Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 103 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 103 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (3)
+20
brigitta
Raluca30
Elena23
roxana ,mamica finuta
swe
elena
mary83
teodoraion
roxanik
mona_mami
anka9mai
amalia-carmen
DaNuTzA
cecilia_7625
sandy
paul_A
nadvio1973
Maria
alinagherman
adriana
24 participanți
Pagina 36 din 43
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (3)
buna fetele si eu am ajuns acasa si am pus sa fac putin bulion ca am rosii de la mama si incep sa se strice plus o prajitura cu visine si spaghete cu sos si pui .... diseara am musafiri la masa asa ca sper sa termin totul pana vin
ceci nu stiam ca astazi se mananca porumb fiert .... care este semnificatia?
spor la gatit anka si cu siguranta le termini repede
multa sanatate elenei danutza si o zi minunata si racoroasa si voua
ceci nu stiam ca astazi se mananca porumb fiert .... care este semnificatia?
spor la gatit anka si cu siguranta le termini repede
multa sanatate elenei danutza si o zi minunata si racoroasa si voua
buna fetelor...te cred Anka k iti astepti meritatul concediu...dar dc doar 2 sapt?nu ai 21 zile lucratoare?sau nu ti-l iei pe tot odata?
Adri nu stiu semnificatia dar am citit intr-o carte bisericeasca...
acum am scos si eu fetele in curte la topogan,balansoar,tricicleta-la stefy...
Adri nu stiu semnificatia dar am citit intr-o carte bisericeasca...
acum am scos si eu fetele in curte la topogan,balansoar,tricicleta-la stefy...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna ceci ....am inteles! noi il asteptam pe frate-miu si iesim prin parc ....gabi abia asteapta sa vina rebecca
inseamna k se impaca amadoi...nu?
salutare ..cald si la noi ..tocmai am mancat 2 felii de pepene rosu ..baietii sunt la nani
am fost la ziua unei fetite azi si mai avem luni inca o petrecere de copii si cred ca gata cu colegii lui fabi pana in toamna
sotul e la munca , edy la somn iar fabi se mai foieste inca
o zi frumoasa sa aveti
am fost la ziua unei fetite azi si mai avem luni inca o petrecere de copii si cred ca gata cu colegii lui fabi pana in toamna
sotul e la munca , edy la somn iar fabi se mai foieste inca
o zi frumoasa sa aveti
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
buna fetelor,noi dim am fost cu larisa la mec-stefy a ramas ac cu mama....caldura mare fetelor...
Buna seara!!! am lipsit cam mult de la apel,sunt in urma rau cu stirile.Unele dintre voi sunteti la curent cu noutatile (de pe fb )...am fost plecati la mare in concediu,apoi vreo 3 zile pe la tara si am inceput in forta serviciul,am fost doua zile la rand,joi si ieri.De cand am venit nu am avut deloc timp sa ma odihnesc,sunt tot in treburi...luni plec la Busteni la un curs de management sanitar,4 zile la Hotel Alexandros de 3 stele,avem totul gratuit,transport,cazare si masa.mergem 3 colege si seful...Gabi merge si el ptr ca mai merge si sotul unei colege,profita ca mai are 4 zile de concediu.Luni este ziua lui si nu vrea sa ramana singur acasa...acum e plecat cu referendumul asta intr-o localitate la vreo 25 km,vine maine dimi si am pus la cale cu Dragos o surpriza...am facut un blat de tort si acum astept sa se raceasca sa il ornez...maine sa-i cantam la multi ani,pentru ca pe Dragos il lasam la mama la tara.Sper ca voi sunteti bine si copilasii la fel...caldura mare si la noi,dar noroc cu aerul asta ca il mai bagam in priza.
Ceci,cum te intelegi cu noul mebrul al familiei?? V-ati obisnuit??
Adriana cum este in noua casa??? Ce zice Gabi?? sunteti bine???
Cuscra Teo am vazut ca ai fost plecata pe litoral,ai fost Cleopatra super!!! Va pup pe toate si sa aveti o seara si o duminica linistita...poate reusesc sa ntru si maine dimi la cafea,macar sa va salut!!!
Ceci,cum te intelegi cu noul mebrul al familiei?? V-ati obisnuit??
Adriana cum este in noua casa??? Ce zice Gabi?? sunteti bine???
Cuscra Teo am vazut ca ai fost plecata pe litoral,ai fost Cleopatra super!!! Va pup pe toate si sa aveti o seara si o duminica linistita...poate reusesc sa ntru si maine dimi la cafea,macar sa va salut!!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna dimineata ..noi suntem la cafeluta deja
ce planuri aveti pt azi ? se anunta o zi caniculara
ce planuri aveti pt azi ? se anunta o zi caniculara
buna alina,doamne ce caldura...am bagat copilul sa se joace in cada cu apa aproximativ 2 h......acum doarme.Vine cineva la o limonada rece?
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor,noi dim am fost la vot,apoi in parc un pic...am ajuns incinsi de tot...am papt varza la cuptor cu coaste afumate si am dormit 2 ore,,,stefy sa balacit in piscina....acum fetele se uita la cd cu desene si stefy cere intuna afara...eu ii zic k e cald si ea-mi zice ..ba nuuuuuuu..e o scumpa...avem o pisica si o cheama,,ana,, dar ea ii zice ana babana....
Buna ziua fetelor!
Ce faceti voi?Este cald tare si pe la voi?
Am fost tare prinsa zilele astea,acum am intrat sa va citesc sa vad ce mai faceti,sper caci sunteti bine toate
Ce faceti voi?Este cald tare si pe la voi?
Am fost tare prinsa zilele astea,acum am intrat sa va citesc sa vad ce mai faceti,sper caci sunteti bine toate
Maria- Administrator
buna maria...eu mereu intru sa vad ce ai mai facut
dar nimic...
ma duc sa mananc o
ai participat la conc pe cofetaria de acasa cu prajituri fara coacere?
Elena dar ai prins vanate frumoase anul asta...la mare,la munte...chiar daca esti la ,,serviciu,,...schimbi aerul.........
Nadia satepr cu nerabdare sa ne cunoastem..
dar nimic...
ma duc sa mananc o
ai participat la conc pe cofetaria de acasa cu prajituri fara coacere?
Elena dar ai prins vanate frumoase anul asta...la mare,la munte...chiar daca esti la ,,serviciu,,...schimbi aerul.........
Nadia satepr cu nerabdare sa ne cunoastem..
Buna Ceci!
Nu am participat la concurs pentru ca nu sunt adepta prajiturilor de la ei ,sincer,ma refer si la tortul ce l-am primit
Ceci sa stii caci tot am mai prajiturit ,si wekendul trecut am facut o prajitura televizor,dar am facut niste poze tare nasoale,si nu le-am postat
tare am impresia caci ma lasa aparatul acum in plina criza
o sa pun la decoratiuni ce am facut zilele trecute pentru un tort,tortul poate nu o sa ajung sa-l fac eu,va arat decoratiunile acum
Nu am participat la concurs pentru ca nu sunt adepta prajiturilor de la ei ,sincer,ma refer si la tortul ce l-am primit
Ceci sa stii caci tot am mai prajiturit ,si wekendul trecut am facut o prajitura televizor,dar am facut niste poze tare nasoale,si nu le-am postat
tare am impresia caci ma lasa aparatul acum in plina criza
o sa pun la decoratiuni ce am facut zilele trecute pentru un tort,tortul poate nu o sa ajung sa-l fac eu,va arat decoratiunile acum
Maria- Administrator
ok...credeam k nu ai mai facut nimic dulce...
ar fii ok Ceci sa si renunt la dulciuri macar pentru o vreme
Maria- Administrator
lasa k la tine nu se vede k mananci dulciuri...esti onorocoasa in aceasta privinta...
neata fetele , va servesc cafeluta :cofr:
elena am vazut pozele de la mare , foarte frumoase , abia astept sa mergem si noi ...... la multi ani sotului tau , multa sanatate si sa fiti fericiti toata viata ....... si distractie placuta la munte chiar daca mergi in interes de servici.
ceci sa sti ca nu se prea intelege deloc gabi cu rebeca dar nu avem ce sa le facem!
o zi racoroasa va doresc pentru ca se anunta iar canicula.
elena am vazut pozele de la mare , foarte frumoase , abia astept sa mergem si noi ...... la multi ani sotului tau , multa sanatate si sa fiti fericiti toata viata ....... si distractie placuta la munte chiar daca mergi in interes de servici.
ceci sa sti ca nu se prea intelege deloc gabi cu rebeca dar nu avem ce sa le facem!
o zi racoroasa va doresc pentru ca se anunta iar canicula.
buna dimineata ....multumescde cafea adriana ..imediat o aduc si pe cea reala ...eu nu am somn ,,dar baietii mei dorm asa de frumos
neata alina ...eu acum am terminat-o ..... dar baietii se culca tarziu de se trezesc tarziu?
buna fetelor,eu am lipsit azi de la cafea k dupa ce am savurat-o am plecat cu Larisa la serv...
salutare fetele! a inceput o alta saptamana!!!! ultima pt mine pana la concediu
eu azi nu am putut sa beau cafea....am baut pan ala ora asta o carafa de 2 litri de limonada cu menta....am furat reteta de la terasa de la tine Alina, din Alexandru,vis-a-vis de trecerea de pietoni...tare buna o mai fac aia acolo...
am fost wk asta la tra dar doamne cald a mai fost....saracele animale is si ele chinuite...e nenorocire daca nu ploua, si s`a mai ajuzit ca asa va fi si august si septembirie...murim de atata caldura!!
eu azi nu am putut sa beau cafea....am baut pan ala ora asta o carafa de 2 litri de limonada cu menta....am furat reteta de la terasa de la tine Alina, din Alexandru,vis-a-vis de trecerea de pietoni...tare buna o mai fac aia acolo...
am fost wk asta la tra dar doamne cald a mai fost....saracele animale is si ele chinuite...e nenorocire daca nu ploua, si s`a mai ajuzit ca asa va fi si august si septembirie...murim de atata caldura!!
anka9mai- Mamica cocheta
buna ceci, anka ..... unde pleci in concediu? da-ne si noua reteta de limonada cu menta!
neata fetele, va invit la cafeluta :cofr:
o zi racoroasa va doresc!
o zi racoroasa va doresc!
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 36 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA