Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 24 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 24 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 16 din 43
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
buna fetele , am revenit si eu , pana acum am calcat si acum ne pregatim sa iesim in parc , flori cumpar si eu tot de astaziu , cred ca vor rezista pana maine
elena emil nu a venit inca de la tara , vine dupaamiaza
servici usor elena si lucica
pupici roxy , o zi usoara iti doresc ,
elena emil nu a venit inca de la tara , vine dupaamiaza
servici usor elena si lucica
pupici roxy , o zi usoara iti doresc ,
buna fetele , am revenit de afara , am cumparat si floricele , crezanteme romanesti 3 lei firul ..... cam scumpe mi se pare dar ce sa facem ..... profita si florari acum !
va servesc cu un suculet
gabi al meu deja vrea sa ma dea afara de lapc ..... vrea jocuri cu generatorul rex! :pc:
va servesc cu un suculet
gabi al meu deja vrea sa ma dea afara de lapc ..... vrea jocuri cu generatorul rex! :pc:
Buna!! eu nu am cumparat flori....am vrut sa ies putin din tipare le-am luat la doamne cate un set Volare de la oriflame si la ingrijitoare tot asa cate un parfumel...m-am gandit ca florile se ofilesc repede... cumnata mea mi-a zis ca le invat cu narav dar deh...cati baieti are mama....
beau si eu o cafea cu voi si mai butonez.am vrut sa dorm dar nu am putut...baietii mei dorm...Adriana,te vad pe aici....ce faci?? ai cazut la pace cu Gabita??
beau si eu o cafea cu voi si mai butonez.am vrut sa dorm dar nu am putut...baietii mei dorm...Adriana,te vad pe aici....ce faci?? ai cazut la pace cu Gabita??
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna elena , hmmmmm cam mult zic eu pentru prima zi , de craciun , paste , 1- 8 marie ce la mai duci?
eu acum am intrat , pana acum am facut o placinta de mere si am bagat niste pulpe cu cartofi la cuptor .
Pe gabi acum l-am scos de la pc , este rosu tot la fata ,,,,, acum chipurile se joaca cu jucariile
tu ce faci? de ce nu dormi? am inteles ca lucrezi diseara
eu acum am intrat , pana acum am facut o placinta de mere si am bagat niste pulpe cu cartofi la cuptor .
Pe gabi acum l-am scos de la pc , este rosu tot la fata ,,,,, acum chipurile se joaca cu jucariile
tu ce faci? de ce nu dormi? am inteles ca lucrezi diseara
Acum m-am trezit din somn , mai obosita decat m-am culcat... am fost si eu si am cumparat flori ( gerbera)..le am pe balcon la racoare .
Cred ca o sa cedez nervos zilele astea , eu asa patesc cand stau in stres si astept ceva cu nerabdare ... deja mi-e frica de ziua de maine ,nu stiu cat de rabdatoare va fi educatoarea mea ..nu stiu la ce sa ma astept din partea Alexiei ( anticipez doar), e prima data cand o las cu cineva strain....si stiti ca eu am probleme cu ea de cand avea 5 luni in privinta persoanelor straine .
Cred ca o sa cedez nervos zilele astea , eu asa patesc cand stau in stres si astept ceva cu nerabdare ... deja mi-e frica de ziua de maine ,nu stiu cat de rabdatoare va fi educatoarea mea ..nu stiu la ce sa ma astept din partea Alexiei ( anticipez doar), e prima data cand o las cu cineva strain....si stiti ca eu am probleme cu ea de cand avea 5 luni in privinta persoanelor straine .
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
celina74 a scris:Buna dimineata !
Teo , ce parere are Larisa de gradinita ? vrea s a mearga ?... cat despre gogosi , cred ca am venit cam tarziu ...probabil s-au terminat deja.
Adriana , multumesc pt cafea !... azi nu plec nicaieri la plimbare , trebuie sa ma ocup si de mine un pic ...vreau s a ma vopsesc , merg s a cumpar paine pentru sandwichuri si ceva dulce .... si m-am gandit s a cumpar si florile pentru gradinita ...banuiesc ca se pastreaza bine pana maine..... iar pe seara ma duc la servici ...imi fac treaba pt maine ca sa fiu libera dimineata
Buna tuturorr iin primul rand
Eu am fost la biserica si acum ne pregatim iar de plecare..tot la biserica.
Lucica, Larisa e incantata, sunt sigura ca nu o sa am probleme, abia asteapta, ea e ff sociabila, e obisnuita cu multi copii caci in fiecare duminica a interactionat cu alti copii la biserica si chiar au plecat fara mine prin parc, a stat si la ai mei o sapt fara sa vrea sa se mai intoarca.., e cu totul alta fire fata de Bianca,
Cat despre gogosi sa stii ca mai sunt, ca masina mea de paine face muuuuuuuuulte si le face singura, asta imi place eu doar le coc.
roxana ,mamica finuta a scris: Buna dimineata fetele
azi ne pregatim intens de scoala si gradi , mergem sa cumparam floricele , calcam , ......... deci ,..............ne pregatim intens , sa vad cum ma impart sa cunosc educatoarea gemenilor dar si diriginta lui Sebi . In rest........ va pup pe toate
pai de ce i-a pus in clase separate? e cam aiurea...asa e normal?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Ce bine de tine Teo !..... fata mea parca e alt soi , nu seamana cu noi deloc
Roxana are un copil la scoala si doi la gradi ....din cauza asta nu stie cum sa se imparta ( am vazut ca ai scris ceva mai sus )
Roxana are un copil la scoala si doi la gradi ....din cauza asta nu stie cum sa se imparta ( am vazut ca ai scris ceva mai sus )
aa..da acum am inteles despre Roxi, si eu am probl asta, dar o s-o duc pe Bia prima data apoi pe Larisa, ca pe doa,mna Larisei o cunosc deja ca e aceeasi cu a Biancai..
Lucica, sa stii ca nici Biaa nu era prea sociabila dar la noi biserica , cu programul pt copii face ff mult, cateva ore in care ei stau in alta camera si coloreaza, se joaca si stiu ca mama e in camera cealalta, le da incredere in ei..
Lucica, sa stii ca nici Biaa nu era prea sociabila dar la noi biserica , cu programul pt copii face ff mult, cateva ore in care ei stau in alta camera si coloreaza, se joaca si stiu ca mama e in camera cealalta, le da incredere in ei..
Adriana,nu pot dormi ziua nici sa ma pici cu ceara cam mult dar acum le-am luat ...iar de Craciun si celalalte sarbatori vom pune bani ...eu va spun sa aveti o seara linistita....pe maine!! bafta la toti copilasii la gradi,camin,scoala,liceu....un inceput de an scolar norocos cu multe note de foarte bine!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna fetelor,am sosit si noi de la mare cu amintiri placute
ne-am distrat,suntem bronzati, v-am dus dorul mai ales la cafea
pe maine dimineata
ne-am distrat,suntem bronzati, v-am dus dorul mai ales la cafea
pe maine dimineata
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna seara fetele! e gata vacanta! de maine toti copilasii la gradi si la scoala!!!!
noi o sa mergem doar pt prezenta,pt ca lui Alex al meu iau iesit viermisori
noi am fost la tara de ieri si am venit azi pe la 16 dar am dormit pana la 19
acum am intrat sa va citesc din urma si sa va salut sa nu cumva sa ma dati disparuta
noi o sa mergem doar pt prezenta,pt ca lui Alex al meu iau iesit viermisori
noi am fost la tara de ieri si am venit azi pe la 16 dar am dormit pana la 19
acum am intrat sa va citesc din urma si sa va salut sa nu cumva sa ma dati disparuta
anka9mai- Mamica cocheta
buna seara fetelor!! asa cum zici anka..de maine toata lumea la scoala, gradi..mai putin noi
si eu ma duc saptamana viitoare cu fetele la un control, urina, copro si sange...sa vad cum stau mandrele mele...!!!
eu astazi am pus tocana de legume la borcane, nist zacusca am sa fac maine, am pus patrunjel, leustean si tarhon la congelator... si cam gata pt. iarna!!
si eu ma duc saptamana viitoare cu fetele la un control, urina, copro si sange...sa vad cum stau mandrele mele...!!!
eu astazi am pus tocana de legume la borcane, nist zacusca am sa fac maine, am pus patrunjel, leustean si tarhon la congelator... si cam gata pt. iarna!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
buna seara fetelor,,amn citit din urma,,si vad ca toata lumea ca si noi ,,e in toiul pregatirilor ptr scoala!!!(gradi),,,multi pupici ptr toti copilasi!!,,si sa speram ca va fi bine ptr toti!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
noapte buna, nu uitati a faceti pozeeeeeeeeeeeeeee
Neata mamicilor.....am facut azi cafeaua pt sorul meu .....dar asa emotii am pt ren la gradi incit am pus sare in loc de zahar....hahhaahha,cred ca au am mai multe emotii decit ren,de inima de mama.O zi buna tuturor!
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetele , eu sunt la servici deja , la cafeluta
pe gabi il duce emil la gradi desi as fi vrut sa fiu si eu acolo nu sa putut
nadia super tare faza cu sarea imi imaginez cat de delicioasa a fost
mult succes tuturor copilasilor in noul an scolar
ioana ai fost foarete harnicuta , eu astazi cred ca fac putin compot ( vreo 7-8 borcane) de pere si piersici , zacusca cred ca fac vineri , mai am de copt ardei capia si cam atat
pe gabi il duce emil la gradi desi as fi vrut sa fiu si eu acolo nu sa putut
nadia super tare faza cu sarea imi imaginez cat de delicioasa a fost
mult succes tuturor copilasilor in noul an scolar
ioana ai fost foarete harnicuta , eu astazi cred ca fac putin compot ( vreo 7-8 borcane) de pere si piersici , zacusca cred ca fac vineri , mai am de copt ardei capia si cam atat
neata fetelor,ce gust bun are cafeaua pe forum
am sosit si noi ieri din vacanta de la mare,a fost superb
eu nu o duc azi pe Lari la gradi k nu am aviz-trebuia sa-l iau vineri
am sosit si noi ieri din vacanta de la mare,a fost superb
eu nu o duc azi pe Lari la gradi k nu am aviz-trebuia sa-l iau vineri
Buna dimineata! La o cafea mica vin si eu!
Am dus-o pe Lavinia la gradinita ... deocamdata a fost OK ... de fapt, am lasat-o si am fugit ! Ce mama sunt!!!!! Dar daca mai stateam de vorba cu educatoarele cred ca o incurcam! Sper sa se obisnuiasca! Am avut noroc ca imediat de am intrat in sala de grupa, Lavinia a si cerut tot felul de jocuri de pe dulapuri, a luat-o educatoarea si ... gata a fost! Am profitat, si am plecat!
Acum o duc pe Adela la scoala! Ea incepe astazi festivitatea doar la ora 9,00.
Va doresc mult succes in noul an scolar tuturor! Si ... multa rabdare pentru copilasii care incep anul acesta scoala!
O zi minunata!
Am dus-o pe Lavinia la gradinita ... deocamdata a fost OK ... de fapt, am lasat-o si am fugit ! Ce mama sunt!!!!! Dar daca mai stateam de vorba cu educatoarele cred ca o incurcam! Sper sa se obisnuiasca! Am avut noroc ca imediat de am intrat in sala de grupa, Lavinia a si cerut tot felul de jocuri de pe dulapuri, a luat-o educatoarea si ... gata a fost! Am profitat, si am plecat!
Acum o duc pe Adela la scoala! Ea incepe astazi festivitatea doar la ora 9,00.
Va doresc mult succes in noul an scolar tuturor! Si ... multa rabdare pentru copilasii care incep anul acesta scoala!
O zi minunata!
mona_mami- Mamica cocheta
Buna dimineata !
Mult succes in noul an scolar copilasilor nostri !
Acum m-am intors si eu de la gradinita , cum era de asteptat Alexia a facut "show " , imi era tare mila de ea , era disperata ... a inceput sa tipe si sa planga inca de la intrarea in gradinita, am asteptat sa plece majoritatea parintilor ca sa o las in grija educatoarei, care e foarte draguta , tanara ,cum am vrut eu ( cred ca daca era in varsta , nu o putea suferi Alexia ), am mai asteptat un sfert de ora pana s-a potolit si a reusit sa o aseze la o masuta ( ingrijitoarele veneau pe hol sa-mi spuna ce mai face ) , acum la 10 merg sa o iau , oricum am emotii cel putin o saptamana de-acum incolo. Ea si cu un baietel ce mai plangeau , in rest erau cuminti copii.
Revin cu poze dupa amiaza , poate mai reusesc sa ii fac cand o iau acasa .
Mult succes in noul an scolar copilasilor nostri !
Acum m-am intors si eu de la gradinita , cum era de asteptat Alexia a facut "show " , imi era tare mila de ea , era disperata ... a inceput sa tipe si sa planga inca de la intrarea in gradinita, am asteptat sa plece majoritatea parintilor ca sa o las in grija educatoarei, care e foarte draguta , tanara ,cum am vrut eu ( cred ca daca era in varsta , nu o putea suferi Alexia ), am mai asteptat un sfert de ora pana s-a potolit si a reusit sa o aseze la o masuta ( ingrijitoarele veneau pe hol sa-mi spuna ce mai face ) , acum la 10 merg sa o iau , oricum am emotii cel putin o saptamana de-acum incolo. Ea si cu un baietel ce mai plangeau , in rest erau cuminti copii.
Revin cu poze dupa amiaza , poate mai reusesc sa ii fac cand o iau acasa .
o sa se obisnuiasca Cely cu gradinita,asa e ,,despartirea,, de mama
cecilia , trebuie sa recunosc ca am o fetita cu o personalitate puternica ...cred ca o sa cam am de tras cu ea ... e prima data cand ramane cu cineva strain , e un soc pentru ea .
:33: Buna dimineata!Si eu am fost cu fetele la gradinita,Pe Iulia nu am mai duso in clasa la Madalina si era putin cam suparata cand am plecat,sper sa stea la grupa ei.
Nadia foarte tare faza cu sarea in cafea.
Azi vreau sa coc vinete ptr iarna
Nadia foarte tare faza cu sarea in cafea.
Azi vreau sa coc vinete ptr iarna
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
si Larisa e la fel,nu stiu dak ai citit ce am sc cu privire la cum a decurs gradi prima data pt fata mea
2 sapt a stat retrasa pe marginea patutului ,nu manca nimic,nu vorbea cu nimeni,nu se juca iar dim cand o lasam era jale mare,tipete puternice,urleteeee,dar d-na ed mi-a zis sa nu cedez k altfel nu va mai sta,si la pranz cand o luam acasa imi zicea k ia placut la gradi dar maine sa n-o mai duc.apoi sa obisnuit,te cred k e socul mare dar sa vezi peste putin timp k o sa-i placa
2 sapt a stat retrasa pe marginea patutului ,nu manca nimic,nu vorbea cu nimeni,nu se juca iar dim cand o lasam era jale mare,tipete puternice,urleteeee,dar d-na ed mi-a zis sa nu cedez k altfel nu va mai sta,si la pranz cand o luam acasa imi zicea k ia placut la gradi dar maine sa n-o mai duc.apoi sa obisnuit,te cred k e socul mare dar sa vezi peste putin timp k o sa-i placa
am venit si eu la cafea! am fost si noi la gradi.....urat inceput de an scolar! nu s`a organizat nimic....am stat 20 min la usa pana ne`a venit randul la cabinetul medical....aglomeratie, caldura si multa nemultumire din partea parintilor care s`au asteptat la o fetivitate de incepere a noului an scolar...
Alex al meu si`a dat in petec ca deobicei...nu a vrut sa stea la gradi. si eu am gresit putin ieri ca m`a auzit cand vb cu sotul ca e posibil sa nu`l primeasca daca nu avem analizele si el bun bazat pe asta a vrut inapoi acasa...dar multi din copii azi au venit doar pt prezenta!
Alex al meu si`a dat in petec ca deobicei...nu a vrut sa stea la gradi. si eu am gresit putin ieri ca m`a auzit cand vb cu sotul ca e posibil sa nu`l primeasca daca nu avem analizele si el bun bazat pe asta a vrut inapoi acasa...dar multi din copii azi au venit doar pt prezenta!
anka9mai- Mamica cocheta
si gabi al meu era dimineata cam suparat ca incepe gradi , dar la noi nu mai este cazul sa planga .... de 3 ani sa obisnuit insa tot greu le este ..... cert este ca se vor obisnui pana la urma si de obicei plang putin la inceput , apoi se ia cu joaca si uita ......
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
Pagina 16 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA