Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 31 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 31 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 16 din 42
Pagina 16 din 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
buna alina, nadia,,,,, acum, am terminat si noi de facut baita, ghiozdanelul si acum stam in pat la tv ..... o noapte linistita si o saptamana perfecta!
somn usor va zic si eu ..si la noi rucsacelele sunt gata , mai am de spalat vasele si la somn cu noi . un inceput de saptamana minunat sa aveti!
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
neata fetele, am venit cu cafeluta sau ceiutul ceai:
se pare ca a venit toamna in bucuresti este frig si bate vantul , eu sunt la servici , deocamdata la cafeluta ....
va doresc un inceput de saptamana perfect!
se pare ca a venit toamna in bucuresti este frig si bate vantul , eu sunt la servici , deocamdata la cafeluta ....
va doresc un inceput de saptamana perfect!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]neata fetelor,va servesc cu o felie de tort din partea Larisei........
a fost o petrecere superba k de obicei pt k nasii sunt ok,soacra,mama mea,fratele meu...Larisa a fost in centrul atentiei,normal,Stefy geloasa pe langa ea...a primit multe cadouri,haine,bani si jucarii,o lenjerie de pat de la soacra mea,mama mea ia facut cadou tortul....o sa pun mai multe poze la album
intradevar a venit toamna ...iam dat Larisei paltonasul si o caciulita subtirica pe cap....
o sapt minunata
a fost o petrecere superba k de obicei pt k nasii sunt ok,soacra,mama mea,fratele meu...Larisa a fost in centrul atentiei,normal,Stefy geloasa pe langa ea...a primit multe cadouri,haine,bani si jucarii,o lenjerie de pat de la soacra mea,mama mea ia facut cadou tortul....o sa pun mai multe poze la album
intradevar a venit toamna ...iam dat Larisei paltonasul si o caciulita subtirica pe cap....
o sapt minunata
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
neata Maria
neata fetele!!! super tortul Larisei!!! sanatate multa si multi de FB noi am sarbatorit in 3 ieri...doar eu cu tati si copilul....am iesit in oras! anul trecut am stat la servici toata ziua de ziua sotului asa ca anul asta ne`am luat revansa!!! anul asta de ziua mea stau la munca toata ziua
si la Iasi ploua! a venit toamna!
si la Iasi ploua! a venit toamna!
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetelor,da era diplomat........acum ma imbrac si plec s-o iau ope Lari de la scoala....si dupa amiaza la lectii......
Buna,ce tort frumos.....vreu si eu o felie!!!!Frig rau......nu mi place deloc.Am venit de scoala,am facut lectiile deja,acum se uita la desene,eu butonez dupa care merg sa spal vasele.O sapt cit mai buna,atentie sa nu raciti!!
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele, nadia eu am cam racit , stranut, imi curge nasul si nici nu stiu ce sa iau!
eu am terminat de pus gogosarii si am pus sa fac mancarica , emil a iesit cu gabi afara desi este cam racoare am zis sa il scoatem totusi la aer
spor la lectii si la gatit!
eu am terminat de pus gogosarii si am pus sa fac mancarica , emil a iesit cu gabi afara desi este cam racoare am zis sa il scoatem totusi la aer
spor la lectii si la gatit!
buna fetelor.gata si noi cu lectiile.maine la scoala Larisa are test la abecedar cu despartit in silabe si sa recunoasac sunetul ,,a,, in cuvant.....am exersat un pic cu ea.....
noi mai avem de pus varza si gata cu muraturile pt iarna...
eu dim iam scos paltonasul Larisei k era un vant...acum am intrat si noi in casa k se lasa rece afara...
noi mai avem de pus varza si gata cu muraturile pt iarna...
eu dim iam scos paltonasul Larisei k era un vant...acum am intrat si noi in casa k se lasa rece afara...
neata fetelor.eu sunt prezenta la cafea
Buna Cecy,ce faci?ce gatesti azi?sunt in pana de idei...nu stiu de ce dar in ultima sapt chiar nu stiu ce sa mai fac de mancareeee......groaznic.
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor,Maria mai avem cafea,te astept .Adriana ,sanatate.Teo,ai luat sau nu carnetul?Sandy,ce face CRISS?Anka,Elena,Ioana????Eu am tras o fuga pana la cora,am luat ceva carne .....sunt obosita.Imi trag sufletul si incep lectiile....
nadvio1973- Mamica sexy
buna ziua fetele!!! am si eu in sfarsit ragaz..zilele astea mi s`au parut lungiiiii...wk a trecut frumos, o zi la tara si una acasa in famile, de azi au inceput zilele Iasului (in sensul ca au deschis corturile cu tot felul de marfuri) o sa iesim si noi in oras mai pe seara, dupa ce vine tati de la munca!...in rest nimic noutati! spor la lectii nadia!
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetele, eu sunt racita rau de tot...ma dor ochii in cap de nu mai pot , la servici am zile tot mai grele si nu pot intra deloc la pc .....acum am ajuns si noi acasa si abia astept sa ma bag in pat! nu imi arde de nimicccccccccc!
o zi frumoasa va doresc! si aveti grija la viroze ....este sezonul!
o zi frumoasa va doresc! si aveti grija la viroze ....este sezonul!
buna fetelor,am terminat si eu lectiile cu Lari si astept sa vad ce a facut la testul de azi...maine ne da d-na calificativele si carnetele de note...
am avut azi vizita la stefy,a vazut-o o d-na si astept maine sa vedem ce rasp ne da...daca accepta s-o infieze...
am avut azi vizita la stefy,a vazut-o o d-na si astept maine sa vedem ce rasp ne da...daca accepta s-o infieze...
Buna dimineata!
Va astept la o cafea sau un ceai!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
O zi frumoasa si note bune si va urez spor la teme pentru dupa masa
Ce ziceti e mai bine la scoala ori era mai bine la gradi,nu aveam teme de facut
Sandy,nu ai mai intrat sa ne spui ce face Criss cu piciorul
Te asteptam cu vesti bune
Va astept la o cafea sau un ceai!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
O zi frumoasa si note bune si va urez spor la teme pentru dupa masa
Ce ziceti e mai bine la scoala ori era mai bine la gradi,nu aveam teme de facut
Sandy,nu ai mai intrat sa ne spui ce face Criss cu piciorul
Te asteptam cu vesti bune
Maria- Administrator
neata fetelor.....sunt super incantata k Lari a luat FB la test la abecedar.mi-a zis d-na dim k ma rugat sa stau sa sc copii care merg in excursie....dar mi-a zis k e in gasca de baieti si trebuie sa mai ,,lucram la disciplina,,..chia in dim asta a zis despre Lari k a intrat fuging in clasa ,a zis ,,buna dimineata,,...si d-na a intors-o din drum sa intre cum trebuie.d-na mi-a zis k ia pierit zambetul de pe fata dar sa intors si a intrat cum se cuvine in clasa.....sunt curioasa daca o sa-mi spuna la pranz cand o voi lua acest ,,incident,,.....
era mai bine la gradi k puteam sa mai ,,chiulim,, vinerea si nu aveam teme pt acasa....dar e ok pana acum....
multumim de cafea Maria
era mai bine la gradi k puteam sa mai ,,chiulim,, vinerea si nu aveam teme pt acasa....dar e ok pana acum....
multumim de cafea Maria
Neata Ceci!
O sa se obisnuiasca cu scoala si cu disciplina Ceci,mai uita caci sunt la scoala si procedeaza ca la gradi
Felicitari Lari pentru F.b. :itiofer:
Si Gabi a luat ieri un F.B. la autodictare,si la testul initial de la mate are F.B.
O sa se obisnuiasca cu scoala si cu disciplina Ceci,mai uita caci sunt la scoala si procedeaza ca la gradi
Felicitari Lari pentru F.b. :itiofer:
Si Gabi a luat ieri un F.B. la autodictare,si la testul initial de la mate are F.B.
Maria- Administrator
felicitari Gabi...si Lari tot la testl initial a luat...caci asa ia fb in fiecare zi la caiet cum scrie...cum raspunde la ora...dar nu le trece d-na pe toate...cred k face o medie...sa vedem cand or sa dea si la mate...
Buna fetelor,cred ca dna copilul meu are alt still de lucru...le pune stampilute cu animalute si fete zambitoare....inca nu a scris nici un FB nicaieri,oare o fi prea exigenta??????Gata temele si la noi,vineri mergem la circ cu scoala,am sa merg si eu..hahahaha.Felicitari Larisa pt FB!!!
Ne odihnim si dupa mergem la karate,copilul a primit luni tresa a treia .Ce o fi Sandy????
Ne odihnim si dupa mergem la karate,copilul a primit luni tresa a treia .Ce o fi Sandy????
nadvio1973- Mamica sexy
Pagina 16 din 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
» La o cafea intre prietene!!!
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
» La o cafea intre prietene!!!
Pagina 16 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA