Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 223 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 223 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cum ne imbracam , coafam pentru Revelion !!!!!
+6
teodoraion
sandy
amalia-carmen
roxanik
Elena23
adriana
10 participanți
Pagina 1 din 1
Cum ne imbracam , coafam pentru Revelion !!!!!
Naturaleţea este cuvântul cheie pentru ţinuta din noaptea dintre ani.În seara de Revelion doamnele şi domnişoarele care ţin neapărat să aibă o toaletă şi o coafură în concordanţă cu ultimele tendinţe nu vor avea mult de lucru.
Negrul revine în forţă iar materialele fine, cele care „mângâie" orice siluetă vor fi vedetele Revelionului de anul acesta, indiferent de locaţia aleasă pentru petrecere. Cu toate acestea, împătimitele modei nu trebuie să uite că nu este necesar să facă prea multe concesii în detrimentul confortului.
„În primul rând, se poartă ce îţi vine bine şi îţi flatează silueta, indiferent de starea de spirit sau de trend. Trendurile vin şi pleacă, însă stilul personal se construieşte pas cu pas. Ca şi cromatică, se poartă nuanţele pastelate ce imprimă siluetei o notă de senzualitate, auriul, roşul şi, bineînţeles, negrul care revine în forţă.
Coafuri
Pentru doamnele şi domnişoarele care au părul lung stiliştii recomandă coafuri lejere, care să nu lase impresia unui păr încărcat.
„Clientele cu păr mai lung îl preferă ondulat, în general, sau întins. De obicei cine are părul creţ vine ca să şi-l întindă şi invers. Nu mai vine lumea pentru cocuri sau pentru coafuri complicate. În general coafurile pentru petreceri nu sunt acum foarte extravagante. În cazul părului scurt aş recomanda să fie cât mai ridicat şi mai ciufulit. În general, persoanele cu părul scurt sunt persoane extravagante.
Pentru a ieşi din monotonie, stiliştii recomandă accesoriile viu colorate, dar asortate.
"Pentru petrecerea din noaptea dintre ani orice coafură va putea fi asortată cu accesorii, cu agrafe de păr cu strassuri care să se asorteze fie cu rochia, fie cu culoarea unghiilor".
„Roşul, portocaliul, culorile aprinse vor fi în vogă şi în noaptea dintre ani, dar se vor purta cu success şi pe parcursul lui 2011",
Negrul revine în forţă iar materialele fine, cele care „mângâie" orice siluetă vor fi vedetele Revelionului de anul acesta, indiferent de locaţia aleasă pentru petrecere. Cu toate acestea, împătimitele modei nu trebuie să uite că nu este necesar să facă prea multe concesii în detrimentul confortului.
„În primul rând, se poartă ce îţi vine bine şi îţi flatează silueta, indiferent de starea de spirit sau de trend. Trendurile vin şi pleacă, însă stilul personal se construieşte pas cu pas. Ca şi cromatică, se poartă nuanţele pastelate ce imprimă siluetei o notă de senzualitate, auriul, roşul şi, bineînţeles, negrul care revine în forţă.
Coafuri
Pentru doamnele şi domnişoarele care au părul lung stiliştii recomandă coafuri lejere, care să nu lase impresia unui păr încărcat.
„Clientele cu păr mai lung îl preferă ondulat, în general, sau întins. De obicei cine are părul creţ vine ca să şi-l întindă şi invers. Nu mai vine lumea pentru cocuri sau pentru coafuri complicate. În general coafurile pentru petreceri nu sunt acum foarte extravagante. În cazul părului scurt aş recomanda să fie cât mai ridicat şi mai ciufulit. În general, persoanele cu părul scurt sunt persoane extravagante.
Pentru a ieşi din monotonie, stiliştii recomandă accesoriile viu colorate, dar asortate.
"Pentru petrecerea din noaptea dintre ani orice coafură va putea fi asortată cu accesorii, cu agrafe de păr cu strassuri care să se asorteze fie cu rochia, fie cu culoarea unghiilor".
„Roşul, portocaliul, culorile aprinse vor fi în vogă şi în noaptea dintre ani, dar se vor purta cu success şi pe parcursul lui 2011",
Ultima editare efectuata de catre adriana in Sam Dec 31, 2011 12:39 pm, editata de 1 ori
Re: Cum ne imbracam , coafam pentru Revelion !!!!!
Pentru noaptea dintre ani 2011 - 2012 designerii propun materiale rafinate, culori tari, animal print , accesorii metalice, incaltaminte stralucitoare, bijuterii masive.
Culori pentru tinutele de Revelion
Doamnele blonde - rochii de culoare rosu aprins sau albastru intens .
Doamnele brunete - tonuri de verde smarald, mov intens, violet, bleumarin sau galben .
O tinuta de Revelion foarte curajoasa ar fi o rochie aurie sau argintie, asortata cu bijuterii simple, pantofi de aceeasi culoare .
Voi cum va imbracati, coafati, machiati in noaptea dintre ani?
Culori pentru tinutele de Revelion
Doamnele blonde - rochii de culoare rosu aprins sau albastru intens .
Doamnele brunete - tonuri de verde smarald, mov intens, violet, bleumarin sau galben .
O tinuta de Revelion foarte curajoasa ar fi o rochie aurie sau argintie, asortata cu bijuterii simple, pantofi de aceeasi culoare .
Voi cum va imbracati, coafati, machiati in noaptea dintre ani?
Multumim pentru pont!! eu ,personal am o bluzita noua alb cu negru si o fusta....nu am nimic rosu..nici macar chiloti aaaaaaaaaa ba da imi fac unghiile cu rosu!! Iar de coafat...asa cum il aranjez de obicei,cu putina ceara de par...si cam atat...rimel,creion negru,ruj...
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
EU MA IMBRAC IN PANTALONI NEGRI LUCIOSI , PANA SI O BLUZITA ROSIE !!!! PARUL IL ONDULEZ PUTIN SI IL PRIN IN SUS MAI REBEL.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
eu inca nu m-am hotarat cum ma imbrac ,insa mai am timp
eu voi fi lady in black...
...sexy si rea!
...sexy si rea!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
sexy..da ,,rea nu te vad..
eu voi fi gri si negru!!!>..
eu voi fi gri si negru!!!>..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
EU SUNT in pijamale si mai e o ora si ceva..daca am chef am o rochie pregatita!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
in pijamale am petrecut si eu noaptea dintre ani ...in pat!!!!!
noi ne-am imbracat ,,frumos,,
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
am glumit adriana k ne-am imbracat frumos-am pus si ghilimele de rigoare-am stat lejer...am pus poze la concurs....
si noi ne-am imbracat fabulos, descarc azi pozele si va arat!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
deabia astept s-o vad pe Larisa ta cu hainutele fabuloase
in negru am fost imbracata dar nu am facut poze
alinagherman- Mamica de cariera
eu am facut poze...sotul meu a purtat negru...eu ...am sa pun poze curand
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
noi nu am facut poze...dragos nu a avut chef...
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Eu si Alessia am fost imbracate in mov si tati..... o camasa mov
crina_oc- Mamica sexy
Subiecte similare
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Concurs - *** Cum am petrecut in noaptea de revelion !!!!! ***
» castiga un REVELION PT 2 PERS la BUDAPESTA(hotel 4 stele)
» Castigatoarele concursului *** Mamici cochete in noaptea de revelion ***
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Concurs - *** Cum am petrecut in noaptea de revelion !!!!! ***
» castiga un REVELION PT 2 PERS la BUDAPESTA(hotel 4 stele)
» Castigatoarele concursului *** Mamici cochete in noaptea de revelion ***
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA