Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 46 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
14 Obiceiuri-cate unul pe zi
+10
mona_mami
teodoraion
elena
Maria
STEF30IASI
scumpetea
alidascalu
monica72
pupkiss
alinapopa1969
14 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 14 Obiceiuri-cate unul pe zi
8.Petrece timp cu oameni de succes, oameni energici! Consider ca daca esti inconjurat de oameni energici si tu vei fi plin de energie. Daca traiesti intre oameni plini de succes probabil vei impartasi credintele si valorile care ii caracterizeaza. Daca vrei sa fii mai sanatos, cunoaste oameni care fac fitness, care iti pot vorbi despre corp, alimentatie si exercitii. Incepe acum, gaseste oameni care exceleaza intr-o anumita arie care te intereseaza, fa-ti prienteni si petrece-ti timp cu ei.
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
asta asa e, ai dreptate! intre oameni, intre prieteni adevarati si siguri pe ei si viata merge inainte, altfel, intr-o curba ascendenta. cu multa voiosie, optimism un astfel de stil de viata iti da energia si puterea necesara de a trece mai usor peste greutatile vietii!!
sa petrecem impreuna, vorba ceea "si la bine si la greu"!!
:ciupercuta: :ciupercuta: :ciupercuta:
sa petrecem impreuna, vorba ceea "si la bine si la greu"!!
:ciupercuta: :ciupercuta: :ciupercuta:
mona_mami- Mamica cocheta
...aveti dreptate, conteaza muult pe cine ai in jur,fie familie fie cercul de prieteni apropiati...e o vorba
elena- Mamica cocheta
9.Urmareste calendarul, fii mai organizat! In general o persoana dezorganizata atrage dupa sine rezultate neasteptate si dezorganizate. Poti obtine orice in viata atata timp cat ai o strategie. Rezultatele tale trebuie sa fie bine localizate temporal, trebuie sa iti stabilesti data la care vei actiona si cum vei actiona. Solutia e simpla din moment ce gasesti oriunde instrumente de management al timpului (agende electronice, ceasuri, telefoane cu alarma etc) :pupicei:
10.Mananci sanatos, te simti sanatos! Aminteste-ti ca trupul determina actiunile pe care le faci. Alimentele pe care le ingerezi influenteaza la nivel biomolecular corpul si sistemul tau nervos, care la randul lui influenteaza gandurile si starea ta de spirit. E elementar sa intelegi ca excesul de animale moarte, prajite sau fierte, va avea influenta asupra perceptiei tale generale. Astazi, nivelul uman de cunoastere este in masura sa suprime instinctele biologice atat de adanc inradacinate in inconstientul nostru, asa ca du-te si fa-ti o salata! :
de fructe!...fara inghetata!
mi-am facut un obicei placut de dimineata ... dupa ce pleaca sotul la servici si pana cand se trezesc fetele ... sa stau la taclale pe forum ... oare ce obicei ar putea fi mai frumos ... ?! :doua inimioare :doua inimioare :doua inimioare
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:mi-am facut un obicei placut de dimineata ... dupa ce pleaca sotul la servici si pana cand se trezesc fetele ... sa stau la taclale pe forum ... oare ce obicei ar putea fi mai frumos ... ?! :doua inimioare :doua inimioare :doua inimioare
super esti tare scumpa..noi ne bucuram sa va avem alaturi :pupicei: :pupicei: :pupicei:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:mi-am facut un obicei placut de dimineata ... dupa ce pleaca sotul la servici si pana cand se trezesc fetele ... sa stau la taclale pe forum ... oare ce obicei ar putea fi mai frumos ... ?! :doua inimioare :doua inimioare :doua inimioare
ma bucur , ca te simti bine aici si ca iti face placere sa bei cafeluta cu noi ....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
in afara de "forumit"mai am un obicei: in fiecare seara ,inainte de culcare,ii citesc Alessiei o poveste si ii cant cantecelul pe care i-l cantam cand eram insarcinata...si adoarme imediat!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
si un alt obicei al meu e sa-mi ingrijesc muscatile de la bunica mea (sa o ierte Dumnezeu). sa le ud, sa le curat de frunze uscate, sa le pun ingrasamant. e floarea care pastreaza vie amintirea bunicii ...
si mie imi plac enorm muscatele! imi amintesc de copilarie, de bunici...si de toate manastirile vizitate!
11.Tine evidenta financiara! Ai nevoie sa dezvolti un astfel de obicei? Cu siguranta DA! Ai probleme din cauza ca nu ai o evindenta a banilor bine stabilita. Nu cheltui niciodata mai mult decat iti propui. Poti incepe sa construiesti un tabel in care sa-ti analizezi cheltuielile si economiile, in ideea de a scadea cheluielile si creste economiile. Pe langa o viata mai echilibrata, vei evita irosirea banilor si ii vei folosi in scopuri mai nobile. Poti, de aemenea,dona asociatilor non-profit pentru ingrijirea persoanelor cu nevoi speciale si daca esti un avangardist in gandire, satisfactia va vi chiar mai mare decat in cazul achizitionarii unui Mercedes Benz.
imi tin o evidenta financiara !!
doar ca sunt putini bani ....si multe de facut ....cu ei... :pupicei:
:suculet: :suculet: :suculet:
doar ca sunt putini bani ....si multe de facut ....cu ei... :pupicei:
:suculet: :suculet: :suculet:
limiteaza-te la strictul necesar, in ordinea prioritatilor. Mai cauta-ti o sursa de venituri suplimentare.
nu prea tin o evidenta...cheltuim pana se termina bugetul...dar la fiecare sal, trebuie neaparat sa iau ceva valoros si necesar in casa, de restul...maruntisuri... :zambet larg:
elena- Mamica cocheta
12.Timp petrecut cu familia. Daca ai nevoie sa te energizezi atunci trebuie sa petreci timp in locuri unde dragostea abunda, iar acest loc este doar acasa, impreuna cu familia. Petrece putin timp cu familia, periodic, in fiecare saptamana si luati decizii comune. De asemenea, ofera-le feed-back pentru actiunile lor si cere-le ca si ei sa iti raspunda astfel. O importanta deosebita o are transparenta membrilor familiei in facilitarea comunicarii intrafamiliale. Dragostea si grija vor creste iar ei se vor simti mai conectati pe masura ce afla mai multe despre tine si tu despre ei. :animalute:
este foarte bine sa ne petrecem timpul in familie , dar sa stii ca nu tot timpul putem acest lucru .....
eu ma simt foarte bine cu sotul si copilul meu , as vrea mai mult timp sa petrecem impreuna .....dar sotu luicreaza destul de mult pe zi ....si suntem numai noi 2 in marea majoritate a timpului ....
eu ma simt foarte bine cu sotul si copilul meu , as vrea mai mult timp sa petrecem impreuna .....dar sotu luicreaza destul de mult pe zi ....si suntem numai noi 2 in marea majoritate a timpului ....
incepand de luni ... voi mai avea un obicei placut. Adica: sa pregatesc pachetelul pentru scoala pentru Adela. :pupicei:
OK! :happy day: asta inseamna timp pentru familie!
13.Urmeaza-ti hobby-urile. Pasiunea naste motivatie! Fa ceva cu dragoste si vei fi mai motivat sa faci orice mai bine si sa te extinzi in mai multe domenii. Poate vei iesi mai des sa te plimbi, sa admiri, poate ai juca mai des sah sau vei descoperi o ramura de cunoastere noua, care merita interes. Incepe de maine sau chiar de azi! Nu invoca niciodata plictiseala sau lipsa de timp. Sunt doar scuze care tin de psihologia omului modern...lenea sociala.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Da este adevarat cum spune si proverbul " cine se scoala dedimineata departe ajunge" iar sa citesti este foarte relaxant . :pupicei:
Incercam sa facem pe cat este posibil sau mai bne spus ne staduim sa face ce este bine .Oricat ai spune ca ca azi sunt bine dispus azi sunt ok se gasesc altii care sa te ajute sa nu mai fie. :pupicei: :stelute: :ciupercuta:
Incercam sa facem pe cat este posibil sau mai bne spus ne staduim sa face ce este bine .Oricat ai spune ca ca azi sunt bine dispus azi sunt ok se gasesc altii care sa te ajute sa nu mai fie. :pupicei: :stelute: :ciupercuta:
nestian- Mamica incepator
- Varsta : 54
Joburi/Distractii : asistent medical de farmacie
Ignore ! sau trateaza-i cu un zambet! si multa bunatate! vor fi dezarmati!
chiar ma relaxez cu hobyurile mele .....
ma ocup de flori , imi plac concursurile , ma plimb foarte mult cu andrei , citesc cu el destul de mult , ....citesc asa si pentru mine , dar mai putintel ....recunosc ..., imi place mult sa navighez pe net .....
si cateodata ...ma relaxez facand curat ......bucatica cu bucatica .....
dar cel mai mult ma simt bine cu familia .....sa ne petrecem timpul impreuna .....sa ne simtim bine cu totii....
:doua inimioare :doua inimioare :doua inimioare
ma ocup de flori , imi plac concursurile , ma plimb foarte mult cu andrei , citesc cu el destul de mult , ....citesc asa si pentru mine , dar mai putintel ....recunosc ..., imi place mult sa navighez pe net .....
si cateodata ...ma relaxez facand curat ......bucatica cu bucatica .....
dar cel mai mult ma simt bine cu familia .....sa ne petrecem timpul impreuna .....sa ne simtim bine cu totii....
:doua inimioare :doua inimioare :doua inimioare
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Hainute pentru un copil de 1 an si unul de 3 ani
» Laptele de capra
» Top 7 cele mai rele obiceiuri
» Traditii si obiceiuri de Pasti!
» Obiceiuri si traditii de Craciun...din intreaga lume
» Laptele de capra
» Top 7 cele mai rele obiceiuri
» Traditii si obiceiuri de Pasti!
» Obiceiuri si traditii de Craciun...din intreaga lume
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA