Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 42 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 42 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 2466r05Ady.Biju

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 Kaqpztbratari magice

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 69m8w9 Shop/candles

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 2moa4jsbiosens.ro

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 2ef53k2reginamaria.ro

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o cafea intre prietene (18)!!

+21
Rania
Elena23
tit.ioana
roxanik
Maria
paul_A
nadvio1973
adriana
mofturaki
Gianina
teodoraion
swe
brigitta
elena
cecilia_7625
anka9mai
roxana ,mamica finuta
Raluca30
celina74
alinagherman
sandy
25 participanți

Pagina 27 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43  Urmatorul

In jos

Anunt Re: La o cafea intre prietene (18)!!

Mesaj Scris de sandy Vin Aug 19, 2011 3:08 pm

buna dimineata!!..o zi superba sa aveti!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Vin Aug 19, 2011 3:16 pm

buna dimineata fetele! am venit si eu la cafeluta...tati e dus sa spele masina si cand se intoarce plecam la tara...o sa stam la ai mei pana duminica seara si de luni gata cu binele, incepem munca La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 663254
Alex va ramane la tara la ia mei pana incepe gradinita, apropo stie cineva pe cat incepe anul scolar?
Ioana sa`ti traiasca micutul si sa va bucurati de el...bine ai revenit alaturi de noi! e tare frumos sa ai 2 copilasi micuti...unde in Iasi stai?
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Vin Aug 19, 2011 3:20 pm

multumesc Anka! e chiar frumos dar uneori dificil :)
stau in Tatarasi, am mai vorbit noi, daca mai tii minte, si cu Alina, pe alt forum(nu stiu daca am voie sa spun numele), si era vorba sa facem o intalnire....
am terminat cu tickerele, complicat d'le, acum pozele...
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 41
Joburi/Distractii : in special familia

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Vin Aug 19, 2011 3:21 pm

in Tatarasi, Gradinari? cred cad ca imi amintesc de tine....poate o sa reusim sa ne intalnim intr-o zi
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxanik Vin Aug 19, 2011 3:22 pm

buna fetele...anka eu stiu k pe 12 septembrie se incepe anul scolar. La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
roxanik
roxanik
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Vin Aug 19, 2011 3:23 pm

daaaaaaaa... n-am vorbit noi cine stie ce dar tot am schimbat 2-3 vorbe :D
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Vin Aug 19, 2011 3:35 pm

plecam la tara, mai vb...week-end placut tuturor La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Vin Aug 19, 2011 3:37 pm

Week placut Anka! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
eu ma chinui cu pozicile...in curand le vedeti!!!
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de Monicutza Vin Aug 19, 2011 4:07 pm

weekend placut Anka.
Eu tot pe 12 stiam ca incepe.
Monicutza
Monicutza
Mamica incepator
Mamica incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluca30 Vin Aug 19, 2011 5:32 pm

Buna ziua mamicutelor! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
Ioana bine ai venit alaturi de noi!Sa iti traiasca copii si sa te bucuri de ei La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
Anka weekend placut La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
Raluca30
Raluca30
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile

Sus In jos

Mesaj Scris de cecilia_7625 Vin Aug 19, 2011 5:38 pm

buna fetelor,eu diseara plec cu familia la Pitesti,mi-a aparut reteta in rev ,,click pentru femei,,
cecilia_7625
cecilia_7625
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Aug 19, 2011 5:52 pm

Buna fetele. La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129 La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 268808
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de nadvio1973 Vin Aug 19, 2011 5:58 pm

buna fetelor,ioana sa ti traiasca micul,sa fie sanatos,sa va aduca bucurii.La analize a mers fff bine,nu m au lasat cu el la prelevare..a fost mai bine pt ca nu a plans deloc ,a prmit si o carticica de colorat pt vitejia lui....in functie de rezultatul analizelor .....cred ca sapt viit intram la operatie...va pup! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
nadvio1973
nadvio1973
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de Monicutza Vin Aug 19, 2011 6:46 pm

l-am culcat pe Oliver..si am facut ceva de mancare.
Nu prea imi mai merge frigideru..pff..trebuie sa imi cumpar altu .Dar de unde bani..
Monicutza
Monicutza
Mamica incepator
Mamica incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Aug 20, 2011 1:14 am

Elena23 a scris:Buna dimineata dragi mamici si pitici! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129 Beau si eu o gura de cafea cu voi,apoi ma duc la treburi...Teo,ma intrebai cum stau cu serviciul...pai in ultimul timp am avut cam multe libere...in week-end am dat o fuga la Sinaia...de saptamana viitoare o sa fiu mai aglomerata putin...cam inghesuita La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 199844 la noapte sunt de servici si e si Gabi 24 de ore iar Dragos va dormi la fratele meu.
Sanatatae multa pititcilor bolnaviori! Anka ...te asteptam cu vestea cea mare...tare mi-e frica sa nu fii pus de mamaliga si noi acum la munte ca nu a mai tinut cont La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 199844 nu-mi ramane decat sa astept luna viitoare La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 611610 va pup si sa aveti o zi frumoasa si un week-end minunat!! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 693395

vai ce destainuiri Elena mama, si daca e un bebe vreti nu?

ioanna a scris:Buna dimineata si de la noi!
bebe e bine, papa si doarme, deocamdata nu avem colici, sper sa ne mearga asa in continuare. laptic are mami, chiar facusem putin furia laptelui in spital, am cerut si cam tarzior pompa de acasa si se cam intarisera sanii si m-au mai ajutat asistentele sa ma storc mai bine. Revin acusi cu detalii mai in amanunt. am povestea nasterii, imediat o copii din document si o postez aici... numai o clipa asteptati!
va pupam! punem si pozici ca am o clipa de respiro :D

Sa iti traiasca piticii, esti o curajoasa ca e mica diferenta..., am citit povestea si am vazut pozele va pup

anka9mai a scris:buna dimineata fetele! am venit si eu la cafeluta...tati e dus sa spele masina si cand se intoarce plecam la tara...o sa stam la ai mei pana duminica seara si de luni gata cu binele, incepem munca La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 663254
Alex va ramane la tara la ia mei pana incepe gradinita, apropo stie cineva pe cat incepe anul scolar?
Ioana sa`ti traiasca micutul si sa va bucurati de el...bine ai revenit alaturi de noi! e tare frumos sa ai 2 copilasi micuti...unde in Iasi stai?

cecilia_7625 a scris:buna fetelor,eu diseara plec cu familia la Pitesti,mi-a aparut reteta in rev ,,click pentru femei,,

drum bu si felicitari!

elena a scris:Buna fetele. La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129 La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 268808

nadvio1973 a scris:buna fetelor,ioana sa ti traiasca micul,sa fie sanatos,sa va aduca bucurii.La analize a mers fff bine,nu m au lasat cu el la prelevare..a fost mai bine pt ca nu a plans deloc ,a prmit si o carticica de colorat pt vitejia lui....in functie de rezultatul analizelor .....cred ca sapt viit intram la operatie...va La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129pup!

Ma bucur ca a trecut cu bine peste analize si multa bafta la rezultate

Azi am avut program scurt dar am stat in pat de la 16.00-18.00
Va pup si va doresc o zi frumoasa, maine vine Sandy si Cristy la noi, iar dupa amiaza mergem in TitAN la strand, va asteptam cu drag La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Sam Aug 20, 2011 2:56 am

buna seara buna seara la toata lumea!
eu am hranit piticii, Raresel e la somnicutul de voie iar Maribi se uita la tv :) e foarte atenta cu Rares, il pupa si il iubeste si daca vede ca vorbim cand doarme Rares ne atentioneaza, face "ssss" si pune manuta la gurita... e o dulce!! si merge si pe varfuri.... e atenta si il iubeste asa muuult...sper sa fie tot asa in continuare ca imi place la nebunie :D
va multumim tuturor de urari, va pupam, Rares bate palma cu baietii si pupa fetitele(ca o sa ii fie tare dragi :)) ), pe obrajori!
Teo, nu totul ii roz, intradevar e greu, uneori chiar f greu,ca sunt singura...sotul munceste si eu cu ei 2, dar ce sa facem, viata merge inainte, am 2 copii sanatosi si voiosi si suntem cu totii sanatosi ..ce sa imi doresc mai mult??? liniste sufleteasca...da, de cele mai multe ori avem...sanatate, intelegere, nici nu se mai pune in discutie....deci, suntem chiar bogati, desi chiar in adevaratul sens al cuvantului nu i tocmai asa, in rest spun cu mana pe suflet ca suntem chiar foarte bogati....si trebuie sa ii multumim lui DD ptr asta!
si ce sa mai zic, o fi greu dar satisfactia e si mai si, ca la orice lucru de altfel....cam gata de spus, m-as lungi dar...mai bine nu La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 199844
dar si noi va pupam dulce si va dorim o seara placuta! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Sam Aug 20, 2011 3:40 am

fetelor...doamne, ce de romane ati scris pe aici!!! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 199844 se vede treaba ca nu aveti de lucru La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 199844

ma suna cineva sa imi spuna in mare ce ati scris voi pe aici, ca n-am chef acum de citi , dar pare interesant asa, ce am citit printre randuri..dar imi pica ochii-n gura!!! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 199844

va pup pe toate si pe toti piticii si sper ca sunteti bine cu totii!!!! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de alinagherman Sam Aug 20, 2011 4:07 am

ioana felicitari pt bebe..s-au mai schimbat conditiile si la cuza voda cel putin fata de acum 4 ani cand l-am nascut pe fabi. a doua oara si la mine a fost mai bine si ma bucur ca sunteti acasa sanatosi La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
alinagherman
alinagherman
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Aug 20, 2011 4:08 am

noapte b una tuturor!
pupici ioanna , Alina,somn usor bebeilor
Bag si eu piticele la somn
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de nadvio1973 Sam Aug 20, 2011 12:28 pm

Neata!Teo,cum a fost la srand?V astept la o cafea....va doresc un weekend excelent....ren a bine,azi cred ca mergem la obor sa luam 2 canari... :hug:
nadvio1973
nadvio1973
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de alinagherman Sam Aug 20, 2011 2:50 pm

neata ...am venit la o cafeluta nadia La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 4508
alinagherman
alinagherman
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Sam Aug 20, 2011 4:53 pm

neata la amiaza!
va pupam si va dorim o zi placuta, eu am baut un 2 in 1 si se pare ca am nevoie neaparat de o cafeluta!!!!! ca am avut o noapte.....cat se pooate de frumoasaaa, pff!!
Alina, multumim ptr urari. intr-adevar, s-au schimbat conditiile, sunt mai bune fata de cum erau. La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
pupicei La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Aug 20, 2011 5:18 pm

buna tuturor
noi Nadia acum plecam la Strand , nu vii si tu?suntem intre 14-17 pe acolo ce zici?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam Aug 20, 2011 5:24 pm

..vreau si eu la strand! :33:
Buna fetele ! ice cream:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Sam Aug 20, 2011 5:29 pm

buna fetelor!!!!!!!!

Teo!!!!!!!! distractie placuta la strand La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 27 869129
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum