Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 140 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 140 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
nadvio1973 (nadia) - retete
+9
Raluca30
alinagherman
swe
Dia
sandy
elena
paul_A
mofturaki
anka9mai
13 participanți
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: nadvio1973 (nadia) - retete
Multumesc Adriana.....am sa va divulg citeva retete preferate de baietelul meu ....promit!!!
nadvio1973- Mamica sexy
te asteptam cu ce retete doresti tu,sa facem schimb de retete
Maria- Administrator
Adriana ,multumesc pt topic.......ramane sa gasesc putin timp sa postez.... :hug:
nadvio1973- Mamica sexy
Orez cu carne tocata de vita si legume
3cesti orez (orezul se spala in citeva ape si nu se lasa la inmuiat),si 3 cesti si jumatate de apa se pun la fiert la foc potrivit .Amestecam cind si cind si in momentul in care nu mai este apa deloc in oala punem capacul stimgem focul si lasam asa pentru 15-20 min.
Taiem marunt putin morcov si ceapa si calim in foarte putin ulei de masline ,amestecam mereu .Turnam peste legumele calite 100gr carne tocata de vita sau pui ,amestecam mereu ,focul este dat tare ,avem grija sa nu se lipeasca.Peste punem orezul si 2 linguri de sos de soia (sau sos de rosii)si amestecam bine....gata masa!!!Cheia succesului la acest fel de mancare este ca nu trebuie sa lasam orezul la inmuiat.....bafta la bucatarie!!!
3cesti orez (orezul se spala in citeva ape si nu se lasa la inmuiat),si 3 cesti si jumatate de apa se pun la fiert la foc potrivit .Amestecam cind si cind si in momentul in care nu mai este apa deloc in oala punem capacul stimgem focul si lasam asa pentru 15-20 min.
Taiem marunt putin morcov si ceapa si calim in foarte putin ulei de masline ,amestecam mereu .Turnam peste legumele calite 100gr carne tocata de vita sau pui ,amestecam mereu ,focul este dat tare ,avem grija sa nu se lipeasca.Peste punem orezul si 2 linguri de sos de soia (sau sos de rosii)si amestecam bine....gata masa!!!Cheia succesului la acest fel de mancare este ca nu trebuie sa lasam orezul la inmuiat.....bafta la bucatarie!!!
nadvio1973- Mamica sexy
Mini rulouri cu carne de vita si legume
Ingrediente:
20-30 bucati carpaccio de vita,1 morcov (taiat pe lung in 4 bucati),1/2kg fasole ferde pastai,1ceasca muguri de soia),ulei de masline,sos de soia.
Mod de preparare:Pe fiecare bucata de carne punem :morcov,fasole sau muguri de soia ,rulam ,incingem un wok ,punem citeva picaturi de ulei masline,calim rulourile pe toate partile si la sf picuram citeva picaturi de sos de soia doar cit sa capete culoare maro si gata....spor la treaba!Aceste mini rulouri sunt preferate de baiatul meu...sper sa incercati si voi!!!ps.legumele se fierb foarte putin in apa cu sare .
Ingrediente:
20-30 bucati carpaccio de vita,1 morcov (taiat pe lung in 4 bucati),1/2kg fasole ferde pastai,1ceasca muguri de soia),ulei de masline,sos de soia.
Mod de preparare:Pe fiecare bucata de carne punem :morcov,fasole sau muguri de soia ,rulam ,incingem un wok ,punem citeva picaturi de ulei masline,calim rulourile pe toate partile si la sf picuram citeva picaturi de sos de soia doar cit sa capete culoare maro si gata....spor la treaba!Aceste mini rulouri sunt preferate de baiatul meu...sper sa incercati si voi!!!ps.legumele se fierb foarte putin in apa cu sare .
nadvio1973- Mamica sexy
nadia arata super bine , dar spune-ne cum se numesc si modul de preparare .... poate incercam si noi sa facem !
pe buna dreptate zicnadvio1973 a scris:Multumesc Anka....
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
arata supr bine... dar, sincera sa fiu cuscra draga...cred ca as muri sa bag asa ceva in gura !!!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Multumesc Maria,cuscra draga este fff delicios....trebuie sa incerci...
nadvio1973- Mamica sexy
cuscra, te intreaba cuscru tau daca ai gatit crevete imperial!!!!!!! el e fun fructe de mare... :sunflowers:
mofturaki- Mamica sexy
mofturaki- Mamica sexy
wau ce bine arata creveti ... nu am mancat niciodata dar as incerca .....
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Retete fara carne .......retete de post
» Scumpetea -retete
» Retete de Anul Nou
» Retete cu peste
» Retete cu ficatei
» Scumpetea -retete
» Retete de Anul Nou
» Retete cu peste
» Retete cu ficatei
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA