Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 36 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 36 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 15 din 42
Pagina 15 din 42 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
neata va zic si eu ...mi-am luat 2 zile libere ....nuam de treaba la servici asa ca mai bine stau acasa decat degeaba in magazine ..si trebuie sa recuperez acasa cu curatenia si mancarea
felicitari la scolareii care i-au calificative bune ...
felicitari la scolareii care i-au calificative bune ...
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
neata fetele, eu am o durere de cap groaznica ..... astazi am vorbit si eu cu doamna invatatoare si este foarte multumita de gabi .....
alina spor la treaba
ceci spor la invatat
nadia, anka o zi minunata va doresc
alina spor la treaba
ceci spor la invatat
nadia, anka o zi minunata va doresc
Buna,fetelor....ce veste buna Adriana,trebuie recompensat copulul...super!!!!Eu ieri am avut asa durere mare de cap,am luat un antinevralgic ca alt fel ......imi plesnea capul.Azi dna invatatoare ,ma intrebat daca vreau sa l las pe copil de la 12-14 sa si faca lectiile cu alti copii voitori si cu ea in scoala.....pret 200/luna...un fel de mini after ....trebuie sa ma gindesc ,voi ce parere aveti????
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dimineata fetelor!
Bafta scolarilor si felicitari pentru calificative,noi deocamdata la Gabi au dat testele initiale,dar in rest nu are inca calificative,urmeaza
nu e cam mult 200 Ron pentru 2 ore,Nadia?
la noi stau de la 11.30 pana la 16 cu invatatoarea si costa 100 Ron,iar daca tu esti cu el si te poti ocupa de el cred ca poti sa o faci la fel de bine,ba inca mai bine,caci invatatoarea are mai multi copii pe cand tu te ocupi doar de el
dar asta tu hotarasti
Bafta scolarilor si felicitari pentru calificative,noi deocamdata la Gabi au dat testele initiale,dar in rest nu are inca calificative,urmeaza
nu e cam mult 200 Ron pentru 2 ore,Nadia?
la noi stau de la 11.30 pana la 16 cu invatatoarea si costa 100 Ron,iar daca tu esti cu el si te poti ocupa de el cred ca poti sa o faci la fel de bine,ba inca mai bine,caci invatatoarea are mai multi copii pe cand tu te ocupi doar de el
dar asta tu hotarasti
Maria- Administrator
buna nadia, maria ....da nadia il recompensez astazi. il duc la moll, asa i-am promis!
nadia noi platim la after 460 lei ...de la 11.30 pana la 15.30 dar au masa inclusa 13 lei pe zi ..... plata profesorului cu care sta este de 200 lei si masa restu ...... cu pitici nostri au alte activitati dar restul claselor fac lectii, ce pot spune ca uni parinti erau multumitio de doamne , alti nu insa nu sunt profesori lor din clasa, sunt veniti de afara din alte scoli ..... eu sunt de parere ca merita sa lasi copilul sa faca lectii cu invatatoarea , ea ii explica mai bine ca parintele, bunica sau bona ....acum depinde si de copil daca ii place sa scrie o ace cu oricine, daca nu ii place cum este cazul lui fimiu trebuie sa ramana la after cu doamna ....asa scrie
nadia noi platim la after 460 lei ...de la 11.30 pana la 15.30 dar au masa inclusa 13 lei pe zi ..... plata profesorului cu care sta este de 200 lei si masa restu ...... cu pitici nostri au alte activitati dar restul claselor fac lectii, ce pot spune ca uni parinti erau multumitio de doamne , alti nu insa nu sunt profesori lor din clasa, sunt veniti de afara din alte scoli ..... eu sunt de parere ca merita sa lasi copilul sa faca lectii cu invatatoarea , ea ii explica mai bine ca parintele, bunica sau bona ....acum depinde si de copil daca ii place sa scrie o ace cu oricine, daca nu ii place cum este cazul lui fimiu trebuie sa ramana la after cu doamna ....asa scrie
Multumesc pt sfaturi fetelor,inca nu am luat o decizie in acest sens...ma pregatesc sa merg la sala.seara buna!!!
nadvio1973- Mamica sexy
neata mamici ..ce mai faceti? e zi de curatenie azi ? cum e vremea la voi? ca la noi e soare dar se simpte ca s-a racit afara ...
si azi stau acasa asa ca am timp de mancare si curatenie
o zi cu spor sa aveti
si azi stau acasa asa ca am timp de mancare si curatenie
o zi cu spor sa aveti
Neata Alina,neata fetelor,weekend cit mai placut si relaxant.
nadvio1973- Mamica sexy
buna alina, nadia .... va servesc un suculet cald si in bucuresti dar din cate am inteles de luni gata vine frigullll
noi am fost prin ousan si am mai luat cate ceva, emil cu gabi sunt in parc si eu am pus sa fac compot de gutui pentru la iarna .....
o zi frumoasa va doresc
noi am fost prin ousan si am mai luat cate ceva, emil cu gabi sunt in parc si eu am pus sa fac compot de gutui pentru la iarna .....
o zi frumoasa va doresc
Buna,ce bine suna compot de gutui....Adriana pui si scortisoara?
Baietii mei dorm,eu butonez putin dupa care am sa mai calc citeva camasi.Am asa o leneeeeeee.
Baietii mei dorm,eu butonez putin dupa care am sa mai calc citeva camasi.Am asa o leneeeeeee.
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor.......v-am citit din urma.........am fost ieri la curs si avem doar 1 zi-joia /sapt cate 4 ore dimineata timp de 2 luni...asa k am ,,scapat,,.........eu intelesesm k in fiecare zi timp de 2 saptamani...
noi am fost si suntem in continuare cu pregateli la bucatarie...sper sa fie si maine vremea k azi sa stam in curte la masa...
noi am fost si suntem in continuare cu pregateli la bucatarie...sper sa fie si maine vremea k azi sa stam in curte la masa...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna seara fetelor!
Ne-am intors si noi acasa,am fost in centru la festivalul vinului,unde Gabi a avut un mic program de dansuri populare cu clasa
am venit acasa ,dar in seara asta canta Connect-R si Directia 5 dar nu mai vroia Gabi sa stea desi Alexandra ar fii vrut
Gabi la zarit astazi pe scena la repetitii pe solistul de la Connect-R si mi-a zis ,,uite mami pe fratele lui Connect-R "
sunt tare schimbati artistii astia daca ii vezi de aproape,parca sunt altii
O seara frumoasa!
Ne-am intors si noi acasa,am fost in centru la festivalul vinului,unde Gabi a avut un mic program de dansuri populare cu clasa
am venit acasa ,dar in seara asta canta Connect-R si Directia 5 dar nu mai vroia Gabi sa stea desi Alexandra ar fii vrut
Gabi la zarit astazi pe scena la repetitii pe solistul de la Connect-R si mi-a zis ,,uite mami pe fratele lui Connect-R "
sunt tare schimbati artistii astia daca ii vezi de aproape,parca sunt altii
O seara frumoasa!
Maria- Administrator
Buna dimi fetele , dati-mi voie sa va servesc eu cafeluta in acveasta frumoasa zii de Dumineca Maria ma bucur pt Gabita , e talentat dansatorul vostru daca a ajuns deja pe oscena asa mare , imipare rau totusi pt Alexandra , putea si fratiorul ei sa faca un compromis pt surioara mai mare ei poate data viitoare , chiar asa nu era de recunoscut Conecto-r ? intru sa citesc din urma sa vad ce mai faceti Noi suntem bine si plini de activitate , gemenii cu gradinita si mai nou dans modern si engleza . Sebi are extrem de mult de invatat , iar eu nu mai am timp de nimic
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna dimineata fetelor...vreau sa le urez ,,la multi ani,, sarbatoritilor de azi...si Larisei binenteles...sa traiesti fata mea sa fii iubita si sa inveti bine
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
O duminica frumoasa sa aveti!
La multi si fericiti ani Larisei!
La multi si fericiti ani Larisei!
mona_mami- Mamica cocheta
neata fetele, la cafeluta sunt si eu ...dis de dimineata m-am apucat sa mai pun 12 kg de gogosari si abia acum am terminat!
nadia nu pun scortisoara , am senzatia ca ii schimba gustul
felicitari gabi , maine ,poimaine te vedem la televizor!
ceci sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa
roxy mult succes piticilor la gradi
mona ce mai faci? fetele?
o duminica minunata va doresc
nadia nu pun scortisoara , am senzatia ca ii schimba gustul
felicitari gabi , maine ,poimaine te vedem la televizor!
ceci sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa
roxy mult succes piticilor la gradi
mona ce mai faci? fetele?
o duminica minunata va doresc
Buna dimineata fetelor!!!
Mersi mult Roxi,da Roxi ,era de nerecunoscut,totii copii ziceau caci nu este el,semana cu el,dar daca nu erau luminile pe el ,era schimbat
da,asa am incercat sa-l incurajez sa mearga ieri la spectacol spunandu-i caci are onoarea sa urce pe aceeasi scena cu Connect-r si Directia 5
O zi frumoasa fetelor!
Mersi mult Roxi,da Roxi ,era de nerecunoscut,totii copii ziceau caci nu este el,semana cu el,dar daca nu erau luminile pe el ,era schimbat
da,asa am incercat sa-l incurajez sa mearga ieri la spectacol spunandu-i caci are onoarea sa urce pe aceeasi scena cu Connect-r si Directia 5
O zi frumoasa fetelor!
Maria- Administrator
buna maria , pai na la tv sunt machiati, aranjati ....normal ca daca ii vezi in realitate nu sunt la fel .....in special cantaretele, artistele
Neata Adriana!
Normal Adriana,sunt machiati la greu
Normal Adriana,sunt machiati la greu
Maria- Administrator
buna ziua fetele!!! am ajuns si noi acasa...azi il sarbatorim pe tati al nostru!!!
anka9mai- Mamica cocheta
Sarbatoritilor ,La multi ani !!!
Cecy,cum e petrecerea?Larisa a facut 7?Vrem poze ,da?Cum a iesit tortul?Anka,ce cadou ai dat sotului?Eu ,doar am intrat pe skype si am vrb cu fratemiu (sarbatorilul meu).Ce cald e in Bucuresti,am fost pana la Cora ,sunt frinta,iar de maine iar de la inceput?????
Cecy,cum e petrecerea?Larisa a facut 7?Vrem poze ,da?Cum a iesit tortul?Anka,ce cadou ai dat sotului?Eu ,doar am intrat pe skype si am vrb cu fratemiu (sarbatorilul meu).Ce cald e in Bucuresti,am fost pana la Cora ,sunt frinta,iar de maine iar de la inceput?????
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele, la multi ani sarbatoritilor si petrecere frumoasa
eva ce mai faci? fetele?
noi ne pregatim sa iesim afara , mai profitam putin de soare
eva ce mai faci? fetele?
noi ne pregatim sa iesim afara , mai profitam putin de soare
salutare ..la multi ani sarbatoritilor, multa sanatate si fericire
Fetelor,noapte buna !!! o sapt minunata va doresc tuturor.
nadvio1973- Mamica sexy
Pagina 15 din 42 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
» La o cafea intre prietene!!!
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
» La o cafea intre prietene!!!
Pagina 15 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA