Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 99 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 99 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 2466r05Ady.Biju

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 Kaqpztbratari magice

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 69m8w9 Shop/candles

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 2moa4jsbiosens.ro

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 2ef53k2reginamaria.ro

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o cafea intre prietene (19)!!

+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți

Pagina 28 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Urmatorul

In jos

Anunt Re: La o cafea intre prietene (19)!!

Mesaj Scris de sandy Vin Sept 23, 2011 5:59 pm

buna fetelor,,am fost la scoala ,,si ne-a aratat dna niste grile de evaluare initiala ptr clasa 1,,,jne-am crucit cate sarcini au copilasii,,in 20 min,,,la abecedar si ptr 15 min la mate!!..
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Sept 23, 2011 7:32 pm

Buna fetele La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129 Eu am curtea plina de copii azi..le-am dat de mancare si le-am facut gogosi, acum se joaca...
Luni avem si noi sedinta la scoala, sa vedem ce ne va spune...M-a enervat ca azi a venit Maria de la scoala si mi-a zis ca a zis doamna sa ii duca nuci crude, sa vada cine o iubeste. Eu i-am zis sa ii duca cine are, noi de unde sa ii ducem?!la care Maria mi-a raspuns- nu mami, ma duc si caut, trebuie sa gasesc, altfel zice doamna ca nu o iubesc si nici ea nu o sa ma iubeasca !nu imi plac astfel de chestii...trebuia sa le spuna sa ii duca cine are, si vrea...nu sa ii santajeze asa...voi ce credeti? poate ca nu am dreptate, dar eu asa gandesc...
va pup, weekend placut La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 867249
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Sept 23, 2011 10:57 pm

Va pup pe toate fetele! La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129
Banbi la scoala se cer intr-una, noi anul acesta am scapat cu Adela ... cica au fost de ajuns anii trecuti! Cu Lavinia inca nu am avut sedinta, dar trebuie sa-i caut doar anumite servetele pentru maini, doar cele care sunt bune la aparatul lor din baie!! fug Sa le tot astepte ... pana imi fac eu timp sa cutreier tot orasul! La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 307664
Sandy, draga mea ... am trecut prin astea, sunt doat ... inceputul! Din pacate!!!!!!! Si doar copiii au de suferit, doar ei ... :ninja:
Elena, eu i-as zice doamnei vreo doua de ... "iubire"! La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 496116
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Sept 23, 2011 11:19 pm

Asa e Mona,,vai de copiii care nu au mers la gradi,,caci mai sunt in clasa la Criss astfel de copii!!..si se vede diferenta,,in plus sunt parinti care nu au venit cu copiii nici in prima zi de scoala,,si dna nu-i cunoaste!!.l..si asta ne spunea astazi,,ca se vad diferentele intre copiii care sunt parintii interesati de ei!!,,si ceilalti!!,,
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Sept 23, 2011 11:59 pm

buna tuturor,

Mona ma bucur ca ai intrat, ti-am dus dorul La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129

elena, nu stiu ce sa zic...poate a vrut sa ii castig, poate nu a fost un santaj emotional......cateodata mai zic si eu sa vad cine ma iubeste si sa le vezi ce se catara pe mine amandoua.

Va pup.
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de swe Sam Sept 24, 2011 2:16 am

Elena poate ii este pofta de nuci si nu isi poate aduna singura. nu te pripi sa o judeci ...este si ea om...ai rabdare si vezi ce se intampla. avem multi scolarei pe aici . La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129 pupacesc pe toti si pupic si mamicilor de scolari...huh ce mai trece timpul...oare o sa povestim aici si despre primul iubit/a??? in alta ordine de idei eu mi-am incuiat azi cheile de la masina si geanta si...tot in masina. La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129 La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 407405 in centru orasului si am ramas pe jos...si...in fine graznic, pana a venit sotul cu cheile de rezerva.La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 307664 si dah era plecat in alt orash ...ca in bancurile cu Bula o seara frumoasa La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 767878

swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Sept 24, 2011 2:29 am

si esti si blonda? La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 199844 am glumit, nu te suparav La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129 si eu sunt imprastiata....si mi se poate intampla mai rau La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129 ce face Raluca? tu esti bine in general?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinagherman Sam Sept 24, 2011 2:05 pm

neata ..va astept la cafeluta La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 4508 La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 4508 . am avuit si noi sedinta si ne-a dat lista cu rechizite care ajunge cam la 100 ron ..mai dan 20 pt caietele speciale si la noi fondul pt gradinita este 100 lei pt ca trebuie schimbate jaluzelele si covorul. educatoarele ne-au explicat ca nu sunt fonduri si de asta se cer bani. di ce ramane se i-au jucarii si materiale didactice. anul trecut s-a vazut diferenta. la inceput nu aveau mai nimic..acum au pe ce lucra. dar la noi nu dau tot parintii ...iar eduatoarele au pastrat toate bonurile si ne-au aratat pe ce s-au cheltuit banii ...
sa aveti o zi fr5umoasa si cu spor chiar daca este urat afara La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 867249
alinagherman
alinagherman
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Sept 24, 2011 2:16 pm

buna dimi,

o zi frumoasa si tie alina!la noi e chiar frumos afara! La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinagherman Sam Sept 24, 2011 2:22 pm

multumesc teo .... ce fac fetele? le place in week-end?
alinagherman
alinagherman
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Sam Sept 24, 2011 2:25 pm

neata fetelor!!!!!!!!

am venit si eu la o cafea cu voi La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 4508
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Sept 24, 2011 2:28 pm

buna dimineata!!

Tina imi imaginez ca a fost groaznic,,in acele momente!!! sa inteleg ca tel il aveai....ca asta era si mai rau,,sa ai tel in geanta

!!

neata Bri,,,haide,,chiar te asteptam!!..La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinagherman Sam Sept 24, 2011 2:29 pm

neata brigi , sandy La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 867249 ce faceti? ce fac copii?
alinagherman
alinagherman
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Sam Sept 24, 2011 2:34 pm

buna Sandy, alina, Tina :33:
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Sept 24, 2011 2:37 pm

buna Alina!!,,Criss se joaca ,,si-a fc te,ele de joi sa aiva week-endul liber!!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Sam Sept 24, 2011 2:39 pm

Buna dimineata fetele La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129 La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129
[/leftla o cafeluta sunt si eu :dimi: [left]
si la noi sunt cheltuieli in toi cu gradinita si cu scoala ..........in fine pana la urma cerintele sunt destul de mari si colo si colo acum sa vedem ce ofera d-nele educatoatre si d-nii profesori , care se intrec care mai de care in caiete speciale si culegeri :ninja: de parca s-ar spetii sa lucrdze de pe ele ...............nu comentez mai mult pt ca incep sa ma enervez , deja a avut primul conflict la scoala la Sebi . La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 390583 sper sa iasa bine ............am tacut am inghitit , dar mie frica cand voi erupe ruga vai de profesorii nostrii manjiti .......... La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 307664
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de alinagherman Sam Sept 24, 2011 2:42 pm

neata roxi si sper sa aveti un scolar usor La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129
alinagherman
alinagherman
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Sam Sept 24, 2011 2:45 pm

sarutmana Alina La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129 o zii frumoasa tuturor :hug:
chiar va simt aproape La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 867249
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Sept 24, 2011 2:47 pm

Buna tuturor!
Alina sa stii ca Bia cum s-a trezit a venit dormind aproape sa isi faca tema, e foarte constiincioasa, si Larisa vrea la gradi, asa ca ....nu au nevoie de week-wnd La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 199844 , glumesc...au nevoie dar ma bucur ca le place la gradi si scoala
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Sam Sept 24, 2011 2:49 pm

Bravo Teo , ma bucur pt voi La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Sept 24, 2011 2:51 pm

neata Roxy,,ai dreptate,,vedem in ce stare ,,e sistemul !!,,cati promovati avem la testari!!!!..si atunci!!,,de ce le trebuiesc atatea??...spre surprinderea mea acum o saptamana in urma mergand spre scoala,,cu Criss,,,ne-am intalnit cu 2 vecine ,,una de 9 ani!!,,si cealalta de 12 ani!!,,si eu sunt tot timpul,,pusa,,pe intrebari cum e la scoala,,si apoi am intrebat,,cu gandul de a mi raspunde,,unul din cei 2,,(Criss si denisa,,cea de 9 ani)...in ce anotimp suntem,,si care sunt lunile anotimpului,,,,am intrebat-o pe Denisa,,nimik,,,tacere,,totala,,si apoi,,,ii spun celei de 12 ani!!,,sa spun a ea,,si stupoare,,nu stia,,le-AM rugat pe criss,,sa le spuna ...si le-a spus el!!..La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 740747
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Sam Sept 24, 2011 2:56 pm

offfffffffff Sandy e dramatic prin ce trec copii nostrii , nu ma bat cu pumnul in piept degeaba , copii mei au noroc ca primesc o educatie de acasa si mai ales ca ma impun mult in educatia lor , toata ziua stau si le raspund la toate intrebarile ( ei sunt privilegiati fata de lti copii ai caror parintii sunt plecati sau mai stiu eu >...........) dar nici profesorii nu-si dau silinta . de exemplu acum vor sa faci pregatire cu coplilu si daca e nevoie si daca nu ......... La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 16974 e strigator la cer , mai ales ca-si formeaza un grup de copii cu care lucreaza ..........restul ????!!!
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Sept 24, 2011 3:01 pm

asta e o mare problema,,asa se fc mai peste tot!!,,cand incep sa se formeze,,cei foarte buni,,,si restul,,,restul ,,,ar trebui sa fie mai solicitati,,si sa li se acorde atentie!!,,nu lasati,,ca-s dobitoci,,,nu sunt asa,,dar noi ii putem transforma,,demoralizandu-i,,,spunandu-le in fata clasei,,"nu esti bun de nimik"..stai jos 4...in loc sa incercam sa exploatam la maxim ce se poate scoate de la acel copil!!!,,,cand a raspuns corect,,sa-l motivam,,sounandu-i,,astazi ai fost foarteatent si ai raspuns bine,,felicitari,,tine-o tot asa!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Sam Sept 24, 2011 5:26 pm

bine graesti Sandy , intr-adevar nici invatatorii nu-s motivati , dar Dumnezeu ii schimba , daca vor
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluca30 Sam Sept 24, 2011 5:36 pm

buna fetele :33:
eu mai am de facut gemul de prune si am incheiat cu pregatirile de iarna La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 3331118356
Intradevar sistemul nostru de invatamant este varza,daca nu ne ocupam noi de copii nu stiu cati vor reusi.Sunt parinti care poate ar vrea sa ii ajute la invatat dar pur si simplu nu au timp ptr ca trebuie sa munceasca sa poata sa pun o paine pe masa.Eu sper ca in cativa ani lucrurile sa se puna la punct in tara noastra La o cafea intre prietene (19)!! - Pagina 28 869129
Raluca30
Raluca30
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : ador plimbarile

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum