Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 85 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 85 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 15 din 43
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
super sefi cuscra :soare: asa da cadou
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
salutare ...e asa urat la noi si imi este asa de somn dar copii nu vor sa doarma ..am rezolvat cu analizele lui fabi si le-am si dus la gradi....
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
Buna ziua !... azi am tot fost pe drumuri , dupa ce abia am venit cu cumparaturile ...am vut s a ii fac abonament pe RATB baiatului ...si nu ma reusit ... nu are carnetul d e elev vizat , am fost la fosta scoala si au zis sa ma duc la liceul unde a intrat ... asa ca m-am lasat pagubasa si i-am incarcat cardul meu de calatorie pana face rost de viza .
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna tuturor
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Ghiciti? Am feteeeee!
O seara placuta si ... noapte buna! :itiofer:
O seara placuta si ... noapte buna! :itiofer:
mona_mami- Mamica cocheta
Buna dimineata eu am insomnii cred ca intru la menopauza se pare ca sunt singura la cafea in dimineata asta.
Sa aveti un week-end placut fetele!! :33: :dimi:
Sa aveti un week-end placut fetele!! :33: :dimi:
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna dimineata fetele , am revenit si eu dupa o absenta de mai bine de o saptamana ,,,,,, mi-a fost dor de voi si am multe de povestit , cert este ca am fost rechemata din concediu si joi si vineri am fost la servici.... practic ultima parte din concediu mi-a fost stricata si ne-am dat cu totul peste cap planurile
neata elena , multumim pentru cafeluta , la 6.30 m-am trezit si eu dar pana acum am gatit
imi plac mult emoticoanele autumn:
o zi minunata va doresc si eu
neata elena , multumim pentru cafeluta , la 6.30 m-am trezit si eu dar pana acum am gatit
imi plac mult emoticoanele autumn:
o zi minunata va doresc si eu
neata!!...va pup fetelor,,zi frumoasa!!..
Elena AMR:14 ZILE SI NE VEDEm..
Elena AMR:14 ZILE SI NE VEDEm..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Te pup Adriana,si noua ne-a fost dor de tine..... imi pare rau ca ai fost chemata la servici...deh ,se mai intampla...ce ai gatit bun??Gabita ce face??
Si eu am in cuptor o fripturica de porc,am pregatit si cartofii pentru piure si vreau sa ies putin cu Dragos sa ii cumpar adidasi.
Sandy...daaaa mai e putin,chiar m agandeam azi ca peste doua saptamani sunt la nunta....dar o sa venim seara la masa...asa cred...mai vorbim oricum ai bagat porumbul in porumbar????
Si eu am in cuptor o fripturica de porc,am pregatit si cartofii pentru piure si vreau sa ies putin cu Dragos sa ii cumpar adidasi.
Sandy...daaaa mai e putin,chiar m agandeam azi ca peste doua saptamani sunt la nunta....dar o sa venim seara la masa...asa cred...mai vorbim oricum ai bagat porumbul in porumbar????
Elena23- Mamica eleganta
buna dimi
Ce aiurea Adriana ca ai fost chemata la serviciu,...
Ti-am simtit lipsa
Ce aiurea Adriana ca ai fost chemata la serviciu,...
Ti-am simtit lipsa
:33: buna ziua fetelor!Mai aveti cafeluta si ptr mine?Eu ma pregatesc sa merg la dr.de ieri ma doare o ureche foarte tare.Imi puteti recomanda sa merg undeva?Ma gandeam sa merg la spitalul Panduri.
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
la Panduri a fost si mama mea si foarte bine a fost tratata.
buna teo , sandy , elena, raluca , acum am venit si noi de afara binenteles ca gabi iar ma suparat ,,,,, eu il strig si el nu ma aude deloc , sta se uita la mine si apoi imi intoarce spatele si se joaca cu copii , fetele voi cum procedati cu ei cand nu va asculta ca eu nu mai stiu ce metoda sa aplic
sandy v-ati apucat de cules? ..... si emil este la mama la cules de porumb , eu insa daca am lucrat nu am mai ajuns
elena ce mai faci? dragos?
raluca multa sanatate iti doresc , si cred ca la panduri vei fi bine ingrijita
sandy v-ati apucat de cules? ..... si emil este la mama la cules de porumb , eu insa daca am lucrat nu am mai ajuns
elena ce mai faci? dragos?
raluca multa sanatate iti doresc , si cred ca la panduri vei fi bine ingrijita
Eu le pedepsesc, nu le mai las la tv sau nu le mai dau dulciuri o perioada si chiar ma tin de cuvant, dar ele ma asculta de fel...
fetele, cele ce aveti copii la scoala am nevoie de un sfat:ce le puneti la pachet?????????? hellpppppppppppppp
ei teo poate asta este greseala la mine , eu nu reusesc sa ma tin de cuvant
cat priveste pachetul , nu stiu , dar cred ca sandviciuri
cat priveste pachetul , nu stiu , dar cred ca sandviciuri
cand fetele mele nu ma asculta le pedepsesc la colt prima oara,dupa care daca tot nu ma asculta nu le mai las la televizor sau la calculator.
Teo eu la fete la gradinita le dau senvisuri,dar am grija sa fie cu produse fara prea multi coloranti si conservanti.Eu le pun cu Almete sau salamuri bio.
Teo eu la fete la gradinita le dau senvisuri,dar am grija sa fie cu produse fara prea multi coloranti si conservanti.Eu le pun cu Almete sau salamuri bio.
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Buna fetele V-ati pregatit pentru scoala? gradinita?
elena- Mamica cocheta
mai avem Elena, mai multe de pus la punct, nu am suficiente ore la cata treaba am..
Buna ziua !... azi abia acum am reusit sa intru la calculator , toata ziua am facut curatenie si inca mai am ... am pus s a fac si gem de prune , masina spala ...noroc ca mancare am facut aseara. Mai ma odihnesc si eu o ora si plec la munca .
Raluca , sanatate !
Teo , eu tot la sandwichuri m-am gandit pt scoala si gradi , dar o sa le pun cu felii de branza topita .. si poate lui Cata cu salam uscat ...mi-e teama sa nu se altereze de la caldura.
Adriana , e cam aiurea ca ti-au stricat concediul.
Raluca , sanatate !
Teo , eu tot la sandwichuri m-am gandit pt scoala si gradi , dar o sa le pun cu felii de branza topita .. si poate lui Cata cu salam uscat ...mi-e teama sa nu se altereze de la caldura.
Adriana , e cam aiurea ca ti-au stricat concediul.
eu cu gradi nu am probleme, Lucica, ca Larisa e program prelungit, platesc dar mananca si doarme acolo..
Apropo sa stii ca tocmai ce am facut gogosi!
Apropo sa stii ca tocmai ce am facut gogosi!
neata fetele, va invit la cafeluta
o zi minunata tuturor autumn:
ce program avetiu astazi?
o zi minunata tuturor autumn:
ce program avetiu astazi?
Buna dimineata!! Adriana :33: Ne bem cafeaua impreuna??? Eu astept sa se trezeasca Dragos,sa-i dau sa pape si mergem putin in vizita la mama soacra,apoi oduhna ca diseara sunt de servici...cam asta este programul nostru.Voi?? v-ati gandit la ceva?? dar parca Emil e la cules de porumb....sau a venit??
O duminica placuta tuturor!!aaaaaaaaaa am uitat sa va spun ca aseara am fost la concert a cantat Pepe la zilele orasului...cam putin..o ora si asta a fost!
O duminica placuta tuturor!!aaaaaaaaaa am uitat sa va spun ca aseara am fost la concert a cantat Pepe la zilele orasului...cam putin..o ora si asta a fost!
Elena23- Mamica eleganta
Buna dimineata !
Teo , ce parere are Larisa de gradinita ? vrea s a mearga ?... cat despre gogosi , cred ca am venit cam tarziu ...probabil s-au terminat deja.
Adriana , multumesc pt cafea !... azi nu plec nicaieri la plimbare , trebuie sa ma ocup si de mine un pic ...vreau s a ma vopsesc , merg s a cumpar paine pentru sandwichuri si ceva dulce .... si m-am gandit s a cumpar si florile pentru gradinita ...banuiesc ca se pastreaza bine pana maine..... iar pe seara ma duc la servici ...imi fac treaba pt maine ca sa fiu libera dimineata
Teo , ce parere are Larisa de gradinita ? vrea s a mearga ?... cat despre gogosi , cred ca am venit cam tarziu ...probabil s-au terminat deja.
Adriana , multumesc pt cafea !... azi nu plec nicaieri la plimbare , trebuie sa ma ocup si de mine un pic ...vreau s a ma vopsesc , merg s a cumpar paine pentru sandwichuri si ceva dulce .... si m-am gandit s a cumpar si florile pentru gradinita ...banuiesc ca se pastreaza bine pana maine..... iar pe seara ma duc la servici ...imi fac treaba pt maine ca sa fiu libera dimineata
Buna dimineata fetele azi ne pregatim intens de scoala si gradi , mergem sa cumparam floricele , calcam , ......... deci ,..............ne pregatim intens , sa vad cum ma impart sa cunosc educatoarea gemenilor dar si diriginta lui Sebi . In rest........ va pup pe toate ice cream: ice cream: ice cream: ice cream: ice cream: ice cream:
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 15 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA