Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 23 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 23 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 35 din 42
Pagina 35 din 42 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
Buna fetelor,va pup,Roxy peste tot gasesti astfel de oameni,din dorinta de a se disculpa si a se "minti" singuri,ca nu ei sunt cauza problemelor lor,incearca sa gaseasca un vinovat,bineinteles in cazul tau ai gasit un parinte care sa-i puna vb in gura chiar si dirigintei ...
Si la noi in centru erau parinti care desi stiau cum sunt copiii lor dadeau vina pe altii!!
Va pup!!
Si la noi in centru erau parinti care desi stiau cum sunt copiii lor dadeau vina pe altii!!
Va pup!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna seara fetelor.gata si noi cu temele ,am papat mamaliga cu branza si smantana
Roxana cand am inceput sa citesc ma gandeam ca acea fata sa indragostir de Sebi ,insa nu ma asteptam la un asa final...
Sandy te pup dulce si ma bucur ca ai intrat sa ne saluti...dar nu ne-ai zis ce mai face Criss...
Roxana cand am inceput sa citesc ma gandeam ca acea fata sa indragostir de Sebi ,insa nu ma asteptam la un asa final...
Sandy te pup dulce si ma bucur ca ai intrat sa ne saluti...dar nu ne-ai zis ce mai face Criss...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna seara , dragele mele asa este , am vb cu copii din clasa , colega lor este speriata si singura ei problema e mama ????? ii este frica de mama , .........................greu de inteles , profesorii s-au autosesizat si m-au asigurat de Sebi , este un copil disciplinat , cu bun simt dar cu simt oratoric mostenire de la mama . Imi pare rau sincer , dar colega lui Sebi sufera ...................si e trist ,,,,,,,,,,,,sper ca mami ei sa -si dea seama, cat inca mai poate face ceva va pup pe toate si va urez noapte buna
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna dimineata fetelor!
Va astept cu o cafeluta fierbinte
V-am citit din urma si eu,imi pare rau Roxi,dar nu mai pune la suflet,daca tu stii de la profesorii cum e Sebi,eu cred ca parintii nu ar trebui sa intervina intre copii si ce fac ei la scoala,mai ales sa acuzi asa fara rost
Va astept cu o cafeluta fierbinte
V-am citit din urma si eu,imi pare rau Roxi,dar nu mai pune la suflet,daca tu stii de la profesorii cum e Sebi,eu cred ca parintii nu ar trebui sa intervina intre copii si ce fac ei la scoala,mai ales sa acuzi asa fara rost
Maria- Administrator
Buna fetele..
am avut ceva de citit...
Adriana,cred ca ai tras o spaima sora cu moartea!!! bine ca l-ai gasit,Doamne-Fereste ca sunt atatea rele in lumea asta si atatia oameni ce fac rau copiilor...
Roxi,mamicca mea finuta,Sebi o fi el zburdalnic dar are parinti minunati si nu e in stare sa fie asa...incearca ssa ai mai multa incredere in el...
Nadia felicitari pentru Ren.
Anka...nu am cuvinte?ce oameni imaturi!!!!
Maria
Sandy
Cecy,o poti imbraca intr-o rochie alba ca de mireasa ,eu am una la Bianca..daca vrei ti-o pot imprumuta. :)
Va pup.
am avut ceva de citit...
Adriana,cred ca ai tras o spaima sora cu moartea!!! bine ca l-ai gasit,Doamne-Fereste ca sunt atatea rele in lumea asta si atatia oameni ce fac rau copiilor...
Roxi,mamicca mea finuta,Sebi o fi el zburdalnic dar are parinti minunati si nu e in stare sa fie asa...incearca ssa ai mai multa incredere in el...
Nadia felicitari pentru Ren.
Anka...nu am cuvinte?ce oameni imaturi!!!!
Maria
Sandy
Cecy,o poti imbraca intr-o rochie alba ca de mireasa ,eu am una la Bianca..daca vrei ti-o pot imprumuta. :)
Va pup.
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna fetelor,vo doresc o zi minunata cu soare si multe zambete de la cei dragi.
nadvio1973- Mamica sexy
am venit si eu in fuga sa beau o cafeluta cu voi....acusi plec la servici! ma asteapta multa treaba, reduceri peste reduceri..si cutoate astea vanzarile sunt f slabe!
dupa-amiaza placuta tuturor!!! noi in wk a ramas stabilit plecam la Baia Mare!!
Adriana tu mai vb cu Mary de pe celalalt forum? am vaga impresie ca ea este din Baia Mare, daca e asa as vrea sa o vad si pe ea...i-am lasat un mesaj sper sa-mi raspunda zilele astea
dupa-amiaza placuta tuturor!!! noi in wk a ramas stabilit plecam la Baia Mare!!
Adriana tu mai vb cu Mary de pe celalalt forum? am vaga impresie ca ea este din Baia Mare, daca e asa as vrea sa o vad si pe ea...i-am lasat un mesaj sper sa-mi raspunda zilele astea
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetelor
de dim am lasat-o pe Lari la sc apoi am fost in oras sa depun actele Stefaniei pt alocatie....am avut noroc k aveau prog dim si nu am stat la coada...deja diseara vine mama ei s-o ia si sta la ea diseara si maiane toata ziua,apoi de sambata pana luni dim....si uite asa mi-a zis de Craciun vrea s-o ia si sa nu mi-o mai aduca...aseara cand a lasat-o la noi a plans micuța.sa obisnuit si cu ea...si o plimba toata ziua cu masina,la locul de joaca,la rude,prieteni,etc...o imbraca doar de la H&M....asa ca ,,raman,, fara fetița...insa ma bucur pt ele amandoua-tipa nu are sot si nici prieten...de gen masc.
Teo ms mult pt ca te-ai gandit la mine sa-mi imprumuti rochita,o sa-ti sc nr meu de tel si te sun in caz ca nu gasesc eu ceva pana atunci...avem serbarea pe 20dec..
fetele mele dorm asa ca butonez in liniste apoi trec la teme cu Lari.azi a avut test la mate,mi-a luat -fb la citit...per ansamblu sunt multumita de ea.........dar vreau mai mult...dar ma gandesc si la ea ca e copil si mai vrea si ea sa se joace,sa picteze...in fiecare seara imi picteaza cate ceva....
va doresc o dupa amiaza linistita
de dim am lasat-o pe Lari la sc apoi am fost in oras sa depun actele Stefaniei pt alocatie....am avut noroc k aveau prog dim si nu am stat la coada...deja diseara vine mama ei s-o ia si sta la ea diseara si maiane toata ziua,apoi de sambata pana luni dim....si uite asa mi-a zis de Craciun vrea s-o ia si sa nu mi-o mai aduca...aseara cand a lasat-o la noi a plans micuța.sa obisnuit si cu ea...si o plimba toata ziua cu masina,la locul de joaca,la rude,prieteni,etc...o imbraca doar de la H&M....asa ca ,,raman,, fara fetița...insa ma bucur pt ele amandoua-tipa nu are sot si nici prieten...de gen masc.
Teo ms mult pt ca te-ai gandit la mine sa-mi imprumuti rochita,o sa-ti sc nr meu de tel si te sun in caz ca nu gasesc eu ceva pana atunci...avem serbarea pe 20dec..
fetele mele dorm asa ca butonez in liniste apoi trec la teme cu Lari.azi a avut test la mate,mi-a luat -fb la citit...per ansamblu sunt multumita de ea.........dar vreau mai mult...dar ma gandesc si la ea ca e copil si mai vrea si ea sa se joace,sa picteze...in fiecare seara imi picteaza cate ceva....
va doresc o dupa amiaza linistita
superba rochita ...ms Teo...
gata si noi cu temele...acum citim...
gata si noi cu temele...acum citim...
Buna seara fetelor!
eu am niste probleme de aceea am lipsit de pe forum,va mai citesc de pe telefon din cand in cand,e mai greu sa scriu,sper sa revin curand .Va doresc o seara placuta! Va pup!
eu am niste probleme de aceea am lipsit de pe forum,va mai citesc de pe telefon din cand in cand,e mai greu sa scriu,sper sa revin curand .Va doresc o seara placuta! Va pup!
O zi minunata si numai bine va doresc!!!!!!!!!!!!!!!!
mona_mami- Mamica cocheta
buna fetele, va servesc cafeluta
si eu am avut ceva probleme cu matusa mea, a fost internata si am stat mai mult cu ea , de ieri este internata si soacra !!!!!
ceci ma bucur mult pentru pitica, deci dupa craciun nu ti-o mai aduce?
gianina sper ca sunteti bine!
mona ce mai faci? fetele?
o zi minunata fetele!
si eu am avut ceva probleme cu matusa mea, a fost internata si am stat mai mult cu ea , de ieri este internata si soacra !!!!!
ceci ma bucur mult pentru pitica, deci dupa craciun nu ti-o mai aduce?
gianina sper ca sunteti bine!
mona ce mai faci? fetele?
o zi minunata fetele!
Buna dimineata , dragele mele :flowers: Noi ne pregatim de lectie deschisa la gradi , tema nu o stim cert e ca s-a facut atata caz pt niste prajiturisi suc de nu va zic , d-na educatoare ne-a sfatuit sa facem prajituri de casa , sa aducem fiecare mamica , sa bucuram copii *( asa vrea sa vada aportul parintilor fata de dansa ) bineanteles ca s-a gasit o "d-na"sa comenteze , ca ""eu nu mamnanc de la oricine , mai bine le cumparam o Magura , e mai ok asa "" bineanteles ca Roxana i-a dat restul eu imi cresc copii bio , Magura e plina deEEE -uri , ma rog ................ ne dam aere aiurea se pare ca am fost in saptamana polemicilor .............sper sa ies cat mai repede , din pacate sunt genul de om carenu pot inghitii , orice mizerieIn alta ordine de idei avem serbarea pe 14 Decembrie , cam devreme , dar e binevenita , sa vedem ce pozici fac azi la gradi Va pup dragele mele si ne mai auzim Anka daca e vb de Mary de pe mamici si copii , este din Sibiu , din Baia Mare este Monica , distractie placuta si te asteptam cu muulte poze
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna roxy , pai asa se intampla , mereu are cineva ceva de obiectat .....fiecare cu parerea ei , nu ai ce sa le faci!
noi serbarea cred ca o avem pe 20 sau 21 decembrie si gabi o sa fie mos craciun!
noi serbarea cred ca o avem pe 20 sau 21 decembrie si gabi o sa fie mos craciun!
neata fetelor
buna ceci , ce faci? pe 1 decembrie piedone da drumu la luminite in sect 4 si este si un targ de iarna in parc la noi ...veniti si voi?
buna fetele!!! multumesc de raspuns Roxi...am vb ieri cu mary, da din pacate am gresit eu nu e din BM...am sa incerc sa iau legatura cu Monica..plec spre Baia Mare maine la o a 15.00. va tin la curent!!!!
va pup si va doresc de acum wk frumos!!
va pup si va doresc de acum wk frumos!!
anka9mai- Mamica cocheta
Neata fetelor,am reusit sa citesc din urma,va saluta si va pup pe toate.Aseara a fost sedinta cu parintii....asa,avem serbare in sala de festivitati a scolii pe 21 dec ,avem nevoie de costume traditionale pt serbare,vom cumpara o carte cu povesti pt copii si citeva dulciuri pt mos nicolaie(25 ron),iar pt dna am dat 30 si vom decide luna viitoare ce sa luam.Ora deschisa a decurs bine,dna a fost multumita per ansamblu.Sa le dam la ei deja alfabetarul pt ca vor incerca sa scrie cuvinte simple cu ajutorul lor .Cam atat.....va doresc o zi minunata!!!
Ma bucur sa aud ca Stefannia este fericita si deja foarte acomodata cu mama adoptiva...Lary este super desteapta ,felicitari!!!
Ma bucur sa aud ca Stefannia este fericita si deja foarte acomodata cu mama adoptiva...Lary este super desteapta ,felicitari!!!
nadvio1973- Mamica sexy
buna seara fetelor...acum am venit de la curs..vinerea viitoare dam examenul si gata...
si Ren e destept....
Adriana nu stiu ce vom face sambata...vb la tel...la ce ora vine piedone?
si Ren e destept....
Adriana nu stiu ce vom face sambata...vb la tel...la ce ora vine piedone?
buna fetele, ceci nu stiu la ce ora dar probabil pe la 6 seara si nu stiu daca vine in parc , nu stiu de unde aprinde luminitele..... nadia voi nu veniti prin parcul nostru? ce ziceti sa ne intalnim toate sambata pe la 12 in fata palatului copiilor?
buna seara fetele!
Buna fetelor,Adriana noi vrem tare mult sa merge la parada de la arcut de triumf ..nu stiu daca mai ajungem si prin parc...am sa ma gindesc totusi ....Seara buna va doresc fetelor!!!
nadvio1973- Mamica sexy
buna dimineata fetele , va invit la cafeluta
la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!!! Andreea, Andrei!!!!!
la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!!! Andreea, Andrei!!!!!
Neata Adriana,multumesc de cafea,ce mai faci????
nadvio1973- Mamica sexy
Pagina 35 din 42 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
» La o cafea intre prietene!!!
» La o cafea intre prietene !!!!!! (4)
» La o cafea intre prietene(13)
» La o cafea intre prietene (5)
» La o cafea intre prietene!!!
Pagina 35 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA