Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 76 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 76 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 29 din 43
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
Neatza fetele
Sa nu fiu inteleasa gresit...pe mine nu m-a deranjat ca a cerut ci modul in care a facut-o..sau poate Maria a inteles gresit....o sa il trimit pe tati azi sa caute pe undeva cateva nuci...
Oricum avem o doamna invatatoare foarte de treaba... Maria merge cu drag la scoala si imi place...
Pupici fetelor si spor la treaba
Sa nu fiu inteleasa gresit...pe mine nu m-a deranjat ca a cerut ci modul in care a facut-o..sau poate Maria a inteles gresit....o sa il trimit pe tati azi sa caute pe undeva cateva nuci...
Oricum avem o doamna invatatoare foarte de treaba... Maria merge cu drag la scoala si imi place...
Pupici fetelor si spor la treaba
elena- Mamica cocheta
buna Elena,,am inteles ce te-a deranjat!!,,ca s-a exprimat astfel,,incat copiii,,au crezut ca cine nu-i va duce nuci!!,,ea va crede ca ei nu o iubesc!!..e bine ca-i place Mariei,,saracuta,,ea chiar vroia sa caute numai sa nu creada dna ca nu o iubeste!!..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
BUNA FETELE , AM REUSIT SI EU SA VIN LA CAFELUTA , DE AZI DIMINEATA TOT UMBLU SI GATESC , DE ASTAZI GABI A INCEPUT LECTII DE taiwando si este foarte incantat .....apoi am ajuns acasa si m-am apucat de mancare , nu mai pot sunt rupta de oboseala .....
eu nu mai vreau sa comentez deloc ce se intampla in sistemul nostru de invatamant , este din ce in ce mai rau si in continuare va fi si mai rau , vai de saraci copii
eu nu mai vreau sa comentez deloc ce se intampla in sistemul nostru de invatamant , este din ce in ce mai rau si in continuare va fi si mai rau , vai de saraci copii
buna Adriana..multi pupici..eu cam in 2 ore,,ma vad cu Elena..va pup pe toate ..seara buna!!
sandy- Mamica cocheta
noi am fost sa o inscriu pe Alessia la danduri...e super-incantata! vedem peste 1 sapt cand va incepe...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
ooofff...salut, dragele noastre...
ma mai tineti minte??sau nu???
eu am avut o problema..am fost operata de apendicita...pe 14 luna asta m-a apucat o durere..ingrozitoare!!...intr-o parte..nu mai puteam..am chemat repede cumnata sa stea cu copii si am plecat la spital...nici nu va imaginati ce greu mi-a fost...
sunt bine..mi-au dat drumul acasa...operatia m-a durut destuld e tare...
copilasii sunt bine...Rares mai are inca colici dar e bine...in rest suntem bine...imi cer scuze ca nu am intrat dar am avut treaba ca am renovat putin prin casa, Rares cu colicii, dupa operatia...offf....
va pupam si ne-ati lipsit...
ma mai tineti minte??sau nu???
eu am avut o problema..am fost operata de apendicita...pe 14 luna asta m-a apucat o durere..ingrozitoare!!...intr-o parte..nu mai puteam..am chemat repede cumnata sa stea cu copii si am plecat la spital...nici nu va imaginati ce greu mi-a fost...
sunt bine..mi-au dat drumul acasa...operatia m-a durut destuld e tare...
copilasii sunt bine...Rares mai are inca colici dar e bine...in rest suntem bine...imi cer scuze ca nu am intrat dar am avut treaba ca am renovat putin prin casa, Rares cu colicii, dupa operatia...offf....
va pupam si ne-ati lipsit...
ioanna- Mamica rafinata
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : in special familia
scuzati dublu post...tre sa va zic ca rares al meu rade in hohote...e un dulce...
siii....va anunt....ca acum cateva min....am aflat faptul ca...SUNT MATUSICA!! Surioara mea a nascut azi...acum 15 min...o fetita perfect sanatoasa...de 50 cm si 3.670 gr...va puuuup..ne auzim maine..noapte buna....
tre sa va dau de baut maine..pt Mariuca mea..:))
pooooooooop
siii....va anunt....ca acum cateva min....am aflat faptul ca...SUNT MATUSICA!! Surioara mea a nascut azi...acum 15 min...o fetita perfect sanatoasa...de 50 cm si 3.670 gr...va puuuup..ne auzim maine..noapte buna....
tre sa va dau de baut maine..pt Mariuca mea..:))
pooooooooop
ioanna- Mamica rafinata
Buna Ioana, chiar imi faceam grija ca nu stiam nimik de tine si nici nr tau de telefon nu il am...
Imi pare rau ca ai trcut prin atatea..tu il mai alaptezi pe Rares?
Sa iti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa.!
Ne-ati lipsit si sper sa reusesti sa intri cat se poate de des ca ne esti tare draga
Noapte buna tuturor!!
Imi pare rau ca ai trcut prin atatea..tu il mai alaptezi pe Rares?
Sa iti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa.!
Ne-ati lipsit si sper sa reusesti sa intri cat se poate de des ca ne esti tare draga
Noapte buna tuturor!!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
vin si eu sa va spun somn usor ne gasim maine la cafea
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
buna dimineata fetele , va invit la cafeluta
o zi frumoasa si calduroasa va doresc
cum a fost la intalnire sandy si elena, va asteptam cu pozici
buna ioana , imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea , sa iti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa
o zi frumoasa si calduroasa va doresc
cum a fost la intalnire sandy si elena, va asteptam cu pozici
buna ioana , imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea , sa iti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa
neata ..multumesc de cafe adriana ..stau si cu cea reala in fata ...copii la desene si sotul doarme ...
ioana sanatate multa si putere felicitari pt nepotica
o zi frumoasa sa aveti
ioana sanatate multa si putere felicitari pt nepotica
o zi frumoasa sa aveti
alinagherman- Mamica de cariera
neata!!!!!!!!
imi beau si eu cafeluta cu voi
Ioana, imi pare rau ca ai trecut prin atatea, sa ai grija de tine si de copiii, sanatate multa, si felicitari pentru nepotica ta.
sa aveti o duminica superba
imi beau si eu cafeluta cu voi
Ioana, imi pare rau ca ai trecut prin atatea, sa ai grija de tine si de copiii, sanatate multa, si felicitari pentru nepotica ta.
sa aveti o duminica superba
brigitta- Mamica de cariera
Buna dimineata ! :33:
Ioana , sanatate multa !... felicitari pentru nepotica ta !
Azi vad ca e cam urat afra , voiam s a merg in parc , dar cred ca o sa stau acasa... ma enerveaza ca Alexia inca mai tuseste un pic , maine vreau sa o duc la gradi si sper sa nu fie probleme
Ioana , sanatate multa !... felicitari pentru nepotica ta !
Azi vad ca e cam urat afra , voiam s a merg in parc , dar cred ca o sa stau acasa... ma enerveaza ca Alexia inca mai tuseste un pic , maine vreau sa o duc la gradi si sper sa nu fie probleme
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna dimineata dragele noastre si multumesc pentru urari , sunteti niste scumpe si imi sunteti tare dragi
teo tot cuscre am ramas , nu?? inca mai alaptez , INCA si sper sa fie bine ca in spital au fost 2 zile in care nu am alaptat si mi-a scazut laptele fff mult. acum beau ceaiuri sa imi creasca din nou lactatia si sper sa pot alapta in continuare
va pupam dulce , vin si eu la o cafeluuta tare ca am avut o noapte de groaza , Raresel s-a foit incontinuu
teo tot cuscre am ramas , nu?? inca mai alaptez , INCA si sper sa fie bine ca in spital au fost 2 zile in care nu am alaptat si mi-a scazut laptele fff mult. acum beau ceaiuri sa imi creasca din nou lactatia si sper sa pot alapta in continuare
va pupam dulce , vin si eu la o cafeluuta tare ca am avut o noapte de groaza , Raresel s-a foit incontinuu
ioanna- Mamica rafinata
buna fetelor
Multumesc pt urari Echipa Mamici Cochete
La multi ani Maria
Multumesc pt urari Echipa Mamici Cochete
La multi ani Maria
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna dimineata fetelor,,!!
A fost scurta intalnirea cu Elena,,si poze ,,nu aveam cum sa facem,,,ea a venit in Dragos,la o nunta!!,,si eu m-am dus anuntata de ea,,la ce ora va veni,,sa o vad,,,macar ptr cateva minute,,Elena e o scumpa si o draguta,eraM ASA CARAGHIOASE,,EA,,CUM m-a vazut m-a intrebat cu se simte Criss,,,vb ca niste prietene ce ne cunosteam de ani!!buni!!..
Ioanna,,sanatate multa,,poate ne lasi tel tau pe mp,,cand nu stim de tine sa te sunam!!..
Alexia multa sanatate,,sa te faci bine
Alessia sa ti placa dansurile!!...
A fost scurta intalnirea cu Elena,,si poze ,,nu aveam cum sa facem,,,ea a venit in Dragos,la o nunta!!,,si eu m-am dus anuntata de ea,,la ce ora va veni,,sa o vad,,,macar ptr cateva minute,,Elena e o scumpa si o draguta,eraM ASA CARAGHIOASE,,EA,,CUM m-a vazut m-a intrebat cu se simte Criss,,,vb ca niste prietene ce ne cunosteam de ani!!buni!!..
Ioanna,,sanatate multa,,poate ne lasi tel tau pe mp,,cand nu stim de tine sa te sunam!!..
Alexia multa sanatate,,sa te faci bine
Alessia sa ti placa dansurile!!...
sandy- Mamica cocheta
am de recuperat destul de mult..dar o sa recuperez eu...
va servim cu niste tortulet, ca doar a fost ziua de nume a Mariucai...
si doi pitici mici...iubitii mei
am sa pun pozele la album insa am tinut neaparat sa va arat pozica asta..preferata mea
eu am cont pe photobucket insa sincer...mi-e mai indemana cu imageshackul...e mai comod
va servesc si cu cafeluta :33:
ca doar trebuie sa fac cinste pt Mariuca mea, sa-mi traiasca si chiar de e cu intarziere...si pt nepotica
...
apropo, LA MULTI ANI MARIA!!!!! Sa fi sanatoasa....si la multi ani tuturor Mariilor de pe forum , fie copilasi , fie mamici sau tatici...de exemplu Marian...
Sandy ma bucur ca te-ai intalnit cu Elena...ce-as vrea sa ma intalnesc si eu cu voi...nr meu de telefon il are Adriana , cred...i l-am trimis prin mp...eu il am pe al ei si chiar vroiam sa ii trimit mesaj insa nu mai aveam mesaje nationale, eu sunt pe orange...abia ieri mi-am incarcat telul deci...
va pupam pe toate si pe toti si sa aveti pofta
va servim cu niste tortulet, ca doar a fost ziua de nume a Mariucai...
si doi pitici mici...iubitii mei
am sa pun pozele la album insa am tinut neaparat sa va arat pozica asta..preferata mea
eu am cont pe photobucket insa sincer...mi-e mai indemana cu imageshackul...e mai comod
va servesc si cu cafeluta :33:
ca doar trebuie sa fac cinste pt Mariuca mea, sa-mi traiasca si chiar de e cu intarziere...si pt nepotica
...
apropo, LA MULTI ANI MARIA!!!!! Sa fi sanatoasa....si la multi ani tuturor Mariilor de pe forum , fie copilasi , fie mamici sau tatici...de exemplu Marian...
Sandy ma bucur ca te-ai intalnit cu Elena...ce-as vrea sa ma intalnesc si eu cu voi...nr meu de telefon il are Adriana , cred...i l-am trimis prin mp...eu il am pe al ei si chiar vroiam sa ii trimit mesaj insa nu mai aveam mesaje nationale, eu sunt pe orange...abia ieri mi-am incarcat telul deci...
va pupam pe toate si pe toti si sa aveti pofta
ioanna- Mamica rafinata
BUNA FETELE , am revenit si noi de afara , este cam urat afara in special ca bate vantul si gabi de ieri a inceput sa tuseasca si sa ii curga nasul , sper insa sa nu-l tina mult , pentru tuse i-am dat Flumicil ....este prima data cand ii dau , Lucica tu ce i-ai dat Alexiei?
sandy ma bucur ca v-ati intalnit macar si pentru cateva minute
ceci si maria petrecere frumoasa va doresc si va astept cu poze
ioana super pozele , ai 2 copii minunati iar tortul arata superrrrrrrrrrrrrr
alina eva , ce mai faceti? ce program aveti astazi? eu as face ceva dulce dar nu stiu ce!
sandy ma bucur ca v-ati intalnit macar si pentru cateva minute
ceci si maria petrecere frumoasa va doresc si va astept cu poze
ioana super pozele , ai 2 copii minunati iar tortul arata superrrrrrrrrrrrrr
alina eva , ce mai faceti? ce program aveti astazi? eu as face ceva dulce dar nu stiu ce!
buna tuturor,
am sosit de la bisetica, mancqam dormim si iar la biserica..
IOANA NORMAL CA SUNTEM TOT CUSCRE, ASTA DACA NU TE-AI APUCAT DE FUMAT AVIZ AMATORILOR :RADE:...,
Si eu o am mucioasa pe Lari, ii ttrecuse dar a luat-o de la capat...
va pupam¬¬!!!!
am sosit de la bisetica, mancqam dormim si iar la biserica..
IOANA NORMAL CA SUNTEM TOT CUSCRE, ASTA DACA NU TE-AI APUCAT DE FUMAT AVIZ AMATORILOR :RADE:...,
Si eu o am mucioasa pe Lari, ii ttrecuse dar a luat-o de la capat...
va pupam¬¬!!!!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna ex cuscra cat de draguta esti ..... poate reusesc si eu astazi sa-l culc pe gabi si sa dorm si eu putin , ma simt cam obosita darcred ca este de la vreme ! apai au inceput gardi si o sa ii tot avem muciosi
eu am facut o prajitura cu cirese, imediat mergem sa mancam si sa pun pe fete la culcat, si eu sunt racita, altfel suntem bine!
Ioana sunt atre draguti copilasi tai, le pupam
sanatete bolnaviorilor
Ioana sunt atre draguti copilasi tai, le pupam
sanatete bolnaviorilor
wau imi imaginez ca este super prajitura , cirese ai pus din comot?
noi acum am papat si mai stam putin la pc, tv si apoi mergem la nani
noi acum am papat si mai stam putin la pc, tv si apoi mergem la nani
buna va spun si eu asa repejor,da m-am intalnit cu Sandy si ma bucur tare mult pacat ca nu era loc si timp sa stam mai mult de vorba!!aaaaaa si am facut cunostinta si cu mamica ei
Sunt putin obosita,ma doare capul dar nu pot sa dorm
o dupa amiaza placuta la toata lumea!!!
Sunt putin obosita,ma doare capul dar nu pot sa dorm
o dupa amiaza placuta la toata lumea!!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Da Adri l-am pus din compot, si a iesit destul de bine
am papat si noi au adormit fetele, acum vreau sa calc dupa acea ma duc sa fac o baie
salutare Elena
am papat si noi au adormit fetele, acum vreau sa calc dupa acea ma duc sa fac o baie
salutare Elena
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 29 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA