Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 120 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 120 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (3)
+20
brigitta
Raluca30
Elena23
roxana ,mamica finuta
swe
elena
mary83
teodoraion
roxanik
mona_mami
anka9mai
amalia-carmen
DaNuTzA
cecilia_7625
sandy
paul_A
nadvio1973
Maria
alinagherman
adriana
24 participanți
Pagina 28 din 43
Pagina 28 din 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (3)
buna cuscra ...
nu mai mergem ca trebuia sa-mi trimita cumnatul datoria ce o avea la mine, 300 de euro, dar nu mi-a trimis banii asa ca nu avem cu ce merge si s-au adunat si datoriile asa ca stam linistiti acasa
nu mai mergem ca trebuia sa-mi trimita cumnatul datoria ce o avea la mine, 300 de euro, dar nu mi-a trimis banii asa ca nu avem cu ce merge si s-au adunat si datoriile asa ca stam linistiti acasa
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
abauna fetelor...anka eu vreu bere .....adriana,sigur ne vom vedea.Amalia concediu placut !!!!!copilul meu doarne de la ora 15....trebuie sa l trezesca ca la noapte o sa ma tina treazaaaaaa.o seara rocoroasa!!!
nadvio1973- Mamica sexy
neata maria , o zi frumoasa si tie
va servesc cafeluta :cofr: , eu am fost tare harnicuta astazi deja am fost la piata si m-am apucat si de mancare, ai mei baieti au iesit deja in parc asa ca stau linistita acasa .....
va servesc cafeluta :cofr: , eu am fost tare harnicuta astazi deja am fost la piata si m-am apucat si de mancare, ai mei baieti au iesit deja in parc asa ca stau linistita acasa .....
neata si multumesc de cafeluta maria , adriana ...
o zi frumoasa sa aveti
o zi frumoasa sa aveti
buna dimineata fetelor!
este cald si la voi?la noi este asa de cald de dimineata
harnicuta Adriana,eu imi savurez cafeaua,iar copii inca dorm
trebuie sa ies si eu afara imediat
este cald si la voi?la noi este asa de cald de dimineata
harnicuta Adriana,eu imi savurez cafeaua,iar copii inca dorm
trebuie sa ies si eu afara imediat
Maria- Administrator
buna alina , ce mai faci? copii? ...am citit ca nu placati in concediu anul acesta , imi pare tare rau ,,,,,dar cine stie , vara este totusi lunga
da maria nu pot dormii , la 6 sunt in picioare si la 7 eram in piata
acum am varza in cuptor si vreau sa ma apuc de o prajitura cu mere , preferata lui gabi ...... si la noi este foarte, foarte cald!!!!!!!!!!!!
da maria nu pot dormii , la 6 sunt in picioare si la 7 eram in piata
acum am varza in cuptor si vreau sa ma apuc de o prajitura cu mere , preferata lui gabi ...... si la noi este foarte, foarte cald!!!!!!!!!!!!
Buna dimineata! In sfarsit ma simt in concediu , m-am trezit la 9:30
Merg sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut. Sper ca sunteti toti sanatosi
Merg sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut. Sper ca sunteti toti sanatosi
crina_oc- Mamica sexy
neata fetele! ce bine de voi cele care sunteti in concediu!!! eu nu stiu cum o sa fac cu concediu cand o sa`l iau, tot zic ca de luni si au trecut multe zile de luni ca in cura de slabire
Crina ce mai faci? ce mai face fetita?? Alina imi pare tare rau ca nu mai mergeti nici voi la mare, e frumos pt copii...mama lor de bani
poate totusi ne intalnim vara asta la voi in cartier si poate la starnd!!! am inteles ca si anul asta e frumos si curat...
Crina ce mai faci? ce mai face fetita?? Alina imi pare tare rau ca nu mai mergeti nici voi la mare, e frumos pt copii...mama lor de bani
poate totusi ne intalnim vara asta la voi in cartier si poate la starnd!!! am inteles ca si anul asta e frumos si curat...
anka9mai- Mamica cocheta
Buna fetelor! Noi suntem bine....Alessia a crescut si e tare vorbareata si sotioasa.
Adriana, sunt in concediu pana la 1 septembrie dar voi merge in perioada 16-27 la gradinita daca se inscriu copii la gradinita de vara.
Ce bine felia ta de tort ..eu cica sunt iar la dieta asa ca mai bine mai mananc un iaurt dietetic
Adriana, sunt in concediu pana la 1 septembrie dar voi merge in perioada 16-27 la gradinita daca se inscriu copii la gradinita de vara.
Ce bine felia ta de tort ..eu cica sunt iar la dieta asa ca mai bine mai mananc un iaurt dietetic
crina_oc- Mamica sexy
buna ziua...
sa aveti concediu placut fetelor...[care l-ati luat deja:P]
se pare ca si azi avem o zi caniculara
sa aveti o zi racoroasa
sa aveti concediu placut fetelor...[care l-ati luat deja:P]
se pare ca si azi avem o zi caniculara
sa aveti o zi racoroasa
salutare fetele ..noi am venit de afara ..am mancat si edy este deja la somn ...trebuie sa treaca o vecina sa-mi lase copii ca se duce la mama ei la spital asa ca fabi sare peste somnul de pranz
in rest plictiseala si caldura mare
in rest plictiseala si caldura mare
crina ce dieta ti?
buna danutza , multumim pentru suculet ....si in bucuresti este groaznic de cald si gabi are la ora 5 invitatie in parc la teatru si la ziua unei fetite , o sa murim de cald insa trebuie sa mergem
alina o sa ai ceva activitate cu copii
eu am cam terminat treburile si vreau sa stau putin in pat sa ma odihnesc.... o zi minunata tuturor
buna danutza , multumim pentru suculet ....si in bucuresti este groaznic de cald si gabi are la ora 5 invitatie in parc la teatru si la ziua unei fetite , o sa murim de cald insa trebuie sa mergem
alina o sa ai ceva activitate cu copii
eu am cam terminat treburile si vreau sa stau putin in pat sa ma odihnesc.... o zi minunata tuturor
Multumim de tratarie Adriana.....arata tare bine !!!!
Vine cineva la cafea rece???
Vine cineva la cafea rece???
nadvio1973- Mamica sexy
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
mamaaaaa,ce bine arata....Cecy,mai ai cmancare???
nadvio1973- Mamica sexy
Adriana....m-am apucat iar de dieta Dunkan, data trecuta in 10 zile am slabit 3 kg...insa apoi am renuntat dupa 3 zile....acum am luat-o iar de la capat.
Ceci, arata tare bine ce ai pregatit tu acolo....si eu am luat astazi o cutie de la Dr.Oetker dar "rapsodia cu visine" maine poate o fac.
Ceci, arata tare bine ce ai pregatit tu acolo....si eu am luat astazi o cutie de la Dr.Oetker dar "rapsodia cu visine" maine poate o fac.
crina_oc- Mamica sexy
neata fetelor
da Nadia mai e ........
Crina am citit si eu de dieta Dunkan...insa dak nu respecti cu stictete ce sc in regim nu da rezultate...dar eu vreau sa te intrb dak ai pus la loc cele 3 kg?.....mie imi e destul de greu sa dau jos kg..ma chinuiesc o luna si dau 3-4 kg apoi renunt si pun 5-6 la loc.........
asa k nu mai tin nici o dietaaaaaaaaa
acum ne-am trezit si noi..eu imi beau cafeaua cu lapte si butonez si fetele mananca cereale cu lapte si apoi o sa le scot in curte la joaca......
da Nadia mai e ........
Crina am citit si eu de dieta Dunkan...insa dak nu respecti cu stictete ce sc in regim nu da rezultate...dar eu vreau sa te intrb dak ai pus la loc cele 3 kg?.....mie imi e destul de greu sa dau jos kg..ma chinuiesc o luna si dau 3-4 kg apoi renunt si pun 5-6 la loc.........
asa k nu mai tin nici o dietaaaaaaaaa
acum ne-am trezit si noi..eu imi beau cafeaua cu lapte si butonez si fetele mananca cereale cu lapte si apoi o sa le scot in curte la joaca......
neata si de la iasi ...
dar ce harnica ai fost ieri cuscrasi ce ine arata totul
dar ce harnica ai fost ieri cuscrasi ce ine arata totul
Neatza!
Cecilia, nu am pus inapoi cele 3 kg dar nici nu am exagerat cu alimentele care nu sunt permise in dieta. Chiar si cand am renuntat la dieta tot dupa repete de acolo faceam mancare. Acum as vrea sa o respect cu strictete macar o luna.
Cecilia, nu am pus inapoi cele 3 kg dar nici nu am exagerat cu alimentele care nu sunt permise in dieta. Chiar si cand am renuntat la dieta tot dupa repete de acolo faceam mancare. Acum as vrea sa o respect cu strictete macar o luna.
crina_oc- Mamica sexy
salutare ..ce mai faceti? e tot asa de cald si la voi?
eu am butararit si am terminat pulpele cu cartofi la cuptor, un pilaf de legume , salata de vinete si acum am la cuptor o tarta cu visine ..nu am mai facut de mult si sper sa iasa ...
copii dorm..a fost si sotul la masa iar de acum ma odinhesc si eu
eu am butararit si am terminat pulpele cu cartofi la cuptor, un pilaf de legume , salata de vinete si acum am la cuptor o tarta cu visine ..nu am mai facut de mult si sper sa iasa ...
copii dorm..a fost si sotul la masa iar de acum ma odinhesc si eu
salut fetele!!! plec la tuns, revin cu noul look!!!
anka9mai- Mamica cocheta
te asteptam Anka...
cuscra sa ne arati si nou tarta......
cuscra sa ne arati si nou tarta......
Pagina 28 din 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 28 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA