Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 99 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 99 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (3)
+20
brigitta
Raluca30
Elena23
roxana ,mamica finuta
swe
elena
mary83
teodoraion
roxanik
mona_mami
anka9mai
amalia-carmen
DaNuTzA
cecilia_7625
sandy
paul_A
nadvio1973
Maria
alinagherman
adriana
24 participanți
Pagina 35 din 43
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (3)
da ceci , am inceput de ieri si sa sti ca se simte ...ma simt obosita , astazi m-am trezit la 6.15 ...eu care ma trezeam de la ora 5
aseara am chemat preotul si am facut sfestanie la casa .....si in rest mai nimic , servici, gatit, curatenie, calcat, parc ....monotonia de zi cu zi
aseara am chemat preotul si am facut sfestanie la casa .....si in rest mai nimic , servici, gatit, curatenie, calcat, parc ....monotonia de zi cu zi
Buna dimineata fetelor!!
Am ajuns si eu la o cafea ,am fost plecata la tara,eu m-am intors dar copii au mai ramas cateva zile
Sper caci sunteti bine toate,va pup
Am ajuns si eu la o cafea ,am fost plecata la tara,eu m-am intors dar copii au mai ramas cateva zile
Sper caci sunteti bine toate,va pup
Maria- Administrator
buna maria ....sa sti ca ne-ai lipsit dar mi-am dat seama ca esti plecata la tara, cum a fost? este bine ca le place sa stea la tara , alt aer acolo, alta viata ...lui gabi al meu nu ii place deloc! cat am fost la tara a stat numai in casa la desene!
bine ai venit la cafea Maria
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna...azi e mai racoare....ce bine,dar dupa vantul de aseara am casa plina de praffff,la voi cum e?Am o lene generala....
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele ! la mine e oboseala cronica Nadia
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
iamiii Danuta !!! multumim mult!!
eu va pup fetele...plec la munca!
eu va pup fetele...plec la munca!
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetele, eu doar ce am ajuns din nou la birou ....am fost plecata cu treburi de servici pana acum
nadia si la mine este mult praf in special acum ca bate vantul ...... ce mai faceti voi? ren?
anka tie iti trebuie un concediu lug, lung ca sa te poti odihni suficient!
danutza super tratatia .... ce mai faceti voi? elena cum se simte?
nadia si la mine este mult praf in special acum ca bate vantul ...... ce mai faceti voi? ren?
anka tie iti trebuie un concediu lug, lung ca sa te poti odihni suficient!
danutza super tratatia .... ce mai faceti voi? elena cum se simte?
salutare..ce mia faceti? eu am facut de mancare dar mai am de facut borsul de fasole...asa ca acusi merg iar la bucatarie....
edy e bine ,am fost la consultatie ieri si mi-a dat sa cumpar niste produse destul de scumpe sa-l dau ..un gel de dus de la bioderma care este 67 lei , o crema la 43 de lei si una de 13,5 lei iar eu sper sa-i fie bine de acum
e o zi calduroasa la noi asa ca va urez o zi racoroasa
edy e bine ,am fost la consultatie ieri si mi-a dat sa cumpar niste produse destul de scumpe sa-l dau ..un gel de dus de la bioderma care este 67 lei , o crema la 43 de lei si una de 13,5 lei iar eu sper sa-i fie bine de acum
e o zi calduroasa la noi asa ca va urez o zi racoroasa
alinagherman- Mamica de cariera
buna fetele!!
eu sunt la serviciu, fetele mele sunt la ai mei pana la jumatatea lui august nu le iau
eu sunt la serviciu, fetele mele sunt la ai mei pana la jumatatea lui august nu le iau
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna fetelor
cuscra si eu pe larisa tot cu gel de la bioderma o spal...si am si o crema de 80 lei......tot pt ea...insa sunt ff multumita de produse..Larisa cand era mica pe la 1 an..avea pielea aspra rau si med de fam mi-a recomandat crema si de atunci numai cu ea o dau dupa baie..
cuscra si eu pe larisa tot cu gel de la bioderma o spal...si am si o crema de 80 lei......tot pt ea...insa sunt ff multumita de produse..Larisa cand era mica pe la 1 an..avea pielea aspra rau si med de fam mi-a recomandat crema si de atunci numai cu ea o dau dupa baie..
buna dimineata ..nimeni la cafeluta ?
edy mananca biscuiti si se uita la desene iar fabi mai doarme putin
edy mananca biscuiti si se uita la desene iar fabi mai doarme putin
alinagherman- Mamica de cariera
neata alina, la cafeluta sunt si eu la servici .... nu stiu ce am dar ma doare capul rau de tot si nu imi arde de nimic!
buna fetelor.Adri nu-ti prieste serviciul?
eu nu am putut intra dim k nu mi-a mers maus-ul........m-am trezit de la 5 dim ,nu mai aveam somn,mi-am baut cafeaua la racoare-n curte,cu sotu k el pleaca la 6 la munk...fetele au dormit pana la 8,acum dorm de pranz...
eu nu am putut intra dim k nu mi-a mers maus-ul........m-am trezit de la 5 dim ,nu mai aveam somn,mi-am baut cafeaua la racoare-n curte,cu sotu k el pleaca la 6 la munk...fetele au dormit pana la 8,acum dorm de pranz...
neata fetele, va invit la cafeluta
ceci sa sti ca nu prea imi prieste pe caldurile astea si am inteles ca zilele astea va fi la fel de cald!
ceci sa sti ca nu prea imi prieste pe caldurile astea si am inteles ca zilele astea va fi la fel de cald!
buna fetelor,noi ne-amn trezit azi pe la 9 si am iesit in curte la cafea si fetele la micul dejun...acum se joaca,eu am facut o ciorba de gaturi de curcan.....asa e Adri au anuntat iar canicula pana joia viitoare...
Buna fetele!!
Va pup si va doresc o zi buna!
Adriana acum mi-am dat seama ca eu pe 4 august sunt la o nunta...deci nu pot participa la ziua lui Gabitu..dar sper sa mai prindem noi ocazii,
Eu sunt la serviciu, voi ce mai faceti?
Va pup si va doresc o zi buna!
Adriana acum mi-am dat seama ca eu pe 4 august sunt la o nunta...deci nu pot participa la ziua lui Gabitu..dar sper sa mai prindem noi ocazii,
Eu sunt la serviciu, voi ce mai faceti?
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
o ce rau imi pare Teo,credeam k o sa ne cunoastem si noi....insa ma abonez de pe acum sa vii sa ma colinzi............
fetelor nu mai putem de cald...
serviciu usor Teo
fetelor nu mai putem de cald...
serviciu usor Teo
Buna dimineata fetele permiteti-mi sa va tratez cu ceva :cofr: :cofr: o zii frumoasa :flowers:
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
neata roxy , multumim pentru cafeluta ....ce matinala ai fost astazi!!!!!
teo nu este nici o problema, ne vedem noi alta data ...petrecere frumoasa la nunta si asteptam multe poze
teo nu este nici o problema, ne vedem noi alta data ...petrecere frumoasa la nunta si asteptam multe poze
buna dimineata fetelor....
eu v-am mai citit de pe telefon, dar e mai greu sa postez....
adriana noi suntem bine...cu treaba pe acasa...pe la plaja ...prin parc....
elena e bine....peste 2 luni cand termina tratamentul cu fier mergem la analize....
sa aveti o zi frumoasa!
eu v-am mai citit de pe telefon, dar e mai greu sa postez....
adriana noi suntem bine...cu treaba pe acasa...pe la plaja ...prin parc....
elena e bine....peste 2 luni cand termina tratamentul cu fier mergem la analize....
sa aveti o zi frumoasa!
buna fetelor,am profitat k azi e sarbatoare si am fost la cumparaturi cu sotu si cu fetele,am fiert si porumb-k azi e bn sa mancam porumb fiert,apoi am fost cu fetele prin parc...am ajuns ac la 11,30 am pus repejor spaghete la fiert si am papt cu ton toata fam ..acum am intrat in casa la racoare...k afara iar e caniculaaaaa
buna ziua fetele!!! am ajuns si eu acasa azi un pic mai devreme, am rugat o colega sa vina cu 2 ore mai devreme ca sa ajung acasa repede, azi trebuie sa fac mancarea pt un prajnic: bors cu perisoare, parjolute, ardei umpluti si salata de viente....sper sa termin pana spre dimineata cand vreau sa plec la tara sa ma recreez putin, maine la 16 trebuie sa fiu inapoi in Iasi cu Alex, mergem la inot....is intr-o agitatie continua ca bine ai zis Adriana, imi trebuie un concediu lunggggggggggg ca sa ma pot odihni si eu...dar mai am sapt viitoare toata si apoi 2 sapt uit de servici!!
Alina sa stii ca am si eu o colega care foloseste produsele de la Bioderma si este f multumita de ele!
Alina sa stii ca am si eu o colega care foloseste produsele de la Bioderma si este f multumita de ele!
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 35 din 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 35 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA