Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 143 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 143 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Probleme cu greutatea!!!!!!!
5 participanți
Pagina 1 din 1
Probleme cu greutatea!!!!!!!
Trebuie sa recunosc ca ne confruntam cu o mare problema - Greutatea
Astazi de dimineata l-am cantarit pe Gabi si are 36 kg la 6 ani si 2 luni ....... problema asta o avem de vreo 2-3 ani , am fost cu el la endocrinolog si mi-a zis sa il bag pe regim.... problema este ca nu vrea sa tina regim, este foarte mofturos la mancare si mananca foarte multe dulciuri ..... analizele in schimb i-au iesit foarte bune deci nu se pune problema de diabet, glanda......
De ieri am ascuns toate dulciurile din casa , a mancat doar o inghetata si nu i-am mai dat sa manance dupa ora 18 decat un mar .... o sa ne fie foarte greu pentru ca azi de dimineata la ora 7 el manca , s-a trezit cu foame .....
Se mai confrunta cineva cu problema asta? Ce sfat mi-ati da? Pana acum am luat-o ca o gluma, am zis ca mai creste si slabeste dar nu este asa , va veni iarna, o sa stam mai mult in casa si tendinta este de a manca si ingrasa !
Deja copii prin parc au inceput sa il strige grasule iar lui nu ii place acest lucru, dar nici nu se poate abtine de la dulciuri, este dependent de ele!
Astazi de dimineata l-am cantarit pe Gabi si are 36 kg la 6 ani si 2 luni ....... problema asta o avem de vreo 2-3 ani , am fost cu el la endocrinolog si mi-a zis sa il bag pe regim.... problema este ca nu vrea sa tina regim, este foarte mofturos la mancare si mananca foarte multe dulciuri ..... analizele in schimb i-au iesit foarte bune deci nu se pune problema de diabet, glanda......
De ieri am ascuns toate dulciurile din casa , a mancat doar o inghetata si nu i-am mai dat sa manance dupa ora 18 decat un mar .... o sa ne fie foarte greu pentru ca azi de dimineata la ora 7 el manca , s-a trezit cu foame .....
Se mai confrunta cineva cu problema asta? Ce sfat mi-ati da? Pana acum am luat-o ca o gluma, am zis ca mai creste si slabeste dar nu este asa , va veni iarna, o sa stam mai mult in casa si tendinta este de a manca si ingrasa !
Deja copii prin parc au inceput sa il strige grasule iar lui nu ii place acest lucru, dar nici nu se poate abtine de la dulciuri, este dependent de ele!
Re: Probleme cu greutatea!!!!!!!
Adriana nu stiu ce sa zic,noi suntem in partea opusa,cel putin Alexandra mie mi-ar placea sa aibe cateva kg. in plus
sfaturi ar fii usor sa dam toate Adriana,mai greu ti-ar fii tie sa il faci sa inteleaga,dar cu rabdare sunt sigura ca o sa reusiti
cred ca nu e de gluma Adriana,caci Alexandra avea un coleg care de mic avea tendinta asta si acum are 90 de kg.,e cam mult pentru 12 ani
sfaturi ar fii usor sa dam toate Adriana,mai greu ti-ar fii tie sa il faci sa inteleaga,dar cu rabdare sunt sigura ca o sa reusiti
cred ca nu e de gluma Adriana,caci Alexandra avea un coleg care de mic avea tendinta asta si acum are 90 de kg.,e cam mult pentru 12 ani
Maria- Administrator
eu il inteleg cel mai bn pe Gabita pt k eu decand ma stiu sunt grasa....mie copii la scoala imi spuneau ,,gogosarul,, suferea o zi apoi iar uitam si uite asa a trecut copilaria...si kg sau acumulat ...ma bucur k larisa seamana cu tasu....si nu e ,,dependenta,, de dulce.....
avem pe strada principala o familie cu o fetita in clasa a 4 si tot asa are probleme cu greutatea,insa mama ei a avut ambitie si a tinut ,,regim,, cu fata si asa sau ponderat amandoua...imi zicea k nu mai gateste prajeli,doar gratar,fara sosuri si cartofi.......si fara paine si dulciuri...
eu am scris asa un ex....insa e greu pt un copil sa-l tii la regim......
avem pe strada principala o familie cu o fetita in clasa a 4 si tot asa are probleme cu greutatea,insa mama ei a avut ambitie si a tinut ,,regim,, cu fata si asa sau ponderat amandoua...imi zicea k nu mai gateste prajeli,doar gratar,fara sosuri si cartofi.......si fara paine si dulciuri...
eu am scris asa un ex....insa e greu pt un copil sa-l tii la regim......
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Adriana ,este tare greu ,nu stiu daca sunt in masura sa dau sfaturi eu doar iti sugerez sa l sustii sa faca orice fel de sport macar de 2-3/sapt un abonament la inot sau fotbal determinal sa l faca,nu accepta nici macar o scuza din partea lui...Bafta!
nadvio1973- Mamica sexy
ufff Adriana eu stiu cel mai bine cat este de greu sa fii gras si sa nu ai vointa!!! am o nepotica care este in calasa a 4 a si are 65 kg....este un copil gras si din cauza unei dereglari hormonale..dar si parintii au contribuit la kg in plus cu multa mancare...cu mese multe/zi si gustari intre mese, parintii sunt la fel..plinuti!!
eu cred ca probleme de greutate ale lui Gabi (tinand cont ca analizele sunt bune) se pot rezolva cu regim si multa miscare...vb Nadiei, inot....Inotul este cel mai complex sport si ajuta tare mult...
Adriana tu incearca sa nu mai gatesti mult si sa mancati cat se poate de cantarit...masa sa fie o singura masa fara gustarele intre si din cate stiu eu de la seful meu daca renunti la cartofi, paine si paste si dulciuri e un inceput bun!!!
e clar ca la teorie suntem buni toti mai greu cu practica asta care ne omoara!!! dar cand vine vb de copil si de sanatate trebuie sa fim cu mare bagare de seama....
P.S. poti incerca sugerandui sa`si aleaga ce`si doreste sa manance!!
eu cred ca probleme de greutate ale lui Gabi (tinand cont ca analizele sunt bune) se pot rezolva cu regim si multa miscare...vb Nadiei, inot....Inotul este cel mai complex sport si ajuta tare mult...
Adriana tu incearca sa nu mai gatesti mult si sa mancati cat se poate de cantarit...masa sa fie o singura masa fara gustarele intre si din cate stiu eu de la seful meu daca renunti la cartofi, paine si paste si dulciuri e un inceput bun!!!
e clar ca la teorie suntem buni toti mai greu cu practica asta care ne omoara!!! dar cand vine vb de copil si de sanatate trebuie sa fim cu mare bagare de seama....
P.S. poti incerca sugerandui sa`si aleaga ce`si doreste sa manance!!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
suntem mai ceva ca un medic la dat sfaturi,dar nu am pune noi in practica(vorbesc in numele meu)de unde un copil
Maria- Administrator
da maria tu ai dreptate, de fapt toate aveti dreptate ...insa este tare greu si eu o stiu cel mai bine, na ca doar de aia m-am operat, ca nu am putut tine regim ......
insa de luni am facut un prim pas , am renuntat la dulciuri ....bine primeste putin cand vin eu de la servici dar nu asa de mult ca inainte .....la scoala 1 senvis si 1 mar dar cred ca renunt si la senvis ca mananca acolo cornul si laptele..... si incerc sa nu ii mai dau dupa ora 7 seara sa manance ....eventual mere
insa de luni am facut un prim pas , am renuntat la dulciuri ....bine primeste putin cand vin eu de la servici dar nu asa de mult ca inainte .....la scoala 1 senvis si 1 mar dar cred ca renunt si la senvis ca mananca acolo cornul si laptele..... si incerc sa nu ii mai dau dupa ora 7 seara sa manance ....eventual mere
bafta Adriana
Bafta Adriana si cu siguranta caci vei reusi sa iasa cum vrei
Maria- Administrator
Adri vreo noutate in privinta lui Gabita ne dai?
nu ceci , nu l-am mai cantarit dar sper sa mai dea jos acum ca l-am inscris la karate
ii place la karate Adriana,a vrut el sau ai hotarat tu sa faca ceva in privinta asta?
Maria- Administrator
in primul rand am hotarat eu ca trebuie sa faca miscare , a fost prima optiune karatele, insa lui ii place foarte, foarte mult, toata ziua numai despre karate vorbeste
Subiecte similare
» Sarcina si greutatea
» varsta copilului ,inaltimea si greutatea
» Sfaturi pentru a controla greutatea copilului
» probleme de PC
» Probleme ale tenului
» varsta copilului ,inaltimea si greutatea
» Sfaturi pentru a controla greutatea copilului
» probleme de PC
» Probleme ale tenului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA