Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 98 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 98 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Raluca va invita la concurs!
+13
roxana ,mamica finuta
swe
DaNuTzA
crina_oc
paul_A
amalia-carmen
Maria
mofturaki
anka9mai
cecilia_7625
adriana
sandy
Raluca30
17 participanți
Pagina 3 din 5
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Raluca va invita la concurs!
concursul e super, dar nici pozele si descrierile nu sunt mai prejos o sa incerc si eu sa vin cu pozele de anul acesta si raspunsul la intrebari!! :sunflowers:
ioanna- Mamica rafinata
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : in special familia
Haideti fetelor mai sunt doar cateva zile
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Anul acesta,m-am convins,ca ptr unii tineri,cea mai mare placere este sa strice slujba de Sfintele Pasti,cata mahnire era in sufletul nostru,cata mahnire si in a preotului,era mai frumos sa ramana acasa ,sa bea,sa se imbuibe cu mancare,decat sa vina sa strice ,tot ceea ce inseamna Hristos!!,,ma gandeam cu lacrimi in ochi in timp ce cantam "Hristos a inviat",ca le-au rastignit iar si iar!!...si totusi Dumnezeu ii iubeste,ne iubeste oricum am fi..
dAR TOTUSI MERITAM??
dAR TOTUSI MERITAM??
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
din pacate acesta este tineretul din ziua de astazi ..... asa inteleg ei sa petreaca in noaptea de inviere !
pozele sunt foarte frumoase .....
pozele sunt foarte frumoase .....
super poze Sandy...
pozele noastre de paste:
pozele noastre de paste:
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Asa este Sandy,si la noi aceaisi problema,nici nu puteai sa auzi ce spune parintele,parca erau la discoteca nu la biserica.Pacat ca nu mai exista bun simt.
Anka foarte bine arata carnati,dar multi ati facut.
Eu anul asta nu am avut timp de pregatiri si nu am facut decat oua,sarmale si 2checuri.Am mai facut a 2 zi un tort mare
Anka foarte bine arata carnati,dar multi ati facut.
Eu anul asta nu am avut timp de pregatiri si nu am facut decat oua,sarmale si 2checuri.Am mai facut a 2 zi un tort mare
pe langa carnati am avut carne de pui si de porc...am avut 2 familii invitate si eu am vrut musai sa fie totu l pregatit de noi..
anka9mai- Mamica cocheta
ce frumos ai zis Sandy, o sa va arat si eu cum am petrecut pastele la Biserica noastra, unde am avut program cu copii, am facut o sceneta si am cantat cu dragoste catre Cel ce si-a dat viata pt noi.
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
din pacate fetelor!!>.am fost asa dezamagita!!>!>
sandy- Mamica cocheta
sandicafrumusica super arata snitelele tale, ce-as mai manca unul acum... anka... dar cate oua ai vopsit, mama draga?! :hug: eu am vopsit 14 si inca mai am 3 prin frigider nemancate arata tare bine salata aia de beuf, anka si de carnati si drobul ala arata bestial!!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
super fetele , harnicute si bucate alese
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
multumesc Ioana....se vede treaba ca am muncit vineri de la 15-2 noaprtea si samabata pana la 16
anka9mai- Mamica cocheta
multumim fetele!!
sandy- Mamica cocheta
Fetelor va mai astept cu poze,mai aman putin data incheieri concursului,deci mai aveti timp.
Maria,Teo voi nu vreti sa participati?
Maria,Teo voi nu vreti sa participati?
Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina a anului. De Pasti se sarbatoreste invierea lui Iisus, fiul lui Dumnezeu. Biblia spune ca la doua zile dupa moartea lui Iisus, mormantul Lui a fost gasit gol. Curand, discipolii Lui au inceput sa-L intalneasca. Crestinii cred ca invierea lui Iisus inseamna ca si ei pot primi o noua viata dupa moarte.
Folclorul conservă mai multe legende creştine care explică de ce se înroşesc ouăle de Paşti şi de ce ele au devenit simbolul sărbătorii Învierii Domnului. Cea mai răspândită relatează că Maica Domnului, care venise să-şi plângă fiul răstignit, a pus coşul cu ouă lângă cruce şi acestea s-au înroşit de la sângele care picura din rănile lui Isus. Domnul, văzând că ouăle s-au înroşit, a spus celor de faţă: "De acum înainte să faceţi şi voi ouă roşii şi împestriţate întru aducere aminte de răstignirea mea, după cum am făcut şi eu astăzi".
In noaptea de Inviere fiecare credincios poarta in mina o lumanare, pe care o va aprinde din lumina adusa de preot de pe masa Sfintului Altar. Aceasta lumanare este simbolul Invierii, al biruintei vietii asupra mortii si a luminii lui Hristos asupra intunericului pacatului.
Înălțarea Domnului este o mare sărbătoare creștină, care comemorează înălțarea la cer a lui Isus din Nazaret, la 40 de zile după Înviere.
Folclorul conservă mai multe legende creştine care explică de ce se înroşesc ouăle de Paşti şi de ce ele au devenit simbolul sărbătorii Învierii Domnului. Cea mai răspândită relatează că Maica Domnului, care venise să-şi plângă fiul răstignit, a pus coşul cu ouă lângă cruce şi acestea s-au înroşit de la sângele care picura din rănile lui Isus. Domnul, văzând că ouăle s-au înroşit, a spus celor de faţă: "De acum înainte să faceţi şi voi ouă roşii şi împestriţate întru aducere aminte de răstignirea mea, după cum am făcut şi eu astăzi".
In noaptea de Inviere fiecare credincios poarta in mina o lumanare, pe care o va aprinde din lumina adusa de preot de pe masa Sfintului Altar. Aceasta lumanare este simbolul Invierii, al biruintei vietii asupra mortii si a luminii lui Hristos asupra intunericului pacatului.
Înălțarea Domnului este o mare sărbătoare creștină, care comemorează înălțarea la cer a lui Isus din Nazaret, la 40 de zile după Înviere.
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
ce poze frumoase... adriana, arata bestial raciturile ale.. doamne ce as mai manca acum putin...amalia, foarte frumoase ouale tale.. :3345:
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
multumesc ioana .... raciturile le-a facut mama si sunt din cocos!
amalia foarte frumoase comentarii , superbe poze!
amalia foarte frumoase comentarii , superbe poze!
Wow Adriana ce masa incarcata....
Amalia pozele sunt foarte frumoase,si raspunsurile foarte frumoase
Amalia pozele sunt foarte frumoase,si raspunsurile foarte frumoase
Paștele reprezintă una dintre cele mai importante sărbători anuale creștine, care comemorează evenimentul fundamental al creștinismului, Învierea lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, în a treia zi după răstignirea Sa din Vinerea Mare.
Legendele crestine leaga simbolul oualelor rosii de patimile Mantuitorului. Legenda spune ca atunci cand Hristos a fost rastignit pe cruce, Maica Domnului venind sa-si vada Fiul, avea un cos cu oua, care s-au insangerat sub Cruce.
In seara zilei de sambata, familiile merg la biserica pentru a asculta slujba Invierii si a lua lumina de la lumanarile preotilor. Cu aceste lumanari aprinse ei vor reveni in case si vor aprinde candela, lumanare nu trebuie sa se stinga pe tot parcursul drumului.
Înălțarea Domnului este ziua in care se sarbatoreste înălțarea la cer a lui Iisus Hristos, la 40 de zile după Înviere.
p.s. noi cum nu am stat acasa de sarbatori nu am avut cum sa pozez bunatatile facute de mine
Legendele crestine leaga simbolul oualelor rosii de patimile Mantuitorului. Legenda spune ca atunci cand Hristos a fost rastignit pe cruce, Maica Domnului venind sa-si vada Fiul, avea un cos cu oua, care s-au insangerat sub Cruce.
In seara zilei de sambata, familiile merg la biserica pentru a asculta slujba Invierii si a lua lumina de la lumanarile preotilor. Cu aceste lumanari aprinse ei vor reveni in case si vor aprinde candela, lumanare nu trebuie sa se stinga pe tot parcursul drumului.
Înălțarea Domnului este ziua in care se sarbatoreste înălțarea la cer a lui Iisus Hristos, la 40 de zile după Înviere.
p.s. noi cum nu am stat acasa de sarbatori nu am avut cum sa pozez bunatatile facute de mine
crina_oc- Mamica sexy
Foarte frumoase pozele si raspunsurile
Tortul este facut de tine?pe deasupra este martipan?
Tortul este facut de tine?pe deasupra este martipan?
wau crinha , tortul arata super .... fara cuvinte , foarte frumoasa poza din noaptea de inviere! ....
mai asteptam pozici
mai asteptam pozici
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
» Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!***
» Linkurile lui muraru raluca
» anka va invita la concurs .... Mami si puiul ei !!!
» anka9mai va invita iar la concurs: Mamici in pijama !
» Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!***
» Linkurile lui muraru raluca
» anka va invita la concurs .... Mami si puiul ei !!!
» anka9mai va invita iar la concurs: Mamici in pijama !
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA