Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 41 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 41 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 29 din 42
Pagina 29 din 42 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
buna ceci , nadia , eu astazi am fost la un curs la victor babes si acum am ajuns acasa ....vreau sa fac ceva de mancare si sa ma duc dupa gabi la scoala .....apoi stam putin in parc , la karate si acasa!
buna fetelor.......ce a facut Ren la test NNadia?
noi acum ne apucam de teme...
noi acum ne apucam de teme...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
spor la teme ceci ....noi am ajuns acasa si mai stam putin , apoi plecam la karate
nadia te asteptam cu vesti!
seara frumoasa
nadia te asteptam cu vesti!
seara frumoasa
Buna fetelor,a zis ca scris bine la ro ,litera a si m si cuvintul mama,caietul a ramas la dna ,aflu probabil maine .Seara buna tuturor!!!
nadvio1973- Mamica sexy
lari e deabia la ,A, maine trece ma ,mm,, gata temele ,mai tarziu o s-o pun sa cieteasca un pic...
bravo ren ..... o sa iei un mare FB
offf nici nu vreau sa ma gandesc la anu cu atatea teme ....scris, citit! offfff ma i-a grijile deja
offf nici nu vreau sa ma gandesc la anu cu atatea teme ....scris, citit! offfff ma i-a grijile deja
Buna fetelor,,in sfarsit m-a lasat pc-ul meu sa intru,imi bloca pagina,,doar pe fb puteam cate putin sa stau si apoi se bloca si acolo,,noi suntem bine,Criss se simte bine,operatia a inceput sa se vindece aproape complet!va pup
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
neata fetelor.Sandy ne-ai dat o veste buna,ma bucur pt Criss...dar se duce la scoala?
eu am fost la posta sa iau alocatia Larisei si le-am luat fetelor cate o bluzita cu mini mause si cate o pijamaluta cu helo kity...pt mos nicolae...si o sa le mai iau cateva dulciuri si gata...sa vede pt craciun...tot ma uit pe saituri de jucarii si sa aleg o papusica pt amandoua fetele mele...
acum imi beau si eu cafeaua,am bagat si la spalat,stefy se joaca cu lego....
Adriana iti trebuie rabdare.....pt teme...
eu sunt asa de bucuroasa k ieri d-na a zis ca Lari sta numai cu manuta pe sus si vrea mereu la tabla sa scrie...chiar lari mi-a zis ca a iesit de 40 de ori la tabla la toate materiile
eu am fost la posta sa iau alocatia Larisei si le-am luat fetelor cate o bluzita cu mini mause si cate o pijamaluta cu helo kity...pt mos nicolae...si o sa le mai iau cateva dulciuri si gata...sa vede pt craciun...tot ma uit pe saituri de jucarii si sa aleg o papusica pt amandoua fetele mele...
acum imi beau si eu cafeaua,am bagat si la spalat,stefy se joaca cu lego....
Adriana iti trebuie rabdare.....pt teme...
eu sunt asa de bucuroasa k ieri d-na a zis ca Lari sta numai cu manuta pe sus si vrea mereu la tabla sa scrie...chiar lari mi-a zis ca a iesit de 40 de ori la tabla la toate materiile
Neata fetelor,insanatosire rapida lui Criss,Sndy.Aflu de calificativ abia la ora 14 .Cecy,felicitari pt Larisa,super desteapta!!!!Ren azi a trecut la u mare de mana...au facut a,A,m,M,u,pana azi.Noi nu cred ca o sa avem serbare de craciun,cred ca vom afla la urmatoarea sedinta.Adriana,rabdare la maxim pt lectii.......PT ca am facut 7 ani,avem reguli noi :ne jucam la tableta doar in weekend,in cursul sapt ne uitam la desene doar dupa cina si ascultam o poveste in fiecare seara inainte de culcare.Recapitulam lectiile facute la scoala si mergem putin in avans cu o lectie la toate materiile......e foarte nevericit ca nu mai joaca joculete ,hahahahha..
nadvio1973- Mamica sexy
multumim Nadia...eu deaia sunt si asa ,,stricta,, cu ea pt ca ii cunosc ,,creierul,, si stiu ca poate mai mult decat le cere d-na la scoala...eu o pun sa-mi citeasca 2-3 propozitii seara...pt ca stie tot alfabetu...scrie dupa dictare daca eu ii repet de 2-3 cuvantul sau pe silabe....insa la scoala cred ca la dictare nu le va zice d-na pe silabe,nu?si Larisa isi doreste tableta dar e ,,prea scumpa,, pt bugetul meu sa-i cumpar acum ...are mama adop a stefaniei tableta si sapt trecuta daca lari a fost in vacanta a vazut-o si pe ea si ia dat tableta 3 zile sa se joaca...binenteles ca Lari a fost incantata...
ce inainte sunteti cu literele...
ce inainte sunteti cu literele...
Buna Cecy,tableta e EBODA a fost 5 mil ,este tableta fara sim de tel mobil.Am vazut dupa ca la eMag erau si mai ieftine.Nu stiu daca le spune pe silabe ....la mate sunt la cifra 5,la ro sunt putin inainte.
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele,
felicitari Larisei, si Bianca are numai FB,eu vreau s-o vad in clasele IV ,V incolo,e drept ca de pe acum e greu si nu toti au note maxime dar Bia are potential,desi eu nu sunt exagerata iar ea face temele singura,eu nici nu o mai controlez.
Deci Gabita inca face karate..ma bucur.
in rst ce mai faceti voi si copilasii vostrii!?
felicitari Larisei, si Bianca are numai FB,eu vreau s-o vad in clasele IV ,V incolo,e drept ca de pe acum e greu si nu toti au note maxime dar Bia are potential,desi eu nu sunt exagerata iar ea face temele singura,eu nici nu o mai controlez.
Deci Gabita inca face karate..ma bucur.
in rst ce mai faceti voi si copilasii vostrii!?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna fetelor
bravo Bia.eu sper s-o tina tot asa...eu inca stau langa Lari cand scrie..
fetele mele dorm si eu mai butonez un pic apoi la lectii........
bravo Bia.eu sper s-o tina tot asa...eu inca stau langa Lari cand scrie..
fetele mele dorm si eu mai butonez un pic apoi la lectii........
buna fetele, va invit la cafeluta
astazi o savurez fara tigara , pentru ca de ieri nu am mai fumat!!!! ai auzit cuscra??????
felicitari copilasilor si spor la invatat ...... teo si eu zic ca nu o sa ii cer prea mult lui gabi ,insa vom vedea cum va fi la anu!
la karate merge in continuare , este atat de incantat incat nu conteaza ca este noapte afara, frig sau ploua ..... se pare ca de sarbatori ne vor face o mica reprezentatie cu ce au invatat. Cat priveste tableta si emil vrea sa ii cumparam lui gabi , una la vreo 7-8 mil ..... de craciun , gabi insa deja are stransi vreo 3 mil asa ca nu mai punem mult! in altex alaltaieri am vazut chiar si la 3-4 mil , acum depinde ,eu nu ma pricep prea bine la dinastea ......
o zi frumoasa va doresc!
astazi o savurez fara tigara , pentru ca de ieri nu am mai fumat!!!! ai auzit cuscra??????
felicitari copilasilor si spor la invatat ...... teo si eu zic ca nu o sa ii cer prea mult lui gabi ,insa vom vedea cum va fi la anu!
la karate merge in continuare , este atat de incantat incat nu conteaza ca este noapte afara, frig sau ploua ..... se pare ca de sarbatori ne vor face o mica reprezentatie cu ce au invatat. Cat priveste tableta si emil vrea sa ii cumparam lui gabi , una la vreo 7-8 mil ..... de craciun , gabi insa deja are stransi vreo 3 mil asa ca nu mai punem mult! in altex alaltaieri am vazut chiar si la 3-4 mil , acum depinde ,eu nu ma pricep prea bine la dinastea ......
o zi frumoasa va doresc!
Neata!Adriana,vesti bune,bravo !!! :fumatoare: La dictare a facut o greseala ,dar a luat fb.Adriana ,la tableta conteaza mult viteza de reactie mai ales in cazul in care se intrebuinteaza pt jocuri....daca pui degetul si tragi pagini sau te bati cu cineva de exemplu trebuie sa fie instant...unele sunt ff greu de manavrat din aceasta cauza,eu cred xa vor vi tablete in decembrie la preturi ff bune.o zi buna!!! :flowers:
nadvio1973- Mamica sexy
buna nadia, felicitari lui ren! stie emil ce sa ii cumpere , asteptam sarbatorile pentru ca vor fi rteduceri si o sa fie si noaptea neagra a cumparaturilor ...vedem atunci!
neata fetelor......ff iefrina tableta dar vorba Nadiei conteaza si viteza...
noi mai asteptam,are alte ,,dorinte,, mai arzatoare ca tableta insa ii voi cumpara...sa urmaresc tto asa de sarbatori oferte...
felicitari Ren pt dictare...
azi la no in scoala e conc,,smart,,...si sapt viitoare eurascolarul junior,, si d-na o sa-i tina maine o ora-n plus sa lucreze cu ei la abecedar pt concurs-ca are un conc la mate si unul la romana...
noi mai asteptam,are alte ,,dorinte,, mai arzatoare ca tableta insa ii voi cumpara...sa urmaresc tto asa de sarbatori oferte...
felicitari Ren pt dictare...
azi la no in scoala e conc,,smart,,...si sapt viitoare eurascolarul junior,, si d-na o sa-i tina maine o ora-n plus sa lucreze cu ei la abecedar pt concurs-ca are un conc la mate si unul la romana...
de vreo 2 ani ma innebuneste ca vrea papusa ,,ciciobelo,, care nu e decat 250 lei....si stiu ca nu se va juca cu ea decat fff rar...ti-am zis ca iam luat de pe un sait penar,stilou pt stangaci caiete si coperti ,etichete cu hello kiti,ieri le-am luat la amandoua pijamale cu hk....insa pe langa imbracaminte si dulciuri am zis sa le cumpar la amandoua si cate o papusica...
am inteles si gabi vrea un ceas cu benten care costa 100 lei dar nu il iau ....este suficienta tableta
buna ziua fetele!!! felicitari din suflet scolarilor eu cu Alex am probleme...e tare neastamparat, nu ma asculta deloc!!!
Ceci Papusa Ciciobelo am avut-o eu anul trecut la magazin, nu merita banii!!!!
Alex al meu nu are inca lista pt Mos Nicolaie sau Mos Craciun!.. sunt un caz fericit!! !
Ceci Papusa Ciciobelo am avut-o eu anul trecut la magazin, nu merita banii!!!!
Alex al meu nu are inca lista pt Mos Nicolaie sau Mos Craciun!.. sunt un caz fericit!! !
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna Anka,cum merge dieta dunkan parca tii?...
Buna fetelor,Anka ,ti am dus dorul...te asteptam mai des la cafeluta.Eu am umblat azi toata ziua,sunt frinta.....
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetele , cafeluta este gata!!!!
anka ce mai faci? alex?
nadia scuze dar am uitat ieri sa te sun ....nu puteam vorbi atunci cand m-ai sunat! sunama astazi te rog ...pupici
anka ce mai faci? alex?
nadia scuze dar am uitat ieri sa te sun ....nu puteam vorbi atunci cand m-ai sunat! sunama astazi te rog ...pupici
neata fetelor
Pagina 29 din 42 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 29 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA