Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 42 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 42 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (18)!!
+21
Rania
Elena23
tit.ioana
roxanik
Maria
paul_A
nadvio1973
adriana
mofturaki
Gianina
teodoraion
swe
brigitta
elena
cecilia_7625
anka9mai
roxana ,mamica finuta
Raluca30
celina74
alinagherman
sandy
25 participanți
Pagina 27 din 43
Pagina 27 din 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (18)!!
buna dimineata!!..o zi superba sa aveti!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna dimineata fetele! am venit si eu la cafeluta...tati e dus sa spele masina si cand se intoarce plecam la tara...o sa stam la ai mei pana duminica seara si de luni gata cu binele, incepem munca
Alex va ramane la tara la ia mei pana incepe gradinita, apropo stie cineva pe cat incepe anul scolar?
Ioana sa`ti traiasca micutul si sa va bucurati de el...bine ai revenit alaturi de noi! e tare frumos sa ai 2 copilasi micuti...unde in Iasi stai?
Alex va ramane la tara la ia mei pana incepe gradinita, apropo stie cineva pe cat incepe anul scolar?
Ioana sa`ti traiasca micutul si sa va bucurati de el...bine ai revenit alaturi de noi! e tare frumos sa ai 2 copilasi micuti...unde in Iasi stai?
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
multumesc Anka! e chiar frumos dar uneori dificil :)
stau in Tatarasi, am mai vorbit noi, daca mai tii minte, si cu Alina, pe alt forum(nu stiu daca am voie sa spun numele), si era vorba sa facem o intalnire....
am terminat cu tickerele, complicat d'le, acum pozele...
stau in Tatarasi, am mai vorbit noi, daca mai tii minte, si cu Alina, pe alt forum(nu stiu daca am voie sa spun numele), si era vorba sa facem o intalnire....
am terminat cu tickerele, complicat d'le, acum pozele...
ioanna- Mamica rafinata
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : in special familia
in Tatarasi, Gradinari? cred cad ca imi amintesc de tine....poate o sa reusim sa ne intalnim intr-o zi
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetele...anka eu stiu k pe 12 septembrie se incepe anul scolar.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
daaaaaaaa... n-am vorbit noi cine stie ce dar tot am schimbat 2-3 vorbe :D
ioanna- Mamica rafinata
plecam la tara, mai vb...week-end placut tuturor
anka9mai- Mamica cocheta
Week placut Anka!
eu ma chinui cu pozicile...in curand le vedeti!!!
eu ma chinui cu pozicile...in curand le vedeti!!!
ioanna- Mamica rafinata
weekend placut Anka.
Eu tot pe 12 stiam ca incepe.
Eu tot pe 12 stiam ca incepe.
Monicutza- Mamica incepator
Buna ziua mamicutelor!
Ioana bine ai venit alaturi de noi!Sa iti traiasca copii si sa te bucuri de ei
Anka weekend placut
Ioana bine ai venit alaturi de noi!Sa iti traiasca copii si sa te bucuri de ei
Anka weekend placut
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
buna fetelor,eu diseara plec cu familia la Pitesti,mi-a aparut reteta in rev ,,click pentru femei,,
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna fetelor,ioana sa ti traiasca micul,sa fie sanatos,sa va aduca bucurii.La analize a mers fff bine,nu m au lasat cu el la prelevare..a fost mai bine pt ca nu a plans deloc ,a prmit si o carticica de colorat pt vitejia lui....in functie de rezultatul analizelor .....cred ca sapt viit intram la operatie...va pup!
nadvio1973- Mamica sexy
l-am culcat pe Oliver..si am facut ceva de mancare.
Nu prea imi mai merge frigideru..pff..trebuie sa imi cumpar altu .Dar de unde bani..
Nu prea imi mai merge frigideru..pff..trebuie sa imi cumpar altu .Dar de unde bani..
Monicutza- Mamica incepator
Elena23 a scris:Buna dimineata dragi mamici si pitici! Beau si eu o gura de cafea cu voi,apoi ma duc la treburi...Teo,ma intrebai cum stau cu serviciul...pai in ultimul timp am avut cam multe libere...in week-end am dat o fuga la Sinaia...de saptamana viitoare o sa fiu mai aglomerata putin...cam inghesuita la noapte sunt de servici si e si Gabi 24 de ore iar Dragos va dormi la fratele meu.
Sanatatae multa pititcilor bolnaviori! Anka ...te asteptam cu vestea cea mare...tare mi-e frica sa nu fii pus de mamaliga si noi acum la munte ca nu a mai tinut cont nu-mi ramane decat sa astept luna viitoare va pup si sa aveti o zi frumoasa si un week-end minunat!!
vai ce destainuiri Elena mama, si daca e un bebe vreti nu?
ioanna a scris:Buna dimineata si de la noi!
bebe e bine, papa si doarme, deocamdata nu avem colici, sper sa ne mearga asa in continuare. laptic are mami, chiar facusem putin furia laptelui in spital, am cerut si cam tarzior pompa de acasa si se cam intarisera sanii si m-au mai ajutat asistentele sa ma storc mai bine. Revin acusi cu detalii mai in amanunt. am povestea nasterii, imediat o copii din document si o postez aici... numai o clipa asteptati!
va pupam! punem si pozici ca am o clipa de respiro :D
Sa iti traiasca piticii, esti o curajoasa ca e mica diferenta..., am citit povestea si am vazut pozele va pup
anka9mai a scris:buna dimineata fetele! am venit si eu la cafeluta...tati e dus sa spele masina si cand se intoarce plecam la tara...o sa stam la ai mei pana duminica seara si de luni gata cu binele, incepem munca
cecilia_7625 a scris:buna fetelor,eu diseara plec cu familia la Pitesti,mi-a aparut reteta in rev ,,click pentru femei,,
drum bu si felicitari!
elena a scris:Buna fetele.
nadvio1973 a scris:buna fetelor,ioana sa ti traiasca micul,sa fie sanatos,sa va aduca bucurii.La analize a mers fff bine,nu m au lasat cu el la prelevare..a fost mai bine pt ca nu a plans deloc ,a prmit si o carticica de colorat pt vitejia lui....in functie de rezultatul analizelor .....cred ca sapt viit intram la operatie...va pup!
Ma bucur ca a trecut cu bine peste analize si multa bafta la rezultate
Azi am avut program scurt dar am stat in pat de la 16.00-18.00
Va pup si va doresc o zi frumoasa, maine vine Sandy si Cristy la noi, iar dupa amiaza mergem in TitAN la strand, va asteptam cu drag
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna seara buna seara la toata lumea!
eu am hranit piticii, Raresel e la somnicutul de voie iar Maribi se uita la tv :) e foarte atenta cu Rares, il pupa si il iubeste si daca vede ca vorbim cand doarme Rares ne atentioneaza, face "ssss" si pune manuta la gurita... e o dulce!! si merge si pe varfuri.... e atenta si il iubeste asa muuult...sper sa fie tot asa in continuare ca imi place la nebunie :D
va multumim tuturor de urari, va pupam, Rares bate palma cu baietii si pupa fetitele(ca o sa ii fie tare dragi :)) ), pe obrajori!
Teo, nu totul ii roz, intradevar e greu, uneori chiar f greu,ca sunt singura...sotul munceste si eu cu ei 2, dar ce sa facem, viata merge inainte, am 2 copii sanatosi si voiosi si suntem cu totii sanatosi ..ce sa imi doresc mai mult??? liniste sufleteasca...da, de cele mai multe ori avem...sanatate, intelegere, nici nu se mai pune in discutie....deci, suntem chiar bogati, desi chiar in adevaratul sens al cuvantului nu i tocmai asa, in rest spun cu mana pe suflet ca suntem chiar foarte bogati....si trebuie sa ii multumim lui DD ptr asta!
si ce sa mai zic, o fi greu dar satisfactia e si mai si, ca la orice lucru de altfel....cam gata de spus, m-as lungi dar...mai bine nu
dar si noi va pupam dulce si va dorim o seara placuta!
eu am hranit piticii, Raresel e la somnicutul de voie iar Maribi se uita la tv :) e foarte atenta cu Rares, il pupa si il iubeste si daca vede ca vorbim cand doarme Rares ne atentioneaza, face "ssss" si pune manuta la gurita... e o dulce!! si merge si pe varfuri.... e atenta si il iubeste asa muuult...sper sa fie tot asa in continuare ca imi place la nebunie :D
va multumim tuturor de urari, va pupam, Rares bate palma cu baietii si pupa fetitele(ca o sa ii fie tare dragi :)) ), pe obrajori!
Teo, nu totul ii roz, intradevar e greu, uneori chiar f greu,ca sunt singura...sotul munceste si eu cu ei 2, dar ce sa facem, viata merge inainte, am 2 copii sanatosi si voiosi si suntem cu totii sanatosi ..ce sa imi doresc mai mult??? liniste sufleteasca...da, de cele mai multe ori avem...sanatate, intelegere, nici nu se mai pune in discutie....deci, suntem chiar bogati, desi chiar in adevaratul sens al cuvantului nu i tocmai asa, in rest spun cu mana pe suflet ca suntem chiar foarte bogati....si trebuie sa ii multumim lui DD ptr asta!
si ce sa mai zic, o fi greu dar satisfactia e si mai si, ca la orice lucru de altfel....cam gata de spus, m-as lungi dar...mai bine nu
dar si noi va pupam dulce si va dorim o seara placuta!
ioanna- Mamica rafinata
fetelor...doamne, ce de romane ati scris pe aici!!! se vede treaba ca nu aveti de lucru
ma suna cineva sa imi spuna in mare ce ati scris voi pe aici, ca n-am chef acum de citi , dar pare interesant asa, ce am citit printre randuri..dar imi pica ochii-n gura!!!
va pup pe toate si pe toti piticii si sper ca sunteti bine cu totii!!!!
ma suna cineva sa imi spuna in mare ce ati scris voi pe aici, ca n-am chef acum de citi , dar pare interesant asa, ce am citit printre randuri..dar imi pica ochii-n gura!!!
va pup pe toate si pe toti piticii si sper ca sunteti bine cu totii!!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
ioana felicitari pt bebe..s-au mai schimbat conditiile si la cuza voda cel putin fata de acum 4 ani cand l-am nascut pe fabi. a doua oara si la mine a fost mai bine si ma bucur ca sunteti acasa sanatosi
alinagherman- Mamica de cariera
noapte b una tuturor!
pupici ioanna , Alina,somn usor bebeilor
Bag si eu piticele la somn
pupici ioanna , Alina,somn usor bebeilor
Bag si eu piticele la somn
Neata!Teo,cum a fost la srand?V astept la o cafea....va doresc un weekend excelent....ren a bine,azi cred ca mergem la obor sa luam 2 canari... :hug:
nadvio1973- Mamica sexy
neata ...am venit la o cafeluta nadia
alinagherman- Mamica de cariera
neata la amiaza!
va pupam si va dorim o zi placuta, eu am baut un 2 in 1 si se pare ca am nevoie neaparat de o cafeluta!!!!! ca am avut o noapte.....cat se pooate de frumoasaaa, pff!!
Alina, multumim ptr urari. intr-adevar, s-au schimbat conditiile, sunt mai bune fata de cum erau.
pupicei
va pupam si va dorim o zi placuta, eu am baut un 2 in 1 si se pare ca am nevoie neaparat de o cafeluta!!!!! ca am avut o noapte.....cat se pooate de frumoasaaa, pff!!
Alina, multumim ptr urari. intr-adevar, s-au schimbat conditiile, sunt mai bune fata de cum erau.
pupicei
ioanna- Mamica rafinata
buna tuturor
noi Nadia acum plecam la Strand , nu vii si tu?suntem intre 14-17 pe acolo ce zici?
noi Nadia acum plecam la Strand , nu vii si tu?suntem intre 14-17 pe acolo ce zici?
..vreau si eu la strand! :33:
Buna fetele ! ice cream:
Buna fetele ! ice cream:
elena- Mamica cocheta
buna fetelor!!!!!!!!
Teo!!!!!!!! distractie placuta la strand
Teo!!!!!!!! distractie placuta la strand
brigitta- Mamica de cariera
Pagina 27 din 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(9)
» La o cafea intre prietene
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
Pagina 27 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA