu am terminat cu treburile prin casa, am cusut, mi-am facut o pereche de pantaloni scurti de stat prin casa si maine imi fac si un maieut.... am prajit dovlecei sai fac cu usturoi si putin otet..... acum sa trezit si gabita si se uita la desene, afara nu cred ca iesim pentru ca a plouat destul de mult si cred ca va mai ploua
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ama24 Mier Iun 23, 2010 9:51 pm

buna ziua tuturor
ama24
ama24
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 38
Joburi/Distractii : DONATI

Sus In jos

Mesaj Scris de ama24 Mier Iun 23, 2010 9:54 pm

ce sa intamplat cu crina?
ama24
ama24
Mamica incepator
Mamica incepator

Joburi/Distractii : DONATI

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Iun 23, 2010 9:56 pm

Buna fetelor!
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iun 23, 2010 9:59 pm

buna Elena Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 23, 2010 10:45 pm

buna fetele ce faceti?

la noi bate vantul..eu am inmuiat niste rufe sa spal....am si de invatat....cand ai ajunge pe ultima suta de metri nu ma mai vedeti pe aici..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iun 23, 2010 10:48 pm

si la noi bate vantul si e urat afara,este chiar rece...
spor la spalat haine,pacat ca este frig si nu te mai poate ajuta Larisa Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 377534
ti-am vazut soriceii la concurs Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 211629
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Iun 23, 2010 10:49 pm

Teo nu stiu cum mai ai timp sa stai aici...eu anul trecut pe timpul asta , nimic nu mai faceam, nici cu alexia nu mai stateam, era sotul cu ea si ziua si noaptea...eu invatam non-stop, nici din casa nu mai iesem ...iar pe forum nici atat...eram disperata Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 407405
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 23, 2010 10:51 pm

da..mare pierdere...ca acum nu o pot pune pe masina ecologica la treaba..

soriceii mamei ...aha..i-am pus dar am vazut ce scoruri sunt acolo.i-am pus doar pt delectare Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 211629 te votez pe tine si daca castigi cuptor imi trimiti o paine Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 611610

florina..eu de obicei fac totul in ultimele zile....retin destul de repede..am vreo 70 de pag..inca nu am intrat in panica .. Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 211629 Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 211629
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iun 23, 2010 10:54 pm

pastreaza masina ecologica pe cand se incalzeste vremea Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 199844
si eu m-am trezit cam tarziu,ca tare bine mi-ar prinde o masina de paine de firma Cafeluta mamicilor cochete!!!(20) - Pagina 28 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Iun 23, 2010 10:54 pm

bunafetele, spor la spalat teo.... eu am terminat treburile, dar ma cam doare capul..... cred ca ma duc sa stau in pat
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iun 23, 2010 10:55 pm

eu sunt la fel ca tine cuscra asa faceam si eu la admitere..ma scoteau ai mei fortat din casa...dar sormi asa e retine mult mai repede si le ia asa mai in gluma dar important e ca reuseste..
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 41 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum