Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 18 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 18 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 34 din 42
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
Adriana, multumesc Noi suntem bine. Alessia imi tuseste de o luna jumatate dar speram sa scapam curand. In rest asteapta cu nerabdare Craciunul, e fascinata de luminitele si decoratiunile aparute deja in vitrine.
Va doresc si eu noapte buna si o saptamana minunata! :flowers:
Va doresc si eu noapte buna si o saptamana minunata! :flowers:
crina_oc- Mamica sexy
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna dimineata , dragele mele o saptamana reusita va doresc :flowers: la noi la gradi nu s-a hoatarat cam nimic , stim doar ca vine Mos Craciun si Craciunita la serbare , cert e ca tb sa ne scotocim bine in buzunare
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
neata Roxana...si noi la fel...
buna dimi scumpele mele!!!!!!!!!!!!!
Roxi,esti foarte frumoasa, felicitari pt premiu,
Nadia,e normal ca Ren sa fie speriat,suntem noi deseori speriati dar copii...?!
Elena, inca o data ''La multi ani'' scumpului nostru Dragos,va pupam si va imbratisam.
Fetele mele,va doresc o zi frumoasa, eu sunt la serviciu...va pupic.
Roxi,esti foarte frumoasa, felicitari pt premiu,
Nadia,e normal ca Ren sa fie speriat,suntem noi deseori speriati dar copii...?!
Elena, inca o data ''La multi ani'' scumpului nostru Dragos,va pupam si va imbratisam.
Fetele mele,va doresc o zi frumoasa, eu sunt la serviciu...va pupic.
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Teo cum e ,,casatorita,,?/////////
Neata fetelor,Teo ai dreptate ...e greu cu stresul....
o zi minunata si sanatate bolnaviorilor!!!
o zi minunata si sanatate bolnaviorilor!!!
nadvio1973- Mamica sexy
neata Nadia
Ceci,inca nu-s casatorita,stau tot cu socrii...la anul ne casatorim.
buna....voi ce luati pt doamna?Mosul care vine la serbare costa?Ce puneti in cadouri pt copii?o zi buna ce cecy......cum s a simtit stefania cu mama adoptiva?
nadvio1973- Mamica sexy
stefy e super incantata de mama ei adop...chiar aseara nu vroia sa mai vina la noi acasa...e normal s-o placa pt k-i cafe toate poftele,o plimba cu masina...etc....acum o ia de 3 ori pe sapt marti,joi duminica de dim pana seara...
mosu inchiriat ne ia 130 lei 1 ora...25 lei pt cd de copil pt ca va veni un nene sa filmeze...10 lei pt d-na sa-i luam un cos de la carefour cu samp,bomb,panetone,etc si copiilor le vom lua o enciclopedie care costa 45 lei si o jucarie din plus si ceve dulciulete...asa k pt mos craciun vom da de copil 100 lei-cam mult mi se pare insa nu pot sa ma pun gigig contra...iar de mos nicolae pt ca pe d-na o cheama nicoleta am dat 10 lei de copil si aim luat o lenjerie superba de pat de la casa mia care e direct ambalata in cutie de carton si punguta si o sa-i mai luam o floare in ghiveci....si copiilor dulciuri de 10 lei de copil-un ou kinder,o punga nap goe,un suc cu paiul ,o banana si o mandarian....
hai ca am scris o groaza...
Teo stiu ca ati facut doar cununia la sfat...dar am intrebat cum e....
Nadia voi o sa faceti serbare la scoala,nu?la voi cum se procedeaza?
mosu inchiriat ne ia 130 lei 1 ora...25 lei pt cd de copil pt ca va veni un nene sa filmeze...10 lei pt d-na sa-i luam un cos de la carefour cu samp,bomb,panetone,etc si copiilor le vom lua o enciclopedie care costa 45 lei si o jucarie din plus si ceve dulciulete...asa k pt mos craciun vom da de copil 100 lei-cam mult mi se pare insa nu pot sa ma pun gigig contra...iar de mos nicolae pt ca pe d-na o cheama nicoleta am dat 10 lei de copil si aim luat o lenjerie superba de pat de la casa mia care e direct ambalata in cutie de carton si punguta si o sa-i mai luam o floare in ghiveci....si copiilor dulciuri de 10 lei de copil-un ou kinder,o punga nap goe,un suc cu paiul ,o banana si o mandarian....
hai ca am scris o groaza...
Teo stiu ca ati facut doar cununia la sfat...dar am intrebat cum e....
Nadia voi o sa faceti serbare la scoala,nu?la voi cum se procedeaza?
Buna Cecy,noi miercuri vom avea sedinta si atunci o sa vrb cu mamele .Cred ca vom avea mos,de sf nicolaie nu cred ca vom vace la sc nimic....am sa ti dau mai multe detalii supa sedinta.O seara buna!!Ma bucur pt STEFANIA....
nadvio1973- Mamica sexy
Eu am luat un set de cosmetice cadou pt doamna in val de 35 ron,la copii de mos nicolae au zis cei de la grai ca au fonduri asta pt ca vine campania electorala!!
Ceci,eu am facut logodna,asa se procedeaza la noi,cununia la sfat se face la anul :)
Ceci,eu am facut logodna,asa se procedeaza la noi,cununia la sfat se face la anul :)
buna seara fetele!!! is franta de oboseala...nu am mancat mai nimic azi am o stare de lihamete de nici nu va inchipuiti!! avem in plan sa plecam in wk in Maramures...asa ca fiti pe faza voi cei care stati in acea zona si in drumul spre MM
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetele, eu am o durere de cap groaznica , adevarul este ca m-am suparat foarte tare ....l-am pierdut pe gabi in piata , pur si simplu in fractiune de secunda a disparut de langa mine ....am sunat la 112 , am cautat inebunita in toata piata ....el era insa destul de departe, la niste femei care vindeau varza, statea pe un scaunel si vorbea cu ele...si el era speriat ,,,,,,si acum imi bate inima!
serbare se pare ca v-am face si noi iar gabi va fi mos craciun, asa ca ne trebuie costum!
teo ce zic socrii? il accepta pe viitorul tau sot?
anka plimbare placuta si sa faci multe poze!
serbare se pare ca v-am face si noi iar gabi va fi mos craciun, asa ca ne trebuie costum!
teo ce zic socrii? il accepta pe viitorul tau sot?
anka plimbare placuta si sa faci multe poze!
off Adriana...te inteteg.........bn ca l-ai gasit nevatamat...
Anca sa vii cu poze si cu bateriile-n carcate...
Lari la serbare e fulg de nea si d-na mi-a zis s-o imbrac in rochita alba scurta ca de balerina.....nu stiu de unde sa iau...ca nu vreau sa cumpar doar asa pt 1ora de serbare...
Anca sa vii cu poze si cu bateriile-n carcate...
Lari la serbare e fulg de nea si d-na mi-a zis s-o imbrac in rochita alba scurta ca de balerina.....nu stiu de unde sa iau...ca nu vreau sa cumpar doar asa pt 1ora de serbare...
eu ma duc prin Ouchan sa vad ce costum de mos ii iau ,,,, ceci dar o rochita alba scurtuta nu merge? asa o poate purta si cu alta ocazie!
Neata!!Adriana bine ca l ai gasit pe Gaby....sperietura mare,nu?OF ,doamna copii astia.... Cecy cauta pe google poze cu tutu balet copii si inspirate de acolo......ca sugestie poti sa incerci sai iei un tricou in bretele alb cu 2 nr mai mari,il rascroiesti la picioare asa incit sa faci un body din el,iar pt partea de matrial tiul alb din cel foarte tare ,ca sa stea exact ca un tutu ,cumperi 2-3 metri de tiul il pui in 4 straturi si ii pui elastec ...asta este ,nu i mare lucru...poti sa i pui citeva paiete albe sau strasuri .......parul strins in coc ,dresuri albe si cipicei de sport ....gata fulgul de nea,spor la treaba!
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dimineata , dragele mele Adriana , imi pare rau pt spereietura pe care ti-a dat-o Gabita , stiu cum este si stiu ce inseamna sa-ti sara inima din piept pt ca si eu am ttrecut prin asa ceva , cred ca mai toate mamele au patit-o ,sunt de-astea trecatoare din care bineanteles( si copilul ,in cauza ) are ce invata , sa stea mai mult pe langa mami super idee Nadia , daca am sa am nevoie de aceasta costumatie pt Alexia , o iauin calcul la noi la gradi vine mos craciun cu craciunita si ne face si cate un cd cu poze, ne banii cu totul asa este intregul pachet 20 lei ,pt d-na educatoare se strang bani 15 lei , pe care dansa ii vrea in plic , si isi ia ce doreste , eu zic ca se strang destui bani , mos Nicolae , vine numai acasa , iar la mos Craciun , vom cumpara pungi cadou la fel , si fiecare parinte va pun ece poate si ce considera referitor la costumatie , am inteles ca in prima parte copii vor fii in costume populare , dupa care fetele in rochite rosii iar baietii in pantalon negru , camasa alba si vesta rosie , acum vom vedea Acum sa trec la partea esentiala la dialogul pe care vreau sa-l am cu voi , de la care cer parerea fara nici-o ezitare : Ma suna aseara , mama unei colege de-a lui Sebi , mai exact colega care sta chiar in fata lui in clasa , si -mi spune ca sa nu ma supar , ca ea vrea sa ma sune mai de mult , dar a ezitat ........ca Sebi vb mult in timpul testelor , ba chiar si in timpul orelor , ba chiar si ca se trezeste cantand , si ca fata ei ............din cauza lui nu se poate concentra si ca asta e motivul pt slaba pregatire a ei sipt notele mici luate in ultimul timp ca s-a dus la scoala ieri si i-a spus d-nei diriginta si ca dansa a spus ca s-a saturat , si ca scade nota la purtare , si ca stie ca Sebi face parte din "clica , nebunaticii clasei " Acum eu eram ca un vulcan care sta sa erupa stiu ce am la usa si stiu sa Sebi e glumet , dar stiu ca face glume in limita bunul simt pt ca asa l-am educat , ce sa mai nu e genul mutulica seamana masii , popular ii spun ,mamicii ca tocmai acum 1 saptamana am fost la scoala , am vb cu diriginta si numi s-a adus la cunostinta nimic din ce-mi reprosa dansa , si ca am sa stau de vb cu Sebi sa vad ce si cum , ea o tinea nu ca sa-i punem de fata sa vedem sa ne convingem ............ paui ce sa punem de fata , ??? copii o tin pe-a lor , eu zic sa intrebam profesorii , diriginta ..............of ........in fine , ma linistesc un pic si o sun pe diriga ii spun ce si cum , si dansa imi spune asa : "d-na Ionita , eu nu am primit reclamatii de la nici-un profesor in legatura cu asa ceva , copilul asta este timorat de parintii , si cauta sa dea vina pe altcineva de frica lor , eu va sfatuiesc sa veniti la scoala sa stam de vb si cu domnii profesori sa ne convingem ................ """si uite asa ma umpui de nervii si toata noaptea m-am zvarcolit cand pe-o parte cand pe alta ,,,,,,,,,, eu caut sa am o relatie cat mai deschisa si frumoasa cu copii mei , sa nu existe minciuna , cand gresesc sa-i asume , nu sa arunce cioara in curtea altuia si ni nici-un caz nu am sunat nici-un parinte indiferent de motiv uite fetele ca sa vedeti si voi ce fel de oameni sunt pe langa noi , si in ce hal isi educa copii
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
uffffff Roxi!!! al tau copil Sebi e la scoala....dareu amde astea cu Alex la gradi....ca acum ceva zile a tras scaunul de sub fund unei fetite si ea a cazut cand a vrut sa se aseze iar....ok am inteles ca al meu copil a facut o greseala!! i-am explicat acasa ca nu se face asa ceva...cu toate astea eu sunt in conflit si acum dupa 3 sapt cu parintii acelei fete!! tind sa cred ca avem pe langa noi MULTI OAMENI FRUSTRATI!!! cauta sa rezolve prin copii lor anumite conceptii vechi!!! eu zic sa nu-ti mai bati capul si sa incerci sa iti educi copii asa cum consideri tu ca e mai bine. pt ca nimeni in viata nu ii va insufla nimic mai bun decat ceea ce primeste de acasa!!! eu una pe principiul asta merg!!!
anka9mai- Mamica cocheta
doamne fetelor,ma ingrozesc unii parinti ,dar si copii.....inca nu am avut nici un incident de acest fel,educatia nu se face cu pumnul,vai de fetita respectiva,are nevoie de consiliere atat ea cit si fam ei.
Azi a avut copilul ora deschisa ,a spus poezia fara greseala....sunt in culmea fericirii...in rest nimic nou.Va pup!!!
Azi a avut copilul ora deschisa ,a spus poezia fara greseala....sunt in culmea fericirii...in rest nimic nou.Va pup!!!
nadvio1973- Mamica sexy
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 34 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA