Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 49 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 49 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 14 din 43
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
Buna dimineata!
Multumesc Mona si Nadia pentru cafea !
Multumesc Mona si Nadia pentru cafea !
Maria- Administrator
Buna dimineata....o zi frumoasa sa aveti!! beau si eu o cafea cu voi ca imi prinde bine dupa tura de noapte...apoi iesim putin in oras sa ii cumpar lui Dragos pentru camin cate una,cate alta...
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Buna dimineata fetele :33: :dimi: o zii minunata sa aveti plina de dragoste si de fericire :hug: La multi ani !!! Cu multa fericire Maria ( de pe forum , sefa noastra ) si tuturor Mariilor mici si mari Teo te pupic am sa te sun deseara , si mie imi este dor de tine si fete !!!
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna dimineata...va doresc o zi frumoasa si La multi ani!!tuturor ce isi serbeaza numele!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
neata aproape de paranz fetele!!!! abia acum am reusit si eu sa va salut...vb de 1 ora si ceva cu iubita vecinului meu (sunt plecati in Anglia)
ce mai face`ti voi? eu is franta de oboseala.....aseara am fost la tara la ai mei si am adus cate ceva de mancare, bors si sarmale gata facut, o gainuta si oua...ce bine e cand ai parinti la tara si aproape de tine eu azi as fi vrut sa fac cate ceva prin casa dar fiind sarbatoare lenevim.....
am fost de i`am dus lui alex probele la analize si acum se uita la desene, se uita la desene....de dimineata a manacat branzica de vaci cu banana ca atunci cand era bebelus, tare fericit era a manca asa bun cand era mic
noi nu am facut mare pregatiri pt gradi...doar acum cumparat ceva de incaltat pt interior....astept sa vine sapt asat marfa din Ungaria ca sa ii iau ceva de imbracat, panataloni de trening si o ghecuta
ce mai face`ti voi? eu is franta de oboseala.....aseara am fost la tara la ai mei si am adus cate ceva de mancare, bors si sarmale gata facut, o gainuta si oua...ce bine e cand ai parinti la tara si aproape de tine eu azi as fi vrut sa fac cate ceva prin casa dar fiind sarbatoare lenevim.....
am fost de i`am dus lui alex probele la analize si acum se uita la desene, se uita la desene....de dimineata a manacat branzica de vaci cu banana ca atunci cand era bebelus, tare fericit era a manca asa bun cand era mic
noi nu am facut mare pregatiri pt gradi...doar acum cumparat ceva de incaltat pt interior....astept sa vine sapt asat marfa din Ungaria ca sa ii iau ceva de imbracat, panataloni de trening si o ghecuta
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
ce multe greseli de ortografie am facut...am uitat sa mai scriu de cand nu am mai intrat
anka9mai- Mamica cocheta
Buna ziua ! :33:
anka si mie mi se intampla s a scriu gresit ..inversez literele
azi merg dupa avizul epidemiologic , pe urma poate am timp sa ma odihnesc si eu un pic inainte sa plec iar la servici..cand ma intorc ma ia Alexia in primire sa o duc in parc...si uite asa sunt franta de oboseala
anka si mie mi se intampla s a scriu gresit ..inversez literele
azi merg dupa avizul epidemiologic , pe urma poate am timp sa ma odihnesc si eu un pic inainte sa plec iar la servici..cand ma intorc ma ia Alexia in primire sa o duc in parc...si uite asa sunt franta de oboseala
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
eu niciodata nu ma mai odihnesc...azi ca a fost sarbatoare am crezut ca o sa stau numai in pat....dar nu mi`a reusit a trebuit sa merg sa ii duc lui alex probele la cabinet si uite asa sunt in picioare de dim de la 7.30
anka9mai- Mamica cocheta
Buna ziua!
Va salut si eu din nou pe toate si va doresc o zi linistita!
Multumesc Roxi mult si La multi ani si pentru Maria ta
Va salut si eu din nou pe toate si va doresc o zi linistita!
Multumesc Roxi mult si La multi ani si pentru Maria ta
Maria- Administrator
buna tuturor!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
salutare ...inca sunteti ocupate cu pregatirile pt gradinita? si eu azi am mai facut curat la hainele lui fabi si am dat deoparte ce era mai mic ..la fel si la edy ... acum astept sa se incalzeasca oala cu apa de pe aragaz...si sa fac o baie ...au taiat apa calda asa ca ne chinuim cu incalzitul
alinagherman- Mamica de cariera
eu tocmai am pus gogosari, iamyyy abia astept sa mananc
ce vrednica esti teo !!!!... eu de oboseala .. am crezut ca ai scris ca ai facut gogosi , deja mi se facuse pofta
noapte buna !
noapte buna !
hahaha....numai la mancare va e gandul... dar chiar ca ar fi bune niste gogosi! yamiii
Am avut ajutoare, socra-miu i-a cumparat ieftin din piata cu 2 lei...si cand am ajuns acasa, ii spalase, ii curatase asa ca eu a trebuit doar sa ii pun in otet, desi reteta mea cerea ceva timp....
maine mai facc o tura de gogosari marinati cu sos...o reteta de la STEF30IASI...
Va pup, noapte buna!
Am avut ajutoare, socra-miu i-a cumparat ieftin din piata cu 2 lei...si cand am ajuns acasa, ii spalase, ii curatase asa ca eu a trebuit doar sa ii pun in otet, desi reteta mea cerea ceva timp....
maine mai facc o tura de gogosari marinati cu sos...o reteta de la STEF30IASI...
Va pup, noapte buna!
..uff ti-e dor de ea,,nu gluma~!!!! ..
sandy- Mamica cocheta
esti dusa fata!
ma duc sa dorm cica, dar as mai ''bantui''
ma duc sa dorm cica, dar as mai ''bantui''
buna dimineata!!!
buna Mona,,mc de cafeluta!!
un week-end placut va doresc si eu!!!
buna Mona,,mc de cafeluta!!
un week-end placut va doresc si eu!!!
sandy- Mamica cocheta
neata fetele! am venit si eu la cafea....la Iasi e vreme de facut copii sau de numarat bani....eu fac servici
o zi buna tuturor!
o zi buna tuturor!
anka9mai- Mamica cocheta
Buna dimineata fetele mele :33:
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna ziua ! :33:
Mona , dae ce matinala ai fost !!!.. m-am uitat de 2 ori la ora la care ai scris ( credeam ca ai scris iei , desi vazusem scris azi )
anka , si la noi e urat afara ... acum ma pregatesc s a plec s a fac cumparaturi din Real ... si am un chef !!!! ... dar e frigiderul gol .. e musai sa merg
Ieri am avut o surpriza din partea sefilor mei , mi-au facut cadou o galeata de detergent Ariel ( 12 kg) , sampon , gel de dus si sapun lichid ( in contul zilei mele de nastere )....chiar nu asteptam la asa ceva .
Mona , dae ce matinala ai fost !!!.. m-am uitat de 2 ori la ora la care ai scris ( credeam ca ai scris iei , desi vazusem scris azi )
anka , si la noi e urat afara ... acum ma pregatesc s a plec s a fac cumparaturi din Real ... si am un chef !!!! ... dar e frigiderul gol .. e musai sa merg
Ieri am avut o surpriza din partea sefilor mei , mi-au facut cadou o galeata de detergent Ariel ( 12 kg) , sampon , gel de dus si sapun lichid ( in contul zilei mele de nastere )....chiar nu asteptam la asa ceva .
Va pup mamicutelor.Eu am o stare foarta proasta azi.
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 14 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA