Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 42 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 42 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 33 din 42
Pagina 33 din 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
Neata Roxy,felicitari pt cadou,data de 13 aduce noroc ,nu?tot pe 13 noiembrie a fost si ziua copilului meu....
Neata fetelor,azi e sambata ....relaxare,ieri am fost la piata ,azi doar pun la spalat si fac curatenie...voi?
Neata fetelor,azi e sambata ....relaxare,ieri am fost la piata ,azi doar pun la spalat si fac curatenie...voi?
nadvio1973- Mamica sexy
buna nadia, si eu am de spalat, calcat si facut mancare ..... gabi deseneaza si decupeaza si eu ma relaxez putin ...imi iau drogul
ce face ren? cum este la scoala
ce face ren? cum este la scoala
super harnicuta Adriana eu inca num-am apucat de nimic , mai stau cu voi Da Nadia , eu sunt nascuta pe 13 , La multi ani inca o data lui Ren , va pupic pe ambii :flowers:
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
neata maria, ce mai faci? eu am terminat mancarica si vreau sa bag la spalat ....
buna,Adriana,copilul este ok la scoala ,se straduieste ,a primit o poezie de 5 strofe marti si vineri a avut ora deschisa ....i a ascultat d na joi si el a plans ,pt ca s a incurcat ,iar doaman a spus ca daca mai se incurca o sa i dea insuficient.....vineri copilul s a dat bolnav dimineata de frica sa nu greseasca la poezie ,dar i am spus ca totul o sa fie bine si nu poate sa lipseasca de la ora deschisa pt ca vine dna directoare.....a mers copilul la scoala ,ora deschisa s a amanat pt marti pt ca mai trebuia sa vine cineva de la min ister sa asiste ......asa ca stresul copilului o sa mai dureze ceva.......poezia este de ion pillat si se numeste de pasti(ora este despre anotimpuri)Eu cred ca este destul de greuta aceasta poezie ,dar ma rog,sper sa nu se incurce.....sapt viitoare o sa avem sedinta....ne tot gindim ce sa i cumparam dnei de craciun,cit sa stringem,dar se vede treaba ca vom fi o clasa destul de dezbinata....sper sa ma insel....
weekend placut tuturor!!!
weekend placut tuturor!!!
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor,eu dim am facut curatenie generala in bucatarie,am spalat toate vasalel,pahareleșieri am facut in baie...am plecat intr-o fuga so iau pe Lari de la sc...acum fetele dorm,apoi ma duc in piata sa cump suitaj cu tricoloru pe el sa le fac copiilorfundite sa le punem in piept pt 1 dec-or sa faca si ceva ,cantece,hora unirii dar marti pt ca vineri de sf andrei e liber,sambata e 1 dec...si Lari are o poezie grea,si mai e are si inca una e fulg de nea...
felicitari Roxana...ma bucur ca te-am vazut
felicitari Roxana...ma bucur ca te-am vazut
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna Ceci! Noi mai pe seara avemmusafiri,vine fratele meu cu famila s amancam cu totii,de fapt sa-l sarbatorim pe Dragos...ca in rest nu vine nimeni ptr ca nu v-am spus dar are varsat de vant...a luat de la camin,din 21 de copii doar 8 mai erau ieri la camin...vad ca a facut o forma destul de usoara,cateva vezicule....dar daca restul neamului si prietenii nu au facut le este teama sa vina sa nu ia si ei....
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna fetele...felicitari Roxy pentru premiul castigat!!! si ma buucr k te-am revazut chiar si prin intermediul forumului!!! te pupic!!!
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
Buna dimineata dragele mele , eum-amtrezit inca de dimineata , si se pare ca am o zii destul de plina , imi astept sotul sa vina cu porcul asa ca am de transat bine , s-a dus pe la Teleorman , sa iaporc si tocmai ce m-a sunat ca l-a gasit pe Ghita de vreo 160 kg , acum nu stiu ce-o sa fac , copii il asteapta pe Ghita viu sa-i dea biscuiti , asa ca vom vedea ............ oDumineca placuta va urez , si mai tarziu va invit la pomana porcului , stropita cu vin fiert
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Neatza Roxana! Asa devreme taiati porcul???? Sa aveti mult spor la transarea lui si pofta mare la pomana porcului!
Eu mi-am facut cafeaua si pana se trezesc baietii imi fac de cap...azi nu fac nimic,decat ma ocup de mine...asa ca fetele..stiti voi
O duminica placuta sa aveti!
Eu mi-am facut cafeaua si pana se trezesc baietii imi fac de cap...azi nu fac nimic,decat ma ocup de mine...asa ca fetele..stiti voi
O duminica placuta sa aveti!
Elena23- Mamica eleganta
neata fetele,,,,si eu imi fac de cap elena, nu am chef de nimic!
roxy dar nu este cam devreme pentru porc? pana la craciun il papati!
astazi vreau sa merg cu gabi prin moll sa vedem brazi si luminitele , desi le-am mai vazut ne plac .....
roxy dar nu este cam devreme pentru porc? pana la craciun il papati!
astazi vreau sa merg cu gabi prin moll sa vedem brazi si luminitele , desi le-am mai vazut ne plac .....
neatza Adriana...astia sau cam grabit si cu luminitele si brazii...parca prea devreme...plimbarica placuta si sa faceti poze sa vedem si noi....la noi in oras cine stie daca o sa avem...probabil cum am avut in fiecare am porcarii de luminite pe strazile principale....atat...
Elena23- Mamica eleganta
da si mie mi se pare ca sau cam grabit , dar este bucuria copiilor si a noastra , in fond Noiemnrie este o luna cam goala , fara evenimente .....asa ca ... poze o sa facem multe
eu aseara am aflat ca in noaptea dintre ani voi fii de serviciu...24 de ore cu colega...de pe 31 seara pana pe 1 seara mi-a venit randul....ca destul am lalait-o de 6 ani de cand sunt pe sectie....
Elena23- Mamica eleganta
Buna dimineata dragele mele
mai e cineva la cafeluta cu mine?
mai e cineva la cafeluta cu mine?
roxanik- Mamica cocheta
Buna dimineata fetelor!
In sfarsit am apucat sa intru sa mai citesc putin ce mai faceti.
O duminica placuta!
In sfarsit am apucat sa intru sa mai citesc putin ce mai faceti.
O duminica placuta!
crina_oc- Mamica sexy
Buna dimineata tuturor!
Va salut pe toate,savurez si eu o cafea
Va salut pe toate,savurez si eu o cafea
Maria- Administrator
Buna fetelor......mai este cafea?Deja intram in atmosfera de sarbatori,ce frumos!!!O zi buna tuturor!!
nadvio1973- Mamica sexy
BUNA ..... acum sunt si eu la cafeluta!!
roxanik- Mamica cocheta
buna fetele, bine ai revenit crina , super poza de la status .... ce face pitica?
noi pana la urma am ajuns in oraselul copiilor si ne-am plimbat pe acolo ....l-au facut superb .....
roxanik mai dormi la noapte daca bei acum cafeluta? ce face pitica?
noi pana la urma am ajuns in oraselul copiilor si ne-am plimbat pe acolo ....l-au facut superb .....
roxanik mai dormi la noapte daca bei acum cafeluta? ce face pitica?
BUNA FETELOR,noi dim am fost la teatru..mi-a placut si mie...
sa-l mancati sanatosi pe Ghita...si sa te gandesti si la mine ca mia-imi place șoriciul...
mai lenevim si noi un pic ,o astept pe stefy sa vina de la mama ei....si vreau sa mai fac cu Lari la abecedar o mica dictare...
sa-l mancati sanatosi pe Ghita...si sa te gandesti si la mine ca mia-imi place șoriciul...
mai lenevim si noi un pic ,o astept pe stefy sa vina de la mama ei....si vreau sa mai fac cu Lari la abecedar o mica dictare...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna fetele, la ce teatru ati fost ceci? si eu as vrea sa merg cu gabi , lui ii place mult la teatru
o noapte linistita va doresc si ne intalnim dimineata la cafeluta
o noapte linistita va doresc si ne intalnim dimineata la cafeluta
Pagina 33 din 42 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 33 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA